Sipaydi ye Yardım lütfen

evet canım o miray neden gelmiyor çok bilgim yok..

ayakkabıların çok hoşuma gitti güle güle giy

Hoşgeldin canım nasılsın?? agrın sızın var mı?

sevdiğimle konuştuk oda ailesiyle konuşmuş tamam siz tarihi söyleyin biz gelelim demişler şubatta olcak inşallah kısmetse, sevdiğim bi kaç gün izin alcak şubatta işten o ara konuşulup sözü yaparız diyoruz ya bakalım hayırlısı artık

Son düzenleme:

bana kalırsa ilk görüşmesinde bunun zamanınını netleştirin sonuçta sende kendi ailene bişeyler söyleyeceksin bunun hazırlık zamanı var.. ne biliyim sein ailen gün verecek şu gün gelin diye kız tarafı sizsiniz eşinin ailesi değil aradaki dengeyi kur sonra vah söyle oluyor kav devamlı böyle davranıyor deme

evet canım o miray neden gelmiyor çok bilgim yok..

ayakkabıların çok hoşuma gitti güle güle giy

selam söyle görüşünceee

sağol kuzummm bende görünce aşık oldum aldım hemen inş güzel gelir

iyim canımmm yok bi sıkıntım çok şükür

ayyyy çok sevindim yaaaa
haydi hayırlısı olsun
hemen elbise falan seçelimm o zaman

evet aslında şuan 10şubat olarak düşünüyoruz net olarak belirlememiz lazım görüşemioz ki sevgilimle adam akıllı şuara işleri inanılmaz yogun telefondada konuşmak istemiyorum çünkü çok sıkıştırdığımı düşünüyor busefer sevgilim, o anlamıyor öyle hazırlık falan ona göre gezmeye gitmek gibi 1 gün önce söylicen ertesi günü gitcen , benim ailemde biliyor ocak sonu şubat başı gelceklerini çünkü sevgilim en son ailemin yanına geldiğinde ocak şubat gibi ailemle tekrar gelcez inşallah demişti.

iyim canımmm yok bi sıkıntım çok şükür

ayyyy çok sevindim yaaaa
haydi hayırlısı olsun
hemen elbise falan seçelimm o zaman

Ay dur daha deil bak şimdi daha bi heycanlandım sen böyle diyince şu takvimi ilk gördüğümdede öyle oldum sevgilimede göstersem mi ki o da heycanlanır mı

ayın 20si 25i gibi net belli olur, sevgilimde öyle dedi zaten onun ailesininde memnekette işi var 25ine kadar ordalar 25inden sonra işimiz hallolunca siz kendinizi ayarlayın biz gelelim oğlum demişler

ama genede korkuyorum onları bizim evin kapısında çikolata çiçek görmeden inanamıcam galiba

tamam ama belirleyici sen ol sonra çok fazla problem yaşayabilirsin.

Ece ; çok şirin bende çokta güzel olacak

20 si gibi netleşsin ki
ancak yetişirsin
dantelli bi elbise al bencee

yaaa seni görmedik biz hiç bi resim ekleseydin
ona göre yorum yapardıkk

20 si gibi netleşsin ki
ancak yetişirsin
dantelli bi elbise al bencee

yaaa seni görmedik biz hiç bi resim ekleseydin
ona göre yorum yapardıkk

ayy süpermiş bayıldım ayakkabınada çiçeklerinede

pembe gelinlik çiçeğin heralde dimi tacı falanda çok güzel, kırmızıyı nezaman kullancan ? senin kına elbisen pembe değilmiydi? kafam karıştı

ay ben biraz kiloluyum, tıknazım dantel nasıl olur bilmiyorum ki :26: bide sevgilim sözle nişanı ayrı ayrı yapalım aileler kaynaşsın dedi öyle olursa çok kasmam heralde ya belkide kasarım bilemedim :26:
buakşam özel albüm yapcam sizin için nasıl yapcam bi fikrim yok ama yapcam görürsünüz ozamn

Son düzenleme:

pembe gelinlik çiçğim kuzum
taç yaptırdım da onu kullanmıcam sanırım

kırmızıyı da nikahta kullancam inş

ayrı olursa ikisi
sözde kısa nişanda uzun bir elbise giyersin güzel olur
sözde sade bişi olsun koyu renkler tercih edebilirsin

Ya bişey dicem söz bohçasıda oluyomuydu??
oluyosa önce kız tarafımı veriyodu? İçine ne koyuluyo?

söz bohçası yaparsan olur tabii ki
onlar size gelirken getirriler
sizde onlar çıkarken verisiniz

söz bohçası detaylı olmuyor
yeterli olur
gömlek , çamaşır , parfüm havlu bohça

hadi hayırlısı bakalım e nikahta ne giycen peki ayrı olursa?:26:

bende öyle düşünüyorum açıkçası belki kolları dantel siyah ya da lacivert dizüstü bi elbise giyebilirim ya da ozamana biraz kilo verirsem gene dizüstü lacivert gibi siyahta olabilir kadife uzun kollu belki sırtı v şeklinde gelen bir elbisede giyebilirm :26: o zaamn gelsin başınızın etini yerim zati hiç şüpeniz olmasın

söz bohçası yaparsan olur tabii ki
onlar size gelirken getirriler
sizde onlar çıkarken verisiniz

söz bohçası detaylı olmuyor
yeterli olur
gömlek , çamaşır , parfüm havlu bohça

tahmin ettiğim gibi
poff bunlarda pek adet yok galiba böyle bohça falan ben bilmiyorum soramıyorumda sevgilime geçen bi sorudm hiç anlamam dedi oda bilmiyor cidden benim annem desen çok meraklı bohça falan yapma heves ediyo kadıncaz yavrum senelerdir emek emek kayınvalidesi yok başörtüsü kumaşı ıvırı zıvırı yok kayınpeder gömleği ıvırı zıvırı diye haızrlamış daha ben küçükkenden beri hemde herbiri çok güzel:44: ama onlar yapmazsa annem hayal kırıklığına ugrarsa diye üzülüyorum açıkçası
bizim memneketlerimiz birbirine çok uzak adetlerimiz falan farklı hep inşallah bi sorun çıkmaz ya

Son düzenleme:

canım adetler fakrlı da olsa
siz yine de yapın
en azından içinde kalmaz hiçbişey
onlarla konuşun onlarda yapabildikleri kadar yaparlar

erkeklerin kafa basmıyor
ben benimkinse soruodum o yok bu yok diyodu
ama nişan zamanı gördük kü annesi hespini biliomuş
boşa stres yapmışım

nikah elbisem bu canım sipariş ettimde henüz gelmedi

aa telefon mu alıyorsun? ne marka bakıyorsun?

ne telefonu noluoooooo

size söylemedim dimi

ya ben devamlı S3 istiyorum ama şimdi borç olunca boşver dedim eşimde d. gününde alıcam falan diyordu şimdi bizimki krediyi bunu da hesaba katarak çekmiş..

yarın bakacağız güzel bulabilirsek alırız. 3 ay önceden doğum günü hediyemi almış oluyorum Galaxy S3 alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…