Sipaydi ye Yardım lütfen

ay salak salak gülüyorum ben burda bu takvimi gördükçe millette bana bakıyor niye gülüyosun diye

bıan evvel bıter inş.cnm

amin canım inşallah

pazar günü geliyor musunuz dün haber vermedin eda ile konuştuk ama kimseden ses çıkmadı.
mesajlarda görmüşsündür.

ay salak salak gülüyorum ben burda bu takvimi gördükçe millette bana bakıyor niye gülüyosun diye

bilirim o duyguları :123:

mutlu senin hiç resmin falan yok mu merak ettim seni ...

bizimde 30.01. söz günümüz

amin canım inşallah

bilirim o duyguları :123:

mutlu senin hiç resmin falan yok mu merak ettim seni ...

bizimde 30.01. söz günümüz

işyerindeki bilgmda yok eve gidince eklerim ama buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum hani siz ekleyip istediğinize gösterip kaldırıyosunuz ya ondan bende yapabilir miyim acaba o kadar yetenekli miyimdir ki :44:

düğün dernek borcumu? dert etme hallolur hepsi borç yiğidin kamçısıdır bacum

yok canım bizim düğünden hiç borcumuz yok iki tarfta borç falan bırakmadı bi ev aldık onun borcu var.

sonradan yaptık gelen giden gezmek falan filan derken altından kalkamadık aslında çok gezerken para harcamıyoruz ama oldu iştee

işyerindeki bilgmda yok eve gidince eklerim ama buraya nasıl ekleniyor bilmiyorum hani siz ekleyip istediğinize gösterip kaldırıyosunuz ya ondan bende yapabilir miyim acaba o kadar yetenekli miyimdir ki :44:

özel albüm yaparsın olur

son 2 kredımız kaldı bızımde ne bıtmezmış ya haftaya öduycem diğerıde şubatta belkı bırakmam şubata
bu ay bende cok ödedım
eşim alıo yarısını yolda yemek için harcıo diğer yarısı kiraya ancak yetıyo
daha kirayı ödemedık ılkkez geç kaldık bu kadar aslında 15 ınde ama 1 2sınde öderdık
yarın alcam ıle kirayı öder kalanı ile faturaları
dünde 1000 tl kredi kartına ödedım daha 500 tl diğerıne var eşim köye gıttı ya bılet parası falan
hastane derken baya açıldık bu ay
Rabbıme cok şükür ödeyecek gücümüz var genede

Boşver hallolur ödenir gider, ev işi zor ama oluyor sonunda evin oluyor

akşam eve gidince özel albüm yaparım
istediğim zaman silebiliyorum değil mi?

Çok şükür az kalmış sizinde biaran önce biter inşallah

yemege çıkıyorum buarada kızlar gelince yazarım ortalıktan kaybolmayın çok sıkılıyom siz olmayınca

Son düzenleme:
amin canım inşallah

pazar günü geliyor musunuz dün haber vermedin eda ile konuştuk ama kimseden ses çıkmadı.
mesajlarda görmüşsündür.

koceme demeyı unuttumfacede yazdım cnm
mıray hastaymış sanırım demi
bende hesapladım kocem pazar sabah gelıo akşama kadar uyur sonra yemek yemesı lazım
bende tek gelemem gıbıme gelıo nasıl yapcez bılmıyorum
kimde buluşcaz bıde
kesın diğerlerı gelcek ıse ben koceme der bı şekılde hallederım belkıde

Boşver hallolur ödenir gider, ev işi zor ama oluyor sonunda evin oluyor

akşam eve gidince özel albüm yaparım
istediğim zaman silebiliyorum değil mi?

aynen öyle binlerce şükür kira derdimiz yok 1,5 yıldır ödediğimiz yanımıza kar kalıyor.
İsteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim.

tamam eklersin. istediğinde de silersin

mutlucum az kaldı ama bende az kaldım
1111 gündür düğün borcu öduommmtabı diğer harcamalarda var
neyse şükür bıtıyoo
ınş yaza kadar taşınma parası bırıktrcem sonrasında ıyı bır iş bulursam hemen eve gırcemm

bize gelirsiniz diye konuştuk

miray hastaymış eda da sanki bizimde yeni yeni iyileşiyor gibi dedi kuzey hatta haftaya mı ertelesek dedi

haftaya yok ise erteleyelim: istersne ona göre miraya da söylemek lazım edaya da

bize gelirsiniz diye konuştuk

miray hastaymış eda da sanki bizimde yeni yeni iyileşiyor gibi dedi kuzey hatta haftaya mı ertelesek dedi

haftaya yok ise erteleyelim: istersne ona göre miraya da söylemek lazım edaya da

şuan benım için sorun yok gıbı cnm ama ıstersen öncelıkle eda ıle mıraya soralım hem edanın kuzey var zor olmasın onun ıcın hemde mırayda bakalım ne dıycek
haftaya ben annemlere gtcem yalnız gelememkı:26:

anladım canım. miraya şimdi soramam sende maili yada telefonu var ise sorar mısın bende yok malesef eda haftaya erteleyelim demşti

anladım canım. miraya şimdi soramam sende maili yada telefonu var ise sorar mısın bende yok malesef eda haftaya erteleyelim demşti

var bende cnm sorayım sımdı sanada msj atarım işlerıme dönmem lazımda braya yazamazsam dıye
haftayada benım annemlerın orda işim vardı zamanda cok dar oluyo o zamanda arkadaşım kızkardeşi nışanlandı kendı arkadaşımada gtmem lazım kuaför derken zaten 2 gıbı annemlerın orda cıkıyorum eve karanlık olmadan gelmek için
bakalım nolcak

tamam canım haber bekliyorum ona göre başka akşama erteleriz

tamam canım haber bekliyorum ona göre başka akşama erteleriz

msj attım cnm cevap yazsın sana hemen yazarımm

moralım bozuldu yaa
ortakla ayrılcak sanırım patron ortağı sevmezdım ama hakkı yencek ona üzülüyorum ınş hakkını vererek ayrılır patron son zamanlarda cok değişti ortaktan önce çıkarması gereken ınsanlar vardı
ve işimizin kötü olma sebebı patron bı işe gırdı 650 bın tl batırdı yakında kapanırız zaten

ben geldim kızlarr

mutluuuu bi denk gelemiyoruz
söz günün belli mi olduuu :26: çok sevindim azıcık kalmış kiii

kira giderler faturalar derken
evlilik hakkaten zor allah yardımcınız olsun

miray bizim pasaklı miray mııı ne yapıyor o
foruma da gelmiyor sanırım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…