- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.381
al bendende o kadarrr önümde dosyalar açık ama hiç elime alasım yok
tupperwaredan peri set aldım KKden bi arkadaştan geliş fiyatıyla verdi Eki Görüntüle 606919 78TL
akşam olsada gitsek yaa çok sıkıcı
akşam belki sinemaya gitcez
cnm ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderiyormuş zatengeliş fiyatıyla veriyor ya normal bence çokta uygun değil sen euro göre göre TL uygun geldi heralde ben daha önce bi kaçparça daha bişey almıştım arkadaşımdan oda geliş fiyatıyla vermişti karları böyleydi bilmiyorum artık bakalım hemencik güvendim inşallah bi sorun çııkmaz 15gün sonra falan gellcek ancak
anladım cnm
bende dokunmadan alamayanlardanımbunu son siparişimdede anladım aldığım nevresımlerı beğenmedım pek
paketı açmadım yıkamadım daha ama bakcem artık
yok cnm esenler deıstersen senın için kartlarını alım geldığınde oraya gıdemezsen bıle kargo yapabılırler belkı.ama kargoda az para değil bence gtmelısın hatta geldığınde sana yardımcı olmak ısterım bılgım olursa
hayrlısı cnm
Off bugün hiç çalışasın yok, internette bütün sayfalara girip çıkıyorum KKda konular okuyorum derken kk bir derdim varda konu okurken patrona yakalandım vol.2
yerin dibindeyimgene tamda cevap yazıyodum kapatamadım hemen pencereyi birazcık gördü sanki
işten kovulursam kk de çalışırım artık
GÜNAYDIN BUgün ne kadar çok çalıştım öyle yaaaaaa
işyerindeydim ama girip bakamadım
çalış çalış ne etcen o kadar parayı
beım knt bıtmış msj atamadım sana merak ettıydık
akşam olsada gitsek yaa çok sıkıcı
akşam belki sinemaya gitcez
ayy evtgıdelım yaa bende cok acıktım yarın sabah daha cok yıycem
sabah ekmek cok azdı doymazdım ama dedımkı nefsımı bugun yencem o yüzden tuttum yoksa bı lokma ekmekle duruyom
Allahım günah yazmasın ezanı beklıyorum bende
oooo
Günaydin derken speedy ?
hosgeldin canim biz tembeller burdayiz calisasimiz yok, iyi örnek oluyosun bize :)
sahi canim naptin nevresimi geri yolladin mi yanlis geleni ?
esenler :26: etiler-besiktas civarina uzak mi ?
istanbulda dogdum büyüdüm güya ama 17 yasina kadar tek basima pek gezmezdim simdi simdi ögrenmeye basladim
valla sevinirim canim, kargoya gerek yok ben gelince ugrarim sen bana adresini versen yetercok tesekkür ederim simdiden
azcık bızlere yollavalla ne yapsam diye düşünüyorum olmayan paracıklarımı...
sen watsupta gözüküyorsun ama hiç yoksun sanırım
hangi filme
ne kadar kaldi iftara?
ögle molan zor gecmistir senin
Günaydin derken speedy ?
hosgeldin canim biz tembeller burdayiz calisasimiz yok, iyi örnek oluyosun bize :)
güle güle kullan cnm
bende buun bakarken tefalde görmştum beğenmıştım ama ölesıne baktım ben evde kullanılcak dolu
evet kapida ödemeli olunca bi ariza cikmasi imkansiz gibi
galiba haklisin canim ya uygun geldi euro'dan sonravalla siparis vericem sanirim eve gidince face'den iletisime gecerim artik
sahi canim naptin nevresimi geri yolladin mi yanlis geleni ?
esenler :26: etiler-besiktas civarina uzak mi ?
istanbulda dogdum büyüdüm güya ama 17 yasina kadar tek basima pek gezmezdim simdi simdi ögrenmeye basladim
valla sevinirim canim, kargoya gerek yok ben gelince ugrarim sen bana adresini versen yetercok tesekkür ederim simdiden
KK'nin rengini degistirmesini cok istiyorum ya! Pembe sayfalar cok dikkat cekiyor
bembeyaz olsa ne güzel dikkat cekmez!
Yada bize o secenegi sunsalar
ay dur yazicam bi önerim var'a
sersemlikten günaydın yazmışım
ben hepinizin yerine çalıştım bugün boşverin çalışmayı falan
gerı yolladım cnm başka model seçtım o da dün geldıdün bıde koceme yakalandım nevresım dolu ev ne etcen demedı ıyıkı işe gttı sandım meğer gtmış kısa yola gelmış bıle öle şok oldum elımdekı poşetı nereye atacağımı şaşırdım tab atmadım sokağa
yok cnm bıraz uzak bağcılar bayrampaşa bılın mı oralarda daha yakın
adres cok kolay esenler davutpaşa caddesı var diğer adı dörtyol (trafığe kapalı cadde)orda cnm genelde herkes bılır ama senın için sokağının adınıda öğrenırım hatta telını verırım garantı olur
cok uyguna her kıtabı bulabılırsın
azcık bızlere yolla
varım cnm sanırım paketım bıttı bazen yazıom gtmıo bazende toplu gelıo mesajlar ama işyerınden gırdığımden gündüzlerı varım
senın watsup var mıydı hıc görmedım daha önce senı
17:10 da falan olması lazım cnm
evet canım o yönden güvenilirbencede ya pembiş pembiş iyi hoşta bari çalışanların ayrıcalığı olsun sen yaz ardından bende desteklicemm
speedy aklima geldi naptin karbonatli su içiyo musun hala? faydasini gördün mü?
Ben yesil cayima tarcin atmaya basladim, tarcin kandaki sekeri düsürerek aclik hissini azaltiyormus.. bi faydasi olcak mi bilmem :26:
tarçını çok severim canım
karbonatlı sudan sıkıldım ben ya kilomu da hiç bilmiyorum kaç kilo oldum sen naptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?