- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.181
27-12-09 yazacaksın (.) değil
geziyoruz bakalım
borçlara sıkıldım biraz ama şükür hallettik yine kredi çektik..
söz mü ? söz günü belirlendi mi ?
Ayy wallaha olmuşş çok heycanlandımmm
Tarih sevgilimin bana söylediği en geç tarihti ailesiylen konuşmuş bakalım o gün mü olcak hadi inşallah uğur getirir bu takvim bana :127:
söz nişan birarada istiyoruz ama bilmiyorum sevgilim olmassa ayrı ayrı yaparız 1-2hafta aralıkla hem aileler daha çok kaynaşır dedi bakalım artık
bıan evvel bıter inş.cnm
ay salak salak gülüyorum ben burda bu takvimi gördükçe millette bana bakıyor niye gülüyosun diye
geziyoruz bakalım
borçlara sıkıldım biraz ama şükür hallettik yine kredi çektik..
söz mü ? söz günü belirlendi mi ?
amin canım inşallah
bilirim o duyguları :123:
mutlu senin hiç resmin falan yok mu merak ettim seni ...
bizimde 30.01. söz günümüz
düğün dernek borcumu? dert etme hallolur hepsi borç yiğidin kamçısıdır bacum
işyerindeki bilgmda yok eve gidince eklerim ama buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum hani siz ekleyip istediğinize gösterip kaldırıyosunuz ya ondan bende yapabilir miyim acaba o kadar yetenekli miyimdir ki :44:
yok canım bizim düğünden hiç borcumuz yok iki tarfta borç falan bırakmadı bi ev aldık onun borcu var.
sonradan yaptık gelen giden gezmek falan filan derken altından kalkamadık aslında çok gezerken para harcamıyoruz ama oldu iştee
özel albüm yaparsın olur
son 2 kredımız kaldı bızımde ne bıtmezmış ya haftaya öduycem diğerıde şubatta belkı bırakmam şubata
bu ay bende cok ödedım
eşim alıo yarısını yolda yemek için harcıo diğer yarısı kiraya ancak yetıyo
daha kirayı ödemedık ılkkez geç kaldık bu kadar aslında 15 ınde ama 1 2sınde öderdık
yarın alcam ıle kirayı öder kalanı ile faturaları
dünde 1000 tl kredi kartına ödedım daha 500 tl diğerıne var eşim köye gıttı ya bılet parası falan
hastane derken baya açıldık bu ay
Rabbıme cok şükür ödeyecek gücümüz var genede
amin canım inşallah
pazar günü geliyor musunuz dün haber vermedin eda ile konuştuk ama kimseden ses çıkmadı.
mesajlarda görmüşsündür.
Boşver hallolur ödenir gider, ev işi zor ama oluyor sonunda evin oluyor
akşam eve gidince özel albüm yaparım
istediğim zaman silebiliyorum değil mi?
koceme demeyı unuttumfacede yazdım cnm
mıray hastaymış sanırım demi
bende hesapladım kocem pazar sabah gelıo akşama kadar uyur sonra yemek yemesı lazım
bende tek gelemem gıbıme gelıo nasıl yapcez bılmıyorum
kimde buluşcaz bıde
kesın diğerlerı gelcek ıse ben koceme der bı şekılde hallederım belkıde
bize gelirsiniz diye konuştuk
miray hastaymış eda da sanki bizimde yeni yeni iyileşiyor gibi dedi kuzey hatta haftaya mı ertelesek dedi
haftaya yok ise erteleyelim: istersne ona göre miraya da söylemek lazım edaya da
şuan benım için sorun yok gıbı cnm ama ıstersen öncelıkle eda ıle mıraya soralım hem edanın kuzey var zor olmasın onun ıcın hemde mırayda bakalım ne dıycek
haftaya ben annemlere gtcem yalnız gelememkı:26:
anladım canım. miraya şimdi soramam sende maili yada telefonu var ise sorar mısın bende yok malesef eda haftaya erteleyelim demşti
var bende cnm sorayım sımdı sanada msj atarım işlerıme dönmem lazımda braya yazamazsam dıye
haftayada benım annemlerın orda işim vardı zamanda cok dar oluyo o zamanda arkadaşım kızkardeşi nışanlandı kendı arkadaşımada gtmem lazım kuaför derken zaten 2 gıbı annemlerın orda cıkıyorum eve karanlık olmadan gelmek için
bakalım nolcak
tamam canım haber bekliyorum ona göre başka akşama erteleriz
mutlucum az kaldı ama bende az kaldım
1111 gündür düğün borcu öduommmtabı diğer harcamalarda var
neyse şükür bıtıyoo
ınş yaza kadar taşınma parası bırıktrcem sonrasında ıyı bır iş bulursam hemen eve gırcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?