- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.241
oo orda gene iyimiş ya burda Iphone 4ler bile o kadar değildir
nerden baksan bi 600tl fark var biz burdan alıncaya kadar sen orda Iphone5'i alıp yanında bide normal tlf bi alırsın
evet öyle hesaplarsan haklisin
yurtdisindan siparis verme imkanin varsa siparis verebilirsin!
Ama bi pasaporta ihtiyacin var telefonu kullanmaya basladiginda kayit icin gerekiyor.
birde bi 100 yada 200 lira ödeme yapmaya ihtiyacin var kayit icin... telefonu direk alip kullanamiyorsun..
bu sene türkiyeye gelirken teyzeme getirmistim iphone 4 ordan biliyorum..
Günaydınn kızlarr nerelerdesiniz??
buarada foto ekledim bikaç tane
günaydın canım
çok beğendim resimlerinizi bir ömür boyu mutluluklar
Günaydınnnnnnn
mutluuutopluyum falan diyordun da
hiçte fazlalığın yok bencemaşallah size
Kızlar buarada yemek takımımı aldım haftasonu, bu haftasonuna özel biyerde kampanya varmış çeyiz seti alana tek taş yüzük hediyeymiş ben haftaya almayı düşünüyodum ama kampanyayı görünce kar kardır diyip aldım resimlerini ekliyorum. Yüzümü daha vermediler ama taksitle aldığım için 6. taksitte verceklermiş
bide sonradan çatal kaşık takımında tereddüte düştüm sizce nasıl
Eki Görüntüle 603936 Eki Görüntüle 603937 Eki Görüntüle 603938 Eki Görüntüle 603939
aldıkların bence güzel çatal kaşılarda sade gayet hoş 12 tane mi bide yanına misafir için alabiliriz yada bunu misafire kullanıp günlük kendinze alabilirsin.
benim mesela 12 takım günlük 12 takım misafir ( her ne kadar ben ikisini de kullansam da )
bide annemin çeyizinden çatal bıçak takımım var en sevdiklerimde onlar inş kendi kızıma da verebilirim.
evet çok sade 12 kişilk sandıklı 91 parça mı neydi yanlış hatırlamıyorsam.
aslında benim begendiğim çatal bıçak takımı daha güzeldi oda sadeydi ama uçları biraz daha sivri mat griydi ama o olunca fiyat baya değişiyordu bunda bile 200lira oynadımeğer kampanyaya dahil olan çatal bıçak takımı oymalı oymalı baya eski tip bişeymiş bende istemedim onu hiç begenmedim 200lira farkla bunu aldım diğerini alsaydım 400lira falan fark ödicektim :44: ilk biraz üzüldüm ama sonra napıyım hepi topu çatal kaşık
günlükte alcam evet günlük kullanmalıkta yok maalesef hatta günlük yemek takımımda yok :26:
ilk diyodum ki çatal kaşık için uçları renlilerden alıyım ama sonradan vazgeçtim kullanışlı olmuyor falan dediler bende metal almaya karar verdim ama onun artık zamanı var baya
günlük yemek takımı konusundada tereddütlüyüm annem yıllar önce almış bana beyaz sade bi takım belki almam :26:
çeyizlerimi baya topladım şu söz nişan bişiy bi olsun bende çeyizlerimin sayfasını yapcem
annelerin falan eski çeyizleri çok güzel oluyor ya
Kızlar buarada yemek takımımı aldım haftasonu, bu haftasonuna özel biyerde kampanya varmış çeyiz seti alana tek taş yüzük hediyeymiş ben haftaya almayı düşünüyodum ama kampanyayı görünce kar kardır diyip aldım resimlerini ekliyorum. Yüzümü daha vermediler ama taksitle aldığım için 6. taksitte verceklermiş
bide sonradan çatal kaşık takımında tereddüte düştüm sizce nasıl
Eki Görüntüle 603936 Eki Görüntüle 603937 Eki Görüntüle 603938 Eki Görüntüle 603939
günaydınlarrr kızlarrrr :)
Günaydin kizlarnasilsiniz
Ayy mutluuuuu
masallah cok güzelsin canim ve de cok yakismissiniz
Uzun boylu olmanin faydalari sanirim kilonu hic göstermiyorsun
crystal gelmez oldu nerelerde acaba
günaydınlarrr kızlarrrr :)
güle güle kullan canim
ayni seyleri kullanicaz Allah nasip ederse sanada
çatal kaşık takımın sade ve şık, speedy'nin dedigi gibi bunlari misafirlik yapip kendinize birde günlük alirsin
şahsen ben 6 kisilik günlük takimi kullaniyorum yetiyor
biri geldigindede misafir takimimi kullanirim..
günaydin ugur böcügü
hoşgeldin sende asker şafağı sayıyormuşsun eee biraz kendini tanıtsana
tatlıkedi ; canım sende hoşgeldin onun işi falan var herhalde facede falan da göremiyorum.
bu arada telefonu aldım arkadaşlar
aldin mii güle güle kullan canim, nasil alistin mi memnun musun ?
heralde isleri yogun, gerci pazartesileri zaten ugrayamazdi ama hiç gelmez olunca merak ettim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?