Sipaydi ye Yardım lütfen

Evet bende severim haziran ayını nişanımda düğünümde aynı ay farklı yılda oldu :123: şimdi çok daha güzel ve anlamlı bir ay oldu. çocuğu da o aya denk getiririsem tam olacak

çocuk için yeni evliyken herkes pişman olacaksı keşke yapsaydım diyeceksin falan diyorlar ama 1,5 yıl geçti hala bu kararımdan pişman değilim biraz daha zamanımız olduğuna inanıyorum.
şimdi dost hayatı yaşıyor gibiyiz eşimle aile olamadık hakkımızda hayırlısı inşallah..
inşallah senide bekleriz aramıza çok eskiden kimler kalmadı ama Ece ile idare ediyoruz işte ( duymasın ) bide mutsuz mutlumuz var ( benim çok gezdiğimi idda ediyor ) ama yalan
biz 2 kardeşiz keşke 3 olsak diyorum

sen nerede yaşıyrsun ist ben

Ece'yi cikaramadim, 2011 yilinda evlenenlerden mi o da?
Mutsuz mutlu da sanirim nisanli daha degil mi?
Ayni seyi banada diyorlar çocuk hakkinda. özellikle kendi annem cok israr ediyor, anlatiyorum anlamiyor demek istedigimi o yüzden "tamam bir gün insallah" diyip geçiyorum tartisma olmasin diye
çocuktan sonra gerçek aile oldugunu hissedermis evliler, dogru galiba. banada hala kaçamak yapiyormusuz gibi geliyor
iyi yapiyorsun gezmekle, sanslisin canim istanbulda oldugun için
ben istanbulda dogdum büyüdüm, ama 17 yasinda annemle babamla fransaya geldik ve üniversiteyi burda okudum, ordada esimle tanisinca geri dönmek hâyâl oldu.
tam bi istanbul hayraniyim. gidecegim günü bileyim kalan günleri hatta saatleri sayarim
ilk defa bu sene esimle gitmek daha bi baska oldu

Ece nişanlı 2013 eylülde evlenecek.
Mutlu da inşallah bu sene nişanlanacak. bakalım... Bekar arkadaşlar henüz :123:

Benim anne de ısrar yok tam tersi yapma diyor destekçim ama içi öyle demiyor eminim 2013 sonuna kadar zamanımız var her sene 1 sene daha ileri atıyorum hadi hayırlısı
kaçamaklara devam .. tabisi gezmeye de ..

inşallah bir gün eşinle birlikte istanbulda yaşamakta nasip olur gez gez bitmez buralar sanırım..

Hadi hayirlisi insallah iki arkadas içinde
koptum valla her sene ileriye atiyorum demene
yasin kaçti canim bu arada? ben 24, 25'e tam 2 ay kaldi
Amiiin canim insallah nasip olur, kesinlikle bitmez bencede

Hadi hayirlisi insallah iki arkadas içinde
koptum valla her sene ileriye atiyorum demene
yasin kaçti canim bu arada? ben 24, 25'e tam 2 ay kaldi
Amiiin canim insallah nasip olur, kesinlikle bitmez bencede

amin canım tüm bekarlar için hayırlısı inşallah

öyle ama canım yalan değil ilk evlendim dur 1. yılımız dolsun dedim sonra dur eylül olsun dedim eylül geldi dur 2013 gelsin diyorum şimdide ama bilinçaltım direk 2013 sonu diyor hayırlısı artık.
kısmetse 2013 eylül o zaman gelince bakarız bir çaresine artık

yaşım daha çok küçük en azından ben öyle sanıyorum 23 yaşımdayım bana kalsa 22 bile diyebilirim ama artık 1 yıl daha büyümek lazım küçült küçült nereye kadar yılın sonunda doğum günün sanırım. doğduğunda direk 1 yaşında oluyorsun
çocuk yaparken buna dikkat etmeyi düşünüyorum

2013 sonu demek
aslinda bi yandan sabirsizlaniyorum etrafimda hamile arkadaslarimizi gördükçe ama çok erken yahu
bizde en azindan bi yaz daha rahatça tatil yapabilmek istiyoruz bakalim belki ondan sonra niyetleniriz artik
inanmiyorummm 23 yasindasin demek çok erken evlenmissin masAllah ya
yok canim yil sonu degil ocak 21 dogumgünüm
evet yil sonuna denk gelmesin ayrica burçlarada dikkat etmek lazim falan zor is ya bu hesap kitap çocuk için

