Sipaydi ye Yardım lütfen

hahah bende anneme ancak rüyanda görürsün zaten dedim

inşallah seninki çıkar canım. ve dilediğin gibi olur

ay niye öyle diosun kız seninkide çıksın fena mı teyze oluruz bebenn olur dünyalar tatlısı

benimki rüyamda azcık mat gibiydi parlak olsun mümkünsee burdan sevgilime sesleniorummm kafam kadar olsunnnnnnn parlak olsunnnnnnnnn :103:

iu benim takvimdekinin aynısı olsun onu çok beendimm

Son düzenleme:

şuanda almayım 2014 yılı için düşünürüz artık

sen yine limitini alçak tut pırlanta öyle çok ucuz bişey değildir. karatla satılıyor ve beklediğin kadar büyük olmayabilir

şuanda almayım 2014 yılı için düşünürüz artık

sen yine limitini alçak tut pırlanta öyle çok ucuz bişey değildir. karatla satılıyor ve beklediğin kadar büyük olmayabilir

biliyorum ya şaka yapıyorumm zatii

geçen bi alışveriş merkezinde vitrinde gördümm atasayda kampanyadaymış fiyatı 14BİNNNN bi araba parası nerdeyse benim o kadarlarda falan gözüm yok hevesiim gitcek kadar olsa yeter

sen tek taş nasıl altın mı pırlanta mı :44:

yemek takımın falan güzelmiş
iyi günlerde kullan inşş

pıtlanta tektaşlarda çok pahalı olyuıor yaa
ben evlenme teklifi de almadığımdan ötürüüü
sözde taşlı yüzük taktılar o kadar

aynen fiyatları pahalı oluyor.

benimki pırlanta beyaz altın üzerine

bosver bence söyleme sevgiline, babet tarzi giyersin canim sen daha iyi olur

hayirdir insallah
aldigin yemek takiminin yüzügünü çok düsündün heralde bilinç altina girmis

BENİMDE dün annem ve şirketten arkadaş görmüş hamileymişim . annem bildiğin hikaye yazmış rüyasında

hahaha annenin istegini rüya olarak belirtmesi cok hos
hayirdir insallah diyelim

of o balayina gidip 15 gün yatmak ne güzel bisey olur yaa

ne zamana düsünüyosunuz dügünü falan? aklinizda var mi bi tarih?

ayy gene geldım benama gtcemm öğle molası verdım 10 dk onunda 5 dk sını sızı okuyarak bıtrdım yemek yıyesım yok beğenmedım zaten döner söyledım

ne yazacağımı unttum yaa

sipidim kına elbısene bakamadım kırmızı olan mıydı bence senın abıyelerın var almazsın başka bı ıhtıyacın olur ona harcarsın

benımde eşimle fazla farkımız yok ama topuklu gıysemde sanırım ancak o kadar olur belkıde yetışeme sipidim gıbı ama hayatta gıyemem yaa evdede dolu görümcek sağolsun hep getırıyo bende başkalrına dağıtıyomm ablamlara yengemlere falan
ben denedığımde bıle yürümekten değil ama alışık olmadığımdan hemen ayaklarım su topluyo cok rahatsız edıo
sadece düğünde gıydım onuda gene görumcekın kocası yapmıştı cok rahattı ama sonrasında zaten converse gymıştım

bu arad bende rüyamda süreklı hamıleyım yahıc düşünmuyrum bıle erken daha ama nedense hep öle
dün gece gene hamışım 4 aylık falanmışım ama 7 aylık karnı gıbı koca karnım var sonra bırı gelıo bana bı kutu verıo o kutuyu acınca kucuk kucuk yılanlar üstüme hucüm edıoöle korkuyomkı sonra bırı yardım edıo yılanları ayıklıoz ama yavru yılan bı bakıom hala hıssedıyom üzerımde gezınmelerını ayy nasıl korkunç hatta bı tanesını alırken elımı ısırdı ve ben hıssettım yanı:18::18:sınra uydum gene hamışım dıomkı 4 aylık olmuş ama nıye ben cınsıyetını öğrenmemışımkı dıyorumm cok garıp yaa

Son düzenleme:
ecee saol bebeimm
şaka yapıom ya pırlanta falan çok güzel çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar, zaten benimde evlenme teklifi falan aldığım yok yani kendi kednime gelin güvey oluyorum gene

tatlı kedi haklısın canm en iisi giyerim babetimi, sevgilim alınır malınır sonra ayıkla pirincin taşını o zamanlar gelsin hayırlısıyla düşünürüz ya
aslında ben eylülde falan evlenelim diyorum sevgilime sevgilim eylül gibi izin alabiliyoda birleştiririz diye o şuara saolsun herşeye tamam diyo bi söz nişan olsun aileler biaraya gelsin öyle belli olur bana kalsa eylülde istiyorum ama belki gelcek kışada olalabilir hiçbilmiyorum yani hakkımıda hayırlısı nezamansa ozaman olur inşallah

:18: ay nasil bi rüya, hayirdir insallah

insallah canim hakkinizda hayirlisi dedigin gibi..
eylüle kadar nisanda yapmis olursun ozaman ne güzel

ee siz simdi isi bitirip gittiniz dimi
yarim saatim var daha benim
tupperware ürünlerine takildim bakiyordum, mini el robotundan siparis vermek istiyorum, pratik biseye benziyor..
kullanan / alan varmi aranizda?

Son düzenleme:
günaydınnnn canlarr

tatlıkedı valla öle bı rüyaydı işte :18::18:bıde rüyada her anı hıssetmek yok mu bazen bı sancı ıle uyanıom rüyamda doğuma gıderkenkı acıyla yanı delırdım mı
bende tupper ürünlerı var ama o yok maalesef ama bıldığim ınsanlarda var ve cok memnun olduklarını söyledıler

Günaydınnnn

benim sesim gitmiş
sabah bi kalktım fıdıldıyorum
iyicene hasta moduna girdim
eve de yollamıyorlar

Günaydınnnn

benim sesim gitmiş
sabah bi kalktım fıdıldıyorum
iyicene hasta moduna girdim
eve de yollamıyorlar

sessiz sakin kaldın yani geçmiş olsun tatlım dikkat et pastil falan al

haftasonu yağmur çizmesi aldım plastik kokusu var üzerinde nasıl çıkartabilirim yaa rahatsız edici bide bugün giydim

Günaydın kızlarrr

hayırlısı artık canım beklicez görcez

tupper bizde ve benim çeyizimde çok var bence her ürünü güzel mini el robotunu bilmiyorum eminim oda güzeldir ama biraz tuzlu oluyor:) resim eklesene

ayyyyyy o kötü çok kötü oluyorrr
valla hiç geçiren bişey görmedim ben kullandıkça geçer artıkın

sağol kuzum yaa sabah attım ağzıma pastilden
hem sesim gelsin istiyorm hemde gelmesin

günaydin hatunlar
disarda lapa lapa kar yagiyor valla fena tuttu simdiden heryer

:18: off :S
fiziksel aci hissetmedim bugüne kadar ama birini ölmüs gördügümde kalbimin acidigini cok iyi bilirim..
hatta geçenlerde hiçkira hiçkira aglayarak uyandim neyseki rüya...

evet tupper'lerden negatif bi düsünce almadim simdiye kadar.. tesekkürler canim, insallah almayi düsünüyorum bakalim

günaydin canim :) evet cok güzel ürünleri var gerçektende :) ben hiç almamistim bugüne kadar..

iki modeli var büyük ve küçük olarak:

Süper Sef 1

Süper Sef 2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…