Sinirli kocadan boşanma

Cnm bazen insanlarin bu sekilde olmasnda sevgisizlik neden deildir altinda cok baska seyler olabilir ve yarin birgun cocugu buyuyecek akli erecek onun yanndada sna bu sozleri soleyecek sonra... ya sonra bunlari ona anlat ve cocugu ve seni kaybetmemek icin cozume giden bir yol bulun insallah Rabbim yardimcinz olsn

Amin canım inşallah Allah hepimizin yuvasına huzur versin Allah razi olsun senden de

Bu tür odunlar güzel konuşmaktan sessiz kalıp alttan almaktan anlamazlar sadece karşısındakinin psikolojisini bozarlar karşılık verecen böylelerine dişini gostericen baktin oyle de olmuyor kendinden sogut hiç olmazsa ayrılınca peşine takilmaz

Tehdit ediyor mu canım seni şiddet var miydi peki

Şiddet aşırıydı. 1.5 aylık bebeğimi emzirirken bile anasının lafına bakıp dövdü. "Neden böyle yaptın?" demem bile onun için Dövme sebebiydi. Evliyken sürekli "Babanın evine koyar gelirim seni!!" diye tehdit ediyordu. En son çocuğumu emzirirken dövdü, aradan bir ay geçti ben "Ya bu çoçuğa bişey olsaydı, o zaman ne yapacaktın?" dedim, bana "İkinizde geberin, bana karı mı yok!" dedi, bende zaten boşanmayı düşünüyordum, bu da üstüne tuz biber oldu.

Şimdi bıraktı mi peşini ps...k yaa vicdansız kendi evladın senin ya bi kadına vurmak ne demek gücü yetenle gitsin napiyorsa yapsin kadınla erkek bir mi kurtulduğuna çok sevindim canım benim

Kesinlikle canım haklısın susunca daha kötü oluyor haksız olduğumdan susmuyorum ama olayın buyumemesi cocugun daha cok etkilenmemesi için susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…