- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.321
evet iyi yapmışım insan özlüyor burayı da
adeti düzenliyormuş,,prolaktin hormonunu düzenleyip böylece gebe kalmaya yardımcı oluyormuş bir de adet ağrılarını azaltıyormuş.
daha önce de biliyordum hatta geçen kış almıştım tohumu ama düzeldi diye bırakmıştım.
şu an saba tümerde bir doktor var o da bahsetti.
Benimde adetim çok düzensizdir kendimi bildim bileli ama son 3 aydır hergün 1 kaşık hayır tohumu yutuyorum 3 aydır şükürler olsun günü gününe geliyor
inşallah bu ayda düzenli gelir
hepsi güzel de gebe kalmak istemiyorum.
belki bebek düşündüğümüzde kullanabilirim. riske atmaya korkuyorum.
yoksa siz bebek mi istiyorsunuzkaynana gibi hemen nasıl konuyu oraya çektim :13:
hepsi güzel de gebe kalmak istemiyorum.
belki bebek düşündüğümüzde kullanabilirim. riske atmaya korkuyorum.
yoksa siz bebek mi istiyorsunuzkaynana gibi hemen nasıl konuyu oraya çektim :13:
sipaydi ne alaka canım hormonlarını düzenliyor ben çok faydasını gördüm ilaçla adet olabiliyordum ancak, çocuk istemiyosan korun bunuda iç sağlığın için sen böyle istemiom istemiom derken hamile kalcan ya hadi bakalım
tam tersi istiyorum istiyorum derken yapmayacağım. artık bebek istiyorum ama hazır değilim öyle garip bişeyler işte
aynı durumdayız :) istiyorum istiyorum ama ne zaman,kendimi ben de hazır hissetmiyorum eşim de aynı şekilde.
isteyince de olmazsa artık Allahın takdiri ne bileyim.
ben de bildim bileli hep düzensiz.şu 28-30 gün döngüsü bende yok :)
çay kaşığı ile mi yutuyorsun o şekilde yutmanın bir sakıncası yoktur dimi?
unutuyorum ben her gün içmeyi ama alışkanlık edinmem lazım sanırım :26:
öyle bir durum işte. bu yıl sonu diyoruz ama devamlı kendi kendimize plan yapıyoruz. öyle ciddi bir plan da değil öylesine
bilmem yok heralde ki bana 3 aydır bişiy olmadı çok şükür
ya doğal bişiy sonuçta bence bi zararı yoktur zaten 4 ay içip bırakcam sadece adet zamanımda ara veriorum 4-5gün sonra tekrar başlıyorum ben iyice alıştırdım kendimi şimdiye kadar 1 ya da 2 kere unuttugum olmuştur max.
çayınıda içenleri duydum ama ben bi arkadaşım tavsiye etti onu düzene sokmuş oda tanıdıklarından duymuş saolsun söyledi benimde çok işime yaradı , 1 çay kaşığı ya da tatlı kaşığı yutuyorum ilk zamanlar çok zorlanıyodum yutamıyodum genzime kaçıyodu şimdi alıştım atıyorum agzıma hiç çignemeden hemen suyla ilaç gibi yutuyorum çiğnersen dapıtırsan agzında yutamıosun zor oluyor.
benim böyle daha kolayıma geliyor çay falan olsa üşenirdim böyle ilaç 1bardak suyla yutuyorsun hemen.
biz daha onu da yapmıyoruz,ben biraz daha iş kadını olmaya devam edeyim bakalım :)
.[/FONT]
işim bir de o boyutu var hayırlısı bakalım zamanla neler olacak.
şimdiki hedef 2014 işte
Ayy kızlarrrrrrrrr mustakbel kayınvalidem aradıııı az önceee
Saolsun bigüzel konuştu böyle konuşsun güzel güzel canımı yesin
Onların şuan orda halletmeleri gereken bi işleri varda şubatın ilk haftası eğer yetişemezsek 2.haftası gelcez kızım dediönümüzdeki hafta herşey belli olcak ozaman tam tarih söyleyebilcem yanlış anlama kızım dedi
Ama şöyle bişiy oldu annemle konuştukta babam öyle 1-2 gelişte kızımı vermem yolda mı buldum bi kaç kere daha gelsinler ailelerde iyicene kaynaşsın önce demiş anneme, galiba hemen söz yapmıcazAllah'ım çok stres oldum, annem diyo stres yapma kızım en fazla 1 ay sonra olur
Hemende Gelirim işte böyle:2:
hadi hayırlısı olsun canım.
anneninde dediği gibi en fazla 1 ay sonra olur babanı kırma bu konu da vardır bir bildiği
Hemende Gelirim işte böyle:2:
hoşgeldin canım..
anlat bakalım neler yaptın 3 senedir
Amin canım inşallah.
Yok zaten babama bişiy demem, onun bunu istemesi en büyük hakkı ben olsam bende hemen vermek istemeyebilirdim ya ben şuan geç olcagına o kadar üzülmedim aslında hatta annesinin beni arayıp söylemesine çok sevindim aileler işin içine girince ciddiyet artıyor.
Hoşgeldinn tatlımm
Amin canım inşallah.
Yok zaten babama bişiy demem, onun bunu istemesi en büyük hakkı ben olsam bende hemen vermek istemeyebilirdim ya ben şuan geç olcagına o kadar üzülmedim aslında hatta annesinin beni arayıp söylemesine çok sevindim aileler işin içine girince ciddiyet artıyor.
:
merhaba canımm,nasılsın:44:
Valla canım gerçekten çok uzun zaman geçti zaman su gibi derler ya o misal 2 seneye yakındır bi firmada çalışıyorum muhasebe bölümünde işim gücüm rayına oturdu artık1.5 senedir düzenli bi ilişkim var askerlik nedeniyle mecburi beklemedeyiz yaza nişan 2014 te de düğün var allah nasip ederse
Asıl sen anlat evlilik nasıl
düşünceli davranmış canım
çok sevindim canım çok güzel hayırlısı olsun inşallah.
evlilik çok güzel bişey bence.şiddetle tavsiye ederim valla güzel duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?