Sipaydi ye Yardım lütfen

speedy ne güzel esin yapiyormus seninle o kadar saat hayatta ben yaptiramazdim maksimum 1 yada 2 saat benimle beraber çalisir sonra gider..
bende sevmedigim isleri yaptiririm hep birazda naza çekiyorum kendimi o zaman yapmak zorunda oluyor

blood; geçmis olsun canim umarim en yakin zamanda agrisizca kurtulursun..
isleri yaparsin iyilesince, bosver dinlenmene bak sen..

MECBUR tatlım. ikimizde çalışıyoruz. çok biliyorsa yapmam etmem diyorsa çıkarım işten oturur temizlik yaparım ( hafif tehdit ) ama kıyamaz onun için yapıyor sağolsun.. :124::124:

ben artık gerçekten misafr gelsin istemiorum yaa yani gelsnde çok sık gelmesin mesela bütün hafta yorgun argın çalışıp pazarı iple çekerken c.tesi sabahı akşama sendeyizzzzzz cümlesi beni benden alıyo aradığınz kişiye suanda ulaşılamıyo demek istiorum en azndan 3-4 gn önceden haber vermek lazmmış evlendkten snra hiç kmseye çat kapı süpriz yapmıorum artık

geçen hafta öldüm bi sürü yemek yaptım eşimin ablası eniştesi gelcekti tüm hazrlığım btti son anda gelemiorz dediler neyse allahtan çöpe gtmedi dağıttım yemekleri tabi yorgunluğu söylemiorum bile

masAllah diyorum 20 günlükken iyi cesaret..
ben 2 aylikken ramazan ayi girmisti ve esimin tüm arkadaslari esli-essiz cagirmistik.
toplamda 12 kisiydik, yemekli ilk misafirlerimdi..
tadina bakamadan 12 kisiye iyi yemek cikarmistim, ben ona bile iyi derken sen 15 kisi diyosun
bisey sorcam ama yemek takimlarini kullanabiliyor musun öyle olunca? 12 + 3 tanede farkli mi koyuyorsun masaya?
ben cok gicik oluyorum farkli olursa bilmem hastalik mi ama hepsi uyumlu olmali :18:

saol cnmmmm ama geçmio malsef ameliyat olcam safra kesemde taş varmış((

oda yani terbiyesizlik babasının uşağımı var senin yerin de olsam bir daha gelmek isteyince yokum derim.

tam 20 günlük bile yoktum en fazla o kadardır. sonrası düşün ramazan o zamanda devamlı yemek yap et uğraştık yine gelen giden şükür eksik değil ama kasmıyorum

malesef canım aile çok kalabalık mesela dayım gelmek istese hadi 1 tane teyzem var ona da söylerim ananeme anneme derken gittikçe kalabalıklaşır.
15 kişi ve fazlası olduğumuz zamanlarda oluyor öyle olunca ya mecbur farklı çıkartıyorum yada yanımda annem yada kayınvalidem mutlaka olur biz genelde sonra yediğimiz için misafir kadar ayarlıyorum
yada genlde çocuklar oluyor ya onlara ayrı masa açar farklı tabak veriyorum bizim aile de çocukta çok fazla

Son düzenleme:
MECBUR tatlım. ikimizde çalışıyoruz. çok biliyorsa yapmam etmem diyorsa çıkarım işten oturur temizlik yaparım ( hafif tehdit ) ama kıyamaz onun için yapıyor sağolsun.. :124::124:

iyi fikirmis bende deneyim

oo yazik olmus emeklerine, zaten o yorgunluk insani mahvediyor canim ya..
haftasonunu iple çekip dinlenebilmeyi beklerken aniden cikan misafirler

artıık ev işlerim daha da kolaylaştı yıkıyorum çamaşırlarımı kurutma makinesi ile kurutuyorum sonra direk ütüye inşallah artık ütü biriktirmeyeceğim nasıl olacak onu da bilmiyorum ama bulucaz bir çare

saol cnmmmm ama geçmio malsef ameliyat olcam safra kesemde taş varmış((

hmm, korkmana gerek yok canim, annemde olmustu, 1 haftaya kalmaz kendine gelirsin ameliyattan sonra insAllah.. safra keseni alicaklarmi yoksa lazerle tasi mi parcalayacaklar?

