Sipaydi ye Yardım lütfen

çarşamba kuzey güney günü yapmaya çalışıyorum ..

evet hafta da 10 yada 13 gömlek ütülüyorum böööö geldiii

sipaydiii bak kız haklı belkim yolculuk yasak olur eylüle bırakma ekime yap hem yazı rahat rahat geçirirsin sıcaklarda hemde kışın çalışmazsın rahat rahat evinde yatarsın

şaka yaptım kız düşünmüyoruz öyle bişey

Ece için gerekirse yapmam hem bende çocuk yapacak göz var mı bi düşün bakem.

bugün neredeydin sen

öyle yaa sıkıntı olmaz bence de
kadına karşı tepkiliydim
dün kadın aramış beni işim vardı sonra aradım ama zoraki aradım
kadın özledim de sesini duyayım dedi yaa

hayırlı olsun dedi salon tuttuk diye
içine sinmediyse bak tutma falan dedi

bende önyargı varda iştee :26: :26:

düşünme bencede yaa ben bi evleneyim sonra düşünürsün

sipaydiii bak kız haklı belkim yolculuk yasak olur eylüle bırakma ekime yap hem yazı rahat rahat geçirirsin sıcaklarda hemde kışın çalışmazsın rahat rahat evinde yatarsın

konuş bacım yaa söyle şuna

ece evet kv beraber olsaydınız hiç temizlik yemek derdi olmazdı kayınvalidenin

yaa ben yapamazdım kv ye bıkkınlık gelip yapardı
ben yerimden kalkana kadar kadın herkese servis yapıyor

Aynen caım önyargı mutlaka oluyor ama kötü birisi olsa bu kadar dayanamaz yüzünü çoktan göstermiş olurdu

yok kız öyle bi düşüncem yok bizim iş sınavlara bağlı biliyorsun. o olacakta ondan sonra daha düşünücez falan filan zor iş... olmadı birlikte yaparız

böyle üşengeç olma üşenenin çocuğu olmaz derler unutma

hem bende çocuk yapacak göz var mı bi düşün bakem.

bugün neredeydin sen

Allahh böle dedin ya kesin gelcek aya hamiş olursun sen

Bgn yığınla iş vardı patron paso yanımdaydı sinirliydi hiç giremedim bi kaç kere giriyim diye yeltendim ama iş çıktı ay bilg başında oturmaktan omzum nasıl tutuldu anlatamam sabahtan beri ilk çayımı içiyorum öğlen bi yemek yedim 5dkda mideme oturdu ztn yoruldum çok aldığım maaşa değse keşke ama nerdeee bgn ilk defa cidden kpss ye hazırlanmayı düşündüm

şimdi kadın diosun yakında annecim diceksin çok garip bişiy ya
sendede kaynana önyargısı var bendede var bacımm Allah sonumuzu hayır etsinn

benii bekleyin 2 sene sonra beraber yapalım evlenirsem inşallahh Allah nasip kısmet ederse evlenince hemencik yapıp kenara koymak istiyom yaşım geçti zati Şaka maka benim kardeşimin çocuğu olmuyor öyle üzülüyor ki o yüzden böyle diyorum Allah'ım isteyen herkese kardeşiminde biran önce nasip etsinn inşallah gerçekten bu devirde çocuk sahibi olmak çok zor kızlar iyi düşünün özellikle sipaydi sennn öyle yapmıcam fln deme

Son düzenleme:
ameliyatla taşlar değil safra kesem komple alıncak
kapalı ameliyat olcakmışım delik açıpmı ne alcaklarmış

konu yne çocuğa dnmüş ben dr.a ameliyat ilerde normal doğuma engel mi dedim güldü resmen :) ne alakası var diye ... ablamda yüzüme bakıo nası yaa çocukmu düşünüosun die ama düşünmüorz suan tabi ben ilerisi içn sordum

buarada akşama etsote pilav salata yapcam kolay tatlı tarfi olan varmı???

