Sinirli kocadan boşanma

Benim bu eve bir daha dönmem zaten başlı başına bir hataydı ailemle konuşuyorum sabret Bir oğlumuz var diyor sonradan düzelir o diyo
Yani düzelmiyorda değişmiyor da
Benimeşimle bı sorunum yok ama 5 yıldır adamı akşam oyun oynamaktan vazgeçiremedim
bu bile beni geriyo
ki seni düşünemiyorum(

Yani düzelmiyorda değişmiyor da
Benimeşimle bı sorunum yok ama 5 yıldır adamı akşam oyun oynamaktan vazgeçiremedim
bu bile beni geriyo
ki seni düşünemiyorum(
hahah kız aynı benim ki akıllı telefon aldığı günden beri her gece o oyunu oynar artık ben çenemi yormuyorum :)

hahah kız aynı benim ki akıllı telefon aldığı günden beri her gece o oyunu oynar artık ben çenemi yormuyorum :)
Ben geçen sofrada oğlana eski teli verdim çizgi film açıp, kendimde kk yıl açtım yemeye başladık
Adam bı iki laf attı oralı olmadım
Ya ama bı yemek yiyelim bı sohbet edelim diyo
Öküz
Ben 5 senedir ne diyorum sana dedim bakam oynamıcakmış sözde:)

benim nasıl hissettiğimi anla deseydin :)

Eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor onu sallamıyor musum bu söyledikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkıyormuş Ben namusumu bile satar mısım

Ve sen bu seviyesiz, düşük, iğrenç insanla yüz yüze mi bakıyorsun? Allah için seni o evde tutan ne? Anlamaya çalışıyorum, öleceğimi bilsem özgürlüğümden ödün vermem, şahsıma bir şey söyletmem! Ya muhtaç mısın ona, manevi olarak olmadığın belli de maddi olarak? Ayrıca "evlilikte olur bunlar", "çocuğunuz var, kıymayın ona", "geçer sabret sen evinin kadını ol" gibi söylemlere lütfen itibar etmeyin. Ne gerçek birliktelikte bunlar olur ne çocuğunuzun iyiliği bu şekilde olur ne de geçer bu. Nasıl kıymetlisin, annesin, kadınsın, insansın, bu muameleyi hak ediyor musun? Burada boşanma süreci ve sonrasında endişelerinden bahset, hep birlikte araştırıp çözüm yolu bulalım. Ama katlanma, geçmeyecek, zihniyet buysa geçmeyecek

Bu nasıl bi laf yni aklınca tehditmi etti seni??
Her kavgada aynısını yapıyı sen bu çocuğa sukret diyo yoksa ağzımı burnumu kirarmis hicbisey de yapmadım para vermişti geçen gün bugün annesine bluz aldım yola gitti onbeş tl filan sonra biseyler aldım çocuğa bana diyo sen adam olmazsin

Hey Allah'ım nasıl laflar bunlar ya. Tamam fizikseş şiddet yok ama aşırı derece pdikolojık siddet var. Bu hayat bu erkekle geçmez boyle

Eşimi rahat bırakmayacağını düşünüyorum bizim gelinimizin annesiyle konuştum Onun eşi de Doğulu Senin eşin de Doğulu doğu erkeği asla kadının pesini bırakmaz diyor zamanla geçer sabret diyor ama ben artık gerçekten dayanamıyorum Sürekli tartışma olmuyor korkmuyor da değilim Sonrasinda burnumdan getireceğini düşünüyorum

Doğulu demesi yanlış olmuş bunun pek onunla ilgisi olmasa da kültür açısından evet olabilir. Her hakaret ettiğinde yerine mi oturdun yoksa hiç bir akşam odanıza çekildiğinizde "neden böyle yapıyorsun, kalbim çok kırılıyor, sana değer veriyorum ve senden bunları duymak hoşuma gitmiyor, mutsuzum" gibi gibi konuşacağında asla anlamayacak tiplerden mi?

Doğulu olunca ne oluyor kabadayı mı olması gerekiyormuş. Ayy ne bilim cok zor yaa. Benım terliksi hayvanda zonguldklıydı dogululukla alakası yok cnm bu işin. Sanki ne var ya dünyada tek kadın senmısın ya da tek erkek o mu?? Anlaşamıyorsan ayrılırsın yoluna bakarsın. Bi insanın senı istemedigini bile bile yapışmanın mağnası yok.

Kaç yaşındasın ?

Beni suçlar hep ben samimiyetsizim ben sogugum ben karilik yapmiyorum ben ana degilim benim yaşamam hata yani ona göre kendine çek idüzen ver diyo hep

Beni seviyormuş öyle diyor ama her gün hakaret istiyorum bu nasıl sevgi Siz severek mi evlenmiştiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…