- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Benimki de öyle canım makyajıma giyimime herseyime karısır ama güzel kadınlar da aldatılır ne biliyim sürekli tetikteyim ona belli etmesem de ya yanındakiler aklına düşürürse diye korkuyorum sonuçta beraber çalışıyorlar yanyanalar ve adam gelip kadını eşime anlatıyor ve bu adam evli üf canım sıkıldıIyyy reziller.
Kendime güvenim var ama yine de tedbiri elden bırakmıyorum ben.
Zaten burda sokakta yürürken bile yabancı olduğum belli oluyor, o yüzden çok kıskanıyor, şimdi o düşünsün
Karakter meselesi. Nefsine yenik düşmüş o arkadaşı.Benimki de öyle canım makyajıma giyimime herseyime karısır ama güzel kadınlar da aldatılır ne biliyim sürekli tetikteyim ona belli etmesem de ya yanındakiler aklına düşürürse diye korkuyorum sonuçta beraber çalışıyorlar yanyanalar ve adam gelip kadını eşime anlatıyor ve bu adam evli üf canım sıkıldı
Öğren? Üstüne git araştırAynen ama derdini bi bilsem herşey çözülecek de
Aynen kendileri kaybederKarakter meselesi. Nefsine yenik düşmüş o arkadaşı.
Aldatan kendini aldatır, 23 yalındayım 18 gösteriyorum, bana hava hoş valla. Kendi kaybeder
Tatlım sıkma canını, her şey olacağına varır
Benimkinin etrafında dişi sinek yok, belki ondandır bu rahatlığımAynen kendileri kaybeder
Yine de böyle insanlar olmasını istemezdim çevresinde
Yok benimki dışarda sürekli canım, benim rahatsızlıgım kart zamparalar ve ergen polislerdenBenimkinin etrafında dişi sinek yok, belki ondandır bu rahatlığım
Sizinki içerde çalışıyor sanırım? Öyleyse zor
İçinde varsa hepsi yapar.Yok benimki dışarda sürekli canım, benim rahatsızlıgım kart zamparalar ve ergen polislerden
bu kadinlar..... kocanin stresini cek ofkelendimi idare et hep alttan al aman sinirlenmesin aman kizmasin aman aramiz sogumasin derken biz kadinlari delirten hep kendileri.esin nereli
konuşmaya gittim ama ne konuşma hemen sarıldı uyumak için konuşalım deyince de sinirlendi kapat konuyu diye başladı söylenmeyeGüzel güzel konuşun ama.
Tatlı dilli olun.
Hala sinir devam ediyorsa, sıkıntı.
Konuşmadan nasıl çözülecek bu durum?konuşmaya gittim ama ne konuşma hemen sarıldı uyumak için konuşalım deyince de sinirlendi kapat konuyu diye başladı söylenmeye
Bende sinirlendim patladım bu sefer baya tartıştım tek taraflı diyorum çünkü sadece dinledi beni ben sinirimden bağırdım çağırdım sinirim geçince eşim konuşmaya başladı sakince is stresinden kimse yok bunalıyorum en sonunda sana patliuorum dedi özür diledi sosyal çevremiz yok bunalıyoruz istanbula gidince sende bende sinirimizi stresimizi ataacz gezeriz rahatlarız dedi hadi inşallah :)Konuşmadan nasıl çözülecek bu durum?
Hala sinirli mi, üslubu nasıldı?
Ben demiştim demek istemiyorumBende sinirlendim patladım bu sefer baya tartıştım tek taraflı diyorum çünkü sadece dinledi beni ben sinirimden bağırdım çağırdım sinirim geçince eşim konuşmaya başladı sakince is stresinden kimse yok bunalıyorum en sonunda sana patliuorum dedi özür diledi sosyal çevremiz yok bunalıyoruz istanbula gidince sende bende sinirimizi stresimizi ataacz gezeriz rahatlarız dedi hadi inşallah :)
ondan dolayıymış bide ilk defa araziye çıkacak 3 4 gün eve gelmeyecek onun da stresi var bide burda sosyal bi çevremiz de yok sinirlenip bana patlamıyormuşEşiniz ne iş yapıyor? Çatışmaya katılıyor bu nedenle de sınırı bozuk olabilir mi acaba ? Bahar geldi 1 ay once. Bahar gelince terör aziyor ya o nedenle bu ara çok sinirli olabilir belki
Bir sure cok ustune gitmeyin bakalim. Kolay degil durumlari , siz bizden daha iyi bilirsiniz tabii. Kan,catisma durumuna kimse kolay kolay dayanamaz. Doga sartlarini saymiyorum bile. Daglik arazi,dehset sicak, ayakta postal ustte kamuflaj gercekten zor olsa gerek. Duzelir durum insallah bir sure sonraondan dolayıymış bide ilk defa araziye çıkacak 3 4 gün eve gelmeyecek onun da stresi var bide burda sosyal bi çevremiz de yok sinirlenip bana patlamıyormuş
neyseki bu problemi de böylece atlattık :)Ben demiştim demek istemiyorum
Canım aynı sorun bizde de var, sosyalleşememek.
Burdan batıya gidelim, gezmenin tozmanın dibine dibine vurucam ay.
inşallah en azından derdini öğrenmiş oldum surda 2 ayımız ancak kaldı burda zatenBir sure cok ustune gitmeyin bakalim. Kolay degil durumlari , siz bizden daha iyi bilirsiniz tabii. Kan,catisma durumuna kimse kolay kolay dayanamaz. Doga sartlarini saymiyorum bile. Daglik arazi,dehset sicak, ayakta postal ustte kamuflaj gercekten zor olsa gerek. Duzelir durum insallah bir sure sonra
2 ay daha sık disini az kalmis :)inşallah en azından derdini öğrenmiş oldum surda 2 ayımız ancak kaldı burda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?