Sipaydi ye Yardım lütfen

akşam olsada gitsek yaa çok sıkıcı

akşam belki sinemaya gitcez

ayy evt gıdelım yaa bende cok acıktım yarın sabah daha cok yıycem
sabah ekmek cok azdı doymazdım ama dedımkı nefsımı bugun yencem o yüzden tuttum yoksa bı lokma ekmekle duruyom
Allahım günah yazmasın ezanı beklıyorum bende

oooo

evet kapida ödemeli olunca bi ariza cikmasi imkansiz gibi
galiba haklisin canim ya uygun geldi euro'dan sonra valla siparis vericem sanirim eve gidince face'den iletisime gecerim artik

sahi canim naptin nevresimi geri yolladin mi yanlis geleni ?

esenler :26: etiler-besiktas civarina uzak mi ?
istanbulda dogdum büyüdüm güya ama 17 yasina kadar tek basima pek gezmezdim simdi simdi ögrenmeye basladim
valla sevinirim canim, kargoya gerek yok ben gelince ugrarim sen bana adresini versen yeter cok tesekkür ederim simdiden

KK'nin rengini degistirmesini cok istiyorum ya! Pembe sayfalar cok dikkat cekiyor
bembeyaz olsa ne güzel dikkat cekmez!
Yada bize o secenegi sunsalar
ay dur yazicam bi önerim var'a

akşam olsada gitsek yaa çok sıkıcı

akşam belki sinemaya gitcez

hangi filme

ne kadar kaldi iftara?
ögle molan zor gecmistir senin

GÜNAYDIN BUgün ne kadar çok çalıştım öyle yaaaaaa

işyerindeydim ama girip bakamadım

Günaydin derken speedy ?
hosgeldin canim biz tembeller burdayiz calisasimiz yok, iyi örnek oluyosun bize :)

gerı yolladım cnm başka model seçtım o da dün geldıdün bıde koceme yakalandım nevresım dolu ev ne etcen demedı ıyıkı işe gttı sandım meğer gtmış kısa yola gelmış bıle öle şok oldum elımdekı poşetı nereye atacağımı şaşırdımtab atmadım sokağa

yok cnm bıraz uzak bağcılar bayrampaşa bılın mı oralarda daha yakın
adres cok kolay esenler davutpaşa caddesı var diğer adı dörtyol (trafığe kapalı cadde)orda cnm genelde herkes bılır ama senın için sokağının adınıda öğrenırım hatta telını verırım garantı olur
cok uyguna her kıtabı bulabılırsın

valla ne yapsam diye düşünüyorum olmayan paracıklarımı...

sen watsupta gözüküyorsun ama hiç yoksun sanırım
azcık bızlere yolla

varım cnm sanırım paketım bıttı bazen yazıom gtmıo bazende toplu gelıo mesajlar ama işyerınden gırdığımden gündüzlerı varım
senın watsup var mıydı hıc görmedım daha önce senı
hangi filme

ne kadar kaldi iftara?
ögle molan zor gecmistir senin

Günaydin derken speedy ?
hosgeldin canim biz tembeller burdayiz calisasimiz yok, iyi örnek oluyosun bize :)

17:10 da falan olması lazım cnm

güle güle kullan cnm
bende buun bakarken tefalde görmştum beğenmıştım ama ölesıne baktım ben evde kullanılcak dolu

bende tefali almayı düşünüyodum ama orda tanesi 20kusurdu kısmet tuppermış tanesi15liraya falan geldi böyle

GÜNAYDIN BUgün ne kadar çok çalıştım öyle yaaaaaa

işyerindeydim ama girip bakamadım

sipaydiii hayırlı akşamlar bacımmm ne günaydınııı

nerelerdesin kızz, telefonu aldın tlfla ugraşmaktan bize yazmıyon demi

evet canım o yönden güvenilir bencede ya pembiş pembiş iyi hoşta bari çalışanların ayrıcalığı olsun sen yaz ardından bende desteklicemm

sersemlikten günaydın yazmışım

ben hepinizin yerine çalıştım bugün boşverin çalışmayı falan

zaten zor geçti eline, sokaga atarmisin hiç

evet canim bagcilar uzak baya ordan anladim
not aldim caddenin adini, sokagin adi degilde dükkanin adini bile söylesen yeter heralde, geldigimde mutlaka ugrarim
ohh seceyim artik bol bol

1 saatten az kalmis

speedy aklima geldi naptin karbonatli su içiyo musun hala? faydasini gördün mü?
Ben yesil cayima tarcin atmaya basladim, tarcin kandaki sekeri düsürerek aclik hissini azaltiyormus.. bi faydasi olcak mi bilmem :26:

speedy aklima geldi naptin karbonatli su içiyo musun hala? faydasini gördün mü?
Ben yesil cayima tarcin atmaya basladim, tarcin kandaki sekeri düsürerek aclik hissini azaltiyormus.. bi faydasi olcak mi bilmem :26:

tarçını çok severim canım

karbonatlı sudan sıkıldım ben ya kilomu da hiç bilmiyorum kaç kilo oldum sen naptın ?

tarçını çok severim canım

karbonatlı sudan sıkıldım ben ya kilomu da hiç bilmiyorum kaç kilo oldum sen naptın ?

hiç denemedim ben karbonati, tadini sevmem o yüzden cesaret edemedim..
yilbasindan önce 2 kilo vermistim 3 haftada spor + kalori sayimiyla.
bu hafta sifirdan basladim cünkü tatil + hastalik iznimde geri aldim (tam aldim degilde siskinlik var simdilik)
bakalim 3 haftada yine 2 kilo kaybetmeyi umuyorum
bende cok seviyorum tarcini, severekte iciyorum lezzetli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…