Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydin canim :)
bence kullan canim, hem dedigin gibi ek masraf olmaz hemde acemiligin onlarla cikar ve ilerde ne istedigini daha iyi bilip iyisini alirsin.. bi bulasik makinesini degistirirsin icin rahat etmiyorsa..

Evet haklısın, aslında herşeyim sıfır olsun en güzeli olsun istiyorum ama varkende yazık olcak borç ödicez boş yere, en iyisi kullanmak tek bulaşık makinesini değiştiririm heralde onu bosch alırım gibi geliyor dediğin gibi ileride memnun kalmazsam değiştirirm hepsini biranda almak çok zor gerçekten

tabi canim ya cok zor olur hepsini bi anda almak.. bize esimin ailesinden yardim edildi beyaz esyalar için. saolsunlar cok yardimi oldu böyle olunca..
bosch aldim bende bulasik makinemi.. cok memnunum tavsiye ederim canim

tabi canim ya cok zor olur hepsini bi anda almak.. bize esimin ailesinden yardim edildi beyaz esyalar için. saolsunlar cok yardimi oldu böyle olunca..
bosch aldim bende bulasik makinemi.. cok memnunum tavsiye ederim canim

evet bende bosch istiyorum hem çok güzel duruyor hem kaliteli
hatta bende kendi kendime düşündüm beyaz eşya almazsam sadece bulaşık makinesi alırsam giderim boschtan elektrik süpürgemi, tost makinemi, blendırmı falanda alırım hepsini toplu öderiz bişeylere başşlıyalım dioruzda illa sorma bi hevesliyiz bi hevesliyiz borç ödemeye

Son düzenleme:

hele bi sözünüz kesilsin baslarsiniz neden olmasin
ama kendi eviniz için o borç ödeme hevesi seve seve ödenir

az şükür ben 5 gün tutcam ama:)sağol cnm amın

aa neden ölekıcok pahalı falan dıye mı başka sebep mı var

mutlucum bencede kullanın cnm ya evınız ödensın en güzellerını alırsınız ben 3 yıldır eşya düğün kredisi öduombeni düşn derım ck zor çünkü sağolsunlar kımse yardımcı olmadı (ben zaten sevgılım bıle yokken çamaşır bulaşık ve fırını aldım tam taksıtım bıttı düğünüm oldu,sonra gıcır gıcır son modellerını yolladılar en cok ona sevındım )eşimin tarafında bıde emanet takı takıldı bana bıde keşke gelmeselerde hıc değilse ucak parası ödemezdım ceplerıne harçlığı bıle bız koyduk neyse
kısaca kullan gtsınnolcek

yok canim pahali oldugundan degil, fransizca kitap okumayi sevmiyorum.. dogma büyüme burali olmadigim icin kitaplari anlamaya daha cok zaman harciyorum..
o yüzden de türkiyeye gelip ordan kitap almayi tercih ediyorum okumak için
bitirdim geçen seneki aldiklarimi simdide internette bakiyorum arada bi gelince almak için liste hazirliyorum

anladım cnm netten sipariş olmuyor mu pekı
toplu katlıam yapıp gıdıon gelınce yanı:)süper bende annemlerın ordan alıyorum cok cok uyguna 25 tl ıse 7 tl falan batmadan kıtap okuyabılıyorum şükr yoksa cok pahalı gercekten

ugur böcügü 3 yil mi oldu evleneli ? hey masallah ne güzel
ticker'a dikkat etmemistim hiç

evt cnm geçtık bılecok teşekkurler zaman su gıbı akıyoo

evet toplu katliam oluyor valla :)
elimle secmeyi seviyorum o kitap kokusunu hissedicem illaki kitapevinde manyagimdir biraz o konuda

ay ne güzel sen niye öyle ucuza aliyorsun korsan mi yoksa eski kitaplar mi ?
istanbuldamisin canim sen?

darisi bize insallah, ama gercekten evlendikten sonra zaman cok cabuk geciyor

ıyı yapıyorsun cnm
orda türkçe kıtaplar yok mucok cahılım ben yaa

korsan ama bak hologramlı he istanbuldayım cnm avrupa yakasından alıyorum eğer sende yakınsan geldığınde yanı ordan almanı tavsıye edebılırım hatta sana ındırım alırdım ben adımı demen yeterlı:)

evt keısnlıkle cok hızlı geçıyo cocuk olsa kımbılır nasıl geçecek
gece gündüzüm şaşacağı kesın

Estafurullah canim ya ne cahilligi..
maalesef yok burda türkçe kitaplar.. Hollanda'da bi internet sitesinden siparis versem alirim aslinda ama dedigim gibi kitapevinde olmak baska bi duygu.. bide daha pahali burda euro oldugundan
ama buna cok sevindim bizde avrupa tarafindaniz yani geldigimizde istanbula :) yoksa ortaköyde mi dedigin yer?

cocuk hakkinda haklisin ya ozaman hiç anlamayiz daha çabuk geçer zaman
simdinin tadini cikaralim biz en iyisi

aynen:)

buarada ben sipariş verdim peri seti alıyorum, sen naptın karar verdin mi ?

ah tatlı kedi bugünde beni masrafa soktun

masumum ben masumum
valla mutlucum ne bileyim seninde oralara gelicegini ya fiyati cok uygun acaba bi ariza olmasin ?
face'den begendim sayfasini bakalim.. insallah öyle bisey yokturda senin eline geçer siparisin.. haber ver canim alinca güle güle kullan simdiden
ben biraz daha beklemek istiyorum su an havale yapamam cünkü..

cnm ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderiyormuş zaten geliş fiyatıyla veriyor ya normal bence çokta uygun değil sen euro göre göre TL uygun geldi heralde ben daha önce bi kaçparça daha bişey almıştım arkadaşımdan oda geliş fiyatıyla vermişti karları böyleydi bilmiyorum artık bakalım hemencik güvendim inşallah bi sorun çııkmaz 15gün sonra falan gellcek ancak

anladım cnm
bende dokunmadan alamayanlardanımbunu son siparişimdede anladım aldığım nevresımlerı beğenmedım pek
paketı açmadım yıkamadım daha ama bakcem artık

yok cnm esenler deıstersen senın için kartlarını alım geldığınde oraya gıdemezsen bıle kargo yapabılırler belkı.ama kargoda az para değil bence gtmelısın hatta geldığınde sana yardımcı olmak ısterım bılgım olursa

hayrlısı cnm

Off bugün hiç çalışasın yok, internette bütün sayfalara girip çıkıyorum KKda konular okuyorum derken kk bir derdim varda konu okurken patrona yakalandım vol.2

yerin dibindeyim gene tamda cevap yazıyodum kapatamadım hemen pencereyi birazcık gördü sanki

işten kovulursam kk de çalışırım artık

al bendende o kadarrr önümde dosyalar açık ama hiç elime alasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…