- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.721
speedy ne güzel esin yapiyormus seninle o kadar saat hayatta ben yaptiramazdimmaksimum 1 yada 2 saat benimle beraber çalisir sonra gider..
bende sevmedigim isleri yaptiririm hepbirazda naza çekiyorum kendimi o zaman yapmak zorunda oluyor
blood; geçmis olsun canim umarim en yakin zamanda agrisizca kurtulursun..
isleri yaparsin iyilesince, bosver dinlenmene bak sen..
cidden her hafta sonuda çekilmiyor bizede yazik, özellikle bayanlara. geçtigimiz 2 haftasonuda benim öyleydi hemde hem cumartesi hem pazar. esimin akrabasi çok ve hepside gelip görmek istedi evimizi neyse çok sükür atlattim sag salim
oyyy olur öyle.. ilk seferde benim tiramisu'da çöpe gitmisti direk..
Etimekli tavuk gögsünü daha hiç denemedim, yapmak istiyorum aslinda bi ara..
bizimki sıkılmıyor Allahtan çalıştığım için of bile demesine izin vermiyorum o süpürüyor ben siliyorum oda oda gidiyoruz genelde biten odayı kapatıyorum.
çamaşır katlamak makine boşaltmak bu işler bizde de eşimde bende sevmiyorum
balayı dönüşü daha 20 günlük evliydik teyzemleri annemler kvlideleri yemeğe çağrdım önce 2 farklı etimek tatlısı var diye ağladım. sonra hangisini yapıyım diye sonra da tadını beğenmedim diye.
bendeki de deli cesareti hayatım da su almak dışında mutfağa girmemiş kişi 15 kişi ağırladm
sonra gerisi geldi zaten yemekli misafirim genel olarak 15 kişidir. arkadaşlar dışında. bizim aile aşiret gibigelen ardından da getirir yada biz arar çağırırz
speedy ne güzel esin yapiyormus seninle o kadar saat hayatta ben yaptiramazdimmaksimum 1 yada 2 saat benimle beraber çalisir sonra gider..
bende sevmedigim isleri yaptiririm hepbirazda naza çekiyorum kendimi o zaman yapmak zorunda oluyor
blood; geçmis olsun canim umarim en yakin zamanda agrisizca kurtulursun..
isleri yaparsin iyilesince, bosver dinlenmene bak sen..
ben artık gerçekten misafr gelsin istemiorum yaa yani gelsnde çok sık gelmesin mesela bütün hafta yorgun argın çalışıp pazarı iple çekerken c.tesi sabahı akşama sendeyizzzzzz cümlesi beni benden alıyo aradığınz kişiye suanda ulaşılamıyo demek istiorumen azndan 3-4 gn önceden haber vermek lazmmış evlendkten snra hiç kmseye çat kapı süpriz yapmıorum artık
geçen hafta öldüm bi sürü yemek yaptım eşimin ablası eniştesi gelcekti tüm hazrlığım btti son anda gelemiorz dedilerneyse allahtan çöpe gtmedi dağıttım yemekleri tabi yorgunluğu söylemiorum bile
masAllah diyorum 20 günlükken iyi cesaret..
ben 2 aylikken ramazan ayi girmisti ve esimin tüm arkadaslari esli-essiz cagirmistik.
toplamda 12 kisiydik, yemekli ilk misafirlerimdi..
tadina bakamadan 12 kisiye iyi yemek cikarmistim, ben ona bile iyi derken sen 15 kisi diyosun
bisey sorcam ama yemek takimlarini kullanabiliyor musun öyle olunca? 12 + 3 tanede farkli mi koyuyorsun masaya?
ben cok gicik oluyorum farkli olursabilmem hastalik mi ama hepsi uyumlu olmali :18:
MECBUR tatlım. ikimizde çalışıyoruz. çok biliyorsa yapmam etmem diyorsa çıkarım işten oturur temizlik yaparım ( hafif tehdit ) ama kıyamaz onun için yapıyor sağolsun.. :124::124:
ben artık gerçekten misafr gelsin istemiorum yaa yani gelsnde çok sık gelmesin mesela bütün hafta yorgun argın çalışıp pazarı iple çekerken c.tesi sabahı akşama sendeyizzzzzz cümlesi beni benden alıyo aradığınz kişiye suanda ulaşılamıyo demek istiorumen azndan 3-4 gn önceden haber vermek lazmmış evlendkten snra hiç kmseye çat kapı süpriz yapmıorum artık
geçen hafta öldüm bi sürü yemek yaptım eşimin ablası eniştesi gelcekti tüm hazrlığım btti son anda gelemiorz dedilerneyse allahtan çöpe gtmedi dağıttım yemekleri tabi yorgunluğu söylemiorum bile
saol cnmmmm ama geçmio malsef ameliyat olcam safra kesemde taş varmış((
oda yani terbiyesizlik babasının uşağımı var senin yerin de olsam bir daha gelmek isteyince yokum derim.
