- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.341
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorumm yaaa
şimdi zaman hiç geçmez senin için o 19 ay 19 yıl gibi gelir ama aslında öyle hızlı geçiyor kibiz ne zaman evlendikte 19 ay oldu diyorum bende mesela su gibi akıyor sanki
Aynen orda her görüşümde yıl diye sinirlerim yerinden zıplıyor zatenn bende çeyiz işlerine verdm kendimi vakit geçiyor öle kuzu ya iş bitaraftan zaten bari bu kadr bekledik evlennce herşeyim tam olsun
çokta kaptırma kendini gezmene eğlenmene bak çeyiz işleri devreye girdi mi cepte para kalmıyor mecbur evde oturuyorsu. yavaş yavaş başla bak beğen falan filan
öyle yapıyorum canım ya her ay kendime bir miktar para ayırıyorum kalanıyla eksklerimi gideriyorum iki işide aynı anda görmş oluyorum
kolay gelsin ne zaman gelecek askerden bu yaz nişan olacaktı dimi
canım askere yazın gidecek 5 ay kısa dönem askerden gelincede düğün olacak
bu arada bi tecrübeliye daha sormak lazım beyaz eşyada hangi markayı önerirsin canım
anladım tatlım hayırlı teskereler şimdiden.
beyaz eşya kesinlikle şans işi milyarlar döker en iyisini alırsın 2 sene de takla atar biz Vestel aldık herkes aman öyle böyle dedi ama inan hem servisinden hemde cihazlarından fazlasıyla memnunuz
ya bana çoğu insan bocsh dedi fiyatlara bakıyorum arçelik ve vestelin iki katı neredeyse kafam karıştı inan
Bende Bosch'un beyaz eşyalarını çok begeniyorum çok kaliteli oluyor hakkını veriyor servisi falanda çok iyi biz senelerdir bosch kullanıyoruz şükürler olsun büyük bi problemimiz çıkmadı çıktıgındada servis gelip halleder hemen.
Tabi şans birazda
günaydın kızlar sizlerı öpüp kaçacağım
patron gene kesın akşama kadar yanımda olur gıremem
bu sabah 5te kalktım şeytan dürttü aman kalkma dıye ama kalktım valla yarım saat uymakla bişi geçmez elıme dedımduş aldım kahvaltı ettım ve borcum olan 4 gün orucumun ilk gününe bugün başladımm
eşiminde akşam ayağında sorun vardı şimdı daha ıyı dün cıkmadı yola sabah cıkcaksonracımaaa şeytanı uyandırma kıtabıma başlamıştım dün bıtrdım bugünde kısmetse akşama otobuste sisle gelen yolcu ya başlıycam grange nın
he bıde essede kampanya var 250 tl cok güzel kırmızı setı var cok beğendım belkı alırım ama bı yanımda boşver dıoo seramık cokhoşuma gıdıo bellı değil eşim hemen alalım dıoo ama bende pra bırıktrmek ıstıyorum ölee bellı olmaz belkıde alırız
son olarak ben arçelıkten cok memnunum ve kucuk ev aletlerındede phılıps ten sizlerı öptüm gene gelırım ınş
beyaz eşyalırımıda alıp taksitlerini ödemeye bir başlasam rahatlıcam valla ya karar aşaması çok sıkıcı
Günaydın canım Allah kabul etsin.
Essedeki takımı bende görmüştüm yanlış hatırlamıyosam ama güzeldi
Bende bernardodan almıştım kırmızı seramik set kırmızı pek sevmem aslında ama çok hoşuma gittikoymuştum resmini hatta görmüşsündür istersen orayada bakabilirsin
Günaydın canlar,
ecee ve tatlı kedi
Benim daha beyaz eşyalarım yok maalesef gelcek ay ya da martta kısmetse alalım diyoruz ama şöylede bişey var sevgilimin kullandığı beyaz eşyaları var sevgilim diyoki daha 2-3senelikler almamıza gerek yok aslında ama sen bilirsin diyor bakarsanız bende masraf olsun istemiyorum bi yandandan kullanıyım diyorum ama bi yandan gönlüm razı gelmiyor ama insanları sıkıştırmayada gönlüm razı değil kendi kendime düşündüm bulaşık makinesi çok eski onu değiştiririz bi tek dedim diğerleri arçelik buzdolabı ve çamaşır mak, çamalı mak aslında hep bosch almak isterdim 8kgluk biz evde kullanıyoruz çok memnunuz yorganlarımızı bile atıyoruz makineye ama bilemiyorum çok kararsızım bu konuda sizce napmalıyım? borcumuzda çok olsun istemiyorum Allah biliyo ya kredi ödüyoz zati bide düğün zamanı eşya borçları düğün borçlarıda olur off loto oynasamda bana çıksa ne zor işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?