1,5 yıldır bizi Allah koruyor kısmetse 1 sene daha korur canım benim.. istemiyorum çünkü cidden hazır değilim bakma böyle şaka falan yapıyorum ama şuanda bakmamız falan zor olur. Rabbim isteyene versin
bekleirm canım 1,5 yıl beklemişim 2 yılda senin için beklerim ne olacak.

en kolay tatlı puding

evet puding kolay ama sevmiorum ben sadece pudingi ama büskivili falan yaparım belki

benim eşim çok sever mozaik gibi puding arası petibör

aynen o şekilde bnde çok severimmmm buarada kardeşim düğün tarihini 17 mart düşünüyomuş p.tesi sözleşme yapılcakmış çok snrlendim bz yaza die düşünüoduk daha nişanı olmadı ay ne bu acele anlamadım bde nişanda yapcam dio hangi ara yapcaksa rakkasta olcak sanırım yani orayla konuşmuşlar ama bakalm p.tesiye kadar dğişr belki fkri

evlenene kadar konumuz çeyizdi, evlendik çocuk yada yemek oldu
insallah kolayca atlatirsin canim!

mikrodalgada brownie yap malzemelerin varsa

Canım geçmiş olsun, durumunu pek anlamadım ama galiba safra kesesi inşallah bian önce sağlığına kavuşursun. Nezamn ameliyatın?

Sipaydinin dediği gibi mozaik yapabilirsin bende çok severim mozaik

benim eşim çok sever mozaik gibi puding arası petibör

Hayırlısı olsun canım nezaman hayırlıysa ozaman olsun

Aslına bakarsan banada evlenip cart diye çocuk yapmak hiç mantıklı gelmiyor Biraz tadını çıkartmak lazımm kocanla ama işte bizim yaşlar kemale erdi şuan bile evlenen kadar kimbilir kaç yaşında olcaz bu gidişle Artık evlensek biran önce sonra 1 sene gezer eglenir yaparız çocumuzu, gençken elim ayağım tutarken diriyken evlat sahibi olmak istiyorum arkadaş gibi olmak istiyorum çocugumla ama geçti bile o devirlerr

evet çok acele olarak 4 ay var onunda kısa sürede nasıl halledecek.. koşturmak falan sizin için zor olacak canım..
Rakkas güzel oluyor bizde kuzenimin düğün sonrası nakkaştepedekine gitmiştik

geçen yaşın değiil canım için geçmiş senin daha kaç yaşındasın valla annem gibi konuştun çocuk yapacak durumda olsa şimdi yapar annem gerçi ondan betersin.

dur daha evleneceksin güzel günler gelecek böyle yaparsan adam napsın seni :18::18:

evlenene kadar konumuz çeyizdi, evlendik çocuk yada yemek oldu
insallah kolayca atlatirsin canim!

mikrodalgada brownie yap malzemelerin varsa

malzemelerim yok ama alırım iş çıkışı sorun değil yemekten sonra tv izlerken eşim sürekli bişiler yemek istio aslında bnmde işime gelio braz kilo almak istiorum

hayirlisi olsun canim çok mutlu olur insallah!
nisan bana gereksiz geliyor nedense, onun yerine güzel bi kina gecesi ve ardindan dügün daha cazip gelmisti bana. biz nisan yapmadik zaten istemedim ben...

evet çok acele olarak 4 ay var onunda kısa sürede nasıl halledecek.. koşturmak falan sizin için zor olacak canım..
Rakkas güzel oluyor bizde kuzenimin düğün sonrası nakkaştepedekine gitmiştik

yaa bde martta havada soğuk oluyo yaz gelini olmak baska neyse hayrlısı olsun ... şimdi ev alcaklar işte yerleşmesi falan yok ceyizdi gelinlikti yetişir inşallah ...

Ayyy ne güzell bence hiç bişey söylemeyin kardeşinize evlensinn ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…