Sipaydi ye Yardım lütfen

şimdi zaman hiç geçmez senin için o 19 ay 19 yıl gibi gelir ama aslında öyle hızlı geçiyor ki biz ne zaman evlendikte 19 ay oldu diyorum bende mesela su gibi akıyor sanki

Aynen orda her görüşümde yıl diye sinirlerim yerinden zıplıyor zatenn bende çeyiz işlerine verdm kendimi vakit geçiyor öle kuzu ya iş bitaraftan zaten bari bu kadr bekledik evlennce herşeyim tam olsun

Aynen orda her görüşümde yıl diye sinirlerim yerinden zıplıyor zatenn bende çeyiz işlerine verdm kendimi vakit geçiyor öle kuzu ya iş bitaraftan zaten bari bu kadr bekledik evlennce herşeyim tam olsun

çokta kaptırma kendini gezmene eğlenmene bak çeyiz işleri devreye girdi mi cepte para kalmıyor mecbur evde oturuyorsu. yavaş yavaş başla bak beğen falan filan

çokta kaptırma kendini gezmene eğlenmene bak çeyiz işleri devreye girdi mi cepte para kalmıyor mecbur evde oturuyorsu. yavaş yavaş başla bak beğen falan filan

öyle yapıyorum canım ya her ay kendime bir miktar para ayırıyorum kalanıyla eksklerimi gideriyorum iki işide aynı anda görmş oluyorum

canım askere yazın gidecek 5 ay kısa dönem askerden gelincede düğün olacak

bu arada bi tecrübeliye daha sormak lazım beyaz eşyada hangi markayı önerirsin canım

anladım tatlım hayırlı teskereler şimdiden.

beyaz eşya kesinlikle şans işi milyarlar döker en iyisini alırsın 2 sene de takla atar biz Vestel aldık herkes aman öyle böyle dedi ama inan hem servisinden hemde cihazlarından fazlasıyla memnunuz

ya bana çoğu insan bocsh dedi fiyatlara bakıyorum arçelik ve vestelin iki katı neredeyse kafam karıştı inan

ya bana çoğu insan bocsh dedi fiyatlara bakıyorum arçelik ve vestelin iki katı neredeyse kafam karıştı inan

yani canım demek istediğim bu bosch LG samsung bunlar dünya devi ama arçelik beko vestel gibi markalarda aynı garantiyi veriyor bunlarda maddi açıdan hangisi uygun ise onu almak lazım

Bende Bosch'un beyaz eşyalarını çok begeniyorum çok kaliteli oluyor hakkını veriyor servisi falanda çok iyi biz senelerdir bosch kullanıyoruz şükürler olsun büyük bi problemimiz çıkmadı çıktıgındada servis gelip halleder hemen.

Tabi şans birazda

beyaz eşyalırımıda alıp taksitlerini ödemeye bir başlasam rahatlıcam valla ya karar aşaması çok sıkıcı

günaydın kızlar sizlerı öpüp kaçacağım

patron gene kesın akşama kadar yanımda olur gıremem

bu sabah 5te kalktım şeytan dürttü aman kalkma dıye ama kalktım valla yarım saat uymakla bişi geçmez elıme dedımduş aldım kahvaltı ettım ve borcum olan 4 gün orucumun ilk gününe bugün başladımm

eşiminde akşam ayağında sorun vardı şimdı daha ıyı dün cıkmadı yola sabah cıkcaksonracımaaa şeytanı uyandırma kıtabıma başlamıştım dün bıtrdım bugünde kısmetse akşama otobuste sisle gelen yolcu ya başlıycam grange nın

he bıde essede kampanya var 250 tl cok güzel kırmızı setı var cok beğendım belkı alırım ama bı yanımda boşver dıoo seramık cokhoşuma gıdıo bellı değil eşim hemen alalım dıoo ama bende pra bırıktrmek ıstıyorum ölee bellı olmaz belkıde alırız

son olarak ben arçelıkten cok memnunum ve kucuk ev aletlerındede phılıps ten sizlerı öptüm gene gelırım ınş

Günaydın canım Allah kabul etsin.

Essedeki takımı bende görmüştüm yanlış hatırlamıyosam ama güzeldi

Bende bernardodan almıştım kırmızı seramik set kırmızı pek sevmem aslında ama çok hoşuma gitti koymuştum resmini hatta görmüşsündür istersen orayada bakabilirsin

beyaz eşyalırımıda alıp taksitlerini ödemeye bir başlasam rahatlıcam valla ya karar aşaması çok sıkıcı

Günaydın tatlım, beyaz eşyaları tek başına mı alcaksın yoksa erkek arkadaşınla beraber mi alcaksınız?

Kısmetse bizde gelcek ay almayı ddüşünüyoruz

Günaydın kızlarrr

benim beyaz eşyalar hotpoint ariston
ben kimsede görmemiştim
ama dayımlarda onu kullanıyorlarmış ve memnunlar
umarım bende memnun kalırım

yeni gelenler var sanırsam hoşgeldinizz

sağol cnm amin

kocem musaıt olunca bı avm var oraya gıder bakarız ıkı mağazada var orda tab önce almaya karar vermem lazım

selam kizlar günaydin

benim beyaz esyalarim bosch ve beko karisimi, cokta memnunum simdilik her ikisindende.. ilerde ne olur bilemem tabi :26:

Allah kabul etsin ugur böcügü, azmis borçlarin benim 11'di tuttum bitti çok sükür erken kalkmanin faydalari iste ne güzel yapmissin

Türkiyeden özledigim tek sey özgürce kitap alip okumak, nasil özendim simdi bittigi zaman gidip yenisini alabilirsin
ben yaz tatilini bekliyorum gelip kitap stogu yapmak için

Efuli arkadas hosgeldin

Günaydın canlar,

ecee ve tatlı kedi

Benim daha beyaz eşyalarım yok maalesef gelcek ay ya da martta kısmetse alalım diyoruz ama şöylede bişey var sevgilimin kullandığı beyaz eşyaları var sevgilim diyoki daha 2-3senelikler almamıza gerek yok aslında ama sen bilirsin diyor bakarsanız bende masraf olsun istemiyorum bi yandandan kullanıyım diyorum ama bi yandan gönlüm razı gelmiyor ama insanları sıkıştırmayada gönlüm razı değil kendi kendime düşündüm bulaşık makinesi çok eski onu değiştiririz bi tek dedim diğerleri arçelik buzdolabı ve çamaşır mak, çamalı mak aslında hep bosch almak isterdim 8kgluk biz evde kullanıyoruz çok memnunuz yorganlarımızı bile atıyoruz makineye ama bilemiyorum çok kararsızım bu konuda sizce napmalıyım? borcumuzda çok olsun istemiyorum Allah biliyo ya kredi ödüyoz zati bide düğün zamanı eşya borçları düğün borçlarıda olur off loto oynasamda bana çıksa ne zor işler

Son düzenleme:

günaydin canim :)
bence kullan canim, hem dedigin gibi ek masraf olmaz hemde acemiligin onlarla cikar ve ilerde ne istedigini daha iyi bilip iyisini alirsin.. bi bulasik makinesini degistirirsin icin rahat etmiyorsa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…