N nnrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 282 124 53 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nnrr #61 Sevdambenimm .!.: Klasik erkek bagirarak biseylerin ustunu ortuyo gibi geldi bana kendi esimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... benim eşim pek bağırmaz sakindir hatta çok şakacıdır bir aydır böyle sinirliydi onun sebebi de bu aralar üstünde fazla sorumluluk var is stresi ondanmış
Sevdambenimm .!.: Klasik erkek bagirarak biseylerin ustunu ortuyo gibi geldi bana kendi esimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... benim eşim pek bağırmaz sakindir hatta çok şakacıdır bir aydır böyle sinirliydi onun sebebi de bu aralar üstünde fazla sorumluluk var is stresi ondanmış
-Selene Ya'aburnee. ♥ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 1.993 12.025 123 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nnrr #62 2 ay dediğin nedir ki gülüm, bizim var daha 1, bilemedin 2 yıl... Yan dağlar yan Çok sevindim meselenin hallolduğuna.
2 ay dediğin nedir ki gülüm, bizim var daha 1, bilemedin 2 yıl... Yan dağlar yan Çok sevindim meselenin hallolduğuna.
N nnrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 282 124 53 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nnrr #63 Seleneee .!.: 2 ay dediğin nedir ki gülüm, bizim var daha 1, bilemedin 2 yıl... Yan dağlar yan Çok sevindim meselenin hallolduğuna. Genişletmek için tıkla... teşekkkür ederim canım bende çok rahatladim hallettigimize :)
Seleneee .!.: 2 ay dediğin nedir ki gülüm, bizim var daha 1, bilemedin 2 yıl... Yan dağlar yan Çok sevindim meselenin hallolduğuna. Genişletmek için tıkla... teşekkkür ederim canım bende çok rahatladim hallettigimize :)
N nnrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 282 124 53 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nnrr #64 Seleneee .!.: 2 ay dediğin nedir ki gülüm, bizim var daha 1, bilemedin 2 yıl... Yan dağlar yan Çok sevindim meselenin hallolduğuna. Genişletmek için tıkla... kaç senedir oradasınız
Seleneee .!.: 2 ay dediğin nedir ki gülüm, bizim var daha 1, bilemedin 2 yıl... Yan dağlar yan Çok sevindim meselenin hallolduğuna. Genişletmek için tıkla... kaç senedir oradasınız
-Selene Ya'aburnee. ♥ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 1.993 12.025 123 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nnrr #65 nnrr .!.: kaç senedir oradasınız Genişletmek için tıkla... 1 yıl doldu daha yeni. 10 aydır evliyim.
N nnrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 282 124 53 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nnrr #66 Seleneee .!.: 1 yıl doldu daha yeni. 10 aydır evliyim. Genişletmek için tıkla... biz 3 senedir burdayiz eşime 4 sene oldu artık psikolojik olarak çok sıkıldık burası hiç şehir hibi değil
Seleneee .!.: 1 yıl doldu daha yeni. 10 aydır evliyim. Genişletmek için tıkla... biz 3 senedir burdayiz eşime 4 sene oldu artık psikolojik olarak çok sıkıldık burası hiç şehir hibi değil
-Selene Ya'aburnee. ♥ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 1.993 12.025 123 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nnrr #67 nnrr .!.: biz 3 senedir burdayiz eşime 4 sene oldu artık psikolojik olarak çok sıkıldık burası hiç şehir hibi değil Genişletmek için tıkla... Sen gel bi de buraları gör... İt bağlasan durmaz, ciddiyim.
nnrr .!.: biz 3 senedir burdayiz eşime 4 sene oldu artık psikolojik olarak çok sıkıldık burası hiç şehir hibi değil Genişletmek için tıkla... Sen gel bi de buraları gör... İt bağlasan durmaz, ciddiyim.