Sipaydi ye Yardım lütfen

evet temizlemek için pratik bir yöntem.
bende seviyorum yemek yapmayı mutfak ile uğraşmayı ama canım isterse yoksa yapmam

zor oluyor ama uğraşıyoruz işte:26: bende yemeğimi yedim geldim

gezelim nolcak kiiii kardeşimlen aynı giymişiz yaniii
bişi diyen olursa varyaaaa

böyle bişi hazırlmak istiyordum bende
acaba bunu o çubuklara uygulayabilir miyiz kii :26:
Eki Görüntüle 557945

tüh satmasaydım o zaman

o zaman o çubukların özelliği kalmaz canım bence direk kurdele ile yaparsın
çubukları da nerede kullanırsın bilmiyorum

speedy'cim geldim geri
eve girince tekrar evden cikmadan 1 saat 15 dakikam oluyor, o yüzden hemencecik tavugu firina verdim, o piserken aksamki pilav ve bezelyeyi ayarladim ama pisirmedim tencereleri falan ayarladim,
evi süpürdüm, banyoyu cifledim, süslendim , ise geldim...
isteyince hizli olunabiliyormus
Afiyet olsun sanada , ben bu ara borcum olan oruçlarimi tutuyorum, o yüzden aksam 5'te yicem

Ece; o çubuklari kina gecende kullanicaksin sanirim?
Dj'den disco gibi isiklari söndürüp hareketli sarkilar calmasini istersen ve o anda da çubuklari millete birisinden dagitmasini istersen güzel ortam olur.
bileklik olarak kurdele daha güzel olur bencede..

epey iş halletmişsin işte isteyince oluyor ne güzel.
haftaiçi misafir gelmesi zor ya gerçi gelenlerde misafir sayılmaz tatlı yaptın mı akşam içni

benide alın aranıza yaa çok sıkıldım 2011 gelinlerininde eğlencesi kalmadı eskidik sanırım nerdeyse 2013 gelinleri yolda yani normaldir
burda sanırım spedyden baskasını tanımıorum ama tanısırz sorun değil :)) anladığım kadaryla ece nişanlı ve yakında evleniyo dogru anladıysam allah tamamına erdrsin bana gelirsek dedğim gbi 2011 geliniyim spedyden 1 gün önce evlendim
spedy farkında olmadan bana herkonuda çok yardımcı oluyo özellikle onun gazyla artk evmde temzlik yapıorum diebilirm

neyse kızlar sonuç itibariyle bende varım artık burda o kadar

hoşgeldin ben size söyle anlatıyım..

Ece ile biz taaaaaaaaaaaaaaa söz zamanımdan tanışıyoruz .. Artık arkadaştan öte kardeşim gibidir. kendisi bursa da yaşıyor eylülde evlenecek. onunla sohbet ettiğimiz yer oldu burası eskiden oda çok takılırdı devamlı buradaydık...

mutluluk nicki diğer arkadaşımızda kkdan bu sene kısmetse oda nişanlanabilir daha bişey yok ama orta da

tatlıkedi de 2012 gelini oda haziran bugün geldi aramıza

başka da yok

brc kuzum farkında olmadan sana yardımcı oluyorum ama kndim bişey yapmıyorum

HOŞGELDİN..........

Son düzenleme:
epey iş halletmişsin işte isteyince oluyor ne güzel.
haftaiçi misafir gelmesi zor ya gerçi gelenlerde misafir sayılmaz tatlı yaptın mı akşam içni

evet evet canim misafirden saymadigim için kendimi çok kasmadim dügünden beri bu 2inci kez davet edisim genelde biz onlarda oldugumuz için sira gelmiyordu bize cagirmaya..
aksama nutellali tiramisu var. esim tam bi hastasi oldugu icin sürekli onu yapmami ister. Evime gelen her misafire bunu yaptim abartisiz
bide kestane aldim onu firina veririz cayin yanina iyi olur.
kisin gelmesini sirf bu kestanenin sayesinde istiyorum

merhaba canim; resmin ayni ama nickini degistirmissin sanirim..
speedy'nin sana verdigi temizlik tavsiyeleri gününü çoook iyi hatirliyorum.. Bende yararlandim hatta sormadan
Evime uzun zamandir temizlik yapmamistim valla aksam o gazla bastan asagi parlatmistim evi
Demek 1 gün fark var aranizda ne güzel ya
Hosgeldin :)

Son düzenleme:

evet canım kınamda falan kullanayım diyordum
güzel olur öyle teşekkür ettim önerin için

hoşgedinn
evet ben nişanlıyım

seni de 2011 gelinlerinde görmüştüm

eskidiniz tabii ki siz
artık sende burdasınnn çokta mutlu oldukkk

evet nickimi değiştirdim:)) valla çalışan evli bayanların hali zor ben 1-1,5 ay öncesine kadar hiç temzlik yapmıodum yardımcım geliodu şimdi taşındı şehrdışına bnde baskasına gvenemedim kendim yapıorm yavaş yavaş en azından içime sniyo:)

hoşbulduk
spedy sen temzlik yapmasanda ben senin evinin pis dağınık olduğuna inanmıorum mutlaka yapıosundr rahat edemzsin sen
ecenin ne zaman düğünü ?? bnmde inegölde üniden ev arkadasım yaşıyo yakınmı inegöle???

