Sipaydi ye Yardım lütfen

oo orda gene iyimiş ya burda Iphone 4ler bile o kadar değildir

nerden baksan bi 600tl fark var biz burdan alıncaya kadar sen orda Iphone5'i alıp yanında bide normal tlf bi alırsın

oo orda gene iyimiş ya burda Iphone 4ler bile o kadar değildir

nerden baksan bi 600tl fark var biz burdan alıncaya kadar sen orda Iphone5'i alıp yanında bide normal tlf bi alırsın

evet öyle hesaplarsan haklisin
yurtdisindan siparis verme imkanin varsa siparis verebilirsin!
Ama bi pasaporta ihtiyacin var telefonu kullanmaya basladiginda kayit icin gerekiyor.
birde bi 100 yada 200 lira ödeme yapmaya ihtiyacin var kayit icin... telefonu direk alip kullanamiyorsun..
bu sene türkiyeye gelirken teyzeme getirmistim iphone 4 ordan biliyorum..

evet biliyorum pasaportuna işleniyor 150lira vergisi ama şuan alamam hem pasaportum yok hem zaten alırsam bile peşin parayla alamam maalesef anca taksitle

ben Iphone 5 hakkımı yemek takımına kullancam aynı fiyat hatta yemek takımı daha ucuz

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnn

mutluuu topluyum falan diyordun da
hiçte fazlalığın yok bence maşallah size

Kızlar buarada yemek takımımı aldım haftasonu, bu haftasonuna özel biyerde kampanya varmış çeyiz seti alana tek taş yüzük hediyeymiş ben haftaya almayı düşünüyodum ama kampanyayı görünce kar kardır diyip aldım resimlerini ekliyorum. Yüzümü daha vermediler ama taksitle aldığım için 6. taksitte verceklermiş

bide sonradan çatal kaşık takımında tereddüte düştüm sizce nasıl

Eki Görüntüle 603936 Eki Görüntüle 603938 Eki Görüntüle 603939

Son düzenleme:

aldıkların bence güzel çatal kaşılarda sade gayet hoş 12 tane mi bide yanına misafir için alabiliriz yada bunu misafire kullanıp günlük kendinze alabilirsin.

benim mesela 12 takım günlük 12 takım misafir ( her ne kadar ben ikisini de kullansam da )

bide annemin çeyizinden çatal bıçak takımım var en sevdiklerimde onlar inş kendi kızıma da verebilirim.

evet çok sade 12 kişilk sandıklı 91 parça mı neydi yanlış hatırlamıyorsam.
aslında benim begendiğim çatal bıçak takımı daha güzeldi oda sadeydi ama uçları biraz daha sivri mat griydi ama o olunca fiyat baya değişiyordu bunda bile 200lira oynadı meğer kampanyaya dahil olan çatal bıçak takımı oymalı oymalı baya eski tip bişeymiş bende istemedim onu hiç begenmedim 200lira farkla bunu aldım diğerini alsaydım 400lira falan fark ödicektim :44: ilk biraz üzüldüm ama sonra napıyım hepi topu çatal kaşık

günlükte alcam evet günlük kullanmalıkta yok maalesef hatta günlük yemek takımımda yok :26:

ilk diyodum ki çatal kaşık için uçları renlilerden alıyım ama sonradan vazgeçtim kullanışlı olmuyor falan dediler bende metal almaya karar verdim ama onun artık zamanı var baya
günlük yemek takımı konusundada tereddütlüyüm annem yıllar önce almış bana beyaz sade bi takım belki almam :26:

çeyizlerimi baya topladım şu söz nişan bişiy bi olsun bende çeyizlerimin sayfasını yapcem

annelerin falan eski çeyizleri çok güzel oluyor ya

Son düzenleme:

bilindik modeller en güzeli oluyor kullanım içinde moda açısından da .

günaydın kzılar
bı slm verıp kaçmam lazım cok işim var

mutlucuk cok tatlısın cnmmm gözler falan harıka maşallah kılo olayında bence az bıraz fazlan vardost acı söyler ama ben öle görduğumden ama cok hoşsunuz maşallah

takımlarınıda güle güle kullan tatlım ıyı günlerde ınş
ben günlük renklı saplılar kullanıyorm bı sorun yaşamadım hatta evkurdan almştm suan bıle bazılarında var 25 tlhem ekonomık hem ıyı cıktı bıde sureklı bulaşık mak.yıkıyorum düşün normalde ykanmaması lazım
ayy bende bı evım olsun hemen takımlarımı açıcam yaa

sipidimm ececım sızlerıde öptmm

Günaydin kizlar nasilsiniz

Ayy mutluuuuu
masallah cok güzelsin canim ve de cok yakismissiniz
Uzun boylu olmanin faydalari sanirim kilonu hic göstermiyorsun

crystal gelmez oldu nerelerde acaba

güle güle kullan canim
ayni seyleri kullanicaz Allah nasip ederse sanada
çatal kaşık takımın sade ve şık, speedy'nin dedigi gibi bunlari misafirlik yapip kendinize birde günlük alirsin
şahsen ben 6 kisilik günlük takimi kullaniyorum yetiyor
biri geldigindede misafir takimimi kullanirim..

günaydin ugur böcügü

Son düzenleme:
Günaydin kizlar nasilsiniz

Ayy mutluuuuu
masallah cok güzelsin canim ve de cok yakismissiniz
Uzun boylu olmanin faydalari sanirim kilonu hic göstermiyorsun

crystal gelmez oldu nerelerde acaba

saol canımm ama boyum çok uzun değil benim 1.67 falanım sevgilimle aynı boydayız hatta, resimlerde benden uzun gibi çıkmış ama benden 2cm falan uzun max hiç topuklu giyemiyorum

günaydınlarrr kızlarrrr :)

günaydın canımm

evet canım inşallah o günleride Allah'ım nasip etsin
evet nişandan sonra falan bide günlük takım alırım

aldin mii güle güle kullan canim, nasil alistin mi memnun musun ?

heralde isleri yogun, gerci pazartesileri zaten ugrayamazdi ama hiç gelmez olunca merak ettim :26:

Sipaydii hadi hayırlı olsunn bebeimmmm, iyi günlerde kullan inşallah nasıl memnun musun??

böcüümm günaydınnnn
evet var fazlam ama yapışmışlar sanki bana gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…