- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.701
yagli kagit vazgeçilmezim zaten, temiz is oluyor gerçekten
ooooo hem kremayi severim hemde tavukta köriyi! iyiymis oda denerim mutlaka yazdim yemek tarifleri dosyama
evlendikten sonra seve seve deniyorum yeni seyleri, yemek yapmak, mutfakta ugrasmak çok hosuma gidiyor
ama pogacalarimda bi ariza var bi türlü tutturamiyorumelbet bi gün basaricam
kolay gelsin canim, müsterilerle calismak daha zor olsa gerek, istekleri hiç bitmez...
ben kaçtimögleden sonra yogun olmazsam buralardayim yine
gezelim nolcak kiiiikardeşimlen aynı giymişiz yaniii
bişi diyen olursa varyaaaa
böyle bişi hazırlmak istiyordum bende
acaba bunu o çubuklara uygulayabilir miyiz kii :26:
Eki Görüntüle 557945
evet temizlemek için pratik bir yöntem.
bende seviyorum yemek yapmayı mutfak ile uğraşmayı ama canım isterse yoksa yapmam
zor oluyor ama uğraşıyoruz işte:26: bende yemeğimi yedim geldim
tüh satmasaydım o zaman
o zaman o çubukların özelliği kalmaz canım bence direk kurdele ile yaparsın
çubukları da nerede kullanırsın bilmiyorum
speedy'cim geldim geri
eve girince tekrar evden cikmadan 1 saat 15 dakikam oluyor, o yüzden hemencecik tavugu firina verdim, o piserken aksamki pilav ve bezelyeyi ayarladim ama pisirmedim tencereleri falan ayarladim,
evi süpürdüm, banyoyu cifledim, süslendim, ise geldim...
isteyince hizli olunabiliyormus
Afiyet olsun sanada, ben bu ara borcum olan oruçlarimi tutuyorum, o yüzden aksam 5'te yicem
Ece; o çubuklari kina gecende kullanicaksin sanirim?
Dj'den disco gibi isiklari söndürüp hareketli sarkilar calmasini istersen ve o anda da çubuklari millete birisinden dagitmasini istersen güzel ortam olur.
bileklik olarak kurdele daha güzel olur bencede..
benide alın aranıza yaa çok sıkıldım2011 gelinlerininde eğlencesi kalmadı eskidik sanırım nerdeyse 2013 gelinleri yolda yani normaldir
burda sanırım spedyden baskasını tanımıorum ama tanısırz sorun değil :)) anladığım kadaryla ece nişanlı ve yakında evleniyo dogru anladıysam allah tamamına erdrsinbana gelirsek dedğim gbi 2011 geliniyim spedyden 1 gün önce evlendim
spedy farkında olmadan bana herkonuda çok yardımcı oluyo özellikle onun gazyla artk evmde temzlik yapıorum diebilirm
neyse kızlar sonuç itibariyle bende varım artık burda o kadar
epey iş halletmişsin işte isteyince oluyor ne güzel.
haftaiçi misafir gelmesi zor ya gerçi gelenlerde misafir sayılmaz tatlı yaptın mı akşam içni
benide alın aranıza yaa çok sıkıldım2011 gelinlerininde eğlencesi kalmadı eskidik sanırım nerdeyse 2013 gelinleri yolda yani normaldir
burda sanırım spedyden baskasını tanımıorum ama tanısırz sorun değil :)) anladığım kadaryla ece nişanlı ve yakında evleniyo dogru anladıysam allah tamamına erdrsinbana gelirsek dedğim gbi 2011 geliniyim spedyden 1 gün önce evlendim
spedy farkında olmadan bana herkonuda çok yardımcı oluyo özellikle onun gazyla artk evmde temzlik yapıorum diebilirm
speedy'cim geldim geri
eve girince tekrar evden cikmadan 1 saat 15 dakikam oluyor, o yüzden hemencecik tavugu firina verdim, o piserken aksamki pilav ve bezelyeyi ayarladim ama pisirmedim tencereleri falan ayarladim,
evi süpürdüm, banyoyu cifledim, süslendim, ise geldim...
isteyince hizli olunabiliyormus
Afiyet olsun sanada, ben bu ara borcum olan oruçlarimi tutuyorum, o yüzden aksam 5'te yicem
Ece; o çubuklari kina gecende kullanicaksin sanirim?
Dj'den disco gibi isiklari söndürüp hareketli sarkilar calmasini istersen ve o anda da çubuklari millete birisinden dagitmasini istersen güzel ortam olur.
bileklik olarak kurdele daha güzel olur bencede..
hoşgeldin ben size söyle anlatıyım..
Ece ile biz taaaaaaaaaaaaaaa söz zamanımdan tanışıyoruz .. Artık arkadaştan öte kardeşim gibidir. kendisi bursa da yaşıyor eylülde evlenecek. onunla sohbet ettiğimiz yer oldu burası eskiden oda çok takılırdı devamlı buradaydık...
mutluluk nicki diğer arkadaşımızda kkdan bu sene kısmetse oda nişanlanabilir daha bişey yok ama orta da
tatlıkedi de 2012 gelini oda haziranbugün geldi aramıza
başka da yok
brc kuzum farkında olmadan sana yardımcı oluyorum ama kndim bişey yapmıyorum
HOŞGELDİN..........
evet canım kınamda falan kullanayım diyordum
güzel olur öyleteşekkür ettim önerin için
hoşgedinn
evet ben nişanlıyım
seni de 2011 gelinlerinde görmüştüm
eskidiniz tabii ki siz
artık sende burdasınnn çokta mutlu oldukkk
evet evet canim misafirden saymadigim için kendimi çok kasmadimdügünden beri bu 2inci kez davet edisim genelde biz onlarda oldugumuz için sira gelmiyordu bize cagirmaya..
