- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.741
oo ozaman ciddi anlamda kolaylik saglayacak sana bu kurutucu..
esin bankaci degil mi?
gömlegiydi, pantalonuydu hiç bitmez heraldeAllah kolaylik versin, hiç sevmem bende ütüyü.. tv karsisinda yapmaya calis belki zamanin nasil gectigini anlamazsin..
sipaydiii bak kız haklı belkim yolculuk yasak olur eylüle bırakma ekime yap hem yazı rahat rahat geçirirsin sıcaklarda hemde kışın çalışmazsın rahat rahat evinde yatarsın
o zaman da bol bol dır dır yap laf sokma vargerçi böyle diyorum ama inanıyorum ki kayınvalidenle hiç sıkıntı yaşamayacaksın.
kendi evin ya bir hevesle yaparsın 3*5 ay sonra yaa ben napuyorum der salarsın hiç iş yapmazsın sonra bakarsın kimse gelip yapmıyor mecbur yapasın
bekliyoruz gelmesini :26:
yok kız çocuk mocuk düşünmüyorum
sipaydiii bak kız haklı belkim yolculuk yasak olur eylüle bırakma ekime yap hem yazı rahat rahat geçirirsin sıcaklarda hemde kışın çalışmazsın rahat rahat evinde yatarsın
ece evet kv beraber olsaydınız hiç temizlik yemek derdi olmazdı kayınvalidenin
öyle yaa sıkıntı olmaz bence de
kadına karşı tepkiliydim
dün kadın aramış beni işim vardı sonra aradım ama zoraki aradım
kadın özledim de sesini duyayım dedi yaa
hayırlı olsun dedi salon tuttuk diye
içine sinmediyse bak tutma falan dedi
bende önyargı varda iştee :26: :26:
düşünme bencede yaaben bi evleneyim sonra düşünürsün
konuş bacım yaa söyle şuna
yaa ben yapamazdım kv ye bıkkınlık gelip yapardı
ben yerimden kalkana kadar kadın herkese servis yapıyor
hem bende çocuk yapacak göz var mı bi düşün bakem.
bugün neredeydin sen
öyle yaa sıkıntı olmaz bence de
kadına karşı tepkiliydim
dün kadın aramış beni işim vardı sonra aradım ama zoraki aradım
kadın özledim de sesini duyayım dedi yaa
hayırlı olsun dedi salon tuttuk diye
içine sinmediyse bak tutma falan dedi
bende önyargı varda iştee :26: :26:
düşünme bencede yaaben bi evleneyim sonra düşünürsün
konuş bacım yaa söyle şuna
yaa ben yapamazdım kv ye bıkkınlık gelip yapardı
ben yerimden kalkana kadar kadın herkese servis yapıyor
Aynen caım önyargı mutlaka oluyor ama kötü birisi olsa bu kadar dayanamaz yüzünü çoktan göstermiş olurdu
yok kız öyle bi düşüncem yok bizim iş sınavlara bağlı biliyorsun. o olacakta ondan sonra daha düşünücez falan filanzor iş... olmadı birlikte yaparız
böyle üşengeç olma üşenenin çocuğu olmaz derler unutma
Allahh böle dedin ya kesin gelcek aya hamiş olursun sen
Bgn yığınla iş vardı patron paso yanımdaydı sinirliydi hiç giremedim bi kaç kere giriyim diye yeltendim ama iş çıktı ay bilg başında oturmaktan omzum nasıl tutuldu anlatamam sabahtan beri ilk çayımı içiyorum öğlen bi yemek yedim 5dkda mideme oturdu ztnyoruldum çok aldığım maaşa değse keşke ama nerdeee bgn ilk defa cidden kpss ye hazırlanmayı düşündüm
şimdi kadın diosun yakında annecim diceksinçok garip bişiy ya
sendede kaynana önyargısı var bendede var bacımm Allah sonumuzu hayır etsinn
benii bekleyin 2 sene sonra beraber yapalım evlenirsem inşallahh Allah nasip kısmet ederseevlenince hemencik yapıp kenara koymak istiyom yaşım geçti zati Şaka maka benim kardeşimin çocuğu olmuyor öyle üzülüyor ki o yüzden böyle diyorum Allah'ım isteyen herkese kardeşiminde biran önce nasip etsinn inşallah gerçekten bu devirde çocuk sahibi olmak çok zor kızlar iyi düşünün özellikle sipaydi sennn öyle yapmıcam fln deme
ameliyatla taşlar değil safra kesem komple alıncak
kapalı ameliyat olcakmışım delik açıpmı ne alcaklarmış
konu yne çocuğa dnmüşben dr.a ameliyat ilerde normal doğuma engel mi dedim güldü resmen :) ne alakası var diye ... ablamda yüzüme bakıo nası yaa çocukmu düşünüosun die ama düşünmüorz suan tabi ben ilerisi içn sordum
buarada akşama etsote pilav salata yapcam kolay tatlı tarfi olan varmı???
