Allah razi olsun canım hiç aramadim ne diycem kibütün gün aklımdaydınguiding88 .. 183 ü arasan ?
Bırakmayı dusunmuyo beni biliyorum ben sinirli anında kufrediyo gtit diyo ama bugün öğlen eve geldi yemek yerken ben ütü yapmaya gittim yanıma gelmedin birbirini seven insanlar böyle yapmaz diyo bende senin dünkü laflarindan haberin var mi dedim özür bile dilemedin dedim sarılıyor beni çok seviyormuş
Durumu anlat .. tehdit ediyor boşanamıyorum çalışıyorum çocuğum var.. onlar yönlendirir bence..Allah razi olsun canım hiç aramadim ne diycem ki
Kaç yıllık evlisiniz ? Evlendiğinizden veri böyleyse düzelmesi zorÇok kez denedik ama soguguz birbirimize
Dört yıl olcak canım evet hep ayniyiz ama hiç basbasa birakmadilar bizi hep müdahele oldu ailesi tarafından ve bu hale geldik tabi kocamin katkısı büyükKaç yıllık evlisiniz ? Evlendiğinizden veri böyleyse düzelmesi zor
Ariycam canım teşekkür ederim siz nasıl oldunuz iyisiniz inşallahDurumu anlat .. tehdit ediyor boşanamıyorum çalışıyorum çocuğum var.. onlar yönlendirir bence..
Amin canım inşallah Allah hepimizin yuvasına huzur versin Allah razi olsun senden deCnm bazen insanlarin bu sekilde olmasnda sevgisizlik neden deildir altinda cok baska seyler olabilir ve yarin birgun cocugu buyuyecek akli erecek onun yanndada sna bu sozleri soleyecek sonra... ya sonra bunlari ona anlat ve cocugu ve seni kaybetmemek icin cozume giden bir yol bulun insallah Rabbim yardimcinz olsn
Saol cnm Allah hepimizden razi olur insallah hepimizin yuvasi huzurla mutlulukla dolsunAmin canım inşallah Allah hepimizin yuvasına huzur versin Allah razi olsun senden de
İyiyiz canım.. tavır yapıyorum :))Ariycam canım teşekkür ederim siz nasıl oldunuz iyisiniz inşallah
İyi valla ise yariyorsa=)) Allah herkesin evine huzur versin canimİyiyiz canım.. tavır yapıyorum :))
Kocanın içinde vardır canım o denek ki en basından beri o Yüzden olmuştur hepDört yıl olcak canım evet hep ayniyiz ama hiç basbasa birakmadilar bizi hep müdahele oldu ailesi tarafından ve bu hale geldik tabi kocamin katkısı büyük
Tehdit ediyor mu canım seni şiddet var miydi peki
Kardeş sorunun mu var hayırdır?Yok saçma yani. Aman be keyfine bak
.....Psikolojisi iyi olmayan şu an sensin yaşadığın durumlardan bellidir.
Şimdi bıraktı mi peşini ps...k yaa vicdansız kendi evladın senin ya bi kadına vurmak ne demek gücü yetenle gitsin napiyorsa yapsin kadınla erkek bir mi kurtulduğuna çok sevindim canım benimŞiddet aşırıydı. 1.5 aylık bebeğimi emzirirken bile anasının lafına bakıp dövdü. "Neden böyle yaptın?" demem bile onun için Dövme sebebiydi. Evliyken sürekli "Babanın evine koyar gelirim seni!!" diye tehdit ediyordu. En son çocuğumu emzirirken dövdü, aradan bir ay geçti ben "Ya bu çoçuğa bişey olsaydı, o zaman ne yapacaktın?" dedim, bana "İkinizde geberin, bana karı mı yok!" dedi, bende zaten boşanmayı düşünüyordum, bu da üstüne tuz biber oldu.
Bu ne demekKardeş sorunun mu var hayırdır?
Benim.mükemmel olmamı bekliyor melek ol cam kanatlanip uccamKocanın içinde vardır canım o denek ki en basından beri o Yüzden olmuştur hep
Kesinlikle canım haklısın susunca daha kötü oluyor haksız olduğumdan susmuyorum ama olayın buyumemesi cocugun daha cok etkilenmemesi için susuyorumBu tür odunlar güzel konuşmaktan sessiz kalıp alttan almaktan anlamazlar sadece karşısındakinin psikolojisini bozarlar karşılık verecen böylelerine dişini gostericen baktin oyle de olmuyor kendinden sogut hiç olmazsa ayrılınca peşine takilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?