BİZ SK SIK bir aradayız ilk 1 sene her haftasonu yemekli misafirim geliyordu.
hafta içi de çaya artık böööö gelmişti etimekli tavuk gögsü yapıyordum bende hatta ilk yaptığımda ağladım kötü olmuştu..

temizleyin temizleiin ECE evlen sana da baskı yapcam şunu yap bunu yap die

uzun zamandır konuşamıyoruz canım benim... neler yapıyorsun bakıyım..

haklisin gerçekten çok zor, hele yardimciya alistiktan sonra tebrik ederim valla iyi eline almissin temizligini..
ilk basta yaptigim gibi sık sık yapmiyorum artik, o zamanlar bi heves vardi 2 güne bi siler süpürürdüm aksamlari..yatana kadar ugrasirdim nerdeyse.. sonrada oturur söylenirdim millet nasil dizi film izliyor ben evimi anca temizliyorum diye..
sonradan anladimki temizlik manyagina dönüsüyorum çektim elimi ayagimi simdi. haftada bir yetiyor silip süpürmek.. zaten ne batiyorki

yok kız 2 hafta önceydi sanırım öyle bir temizlik yaptık ki eşimde 12 de başladık saat 5 te bitti
o gün öldük ikimizde ama tüm detaya kadar temizledik küçk tuvaleti kiler yaptık kurutma makinemiz falan da geldi
o günden beri karar verdik evi dağınık bırakmamaya işe giderken topluyoruz yatarken de iyi oluyr

valla spedy ne yalan sölim senle konuştuğumzda içime temzlik sevdasını soktun o gazla heryeri temzledim sonra baktım iyi gdiyo hevesim kaçmadan devam ettrdim ama su midem agrımaya başladığından beri doru dzgn bişi yapmıodum ... p.tesi gnü tekrar kendimi gaza gtirip evi süpürdüm sildim banyoların 2sini temzledim üst kata hiç çıkmadım ... mutfağı süpürdüm sildim biliosun bnm evmde pek halı yok sylemiştim ama oln halılarımı falan sildim artık elim evn hep üstnde 2 gn yapmasam 3. gün mutlaka azda olsa bişiler yapıorum genel olarak dzenli yaptığım 2 gnde 1 banyoyu çamaşır suyuyla temzlemek ve haftada 1 nevresm değiştrmek ... mutfağı falan zaten toplu tutuorum geri kalan şeyleride frsat buldukça yapıorum ama hala cam silmedim leş gbiler kocam sildirmio düşermişim

onun için mecbur kadın çağırcam evde çok cam var(

buarda bnm kardeşimde 2013 gelini olcak kısmetse ama tarh net değil yer arıolar şuan

sağlık daha önemli canım iyileşince iyice yaparsın..
gördüğün gibi sende bir düzen oluşturmuşşsun işte zamanla böyle gidiyor yaptığın iş azalıyor yaptığın süre kısalıyr..

ece inegölde canım düğünü de 1 eylülde kardeşine de hayırlı olsun inşallah

ohh ne gzel bnm kocam 5 dk sonra sıkılıo yapmcam ben sende yapma dio sonra ben bağrınca of tamam iş ver o zaman dio
ona sevmediğim işleri kakalıorum çamaşır katlamak ,dolaba yerleştrmek, nevresim değiştrmek gibi

sağlık daha önemli canım iyileşince iyice yaparsın..
gördüğün gibi sende bir düzen oluşturmuşşsun işte zamanla böyle gidiyor yaptığın iş azalıyor yaptığın süre kısalıyr..

ece inegölde canım düğünü de 1 eylülde kardeşine de hayırlı olsun inşallah

cidden her hafta sonuda çekilmiyor bizede yazik, özellikle bayanlara . geçtigimiz 2 haftasonuda benim öyleydi hemde hem cumartesi hem pazar. esimin akrabasi çok ve hepside gelip görmek istedi evimizi neyse çok sükür atlattim sag salim
oyyy olur öyle.. ilk seferde benim tiramisu'da çöpe gitmisti direk..
Etimekli tavuk gögsünü daha hiç denemedim, yapmak istiyorum aslinda bi ara..

bizimki sıkılmıyor Allahtan çalıştığım için of bile demesine izin vermiyorum o süpürüyor ben siliyorum oda oda gidiyoruz genelde biten odayı kapatıyorum.
çamaşır katlamak makine boşaltmak bu işler bizde de eşimde bende sevmiyorum

balayı dönüşü daha 20 günlük evliydik teyzemleri annemler kvlideleri yemeğe çağrdım önce 2 farklı etimek tatlısı var diye ağladım. sonra hangisini yapıyım diye sonra da tadını beğenmedim diye.
bendeki de deli cesareti hayatım da su almak dışında mutfağa girmemiş kişi 15 kişi ağırladm
sonra gerisi geldi zaten yemekli misafirim genel olarak 15 kişidir. arkadaşlar dışında. bizim aile aşiret gibi gelen ardından da getirir yada biz arar çağırırz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…