tam 20 günlük bile yoktum en fazla o kadardır. sonrası düşün ramazan o zamanda devamlı yemek yap et uğraştık yine gelen giden şükür eksik değil ama kasmıyorum
malesef canım aile çok kalabalık mesela dayım gelmek istese hadi 1 tane teyzem var ona da söylerim ananeme anneme derken gittikçe kalabalıklaşır.
15 kişi ve fazlası olduğumuz zamanlarda oluyor öyle olunca ya mecbur farklı çıkartıyorum yada yanımda annem yada kayınvalidem mutlaka olur biz genelde sonra yediğimiz için misafir kadar ayarlıyorum
yada genlde çocuklar oluyor ya onlara ayrı masa açar farklı tabak veriyorum bizim aile de çocukta çok fazla
anladim canim tabak meselesini.. simdiye kadar basima gelmedi o yüzden bi sorayim dedim..
evet ya ayip olur cagirmazsak diye diye bi bakmissin herkesi toplamissin
alisiyoruz zamanla misafire, elimiz cabuklasiyor, pratik düsünebiliyoruz falan..
ama yinede her hafta gelmesin artik yeter
artıık ev işlerim daha da kolaylaştı yıkıyorum çamaşırlarımı kurutma makinesi ile kurutuyorum sonra direk ütüye inşallah artık ütü biriktirmeyeceğim nasıl olacak onu da bilmiyorum ama bulucaz bir çare
Bende inegöldeyim canım 1 eylül 2013 de olacak düğünüm
alıntı yapamadım yine yaa ben başka bişeye de cevap verecektim ama unuttum
bas belasi ütü ya, hiç mi bos kalmaz ütülencek seylerin yeri...
insallah biriktirmezsin ama bu seferde kurutmayi bekliceksin..
ne kadar zamanda kurutuyor?
güle güle kullan bu arada
evet canım 4*5 aydır yakınlarımız dışında misafir olarak geçen hafta gelen oldu kafa dinledim ama duyuyorum bir gün size geleceğiz diyenleri
bekliyoruz bakalım gelsinler bigün
unuttum mu ?
biz düşündük taşındık ağustos eylül gibi yapcaz çocuk... ahahaha
ya sorma hafta da 1 gün 3*4 saatten fazla zamanımı ütüye harcıyorum çok sıkıldım...
bizim evde balkon yok evin içine asıyorduk çok rahat ettik 1,5 maxımum 2 saatte kurumuş oluyor önceden 2 günde ancak topluyordum zor kuruyordu
sağolaın
unuttum mu ?
biz düşündük taşındık ağustos eylül gibi yapcaz çocuk... ahahaha
ya sorma hafta da 1 gün 3*4 saatten fazla zamanımı ütüye harcıyorum çok sıkıldım...
bizim evde balkon yok evin içine asıyorduk çok rahat ettik 1,5 maxımum 2 saatte kurumuş oluyor önceden 2 günde ancak topluyordum zor kuruyordu
sağolaın
Speddy ben temizlik falan yapmayı hiç sevmiyorum
valla nasıl olacak hiç bilmem
kv ile beraber olsaydık en iyi tarafı yemek temizlik derdi olmamasıydı
nannnnn karar verdiysende ya mayıs haziranda yap
ya da düğünden sonra yap
ilk hamiş olduğun zaman bulantı cart curt zor olur
Speddy ben temizlik falan yapmayı hiç sevmiyorum
valla nasıl olacak hiç bilmem
kv ile beraber olsaydık en iyi tarafı yemek temizlik derdi olmamasıydı
onu diyenler hiç bitmiyor
neyse ama onlar geleyim diyene kadar sen biraz daha dinlenirsin
bende bu haftasonu kimseyi almiyorum ondan sonraki hafta kendi tarafima geçerim belki
nannnnn karar verdiysende ya mayıs haziranda yap
ya da düğünden sonra yap
ilk hamiş olduğun zaman bulantı cart curt zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?