- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.161
slm kızlarnasılsınızz
bugun ılk defa nete gırebıldımçok yoğundum
bugün nevresımler geldı şüküray ben bu netten alışverış konusunda gerçkten cok şanssızım aslında geçen hafta ıptal ettırdım ama 1 haftayı geçtığınden yapmadılar ve 24 saat içinde kargo yapacaklarını dedıklerı halde 3.hafta ancak geldı maşallah cok hızlılarmış bır tanesıde yanlış geldı ıade ettım bakalım o ne zamana gelır
memnun kalır mıyım bılmıyorum ama cok kalıtelı gelmedıler bana tabı açıp bakmak ve kullanmak lazım
slm kızlarnasılsınızz
bugün nevresımler geldı şüküray ben bu netten alışverış konusunda gerçkten cok şanssızım aslında geçen hafta ıptal ettırdım ama 1 haftayı geçtığınden yapmadılar ve 24 saat içinde kargo yapacaklarını dedıklerı halde 3.hafta ancak geldı maşallah cok hızlılarmış bır tanesıde yanlış geldı ıade ettım bakalım o ne zamana gelır
memnun kalır mıyım bılmıyorum ama cok kalıtelı gelmedıler bana tabı açıp bakmak ve kullanmak lazım
internetten almak biraz riskli kötü gelmese de geç gelme malesef insannın sinirini bozuyor.
bu pazar için eda ile konuştun mu ? gelecek misiniz ona göre miraya da söylerim twitterden yazarım..
ayy geçmiş olsun :) ben netten alışveriş yapamıyorum ya çok ççok nadir. garanticiyim ben biraz bakıp incelemem lasım :) alamıyorum öle uzaktan bakıp sıkıntı sorunla karşılaşcam die :)
hergün bakıyordum ne zmn dıye dıye sonunda şükür onuda bırı yanlış işte
konuşmadım cnm 2 gün hastaydım bugunde cok yoğundum eşimle akşam görüşüp sana haber verırım
slm kızlarnasılsınızz
hergün bakıyordum ne zmn dıye dıye sonunda şükür onuda bırı yanlış işte
konuşmadım cnm 2 gün hastaydım bugunde cok yoğundum eşimle akşam görüşüp sana haber verırım
benm bu 2. canım ılkındede tşörtler aldım hepsı delik deşik cıktı ıade ettım
aslında tövbe dedım ama dayanamadım gene aldım
ama keşke almasaydım o kadar bekledım paramla rezıl oldum
bu bana son ders olsun
tatlıkedı sanırım senın eşin hastaydı ona ve sana cok gecmıs olsun cnm
derya amin cnmm ınş sıkıntılarımız bıter
mutluucumm ececımmm
slm kızçeler
bende cok beğendım yapmaya çalıştım olmadı tarıhı doğru formatta yazamıyormuşum
27.12.09 da olmuo 27.12.2009 da anlamadım ya neyse
günaydın hepinize
ancak gelebildim bugün
nerelerdeydin kız genesabah sabah bi tophane mi yaptın geldin yoksa
şaka biyana artık soğuklar başladığından mıdır ne az geziyorsun gözümden kaçmadı
iyi cesaret etmissin canim ya internetten almaya.. Hangi markanin aldin bu arada?
oyy sagol canim sanada gecmis olsunbu ne yaa herkes dökülmüs 2013'ün basinda... insallah devami saglikla sihhatle geçer
ay bi deneyim bakim
bankaya gittik kredi çektik ancak gelebildim
ne az gezmesi sadece keyfim yok diye çok fazla bahsetmiyorum.. dün tophanedeydik bugün ananeme gidiyoruz kv demlerle birlikte annemlerde olacak
haftasonu da telefon bakacağız yine full time gezmedeyiz
Aman bende soğuktan gezmiyosunuz sandım yok anam yok sizi ne kar ne kış durdurabilir
Hayırdır ya neden keyfin yok? kredi falan demişsin?
buarada bende yaptım sizin ticketlardan bakalım olmuşmu
Ayy wallaha olmuşş çok heycanlandımmm
Tarih sevgilimin bana söylediği en geç tarihti bakalım o gün mü olcak hadi inşallah uğur getirir bu takvim bana :127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?