Bazen bende çok istiyorum olsun falan diyorum neseki hemen kendime geliyor 2 tokat atıyorum falan düzeliyorum
Dediğin gibi daha çok erken 2013 sonu olur ise 2,5 yıllık evli olmuş olucaz herşey istediğimiz gibi giderse de düşünebiliriz 2013 sonu diye de şimdi söyledim öyle bir plan yok yani
annen iyi ayarlamış o zaman zamanlaması güzel olmuş benimde nisan o zaman 24 yaşına giricem gerçi ben genelde 2 sene de ancak 1 yaş atıyorum ama nisan da 24 olmuş oluyorum
ya onu bende diyordum koç olsun istiyordum ama kul kurar kader gülermiş istediğimiz zamanda gelmeyecek ki arkadaşlarım en az 6*7 ay ancak hamile kaldılar ben yine planlarım ama olursa artık kısmet.

arkadaşlarımın bebeklerini gördükçe daha da uzaklaşıyorum herkes daha çok ister ben resmen kaçıyorum artık

son cümlene kesinlikle katiliyorum çocuklari gördükçe iyice vazgeçiyorum, aman biz böyle iyiyiz diyorum, ama hamileleri gördükçede pek bi hevesleniyorum
2,5 - 3 yillik evlilikten sonra tam ideal zaman, Rabbim aratmasin yeterki..
Eee zaten kadinlar hissettikleri yastadirlar kimlikte yazanlar hikaye, yani çok normal 2 senede 1 yas atman

Ögle molan var mi ?

aynen öyle güzel taraflarını alıyorum. ama devamlı ağlasın kussun altına yapsın bana zor geliyor.. ben gezmeye eğlenmeye yatmaya alışmışım..
3 yıl bana kalırsa ideal zaman 3 yılın sonunda olmalı ama o kadar da beklemem herhalde benim eşimle aramda yaş farkı var eşim şuanda 30 yaşında oda benden yana istemiyor ama çocuk ile aradaki yaş farkını da ayarlamak lazım

aynen öyle ben hala 20 yaşımdayım o zaman

malesef yok yarım gibi yemek gelir yerim çay almaya gier dönerim yerime

Hmm evet ozaman canim esinide düsünmen gerekiyor o konuda
yapma ya molasiz calismak cok zor insanin kafasinin dagilmasi gerekiyor zaman zaman.. 2 saat mola var bizde, bazen kalirim isim cok olursa, bazen spora giderim, bazende eve..
bugün yarim saatten cikip eve gidicem aksama hem kendi annemleri hemde esimin ailesini yemege davet ettim onlar gelicek, biraz biseyler yapayim mola boyunca..
bi fikir danisayim aslinda arada kaldim canim ya belki yardimin dokunur:
menümde:
yayla çorbasi,
firinda soslu tavuk,
bezelye-havuç konservesini kremali olarak pisircem ve
ya patates grateni yapmak istiyorum (oda kremali)
yada pirinç pilavi.

evde kremam çok oldugundan graten yapmak istedim ama bezelyelerde kremali olacagi için çok mu krema olur ortalik ?
Pilavida yapmak istemiyorum klasik bana göre ne bileyim degisik olsun istedim
karar veremedim bi türlü :26:

Ben geldimmm
ne çok kaynatmışsınız siz yaa

yeni bi kedi gördüm sanki hoşgeldinn

FLOWER CANDLE-SİHİRLİ PASTA MUMU-SÜPER ÜRÜN! GittiGidiyor'da 66084762
100 ADET PARTİ GLOW STİCK - IŞIKLI FOSFOR ÇUBUK GittiGidiyor'da 51208117

bunlardan aldım ben yaa
pasta mumunu kına yakılırken kınanın üstüne koyarız belki dedim

diğerlerini nerde kullanırım ama daha emin değilim

o eklediğim kınalıklara da baktık annemle de nişanlımla da
istiyorsan al dediler
halamla konuşyorduk telde
o da dedi eğer değişiklik istersen ben hallederim dedi
o yüzden tadilat ettimrkete masraf olmayacak
yarın veriyorum siparişimi

pembe olanı alcam ama diğerleri pek içime sinmedi

twet atmışın da resim yok

2 saat moda cidden çok iyi çalışma saatleriniz nasıl ? bizim belli saatimiz yok ama yarımda yemeğe giderim yine 1 saat yokum aşağı inerim hava falan alırım bazende 10 dk yiyip işe dönmek zorunda kalabiliyorum.

menün gayet güzel soslu tavuğun içine patates biber atıp poşette pişirebilirsin.
yanına da pilav yakışır

iki tane birden kremalı çok olabilir bezelye havuç kremalı hiç denemedim. klasik ama kurtarıcı istersen garnitürlü pilav yapabilirsin farklı olur

