Kesinlikle benim kocamın da böyle sözleri var sinirlwnince ne dediğini bilmiyor ama onun ki bambaşka bişey çocuğuna bile gebersin demiş m...k yaaBu nasık bir edepsizliktir yahu. Bana karı mı yok demiş. Tam bi insan artıgı
Altı ayda evlendik canım bi ay tanıdık nisanlandikCnm ne kadar sevgililik donemi yasadınız?
Su an normal devam ediyor da ne zaman fırtına kopar diye bekliyorum hep tetikte şiddet olursa gidicem bu kez gerçekten yabancı gibiyiz ya çok huzursuzum böyle aynı evde bu şekilde yaşamak berbat biseymisCanım bence biraz ayrı kalın ya eşinden herşey beklenir olmaz mı
Inan bnde aynisini yasiyorum kac kere terminalden getirdi zorla gitme diye herseyi atlattik suan 8 aylik hamileyim beni babamin evine birakti gitti boyle geçimsiz adamlarla ugrasmak cok zor hergun agliyorum ve anlasmali bosanmayi düşünüyorum ikna olursa cunku benim cocugum daha dogmadan haketmedi terkedilmeyi allah akil fikir versin o adamlaraYok canım.sürekli her tartismada beni evden kovuyor ben gitmeye kalkıyorum engel.oluyor üç buçuk yıldır boyle evliligi yürütmek çok zor zıt kutuplarda olunca daha da zor
Bosandiniz mi gerçekten nasil peki zorluk yasiyormusun ne bileyim pişmanlık falan ben yarin avukatla gorusme ayarladim bilgi alacam anlasmali bosanma icin hemen kurtulmak istiyorum ne kadar surede oluyor bu islerAmin. Aynen çok doğru söylüyorsunuz. Boşandım, ama şimdi de çok pişmanmış-mış-mış !!!
Öyle oluyor zaten hep :?Hep öyle olur zaten benimki de çok pismandi ne sözler verdi tuttu mu yok ben suçlu oldum hep
Allah karşına iyi birini çıkarsın da yuvani kurarsin inşallah canim
Sen ne ara boşandın ?
En son 28 nisanda kocan kene gibi yapışmıstı ne ara mahkeme oldu da boşandın ? :)
Kumral oradan bakınca salak gibi duruyor muyuz ? Ciddi ciddi soruyorum
Bu nasık bir edepsizliktir yahu. Bana karı mı yok demiş. Tam bi insan artıgı
22.06 dava net sonuçlanacak. O tarihe ertelendi. Ama avukatım kesin olarak boşandığımızı söyledi? Çünkü son verdiğim kağıt ve evraklarda, ailede geçimsizlik, şiddet, küfür, argo, psikolojik baskı, ve KV ile aynı evde yaşama gibi şeyleri ıspatladım. Bu durumda Avukatım; Hakim beyin bizi kesinlikle bir araya getirmeyeceği olasılığını söyledi. Karşı taraf malum "Pişmanım" demekten başka bişey bilmiyor, bütün anlattıklarımı kabul ediyor, ayrıca kendi de boşanmak istediğini söylemiş. İki taraf da sorunsuz olarak bitireceğiz galiba?? Ama senin biraz zor gibi gözüküyor? Çünkü seni bırakmak istemiyormuş! Üstelik birde hamilesin. Bebeğimin de Velayeti bana verildi. Çünkü o daha Anneye muhtaç. Ve çok küçük. Babaya da yılda bi kere görme hakkı verildi. Ve biz Türkiye ye geri döndük zaten. Artık Babaannemle kalıyorum. Üvey annem beni istemedi. Bende zorlamadım. Onlar mutlu olsun ben babaannemle geçinir giderim :)Bosandiniz mi gerçekten nasil peki zorluk yasiyormusun ne bileyim pişmanlık falan ben yarin avukatla gorusme ayarladim bilgi alacam anlasmali bosanma icin hemen kurtulmak istiyorum ne kadar surede oluyor bu isler
Konularınızı okumuştum22.06 dava net sonuçlanacak. O tarihe ertelendi. Ama avukatım kesin olarak boşandığımızı söyledi? Çünkü son verdiğim kağıt ve evraklarda, ailede geçimsizlik, şiddet, küfür, argo, psikolojik baskı, ve KV ile aynı evde yaşama gibi şeyleri ıspatladım. Bu durumda Avukatım; Hakim beyin bizi kesinlikle bir araya getirmeyeceği olasılığını söyledi. Karşı taraf malum "Pişmanım" demekten başka bişey bilmiyor, bütün anlattıklarımı kabul ediyor, ayrıca kendi de boşanmak istediğini söylemiş. İki taraf da sorunsuz olarak bitireceğiz galiba?? Ama senin biraz zor gibi gözüküyor? Çünkü seni bırakmak istemiyormuş! Üstelik birde hamilesin. Bebeğimin de Velayeti bana verildi. Çünkü o daha Anneye muhtaç. Ve çok küçük. Babaya da yılda bi kere görme hakkı verildi. Ve biz Türkiye ye geri döndük zaten. Artık Babaannemle kalıyorum. Üvey annem beni istemedi. Bende zorlamadım. Onlar mutlu olsun ben babaannemle geçinir giderim :)
Doğru, onda da geleceğine inanmıyorumKonularınızı okumuştum
Sizin için hayırlı olsun
Senede 1 bile fazla derim aslında ama neticede babası
Evet Allah akıl fikir versin bunlara sende çok iyi düşün canım bebegin olcak bebek olduktan sonra ınan ki iyi olacağına daha kötü oluyor hele sana karışan lar da varsa inşallah tam tersi olur senin için bebisinizin olmasi hayirlara vesile olurInan bnde aynisini yasiyorum kac kere terminalden getirdi zorla gitme diye herseyi atlattik suan 8 aylik hamileyim beni babamin evine birakti gitti boyle geçimsiz adamlarla ugrasmak cok zor hergun agliyorum ve anlasmali bosanmayi düşünüyorum ikna olursa cunku benim cocugum daha dogmadan haketmedi terkedilmeyi allah akil fikir versin o adamlara
aynı benimki gibiBendeki de sinirli. Cekemiyorum ani cikislarini kendi haline bırakıyorum bazen. Bosansam pesimi rahat birakir. Burnu yere düşse almayacak bi tip zira
o halde birbirinize sanki uygun değilsiniz gibi aynı dili konuşmuyorsunuz sanki..birbirinizi anlayamıyorsunuzEvet olabilir ama o böyle dusunmuyo ben yaptığım davranışlarla onu kizdiriyormusum
Evet kesinlikle öyleo halde birbirinize sanki uygun değilsiniz gibi aynı dili konuşmuyorsunuz sanki..birbirinizi anlayamıyorsunuz
Hakkınızda Hayırlısı olsun inşallahEvet kesinlikle öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?