- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.361
günaydin canim :)
bence kullan canim, hem dedigin gibi ek masraf olmaz hemde acemiligin onlarla cikarve ilerde ne istedigini daha iyi bilip iyisini alirsin.. bi bulasik makinesini degistirirsin icin rahat etmiyorsa..
Evet haklısın, aslında herşeyim sıfır olsun en güzeli olsun istiyorum ama varkende yazık olcak borç ödicez boş yere, en iyisi kullanmak tek bulaşık makinesini değiştiririm heralde onu bosch alırım gibi geliyordediğin gibi ileride memnun kalmazsam değiştirirm hepsini biranda almak çok zor gerçekten
tabi canim ya cok zor olur hepsini bi anda almak.. bize esimin ailesinden yardim edildi beyaz esyalar için. saolsunlar cok yardimi oldu böyle olunca..
bosch aldim bende bulasik makinemi.. cok memnunum tavsiye ederim canim
evet bende bosch istiyorum hem çok güzel duruyor hem kaliteli
hatta bende kendi kendime düşündüm beyaz eşya almazsam sadece bulaşık makinesi alırsam giderim boschtan elektrik süpürgemi, tost makinemi, blendırmı falanda alırım hepsini toplu öderiz bişeylere başşlıyalım dioruzda illa sorma bi hevesliyiz bi hevesliyiz borç ödemeye
Sipaydii nerelerde acep ortalarda yok heralde müşteriye gitti
selam kizlar günaydin
benim beyaz esyalarim bosch ve beko karisimi, cokta memnunum simdilik her ikisindende.. ilerde ne olur bilemem tabi :26:
Allah kabul etsin ugur böcügü, azmis borçlarinbenim 11'di tuttum bitti çok sükür erken kalkmanin faydalari iste ne güzel yapmissin
Türkiyeden özledigim tek sey özgürce kitap alip okumak, nasil özendim simdi bittigi zaman gidip yenisini alabilirsin
ben yaz tatilini bekliyorum gelip kitap stogu yapmak için
Efuli arkadas hosgeldin
az şükür ben 5 gün tutcam ama:)sağol cnm amın
aa neden ölekıcok pahalı falan dıye mı başka sebep mı var
mutlucum bencede kullanın cnm ya evınız ödensın en güzellerını alırsınız ben 3 yıldır eşya düğün kredisi öduombeni düşn derım ck zor çünkü sağolsunlar kımse yardımcı olmadı (ben zaten sevgılım bıle yokken çamaşır bulaşık ve fırını aldım tam taksıtım bıttı düğünüm oldu,sonra gıcır gıcır son modellerını yolladılar en cok ona sevındım )eşimin tarafında bıde emanet takı takıldı bana bıde keşke gelmeselerde hıc değilse ucak parası ödemezdım ceplerıne harçlığı bıle bız koyduk neyse
kısaca kullan gtsınnolcek
yok canim pahali oldugundan degil, fransizca kitap okumayi sevmiyorum.. dogma büyüme burali olmadigim icin kitaplari anlamaya daha cok zaman harciyorum..
o yüzden de türkiyeye gelip ordan kitap almayi tercih ediyorum okumak için
bitirdim geçen seneki aldiklarimi simdide internette bakiyorum arada bi gelince almak için liste hazirliyorum
ugur böcügü 3 yil mi oldu evleneli ? hey masallah ne güzel
ticker'a dikkat etmemistim hiç
anladım cnm netten sipariş olmuyor mu pekı
toplu katlıam yapıp gıdıon gelınce yanı:)süper bende annemlerın ordan alıyorum cok cok uyguna 25 tl ıse 7 tl falan batmadan kıtap okuyabılıyorum şükr yoksa cok pahalı gercekten
evt cnm geçtık bılecok teşekkurler zaman su gıbı akıyoo
evet toplu katliam oluyor valla :)
elimle secmeyi seviyorum o kitap kokusunu hissedicem illaki kitapevindemanyagimdir biraz o konuda
ay ne güzel sen niye öyle ucuza aliyorsun korsan mi yoksa eski kitaplar mi ?
istanbuldamisin canim sen?
darisi bize insallah, ama gercekten evlendikten sonra zaman cok cabuk geciyor
evet ya konusunu isgal ediyoruz ama sahibi yok ortada
ıyı yapıyorsun cnm
orda türkçe kıtaplar yok mucok cahılım ben yaa
korsan ama bak hologramlı heistanbuldayım cnm avrupa yakasından alıyorum eğer sende yakınsan geldığınde yanı ordan almanı tavsıye edebılırım hatta sana ındırım alırdım ben adımı demen yeterlı:)
evt keısnlıkle cok hızlı geçıyo cocuk olsa kımbılır nasıl geçecek
gece gündüzüm şaşacağı kesın
aynen:)
buarada ben sipariş verdim peri seti alıyorum, sen naptın karar verdin mi ?
ah tatlı kedi bugünde beni masrafa soktun
Estafurullah canim ya ne cahilligi..
maalesef yok burda türkçe kitaplar.. Hollanda'da bi internet sitesinden siparis versem alirim aslinda ama dedigim gibi kitapevinde olmak baska bi duygu.. bide daha pahali burda euro oldugundan
ama buna cok sevindim bizde avrupa tarafindanizyani geldigimizde istanbula :) yoksa ortaköyde mi dedigin yer?
cocuk hakkinda haklisin ya ozaman hiç anlamayiz daha çabuk geçer zaman
simdinin tadini cikaralim biz en iyisi
masumum ben masumum
valla mutlucum ne bileyim seninde oralara geliceginiya fiyati cok uygun acaba bi ariza olmasin ?
face'den begendim sayfasini bakalim.. insallah öyle bisey yokturda senin eline geçer siparisin.. haber ver canim alincagüle güle kullan simdiden
ben biraz daha beklemek istiyorum su an havale yapamam cünkü..
Estafurullah canim ya ne cahilligi..
maalesef yok burda türkçe kitaplar.. Hollanda'da bi internet sitesinden siparis versem alirim aslinda ama dedigim gibi kitapevinde olmak baska bi duygu.. bide daha pahali burda euro oldugundan
ama buna cok sevindim bizde avrupa tarafindanizyani geldigimizde istanbula :) yoksa ortaköyde mi dedigin yer?
cocuk hakkinda haklisin ya ozaman hiç anlamayiz daha çabuk geçer zaman
simdinin tadini cikaralim biz en iyisi
aynen:)
buarada ben sipariş verdim peri seti alıyorum, sen naptın karar verdin mi ?
ah tatlı kedi bugünde beni masrafa soktun
Off bugün hiç çalışasın yok, internette bütün sayfalara girip çıkıyorum KKda konular okuyorum derken kk bir derdim varda konu okurken patrona yakalandım vol.2
yerin dibindeyimgene tamda cevap yazıyodum kapatamadım hemen pencereyi birazcık gördü sanki
işten kovulursam kk de çalışırım artık
o neki:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?