anladim canim tabak meselesini.. simdiye kadar basima gelmedi o yüzden bi sorayim dedim..
evet ya ayip olur cagirmazsak diye diye bi bakmissin herkesi toplamissin
alisiyoruz zamanla misafire, elimiz cabuklasiyor, pratik düsünebiliyoruz falan..
ama yinede her hafta gelmesin artik yeter

evet canım 4*5 aydır yakınlarımız dışında misafir olarak geçen hafta gelen oldu kafa dinledim ama duyuyorum bir gün size geleceğiz diyenleri
bekliyoruz bakalım gelsinler bigün

Bende inegöldeyim canım 1 eylül 2013 de olacak düğünüm

alıntı yapamadım yine yaa ben başka bişeye de cevap verecektim ama unuttum

bas belasi ütü ya, hiç mi bos kalmaz ütülencek seylerin yeri...
insallah biriktirmezsin ama bu seferde kurutmayi bekliceksin..
ne kadar zamanda kurutuyor?
güle güle kullan bu arada

Bende inegöldeyim canım 1 eylül 2013 de olacak düğünüm

alıntı yapamadım yine yaa ben başka bişeye de cevap verecektim ama unuttum

unuttum mu ?

biz düşündük taşındık ağustos eylül gibi yapcaz çocuk... ahahaha

bas belasi ütü ya, hiç mi bos kalmaz ütülencek seylerin yeri...
insallah biriktirmezsin ama bu seferde kurutmayi bekliceksin..
ne kadar zamanda kurutuyor?
güle güle kullan bu arada

ya sorma hafta da 1 gün 3*4 saatten fazla zamanımı ütüye harcıyorum çok sıkıldım...

bizim evde balkon yok evin içine asıyorduk çok rahat ettik 1,5 maxımum 2 saatte kurumuş oluyor önceden 2 günde ancak topluyordum zor kuruyordu
sağolaın

Son düzenleme:
Speddy ben temizlik falan yapmayı hiç sevmiyorum

valla nasıl olacak hiç bilmem
kv ile beraber olsaydık en iyi tarafı yemek temizlik derdi olmamasıydı

evet canım 4*5 aydır yakınlarımız dışında misafir olarak geçen hafta gelen oldu kafa dinledim ama duyuyorum bir gün size geleceğiz diyenleri
bekliyoruz bakalım gelsinler bigün

onu diyenler hiç bitmiyor
neyse ama onlar geleyim diyene kadar sen biraz daha dinlenirsin
bende bu haftasonu kimseyi almiyorum ondan sonraki hafta kendi tarafima geçerim belki

nannnnn karar verdiysende ya mayıs haziranda yap
ya da düğünden sonra yap

ilk hamiş olduğun zaman bulantı cart curt zor olur

oo ozaman ciddi anlamda kolaylik saglayacak sana bu kurutucu..
esin bankaci degil mi?
gömlegiydi, pantalonuydu hiç bitmez heralde Allah kolaylik versin, hiç sevmem bende ütüyü.. tv karsisinda yapmaya calis belki zamanin nasil gectigini anlamazsin..

ya da düğünden sonra yap

sipaydiii bak kız haklı belkim yolculuk yasak olur eylüle bırakma ekime yap hem yazı rahat rahat geçirirsin sıcaklarda hemde kışın çalışmazsın rahat rahat evinde yatarsın

Son düzenleme:
Speddy ben temizlik falan yapmayı hiç sevmiyorum

valla nasıl olacak hiç bilmem
kv ile beraber olsaydık en iyi tarafı yemek temizlik derdi olmamasıydı

o zaman da bol bol dır dır yap laf sokma var gerçi böyle diyorum ama inanıyorum ki kayınvalidenle hiç sıkıntı yaşamayacaksın.
kendi evin ya bir hevesle yaparsın 3*5 ay sonra yaa ben napuyorum der salarsın hiç iş yapmazsın sonra bakarsın kimse gelip yapmıyor mecbur yapasın

onu diyenler hiç bitmiyor
neyse ama onlar geleyim diyene kadar sen biraz daha dinlenirsin
bende bu haftasonu kimseyi almiyorum ondan sonraki hafta kendi tarafima geçerim belki

bekliyoruz gelmesini :26:

ya da düğünden sonra yap

yok kız çocuk mocuk düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…