aksama nutellali tiramisu var. esim tam bi hastasi oldugu icin sürekli onu yapmami ister. Evime gelen her misafire bunu yaptim abartisiz
bide kestane aldim onu firina veririz cayin yanina iyi olur.
kisin gelmesini sirf bu kestanenin sayesinde istiyorum
merhaba canim; resmin ayni ama nickini degistirmissin sanirim..
speedy'nin sana verdigi temizlik tavsiyeleri gününü çoook iyi hatirliyorum.. Bende yararlandim hatta sormadan
Evime uzun zamandir temizlik yapmamistim valla aksam o gazla bastan asagi parlatmistim evi
Demek 1 gün fark var aranizda ne güzel ya
Hosgeldin :)
evet nickimi değiştirdim:)) valla çalışan evli bayanların hali zor ben 1-1,5 ay öncesine kadar hiç temzlik yapmıodum yardımcım geliodu şimdi taşındı şehrdışına bnde baskasına gvenemedim kendim yapıorm yavaş yavaş en azından içime sniyo:)
evet nickimi değiştirdim:)) valla çalışan evli bayanların hali zor ben 1-1,5 ay öncesine kadar hiç temzlik yapmıodum yardımcım geliodu şimdi taşındı şehrdışına bnde baskasına gvenemedim kendim yapıorm yavaş yavaş en azından içime sniyo:)
hoşbulduk
spedy sen temzlik yapmasanda ben senin evinin pis dağınık olduğuna inanmıorum mutlaka yapıosundr rahat edemzsin sen
ecenin ne zaman düğünü ?? bnmde inegölde üniden ev arkadasım yaşıyo yakınmı inegöle???
valla spedy ne yalan sölim senle konuştuğumzda içime temzlik sevdasını soktun o gazla heryeri temzledimsonra baktım iyi gdiyo hevesim kaçmadan devam ettrdim ama su midem agrımaya başladığından beri doru dzgn bişi yapmıodum ... p.tesi gnü tekrar kendimi gaza gtirip evi süpürdüm sildim banyoların 2sini temzledim üst kata hiç çıkmadım ... mutfağı süpürdüm sildim biliosun bnm evmde pek halı yok sylemiştim ama oln halılarımı falan sildim artık elim evn hep üstnde 2 gn yapmasam 3. gün mutlaka azda olsa bişiler yapıorum genel olarak dzenli yaptığım 2 gnde 1 banyoyu çamaşır suyuyla temzlemek ve haftada 1 nevresm değiştrmek ... mutfağı falan zaten toplu tutuorum geri kalan şeyleride frsat buldukça yapıorum ama hala cam silmedim leş gbiler kocam sildirmio düşermişim
onun için mecbur kadın çağırcam evde çok cam var(
buarda bnm kardeşimde 2013 gelini olcak kısmetseama tarh net değil yer arıolar şuan
yok kız 2 hafta önceydi sanırım öyle bir temizlik yaptık ki eşimde 12 de başladık saat 5 te bitti
o gün öldük ikimizde ama tüm detaya kadar temizledik küçk tuvaleti kiler yaptık kurutma makinemiz falan da geldi
o günden beri karar verdik evi dağınık bırakmamaya işe giderken topluyoruz yatarken de iyi oluyr
valla spedy ne yalan sölim senle konuştuğumzda içime temzlik sevdasını soktun o gazla heryeri temzledimsonra baktım iyi gdiyo hevesim kaçmadan devam ettrdim ama su midem agrımaya başladığından beri doru dzgn bişi yapmıodum ... p.tesi gnü tekrar kendimi gaza gtirip evi süpürdüm sildim banyoların 2sini temzledim üst kata hiç çıkmadım ... mutfağı süpürdüm sildim biliosun bnm evmde pek halı yok sylemiştim ama oln halılarımı falan sildim artık elim evn hep üstnde 2 gn yapmasam 3. gün mutlaka azda olsa bişiler yapıorum genel olarak dzenli yaptığım 2 gnde 1 banyoyu çamaşır suyuyla temzlemek ve haftada 1 nevresm değiştrmek ... mutfağı falan zaten toplu tutuorum geri kalan şeyleride frsat buldukça yapıorum ama hala cam silmedim leş gbiler kocam sildirmio düşermişim
onun için mecbur kadın çağırcam evde çok cam var(
buarda bnm kardeşimde 2013 gelini olcak kısmetseama tarh net değil yer arıolar şuan
BİZ SK SIK bir aradayız ilk 1 sene her haftasonu yemekli misafirim geliyordu.
hafta içi de çaya artık böööö gelmişti etimekli tavuk gögsü yapıyordum bende hatta ilk yaptığımda ağladım kötü olmuştu..
temizleyin temizleiin ECE evlen sana da baskı yapcam şunu yap bunu yap die
uzun zamandır konuşamıyoruz canım benim... neler yapıyorsun bakıyım..
ohh ne gzel bnm kocam 5 dk sonra sıkılıo yapmcam ben sende yapma diosonra ben bağrınca of tamam iş ver o zaman dio
ona sevmediğim işleri kakalıorum çamaşır katlamak ,dolaba yerleştrmek, nevresim değiştrmek gibi
cidden her hafta sonuda çekilmiyor bizede yazik, özellikle bayanlara. geçtigimiz 2 haftasonuda benim öyleydi hemde hem cumartesi hem pazar. esimin akrabasi çok ve hepside gelip görmek istedi evimizi neyse çok sükür atlattim sag salim
oyyy olur öyle.. ilk seferde benim tiramisu'da çöpe gitmisti direk..
Etimekli tavuk gögsünü daha hiç denemedim, yapmak istiyorum aslinda bi ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?