- 9 Ocak 2017
- 630
- 495
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Bence para kazanmaya başlarsanız tavrı değişir
Belki de babanızın başka bir derdi var sizde çıkartıyor öfkesini
Konuştunuz mı hiç neden böyle yapıyor
Annenizin durumu kötüyse ve babanızda bu şekilde davranıyosa ben göze alır annemi yalnız bırakmazdım.
Anneniz için üzüldüm Allah şifa versin inşallahEmekli olduktan sonra abarttı durumu . Emekli olalıda 15 yıl olacak neredeyse :) annem olabilir bilmiyorum çünkü çok ağır hasta bakıma muhtaç kendi ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Tamam ama ben de sırf bu yüzden hayatımdan vazgeçiyorum ben bilmiyor muydum evlenip gitmesini sanki.
Bu şekilde konuştuğunda sakin bir ses tonuyla sözlerine dikkat etmesi gerektiğini söyleyin. ..
Aslında bu dediğini çok yapıyorum ama belki istemsiz şekilde o an gerildiğimi yansıtıyorumdur ses tonumla. bunu özellikle bir dahakine dikkat edeceğim canım
Ya gittiğim yerde de beni küçük düşürecekler diye çok korkuyorum . Mesela bana diyor ki hastanede amcanın teki ayy bebek gibi bu kız güzel kızım benim diyor babam ordan . Yemek mi yiyor yaa diyor. birde söyleyiş şeklini görceniz. El kol hareketleri dahil buna. Yaa ben 31 m ama 18 görünüyorum düşünün iyi birşey bu illa bana laf dicek bu masum birşey ama dediğim gibi herşeye dahil oluyor adıma konuşuyor ve küçük düşüyorum insanların karşısında.
Bekarsiniz madem
Şöyle bişey olabilir. Araştır güvenebilceğin annene gündüz bakabilecek birini bul para neyse sen karşılarsın aileni yanında götürmezsin. İzinlerinde artık ziyaret edersin.
kendinize yaparsınız ne yaparsanız. diğer kardeşlerininize ailenizi emanet edip gidebilme durumunuz varsa yalnız gidin.moral olarak güçlenin biraz. fakat hassas bir yapınız varsa anneyi o halde bırakıp gitmek sizi dahada huzursuz eder inancındayım. hakkınızda hayırlısı
Hiç takmayın. Belkide amacı sizi germek? Çünkü bir davranışı kişi ısrarla yapıyorsa aldığı tepkiden memnun olduğu içindir. Hiçbir şey sizden önemli değil inanın bana, önce sağlığınız ve siz...
Anneniz için üzüldüm Allah şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?