Sipaydi ye Yardım lütfen

selam kizlar anca ise gelebildim bugün ve direk burdayim

ay bugün cuma aksam olsa hemencecik

Speedy; ne alicaksin telefonunu ? neye karar verdin?

Mutluluk; inanmiyorum sadece bir ay mi kaldi söze
ailenin haberi var mi ? tamam gelsinler dediler mi ?
ay ne heyecan olur simdi ne güzel canim hayirli olsun

Ugur böcügü; koydugun resimleri gördüm nevresimler cok cok güzel, annene aldigin özellikle cok hosuma gitti güle güle kullan canim..

Son düzenleme:

Ayy elbisende çokk güzelmiş yaa
keşke çiçeğini beyaz yaptırsaydınn kırmızıda çok güzel de
elbiseni nerden sipariş verdin ve nekadara aslında bunun sadesi yani belinde çiçeği olmayan bişeyde giyebilirim sözde ay çok hoşuma gitti valla

bide sözde elbisemi ben mi alıyom yoksa erkek tarfımı fark eder mi
aslında benim bildiğim sözdede senin söylediğin gibi çok detaya inmeden bohça yapılır
erkek tarafı kızın iç çamaşırımdan elbisesinden ayakkabı çantasından o gün için herşeyini alır saçınıda yaptırır o kadar.

hoş elbise falan konusunda hiç endişem yok çok şükür kuzum alır bana hiç öyle onu alma bunu alma demez şimdi bile begendini al der parası yoksa bile der taksitle öderim al diye ama işte aileler devreye girince bohça falan önemli oluyor.

buarada gıpta ediyorum sana herşeyini internetten sipariş veriyon ya korkmadan

Son düzenleme:
Speedy; S3 alcakmissin sonradan okudum.. kullanda banada söyle canim güzelmi, bende kararsizim iphone 5 istiyorum ama S3'e de bakiyorum..

ben bilmiyorudmmm
kuzum
şimdi çektiğiniz kredi ne için
yaaa ben arada konuşmaları mı kaçıroyorum kii yaaa :26: :26:

güzel telefon ama büyük sankiiii :)
iyi günlerde kullan şimdideenn

ben bilmiyorudmmm
kuzum
şimdi çektiğiniz kredi ne için
yaaa ben arada konuşmaları mı kaçıroyorum kii yaaa :26: :26:

güzel telefon ama büyük sankiiii :)
iyi günlerde kullan şimdideenn

yine 15 bin Tl kredi çektik borçlarımızı toplamak için 36 ay vadeli ama bakalım bizimki 18 ayda bitecek falan diyor.

ayrıca maddi açıdan ipleri fena elime alıyorum evde sipidi terörürü esecek

Iphoneden biile fazla özelliğe sahip bide samsung aldı başını yürüdü kimse durduramıyor

Speedy; S3 alcakmissin sonradan okudum.. kullanda banada söyle canim güzelmi, bende kararsizim iphone 5 istiyorum ama S3'e de bakiyorum..

ya ben çok beğeniyorum bu telefonu ama kullanınca sana daha açıklayıcı yazarım

ben renkli olsun istedim kuzum farkli oliim dedim
yurtdışından sipariş ettik
50 tl ye aldım

gg de falan var o tarz elbiseler ama hemen sipariş etmen laızm zamanında yetişmesi için

söz için bence bohça bekleme çünkü aranızda mesafe var alışveriş için nakit olmayacak
nişanda yaparlar yapacaklarını
elbiseyi birlikte alırsınız tamam iştee :)

Saol canımm

ya aslında geçen bayramdan beri ocak sonu şubat başı diye 2 aileninde biliyo ama biraraya gelinip kararlaştırılmadı kesin gün en son sevgilim ailemin yanına geldiğinde ocak şubat gibi ailemle tekrar gelicez demişti bekleniyor işte bakalım hayırlısı 10şubat olarak düşündük sevgilimle ama ocagın25i gibi gün kesinleşir bakalım bende sizden çok özendim yapıverdim şimdiden takvim

bence de
artık
kontorl sende olsun

ona kalırsa ipin ucu daha çok kaçar

samsung hakkaten güzel bende de ıce var hiç araştırmadan aldım ama çok memnunum telefonumda

htc ler de güzel ona da bak istersen

güle güle kullan canim simdiden :)

sipidi terörü

AYNEN oda elinden geldiği kadar az harcamaya çalışıyor ama

bundan sonra kontrol noktası ben olacağım.

HTC istemem ya yeni modeli çıkmayalı uzun zaman oldu. yarın inş bulabiliriz telefona int alacağım aveadan

güle güle kullan canim simdiden :)

sipidi terörü

sağolasın canım

canim benim ya, hayirlisi olsun insallah, ne güzel heyecanlar simdi bunlar
iyi yapmissin takvimi, gördükçe heyecan katar

Sipaydii şimdiden güle güle kullan benim arkadaşlarımında var çok güzel özellikleri var çok memnunlar sadece biraz büyük hatta galaxy S3 minide çok güzel fiyatı biraz daha uygun ve daha küçük, ama benim gönlümde tatlı kedi gibi ıphone 5 te benimde telefonumu değiştirmem gerekiyor telfonum bozuldu eski telefonumu kullanıyorum ama şuan hiç imkanım yok belki biraz rahatlayınca

Buarada size demeyi unuttumm benim maaşa zam geldi diyodum ya ne kadr oldunu bilmediğim 350tl inanılmaz sevindim gene totalde çok yüksek bi miktar olmasada beni bi nebze olsun rahatlatcak bu dönemde çok şükür.

Buarada ece elbisenide bedavaya almışın ve süper yani, benim kısa bi zamanda alınır muhtemelen o yüzden sipariş veremem bakalım o gün hayırlısıyla gelir inşallahta tek derdim elbise olur

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım normalden büyük boyutları ama değer

güle güle harca bereketli olur inşallah

aynen canim bende eski telefonumu kullaniyorum iphone 3gs'im var ama 3 seneden fazla oldu artik itekleye itekleye calisiyor :26:
Iphone'u taniyana kadar Nokia'ydi sevdigim marka ama simdi iphone'dan vazgecmicem sanirim
Nokia lumia'larin dizayni falan hosuma gitti ama icindeki sistem windows o yüzden onuda istemiyorum..

Maasina iyi zam gelmis canim az degilki.. iyi günlerde harca

Saol canım maaşım yükselmese ayrılmayı düşünüyordum yetinemiyordum çünkü ama saolsun patron acımış halima bu beni bi nebze olsun rahatlatcak inşallah

Aynen bende Lumialarıda çok begendim ama nebilim Iphone asil telefon ya çok hoşuma gidiyor ne yalan söyliyim aveada 2100 gibi bi rakam olmuş fiyatlarıda bi kaç önceye göre düştü baya 3binden açılmıştı ya valla bende çok istiyomda ıphone5 istemem yetmiyo patron bin lira daha zam yapsın yarın alırım

off anladim canim yine bile cok pahali inmis haliyle
burdada 700€, suan banada tuzlu geliyor, belki 5-6 ay sonraya para biriktirebilirsem alirim.. oda belki.. ihtiyaç bitmiyor hiç :26:
bunada çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…