Sipaydi ye Yardım lütfen

insallah canim insallah
kaç kilosun peki bu boyunla?
bende ayni boydayim ve 67 kiloyum bu aralar
heh sende topuklulara hasret kalicaksin desene ayni sizin gibiyiz bizde, esim bende 1-2 cm uzun ve topuklu giydirmiyor

insallah canim insallah
kaç kilosun peki bu boyunla?
bende ayni boydayim ve 67 kiloyum bu aralar
heh sende topuklulara hasret kalicaksin desene ayni sizin gibiyiz bizde, esim bende 1-2 cm uzun ve topuklu giydirmiyor

şuara 62 civarıyım, 1 kilo vermişim şükürler olsun
ben bogazımı 2gün kessem anında kilo veririm ama 1gündede kilo alabilrim öyle değişik bi bünyem var maalesef ama genelde 58-63 arası dolanıyorum hep

benimki hiç karışmaz istersen 10cm topuklu giy der ama ben giyemiyorum öyle hoşuma gitmiyor özel günlerde az topuklu ayakkabılarım var onları giyiyorum tek ama görsen bi sürüde topuklu ayakkabım var içim gidiyor giyemiyorum sevgilim yanımda olmadığında bi iki giydim kaldı bazı kıyafetlerde topuklu istiyor ya yakışmıyor herşeyin altına az topuk

napalım kısmet böyleymiş, canı saolsun sevdiğimin diyorum artık katlancaz

en çok düşündüğüm düğünümde, nişanımda falan napcağım güzel bi elbise giysem babet mi giycem altına ya
sen naptın düğününde nişanında falan?

Son düzenleme:
bende topuklu ayakkabı manyağıyım :18:

bugün yine giydim bıraksalar hergün giyerim ama eskisi kadar giymiyorum

ben hala nişanda ne giyecğimi bulamadım yaa acaba diyorum kına kıyafetmimi giysem saçımı farklı yaptırırım falan filan

Son düzenleme:

62 kilo iyi canim cok fazlan yokmus evlendigimde öyleydim bende, hem evlenmenin etkisi hemde sigarayi birakmamin etkisiyle kilo aldim ama vericem insallah yaza kadar
o yaninda olmadiginda giyersin, ben ise gelirken giyiyorum bazen, ama alismisim topuksuzlara eskisi gibi rahat edemiyorum topuklarla

nisan yapmadim ben, kina gecemde babet giyindim gözükmüyordu bile ayakkabim.
dügünümde de beyaz ve özel süslenmis konvers giydim
hâlâ herkes söyler durur dügünde en rahat insan sendin diye öyle valla aksama kadar hoplayip zipliyorsun cok rahat oluyor konversler tavsiye ederim

bende topuklu ayakkabı manyağıyım :18:

bugün yine giydim bıraksalar hergün giyerim ama eskisi kadar giymiyorum

sizin fark varmiydi esinle?
insan kendini güzel hissediyor topuklarla :26: özledim ya bende yarin giyeyim

ne güzel aslında giyabilirsin bida nezamn giyceksin ki hem değerlenmiş olur kıyafetin onun yerine başka bişey alırsın kendine

kına kıyafetinin fotosunu koysana

ne güzel aslında giyabilirsin bida nezamn giyceksin ki hem değerlenmiş olur kıyafetin onun yerine başka bişey alırsın kendine

kına kıyafetinin fotosunu koysana

ya çok şatafatlı değil aksine çok sade her zaman düğüne nişana giyilebilir özel albüme ekledim

cok güzelmis canim ya eger tekrar giymek seni rahatsiz etmezse neden olmasin ki bence..

yok takıları falan değştiririm falan filan giyebilirim

aynenn ya topuksuza bende alıştım topuklu ayakkabıyı çok begeniyorum ama öyle alışmışım ki giyemiyorum rahat edemiyorum

convers giyermiyim bilmiyorum düğünümde çok rahattır bencede ama ben genel olarak convers pek giymiyorumda ondan belki az topuklu bi ayakkabıyla çıkar sonra babet giyerim ben aslında sevgilimemi topuklu ayakkabı giydirsem diyorum ama tepkisini hiç düşünemiyorum bişey dermi demez mi muhtemelen istemeyebilir ama rencide olur diyede korkuyorum hani içten görünmez topuklu erkek ayakkabıları oluyor ya onlardan

ya çok şatafatlı değil aksine çok sade her zaman düğüne nişana giyilebilir özel albüme ekledim

yok takıları falan değştiririm falan filan giyebilirim

sipaydii bence gayet hoş giyebilirsinn takılarını değiştirirsin saçını toplattırırsın üstüne bide siyah şık kürk alırsın burda çok var gece elbiseleri için çok güzel oluyor eminim orda daha çoktur

farklı saçla makyajla ayakkabı çantayla insan aynı elbise bile olsa çok değişiyor bence

Son düzenleme:

öyle kürk ceketim var zaten bişeyleri de değiştirdim mi olabilir diye düşündüm bu kıyafetim hala annemde

öyle kürk ceketim var zaten bişeyleri de değiştirdim mi olabilir diye düşündüm bu kıyafetim hala annemde

bencede

dün gece rüyamda sevgilim bana evlenme teklifi ediyor görümcem bana bi poşet veriyor mutlu aç bak içinde ne var diyor sevgilimde yanımıda bi açıyom poşeti içinde kırmızı yüzük kutusu kutunun içinde tek taş kolye tek taş küpe bide tek taş yüzük hergün bizim kızlarla tek taş muhabbeti yaptıgım için bilinç altı oldu artık

sevgilim bana evlenme teklifi etti dün ama telefonda nasıl beleşe getirirm diye bakıyor gıcık bende kabul etmedim ama içimden ettim

BENİMDE dün annem ve şirketten arkadaş görmüş hamileymişim . annem bildiğin hikaye yazmış rüyasında

BENİMDE dün annem ve şirketten arkadaş görmüş hamileymişim . annem bildiğin hikaye yazmış rüyasında

ay hadi hayırlısı rüyalar çıksa bari ama benim rüyadaki kolyeye küpeye falan gerek yok onun yerine daha büyük bi tek taş olsun lütfen bide pırlanta olsun çok begeniyorum

buara gene çok pis evlenesim var ya evimi döşeyesim var balayına gidip 15gün yan gelip yatasım var

hahah bende anneme ancak rüyanda görürsün zaten dedim

inşallah seninki çıkar canım. ve dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…