- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.261
saol canımmama boyum çok uzun değil benim 1.67 falanım sevgilimle aynı boydayız hatta, resimlerde benden uzun gibi çıkmış ama benden 2cm falan uzun max hiç topuklu giyemiyorum
evet canım inşallah o günleride Allah'ım nasip etsin
evet nişandan sonra falan bide günlük takım alırım
yok böyle bişeey cnm telefon 2 gündür bende hiç pc açma ihtiyacı bile duymadım diyebilirim çok beğendim
akilli telefonlarla öyle oluyor artikyakinda laptoplar kalkar bence herkes telefon veya tabletlerle islerini halledebilcek hale gelicek
iyi günlerde kullan canim
insallah canim insallah
kaç kilosun peki bu boyunla?
bende ayni boydayim ve 67 kiloyum bu aralar
heh sende topuklulara hasret kalicaksin deseneayni sizin gibiyiz bizde, esim bende 1-2 cm uzun ve topuklu giydirmiyor
şuara 62 civarıyım, 1 kilo vermişim şükürler olsun
ben bogazımı 2gün kessem anında kilo veririm ama 1gündede kilo alabilrim öyle değişik bi bünyem var maalesef ama genelde 58-63 arası dolanıyorum hep
benimki hiç karışmaz istersen 10cm topuklu giy der ama ben giyemiyorum öyle hoşuma gitmiyorözel günlerde az topuklu ayakkabılarım var onları giyiyorum tek ama görsen bi sürüde topuklu ayakkabım var içim gidiyor giyemiyorum sevgilim yanımda olmadığında bi iki giydim kaldı bazı kıyafetlerde topuklu istiyor ya yakışmıyor herşeyin altına az topuk
napalım kısmet böyleymiş, canı saolsun sevdiğimin diyorum artık katlancaz
en çok düşündüğüm düğünümde, nişanımda falan napcağımgüzel bi elbise giysem babet mi giycem altına ya
sen naptın düğününde nişanında falan?
bende topuklu ayakkabı manyağıyım :18:
bugün yine giydimbıraksalar hergün giyerim ama eskisi kadar giymiyorum
sizin fark varmiydi esinle?
insan kendini güzel hissediyor topuklarla :26: özledim ya bende yarin giyeyim
çok farkımız yok ama topuklu giysem bile geçemiyorumhemen hemen aynı boy oluyoruz ozaman
speedy kina elbisen nasildi resim varmi ?
subatta degil mi bence bulursun daha elbise
bende topuklu ayakkabı manyağıyım :18:
bugün yine giydimbıraksalar hergün giyerim ama eskisi kadar giymiyorum
ben hala nişanda ne giyecğimi bulamadım yaa acaba diyorum kına kıyafetmimi giysem saçımı farklı yaptırırım falan filan
ekledim özel albüme
ne güzelaslında giyabilirsin bida nezamn giyceksin ki hem değerlenmiş olur kıyafetin onun yerine başka bişey alırsın kendine
kına kıyafetinin fotosunu koysana
cok güzelmis canim yaeger tekrar giymek seni rahatsiz etmezse neden olmasin ki bence..
62 kilo iyi canim cok fazlan yokmusevlendigimde öyleydim bende, hem evlenmenin etkisi hemde sigarayi birakmamin etkisiyle kilo aldim ama vericem insallah yaza kadar
o yaninda olmadiginda giyersin, ben ise gelirken giyiyorum bazen, ama alismisim topuksuzlara eskisi gibi rahat edemiyorum topuklarla
nisan yapmadim ben, kina gecemde babet giyindim gözükmüyordu bile ayakkabim.
dügünümde de beyaz ve özel süslenmis konvers giydim
hâlâ herkes söyler durur dügünde en rahat insan sendin diyeöyle valla aksama kadar hoplayip zipliyorsun cok rahat oluyor konversler tavsiye ederim
ya çok şatafatlı değil aksine çok sade her zaman düğüne nişana giyilebilir özel albüme ekledim
yok takıları falan değştiririm falan filan giyebilirim
sipaydii bence gayet hoş giyebilirsinn takılarını değiştirirsin saçını toplattırırsın üstüne bide siyah şık kürk alırsın burda çok var gece elbiseleri için çok güzel oluyor eminim orda daha çoktur
farklı saçla makyajla ayakkabı çantayla insan aynı elbise bile olsa çok değişiyor bence
öyle kürk ceketim var zaten bişeyleri de değiştirdim mi olabilir diye düşündüm bu kıyafetim hala annemde
bencede
dün gece rüyamda sevgilim bana evlenme teklifi ediyor görümcem bana bi poşet veriyor mutlu aç bak içinde ne var diyor sevgilimde yanımıda bi açıyom poşeti içinde kırmızı yüzük kutusu kutunun içinde tek taş kolyetek taş küpe bide tek taş yüzük hergün bizim kızlarla tek taş muhabbeti yaptıgım için bilinç altı oldu artık
sevgilim bana evlenme teklifi etti dünama telefonda nasıl beleşe getirirm diye bakıyor gıcık bende kabul etmedim ama içimden ettim
BENİMDE dün annem ve şirketten arkadaş görmüş hamileymişim . annem bildiğin hikaye yazmış rüyasında
ay hadi hayırlısı rüyalar çıksa bari ama benim rüyadaki kolyeye küpeye falan gerek yok onun yerine daha büyük bi tek taş olsun lütfen bide pırlanta olsun çok begeniyorum
buara gene çok pis evlenesim var yaevimi döşeyesim var balayına gidip 15gün yan gelip yatasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?