- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.281
hahah bende anneme ancak rüyanda görürsün zaten dedim
inşallah seninki çıkar canım. ve dilediğin gibi olur
ay niye öyle diosun kız seninkide çıksın fena mı teyze oluruz bebenn olur dünyalar tatlısı
benimki rüyamda azcık mat gibiydi parlak olsun mümkünsee burdan sevgilime sesleniorummm kafam kadar olsunnnnnnn parlak olsunnnnnnnnn :103:
iu benim takvimdekinin aynısı olsun onu çok beendimm
şuanda almayım 2014 yılı için düşünürüz artık
sen yine limitini alçak tut pırlanta öyle çok ucuz bişey değildir. karatla satılıyorve beklediğin kadar büyük olmayabilir
biliyorum ya şaka yapıyorumm zatii
geçen bi alışveriş merkezinde vitrinde gördümm atasayda kampanyadaymış fiyatı 14BİNNNN bi araba parası nerdeysebenim o kadarlarda falan gözüm yok hevesiim gitcek kadar olsa yeter
sen tek taş nasıl altın mı pırlanta mı :44:
aynenn ya topuksuza bende alıştım topuklu ayakkabıyı çok begeniyorum ama öyle alışmışım ki giyemiyorum rahat edemiyorum
convers giyermiyim bilmiyorum düğünümde çok rahattır bencede ama ben genel olarak convers pek giymiyorumda ondan belki az topuklu bi ayakkabıyla çıkar sonra babet giyerim ben aslında sevgilimemi topuklu ayakkabı giydirsem diyorum ama tepkisini hiç düşünemiyorum bişey dermi demez mi muhtemelen istemeyebilir ama rencide olur diyede korkuyorum hani içten görünmez topuklu erkek ayakkabıları oluyor ya onlardan
bencede
dün gece rüyamda sevgilim bana evlenme teklifi ediyor görümcem bana bi poşet veriyor mutlu aç bak içinde ne var diyor sevgilimde yanımıda bi açıyom poşeti içinde kırmızı yüzük kutusu kutunun içinde tek taş kolyetek taş küpe bide tek taş yüzük hergün bizim kızlarla tek taş muhabbeti yaptıgım için bilinç altı oldu artık
sevgilim bana evlenme teklifi etti dünama telefonda nasıl beleşe getirirm diye bakıyor gıcık bende kabul etmedim ama içimden ettim
BENİMDE dün annem ve şirketten arkadaş görmüş hamileymişim . annem bildiğin hikaye yazmış rüyasında
ay hadi hayırlısı rüyalar çıksa bari ama benim rüyadaki kolyeye küpeye falan gerek yok onun yerine daha büyük bi tek taş olsun lütfen bide pırlanta olsun çok begeniyorum
buara gene çok pis evlenesim var yaevimi döşeyesim var balayına gidip 15gün yan gelip yatasım var
hahaha annenin istegini rüya olarak belirtmesi cok hos
hayirdir insallah diyelim
ayy gene geldım benama gtcemm öğle molası verdım 10 dk onunda 5 dk sını sızı okuyarak bıtrdım yemek yıyesım yok beğenmedım zaten döner söyledım
ne yazacağımı unttum yaa
sipidim kına elbısene bakamadım kırmızı olan mıydı bence senın abıyelerın var almazsın başka bı ıhtıyacın olur ona harcarsın
benımde eşimle fazla farkımız yok ama topuklu gıysemde sanırım ancak o kadar olur belkıde yetışeme sipidim gıbı ama hayatta gıyemem yaa evdede dolu görümcek sağolsun hep getırıyo bende başkalrına dağıtıyomm ablamlara yengemlere falan
ben denedığımde bıle yürümekten değil ama alışık olmadığımdan hemen ayaklarım su topluyo cok rahatsız edıo
sadece düğünde gıydım onuda gene görumcekın kocası yapmıştı cok rahattı ama sonrasında zaten converse gymıştım
bu arad bende rüyamda süreklı hamıleyım yahıc düşünmuyrum bıle erken daha ama nedense hep öle
dün gece gene hamışım 4 aylık falanmışım ama 7 aylık karnı gıbı koca karnım var sonra bırı gelıo bana bı kutu verıo o kutuyu acınca kucuk kucuk yılanlar üstüme hucüm edıoöle korkuyomkı sonra bırı yardım edıo yılanları ayıklıoz ama yavru yılan bı bakıom hala hıssedıyom üzerımde gezınmelerını ayy nasıl korkunç hatta bı tanesını alırken elımı ısırdı ve ben hıssettım yanı :18::18:sınra uydum gene hamışım dıomkı 4 aylık olmuş ama nıye ben cınsıyetını öğrenmemışımkı dıyorumm cok garıp yaa
ecee saol bebeimm
şaka yapıom ya pırlanta falan çok güzel çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar, zaten benimde evlenme teklifi falan aldığım yok yani kendi kednime gelin güvey oluyorum gene
tatlı kedi haklısın canm en iisi giyerim babetimi, sevgilim alınır malınır sonra ayıkla pirincin taşını o zamanlar gelsin hayırlısıyla düşünürüz ya
aslında ben eylülde falan evlenelim diyorum sevgilime sevgilim eylül gibi izin alabiliyoda birleştiririz diye o şuara saolsun herşeye tamam diyobi söz nişan olsun aileler biaraya gelsin öyle belli olur bana kalsa eylülde istiyorum ama belki gelcek kışada olalabilir hiçbilmiyorum yani hakkımıda hayırlısı nezamansa ozaman olur inşallah
Günaydınnnn
benim sesim gitmiş
sabah bi kalktım fıdıldıyorum
iyicene hasta moduna girdim
eve de yollamıyorlar
insallah canim hakkinizda hayirlisi dedigin gibi..
eylüle kadar nisanda yapmis olursun ozaman ne güzel
ee siz simdi isi bitirip gittiniz dimi
yarim saatim var daha benim
tupperware ürünlerine takildim bakiyordum, mini el robotundan siparis vermek istiyorum, pratik biseye benziyor..
kullanan / alan varmi aranizda?
günaydınnnn canlarr
tatlıkedı valla öle bı rüyaydı işte :18::18:bıde rüyada her anı hıssetmek yok mu bazen bı sancı ıle uyanıom rüyamda doğuma gıderkenkı acıyla yanı delırdım mı
bende tupper ürünlerı var ama o yok maalesef ama bıldığim ınsanlarda var ve cok memnun olduklarını söyledıler
Günaydın kızlarrr
hayırlısı artık canım beklicez görcez
tupper bizde ve benim çeyizimde çok var bence her ürünü güzel mini el robotunu bilmiyorum eminim oda güzeldir ama biraz tuzlu oluyor:) resim eklesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?