Ohaaaa namusunun namusuna laf etmek de cok ilgincmis cnm benm bazn agzndn cikmaman gerkeb bsey cikr mutlaka ama zmnla duzelecegni dusunuyorum bnm br arkdsmdn yola cikarak fkat cok uzun yillar surdu tam duzlmedi ama eskiden daha iyiymis onda siddet bile vardi... en doru karri sn verrsn cnm sevgn bittiyse bosan bitmediyse konus bosanmayi dusundgnu belirt eger umrsamazsa deismesse ozmn onunda icinde bsyler btmistir yoksa insan svdgni kaybtmemek icin hersyi yapar...Eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor onu sallamıyor musum bu söyledikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkıyormuş Ben namusumu bile satar mısım
Eşinin sorunları var Canım bak bizde tartıştık gecen gün bana kötü bir cümlesi oldu çok kırıldım dedim Zaten böyle davranışların olursa boşanalım ki şiddet Yok bence çok fazla uzatma eşinin sorunları varCanım şiddet olmadı ama hakaret ve aşağılama lardan bıktım artık
Psikopat o zaman cunku bosanirsan bisiy yaparmi diye korkularin var.benim esimde sinirli ama bosanmak istiyorum desem beni oldurmez dovmez tehdit etmez.pesimi birakirmi diye dusunmem kisacaSinirlenince gözü bişey gormuyor diyelim
Bu sozlerden sonra yuzyuze bakilirmi guclu ol korkma devlete siginEşim sorunun bende olduğunu düşünüyor onu sallamıyor musum bu söyledikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkıyormuş Ben namusumu bile satar mısım
Sanmiyorumm canım bi kere dedim psikoloğa gidelim diye psikolog seni sorunlu bulur dedi . Kocanin sozunu dinlemiyosun sonra azar işitiyosun dedi . Sürekli o mükemmel ben nasıl bi varlığım çözemedim.Bi evlilik terapistine gitmeyi önerseniz kabul eder mi
Ben istemiyorum artık gerçekten ama yapamıyorum da böyle ömür geçer mi kendi başıma kalmak istiyorum ama korkuyorum rezillik çıkar diye ve gerçekten benim peşimi de bırakmak sürekli is yerine gelip beni kontrol eden biri bana sürekli nasihat veriyo oturmana kalkmana dikkat et erkeklerle muhatap olma diye sanki ben kendimi bilmiyorum benim onu aldatacagimdan korkuyor sürekli bu kafada ben evliyim ve çocuğum var asla bu düşüncede değilimE peki tamam, "neyime vereyim çekidüzen eyy yüce bey? cilveli mi değilim, yatakta mı mutlu değilsin, yemeklerimi mi beğenmiyorsun. hayır, yapıyorum ediyorum beceremiyorsam bile bir değeri yok mu? ya da sen memnun değilsin de bana yaşattığın hazlar, mutluluklar dört dörtlük mü?" bildiğin tek taraflı bekliyor çünkü, sanki anlatsan da anlamaycak tipten, "benim dediğim de benim dediğim!" diyecek sanki. Şimdi düzelecek, şunu yap bak nasıl ipe geliyor, şu kesin sorunu çözer- gibi kolay yoldan kurtaracak yüzünü güldürecek bir şey arıyorsun belki seni anlıyorum kim ister o boşanma kavga seviyesiz tartışmalara maruz kalmayı? Ama bu bir süreç, hemen her boşanan aynı süreçten geçiyor, kavgası gürültüsü olmasa gece ağlaması oluyor, ağır bir durum ama sen güçlü bir kadınsın eminim. Annesin. Emin olup kendi içinde muhakemeni yapıp karar ver ve adım at, zor ama sonucun içinde olduğun durumdan daha kötü olacağını sanmıyorum.
Evet kıskanç çokKıskançlık falan mi ?
Psikopat o zaman cunku bosanirsan bisiy yaparmi diye korkularin var.benim esimde sinirli ama bosanmak istiyorum desem beni oldurmez dovmez tehdit etmez.pesimi birakirmi diye dusunmem kisaca
canım maddi durumum var dün diyo ki bide elim düze çıksın nafakani verip ayrlcam senden bu ne demek ya ben niye burdayım ki öyle sinirlenince konusuyo gece geldi eve hiç bişey olmamış gibi böyle bi adam isteBu sozlerden sonra yuzyuze bakilirmi guclu ol korkma devlete sigin
Herşey mevcut evet canım bi bana sinirleniyor patlıyor sen eve gelince şeytan geliyor sanki değil git bu evden diyo büyü mu var acaba bundan da supheleniyorumHerşeye mi sinirlenir ?
