Sipaydi ye Yardım lütfen

bence güzeller canım büyük olan daha kullanışlı olur yanlız bişey söylicem ben tupperı çok begeniyorum çok kullanışlı falan ama bu fiyata rondoda alabilirsin bence hem kullanman daha rahat ve hızlı olur

Son düzenleme:

robottan var canim ya, hem ben aldim hem hediye gelenler falan var o yüzden robot istemiyorum bide robotlarim kutularinda durur hep onlari acacagima elimin altinda duracak bi sogan dograyici istiyorum gözlerim cok yasariyor ben dograrken :44:

düzenli değil ki evlendiğimden beri böyle

hapı da bıraktıysan canım çok normal böyle gecikmen ben hapı bıraktım 2 ay hastalanmadım

bende hep düzensizimdir evlenmeden öncede böyleydi simdide
hap kullanmanin tek avantaji ne zaman olcagimi bilmemdi ve tatilleri ona göre ayarlamamdi

benim evlenmeden önce asla şaşmazdı.. 4 ü gecesi 5 inde hep hastaydım. ama hapa başladıktan sonra yalan oldum

tek hapa bagli oldugunu sanmiyorum canim, evlenmenin dengeyi bozdugunu duymustum, düzenli olanlar düzensizlesir yada tam tersi.. bende bi umut bekliyodum düzenli olmayi ama olmadi
keske hic kullanmasaymisim

selam kısçeler naparsınız bakalım?
dün hiç gelemedim yoğunluktan, bugün de anca şimdi bir bakayım diyebildim...
iyi haftalar diliyorum hepinize geç de olsa
yaa sizi görünce korkuyorum hapı bırakınca ben de mi düzensizleşeceğim diye :18:
inşallah benim düzenim bozulmaz, haptan önce gayet düzenliydi:26:

selam canim
valla her bünye farkli tepki veriyor :26: insallah bozulmaz
ne zaman birakicaksin?

tek hapa bagli oldugunu sanmiyorum canim, evlenmenin dengeyi bozdugunu duymustum, düzenli olanlar düzensizlesir yada tam tersi.. bende bi umut bekliyodum düzenli olmayi ama olmadi
keske hic kullanmasaymisim

benim haptan dolayıydı ve şimdi şimdi normala dönüyot her ay oluyorum. inş senin sıkıntı olmaz.

hoşgeldin.

her bünyeye aynı etkiyi vermez bir ihtimal bırakınca ilk ay sıkıntı yaşar sonra normale dönersin

selam canim
valla her bünye farkli tepki veriyor :26: insallah bozulmaz
ne zaman birakicaksin?

selam tatlım
ya şuanda bıraktım ya da son kutuya başlayacağım yarın kararsızım yani
regliyim şuan, ama yarın yeni kutuya başlamam lazım, eğer devam edeceksem. Ama devam etsem bile bu kesin son kutu olacak

ben hep hıssedıyorum nedense cokta dua ederım yatarken ama oluo işte anneme dedım o da dıo ılk beben erkek olacak bende hep yılan gördum abılerınde dedıbakalım kısmet

evt olumsuzluk duymadım bende
kurabıye canavarı var bende cok sevıom mesela bayatlamıo kurabıyelerım

sipidimm gözun aydın cnm bende hep düzenl oluyorum

gene öptüm kaçıommm

ortakla patron arası kopuk sanrım ortak bu hafta bırakacak ortaklığı patronda süreklı dıbımde gıremıyorm
bundan sonrada zor galıba

evet canım hiç denk gelmiyorsn buraya gelmekle iyi yapmuışşsın
o tohum ne işe yarıyor ki

evet canım hiç denk gelmiyorsn buraya gelmekle iyi yapmuışşsın
o tohum ne işe yarıyor ki

evet iyi yapmışım insan özlüyor burayı da
adeti düzenliyormuş,,prolaktin hormonunu düzenleyip böylece gebe kalmaya yardımcı oluyormuş bir de adet ağrılarını azaltıyormuş.
daha önce de biliyordum hatta geçen kış almıştım tohumu ama düzeldi diye bırakmıştım.
şu an saba tümerde bir doktor var o da bahsetti.

Benimde adetim çok düzensizdir kendimi bildim bileli ama son 3 aydır hergün 1 kaşık hayıt tohumu yutuyorum 3 aydır şükürler olsun günü gününe geliyor
inşallah bu ayda düzenli gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…