Benden 1 yaş büyüksün.. eşin hakaret ederken sen ne diyorsun peki ?29.Canım
Susup dinliyorum tartışma buyumesin çocuk huzursuz olmasin diye ağlıyorumBenden 1 yaş büyüksün.. eşin hakaret ederken sen ne diyorsun peki ?
Bi evlilik terapistine gitmeyi önerseniz kabul eder miSusup dinliyorum tartışma buyumesin çocuk huzursuz olmasin diye ağlıyorum
Beni suçlar hep ben samimiyetsizim ben sogugum ben karilik yapmiyorum ben ana degilim benim yaşamam hata yani ona göre kendine çek idüzen ver diyo hep
3 hafta cıktık biz birden ne oldu anlamadım evlendik aileler falan tanıstı onlar anlasamadılar. Annem bununla evlenme dedi. Bende evlenicem dedim kaçtım. Düğün oldu vs vs. Bir sürü seyler yapıldı hiç birisi içime sinmedi daha ilk aydan aldatıldım şiddet gördüm. Buna ragmen 1 sene evkli kaldım düzelicem dedi bilmemne ne düzelmesi. Şiddetinden kulaklarım morarıyordu artık. Sonr karar verdim ya bu benı oldürücek ya ben bunu. Ya da ayrılıp yolumuza bakıcaz dedim. Boşanmaya karar verdim. Evimin onune geldi tehditler falan yagdırdı. En son Allah razı olsun dayım aradı onu. Bir daha bu kıza yaklaşırsan msj atarsan senin o boynunu kopartırım diye. Ondan sonra kesti sesini :) bana uzak olsunn zatenn . Ayrıca sevgisine falan inanma seven insan bunları yapmaz.Beni seviyormuş öyle diyor ama her gün hakaret istiyorum bu nasıl sevgi Siz severek mi evlenmiştiniz
Sınırlı olmak başka psikopatlik başka. Çoğumuz ara ARA sinirlenir bagirir çağırıriz. Ama şiddet varsa takıntılı bir tipse ayrılma soz konusu OLDUĞUNDA saldirganlasiyorsa tehlikeli.Arkadaşlar önceki eşi sinirli olan var mı ve nasıl boşandınız peşinizi bıraktımı Ben artık yapamıyorum daha fazla hakaretlere katlanmak istemiyorum
Eşimi rahat bırakmayacağını düşünüyorum bizim gelinimizin annesiyle konuştum Onun eşi de Doğulu Senin eşin de Doğulu doğu erkeği asla kadının pesini bırakmaz diyor zamanla geçer sabret diyor ama ben artık gerçekten dayanamıyorum Sürekli tartışma olmuyor korkmuyor da değilim Sonrasinda burnumdan getireceğini düşünüyorum
yeter artık!!! Boşa şu . . .adamı!Adam gerçekten takıntılı ya bana diyor ki sen namusumu bile Satarsın bu nasıl bi laf
ya herkes işine baksın ne alakası var doğuyla batıyla ya.ayrılıp karısını öldüren o kadar adam hep doğulu mu sanki.Eşimi rahat bırakmayacağını düşünüyorum bizim gelinimizin annesiyle konuştum Onun eşi de Doğulu Senin eşin de Doğulu doğu erkeği asla kadının pesini bırakmaz diyor zamanla geçer sabret diyor ama ben artık gerçekten dayanamıyorum Sürekli tartışma olmuyor korkmuyor da değilim Sonrasinda burnumdan getireceğini düşünüyorum
Kıskançlık falan mi ?Birbirimize güvenmiyoruz ne yapsam yaranamıyorum Yani ben ona
Nerden alaka Doğulu. Her memleketin iyisi de var kotusude. ZihniyetLe alakali. Ornegin kimi kadınama değer verir saygı duyar. Kimileri de köle gibi fikirlerine önem vermez ikinci planda tutar çok özür diliyorum esya mal gibi görür. Aciz zavallı oldugunu düşünür. Bu daha çok ailelerin evlatları nasıl yetistirdigiyle alakali. Herkesin zihniyeti bir degilEşimi rahat bırakmayacağını düşünüyorum bizim gelinimizin annesiyle konuştum Onun eşi de Doğulu Senin eşin de Doğulu doğu erkeği asla kadının pesini bırakmaz diyor zamanla geçer sabret diyor ama ben artık gerçekten dayanamıyorum Sürekli tartışma olmuyor korkmuyor da değilim Sonrasinda burnumdan getireceğini düşünüyorum
Eşiniz Doğulu siz nerelisiniz ? Kültür Çatışması var galiba biraz29.Canım
Destek almayı kabul edebilecek bir tipe benzemiyor. Keşke bir akıl almayı desene. Herkesin bir dank etme noktası vardır ya, keşke hemen gelse o noktası. Ama olan bu kıza oluyor.Konularını okudum.
Sen kendini ezdirdikçe eşin asla degişmez.
Çünkü ne yaparsam yapayım gitmiyor diye düşünüyor,
Boşan boşanma diyemem o vebali alamam ama eşinin bi ders alması lazım yani yoklugunuzdan korkması lazım.
Aranızdaki saygı bitmiş saygı olmayan yerde sevgide olmuyor.
Ve eşinin psikolojik destege ihtiyacı var.
im görüştüğüm biri vardı aynı o . Ben ailem e demeden okuduğum sehre eşyalarımı almaya gitmiştim görüştügüm kişiye demiştim daha doğrusu annem biliyordu . Oda ben işe gidicem arkamdan ne yaptığını nerden bilicem nasıl güvencem gibisinden konuştu aptal adam ruh hastasıydı . Çok şükür olmamıştı zor da olsa ayrılmıştım . Ruh hastası böylesi .Adam gerçekten takıntılı ya bana diyor ki sen namusumu bile Satarsın bu nasıl bi laf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?