Takıntılı birimi,
Aşırı Kıskançlıgı varmı ?
Bende cevap versem şiddet olacak da susuyorum kendimi savunaniyorum bbile en iyisini yapmışsın canım ve iyi ki de çocuğun olmamış beni tek bağlayan oğlum. Bu kadar şeye onun için katlandim.3 hafta cıktık biz birden ne oldu anlamadım evlendik aileler falan tanıstı onlar anlasamadılar. Annem bununla evlenme dedi. Bende evlenicem dedim kaçtım. Düğün oldu vs vs. Bir sürü seyler yapıldı hiç birisi içime sinmedi daha ilk aydan aldatıldım şiddet gördüm. Buna ragmen 1 sene evkli kaldım düzelicem dedi bilmemne ne düzelmesi. Şiddetinden kulaklarım morarıyordu artık. Sonr karar verdim ya bu benı oldürücek ya ben bunu. Ya da ayrılıp yolumuza bakıcaz dedim. Boşanmaya karar verdim. Evimin onune geldi tehditler falan yagdırdı. En son Allah razı olsun dayım aradı onu. Bir daha bu kıza yaklaşırsan msj atarsan senin o boynunu kopartırım diye. Ondan sonra kesti sesini :) bana uzak olsunn zatenn . Ayrıca sevgisine falan inanma seven insan bunları yapmaz.
Yorumlarınızı biraz okudun da gerçekten çok fena bir adama benziyorEvet kıskanç çok
Tabii ki kendini kaybediyor sinirlendiği zaman normal bi sinir değil bana bağırıyor beni aşağılıyor küfür ediyor Eğer cevap verirsem vururdu bile daha önce vurdu da niye böyle yapiyorsun dediğim için benim suçum ne dediğim icinSınırlı olmak başka psikopatlik başka. Çoğumuz ara ARA sinirlenir bagirir çağırıriz. Ama şiddet varsa takıntılı bir tipse ayrılma soz konusu OLDUĞUNDA saldirganlasiyorsa tehlikeli.
Amin canım sagolasincanim dogulu olmakla alakasi yok serefsizlikle alakali bu gibi seyler. kocan tam bir seref yoksunu. namusuna dil uzatmasi dahi tek basina olay. Rabbim yardimcin olsun.
Haklısın canım evet düzelir düzelir diyorlar kocam da bana diyo kendini toplarla napiyorum ki ben namussuzluk yapıyorum sanki işten geliyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum ama yine de yaranamiyorum:/yeter artık!!! Boşa şu . . .adamı!
ya herkes işine baksın ne alakası var doğuyla batıyla ya.ayrılıp karısını öldüren o kadar adam hep doğulu mu sanki.
Aynen öyle ben yapıyorum hep o masum çok saygılı bana sormayın ben bencilim ben saygisizim edepsizim herşey var bendeKocası öyle bi insan ki kendi her şeyi yapıyor suçlu kadın oluyor. E sende beni sinirlendirme ,ben seni seviyorum deyip çıkıyor işin içinden pislik
Evet canım ailesi çok güzel yetiştirmiş çocuklarını nasıl böyle biri oluyo inanamıyorum neden evlendigime o kadar kızıyorum ki kendime akilsizmisim cokkNerden alaka Doğulu. Her memleketin iyisi de var kotusude. ZihniyetLe alakali. Ornegin kimi kadınama değer verir saygı duyar. Kimileri de köle gibi fikirlerine önem vermez ikinci planda tutar çok özür diliyorum esya mal gibi görür. Aciz zavallı oldugunu düşünür. Bu daha çok ailelerin evlatları nasıl yetistirdigiyle alakali. Herkesin zihniyeti bir degil
İnanılmaz kızgınım ya anlatamamüzülüyorum hergün bi olay hergün ayrı can sıkısi. Hergün ölüyorsun farkında değilsin yazık sana da çocuğunada .hastalığa kalacaksın bu gidişle allah korusun. Hergün düşünce üzüntü mutsuzluk huzursuz bi ev ortamı.
Evet canım gece geldi yine hiçbir şey olmamış gibi davranıyor şimdi işe gitti yine aynı yüzü gülüyor çok mutlu olan bize oluyor yani o bağırıyor çağırıyor böyle biri dört yıldır benden de sürekli gulmemi bekliyo ne güzel demiSenin eşin tam bir ruh hastası!! Hasta,hasta,hasta. Hiçbirşey yapmamış gibi hareket ediyor sadece seni suçlu görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?