1,5 yıldır bizi Allah koruyor kısmetse 1 sene daha korur canım benim..istemiyorum çünkü cidden hazır değilim bakma böyle şaka falan yapıyorum ama şuanda bakmamız falan zor olur. Rabbim isteyene versin
bekleirm canım 1,5 yıl beklemişim 2 yılda senin için beklerim ne olacak.
en kolay tatlı puding
evet puding kolay ama sevmiorum ben sadece pudingi ama büskivili falan yaparım belki
benim eşim çok sever mozaik gibi puding arası petibör
konu yne çocuğa dnmüşben dr.a ameliyat ilerde normal doğuma engel mi dedim güldü resmen :) ne alakası var diye ... ablamda yüzüme bakıo nası yaa çocukmu düşünüosun die ama düşünmüorz suan tabi ben ilerisi içn sordum
1,5 yıldır bizi Allah koruyor kısmetse 1 sene daha korur canım benim..istemiyorum çünkü cidden hazır değilim bakma böyle şaka falan yapıyorum ama şuanda bakmamız falan zor olur. Rabbim isteyene versin
bekleirm canım 1,5 yıl beklemişim 2 yılda senin için beklerim ne olacak.
en kolay tatlı puding
benim eşim çok sever mozaik gibi puding arası petibör
aynen o şekilde bnde çok severimmmmbuarada kardeşim düğün tarihini 17 mart düşünüyomuş p.tesi sözleşme yapılcakmış çok snrlendim bz yaza die düşünüoduk daha nişanı olmadı ay ne bu acele anlamadım bde nişanda yapcam dio hangi ara yapcaksa rakkasta olcak sanırım yani orayla konuşmuşlar ama bakalm p.tesiye kadar dğişr belki fkri
Hayırlısı olsun canım nezaman hayırlıysa ozaman olsun
Aslına bakarsan banada evlenip cart diye çocuk yapmak hiç mantıklı gelmiyorBiraz tadını çıkartmak lazımm kocanla ama işte bizim yaşlar kemale erdi şuan bile evlenen kadar kimbilir kaç yaşında olcaz bu gidişle Artık evlensek biran önce sonra 1 sene gezer eglenir yaparız çocumuzu, gençken elim ayağım tutarken diriyken evlat sahibi olmak istiyorum arkadaş gibi olmak istiyorum çocugumla ama geçti bile o devirlerr
evlenene kadar konumuz çeyizdi, evlendik çocuk yada yemek oldu
insallah kolayca atlatirsin canim!
mikrodalgada brownie yap malzemelerin varsa
aynen o şekilde bnde çok severimmmmbuarada kardeşim düğün tarihini 17 mart düşünüyomuş p.tesi sözleşme yapılcakmış çok snrlendim bz yaza die düşünüoduk daha nişanı olmadı ay ne bu acele anlamadım bde nişanda yapcam dio hangi ara yapcaksa rakkasta olcak sanırım yani orayla konuşmuşlar ama bakalm p.tesiye kadar dğişr belki fkri
evet çok acele olarak 4 ay var onunda kısa sürede nasıl halledecek.. koşturmak falan sizin için zor olacak canım..
Rakkas güzel oluyor bizde kuzenimin düğün sonrası nakkaştepedekine gitmiştik
yaa bde martta havada soğuk oluyo yaz gelini olmak baska neyse hayrlısı olsun ... şimdi ev alcaklar işte yerleşmesi falan yok ceyizdi gelinlikti yetişir inşallah ...
mutlu senden garu olmas
için geçmiş senın
sipidimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?