Son düzenleme:

hoşgeldin kuzucum nasılsın bakıyım yeter artık çalışma bugün bırak işi gücü sohbet edelim

mum güzel ama cidden diğerlerini nerede kullancaksın ışıklar sönünce milletin eline verirsin sonra da çocuklara dağıtırsın
bize balayında verdiler bara gidiyorduk bileklik gibi taktık çok güzel ama

abiye de iyi yapmışsın içinde kalacağına al gitsin ucuz da

bak satmasaydım kınana nişanlığımı giyerdim görmemişler gibi hahahaha
küçük çocuklar gelinlik giyer ya benimde o misal

tiwit attım ondan 1 öncesinde var resim dur daha yeni yeni öğreniyorum

hosbulduk canim hayirli olsun seninde insallah Allah tamamina erdirsin
ne zamana düsünüyorsunuz kinayi ve dügünü? tarihiniz belli mi?

posetim yok canim ya, almayi unutuyorum her seferinde.. ama içine az biraz patates atabilirim oda iyi fikir, böylelikle bezelyelerimi kremali yaparim. yaninada pilav..

Kendi uydurdugum bi tarif ama esimde bende severek yedik her seferinde kremali bezelyeyi.. söyle yapiyorum, bi minik sarimsagi rendeliyorum ve yagda kavuruyorum, ondan sonrada bezelyeli havuç konservesini döküyorum içine, biraz dönderiyorum yagda.
Sonrada hani mini süt gibi kutularda olan kremalar var ya ondan döküyorum içine, karabiber,tuz ekliyorum ve biraz fokurdatinca kapatiyorum altini.. zaten pismis olunca bezelyeler, okadar pisirmek yetiyor

çalisma saatlerim 9-12 ve 14-18 arasi. günde 7 saat yapma zorunlulugu var kaçta gelip gittin önemli degil, bende böyle bi düzen kurdum kendime.
aslinda 1 saat mola alip 5'te çikmayi cok isterdim ama garip garip bakiyolar insana 5'te cikinca 6'dan önce cikan yok cünkü..

müsterilerle mi çalisiyorsun? yani gelen giden oluyor mu basina? meslegin ne canim?

hakkaten yaa giyseydin güzel olurdu :)

bileklik gibi yapmak için parçası da var yanında geldi
ben bileklik süslemek istiyorum
olmadı bu fosforlu zımbırtıları mı süslesem kii

yaa inanki bi gün komple bırakcam işi gelcem sabahta akşama sohbet etcez

o zaman fırın tepsisine yada borcama hazırlarsın poşet alacağnda yağlı kağıtta al çok memnunum saatlerce temizlemekle uğraşmıyorum kaldırıyorum yıkıyorum bitti :13:
değişikmiş bende denerim bigün kremayı seviyorsan tavuklu krema dene kremaları sotele sonra kutu kremayı dök köri tuz ekle 10 dk daha karıştır harika oluyor...

bizimde 9: ile 18:30 arası işte. gidip geliyoruz. işimde tasarım projeleri çiziyorum. devamlı müşterilerle birlikteyim yani :26:

öyle yapabilirsin canım o zaman bir daha ne ile süsleyeceksin tülle falan mı ?

bırak kop gel

deli giyseydin diyorsun bide ortalıkta 2 tane gelin gibi gezicez

düğün için salon tuttuk canım 1 eylülde inş düğünüm var
yarında kına için gitcez salona

yagli kagit vazgeçilmezim zaten, temiz is oluyor gerçekten
ooooo hem kremayi severim hemde tavukta köriyi! iyiymis oda denerim mutlaka yazdim yemek tarifleri dosyama
evlendikten sonra seve seve deniyorum yeni seyleri, yemek yapmak, mutfakta ugrasmak çok hosuma gidiyor
ama pogacalarimda bi ariza var bi türlü tutturamiyorum elbet bi gün basaricam

kolay gelsin canim, müsterilerle calismak daha zor olsa gerek, istekleri hiç bitmez...
ben kaçtim ögleden sonra yogun olmazsam buralardayim yine

öyle yapabilirsin canım o zaman bir daha ne ile süsleyeceksin tülle falan mı ?

bırak kop gel

deli giyseydin diyorsun bide ortalıkta 2 tane gelin gibi gezicez

gezelim nolcak kiiii kardeşimlen aynı giymişiz yaniii
bişi diyen olursa varyaaaa

böyle bişi hazırlmak istiyordum bende
acaba bunu o çubuklara uygulayabilir miyiz kii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…