Sinirli kocadan boşanma

guiding88 canim arkanda durabilecek esinin hoyt dediğinde tirstigi biri yokmu? Mesela baba.Benim esim bana bu şekilde yapicak,benim babam bir durur iki duru ucuncude gelir buraya sen kimsin der alip götürür beni cesaretim olmasa da.dugun aksami ayrilirken sunu demisti bana, ne olur bilemem iyi olsun ama of dersen burasi hep evin ben hep yanindayim,kendini ezdirme..

Cok şükür oyle bi durum olmadi.Ama üzüldüm duruma.Severek mi evlendiniz siz

Eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor onu sallamıyor musum bu söyledikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkıyormuş Ben namusumu bile satar mısım
Ohaaaa namusunun namusuna laf etmek de cok ilgincmis cnm benm bazn agzndn cikmaman gerkeb bsey cikr mutlaka ama zmnla duzelecegni dusunuyorum bnm br arkdsmdn yola cikarak fkat cok uzun yillar surdu tam duzlmedi ama eskiden daha iyiymis onda siddet bile vardi... en doru karri sn verrsn cnm sevgn bittiyse bosan bitmediyse konus bosanmayi dusundgnu belirt eger umrsamazsa deismesse ozmn onunda icinde bsyler btmistir yoksa insan svdgni kaybtmemek icin hersyi yapar...

Canım şiddet olmadı ama hakaret ve aşağılama lardan bıktım artık
Eşinin sorunları var Canım bak bizde tartıştık gecen gün bana kötü bir cümlesi oldu çok kırıldım dedim Zaten böyle davranışların olursa boşanalım ki şiddet Yok bence çok fazla uzatma eşinin sorunları var

Burada denk geldiğim en pamuk yürekli insanlardansın
Ben hep gülümseyen yüzünle hayal ediyordum seni Şimdi konulara dikkat edince farkettim ben de Çok üzüldüm evde yaşadığın huzursuzluklara canım ablam

Nolur bir şey yap bebiş içinde ,kendin içinde artık
Düşünmüşsündür zaten ama boşandıktan sonra düzenini oturtabileceğine inanıyorsan boşan artık senin kıymetini bilemeyecek kadar akılsız olan şu adamdan

Bebişin huzuru bozulmasın inşallah çok mutlu,çok vicdanlı sana yakışan yüzünü güldürecek iyi bir evlat olur

Bi evlilik terapistine gitmeyi önerseniz kabul eder mi
Sanmiyorumm canım bi kere dedim psikoloğa gidelim diye psikolog seni sorunlu bulur dedi . Kocanin sozunu dinlemiyosun sonra azar işitiyosun dedi . Sürekli o mükemmel ben nasıl bi varlığım çözemedim.

Ben istemiyorum artık gerçekten ama yapamıyorum da böyle ömür geçer mi kendi başıma kalmak istiyorum ama korkuyorum rezillik çıkar diye ve gerçekten benim peşimi de bırakmak sürekli is yerine gelip beni kontrol eden biri bana sürekli nasihat veriyo oturmana kalkmana dikkat et erkeklerle muhatap olma diye sanki ben kendimi bilmiyorum benim onu aldatacagimdan korkuyor sürekli bu kafada ben evliyim ve çocuğum var asla bu düşüncede değilim

Psikopat o zaman cunku bosanirsan bisiy yaparmi diye korkularin var.benim esimde sinirli ama bosanmak istiyorum desem beni oldurmez dovmez tehdit etmez.pesimi birakirmi diye dusunmem kisaca

Bu sozlerden sonra yuzyuze bakilirmi guclu ol korkma devlete sigin
canım maddi durumum var dün diyo ki bide elim düze çıksın nafakani verip ayrlcam senden bu ne demek ya ben niye burdayım ki öyle sinirlenince konusuyo gece geldi eve hiç bişey olmamış gibi böyle bi adam iste

Bende cevap versem şiddet olacak da susuyorum kendimi savunaniyorum bbile en iyisini yapmışsın canım ve iyi ki de çocuğun olmamış beni tek bağlayan oğlum. Bu kadar şeye onun için katlandim.

Sınırlı olmak başka psikopatlik başka. Çoğumuz ara ARA sinirlenir bagirir çağırıriz. Ama şiddet varsa takıntılı bir tipse ayrılma soz konusu OLDUĞUNDA saldirganlasiyorsa tehlikeli.
Tabii ki kendini kaybediyor sinirlendiği zaman normal bi sinir değil bana bağırıyor beni aşağılıyor küfür ediyor Eğer cevap verirsem vururdu bile daha önce vurdu da niye böyle yapiyorsun dediğim için benim suçum ne dediğim icin

yeter artık!!! Boşa şu . . .adamı!
ya herkes işine baksın ne alakası var doğuyla batıyla ya.ayrılıp karısını öldüren o kadar adam hep doğulu mu sanki.
Haklısın canım evet düzelir düzelir diyorlar kocam da bana diyo kendini toplarla napiyorum ki ben namussuzluk yapıyorum sanki işten geliyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum ama yine de yaranamiyorum:/

Evet canım ailesi çok güzel yetiştirmiş çocuklarını nasıl böyle biri oluyo inanamıyorum neden evlendigime o kadar kızıyorum ki kendime akilsizmisim cokk

Senin eşin tam bir ruh hastası!! Hasta,hasta,hasta. Hiçbirşey yapmamış gibi hareket ediyor sadece seni suçlu görüyor
Evet canım gece geldi yine hiçbir şey olmamış gibi davranıyor şimdi işe gitti yine aynı yüzü gülüyor çok mutlu olan bize oluyor yani o bağırıyor çağırıyor böyle biri dört yıldır benden de sürekli gulmemi bekliyo ne güzel demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…