Sipaydi ye Yardım lütfen

karbonatlı su hiç tadı farketmiyor ben ilk içtiğime resmen doldurmuşum onun için tadından anlamıyorsun.
tarçın karanfilli çayım var onu çok seviyorum akşam tartılayım bakalım kaç olmuşum

karbonatlı su hiç tadı farketmiyor ben ilk içtiğime resmen doldurmuşum onun için tadından anlamıyorsun.
tarçın karanfilli çayım var onu çok seviyorum akşam tartılayım bakalım kaç olmuşum

cogu kisi faydasini gördüm diyor, enteresan valla demekki bünyeyle ilgili yada psikolojik birazda..

sabah aç karnina tartil bence, cünkü aksama kadar yiyip içiyoruz gerçek kilomuz sabahki oluyor..

cogu kisi faydasini gördüm diyor, enteresan valla demekki bünyeyle ilgili yada psikolojik birazda..

sabah aç karnina tartil bence, cünkü aksama kadar yiyip içiyoruz gerçek kilomuz sabahki oluyor..

faydasını gören çok ama sıkıldım ben sık sık su içiyorum kalkıp onla uğraşmak zor geldi ne yalan söyleyim.

sabah tartılırım genelde ben çıkıyorum tatlım görüşürüz iyi akşamlar

Son düzenleme:

atılır mı demi bugun sercem bı tanesını

tmm cnm not al sen dedığın gıbı belkıde uğrarsn ınan cok ekonomık adı kültür bu arada tatlım

çok şükür dün bıttı ömür gıdıo aslında bgunde sımdıden susadım töbeneyse Rabbım yardımcım olur
ablam baya tutcak bebek var dıye tutamadı sonra emzırıo derken onun cok o da başladı dıom ona sen ramazanada kadar ancak bıtırrısın tut tut
aslında ınsan ömründe 61 gün tutmalıymış kefaret orucu yanı yaşadığın ömrünce kendının bılmedığı bozulduğu tutamadığına kefaret oluyormuş keşke tutabılsek annem başlıycaktı aslında annemlere yakın olsam anneme bakar gaza gelırımde ylnız bişide yıyemıyorumkı

bu arada günaydın kaçım ben

Günaydınlarrr

olabilir olabilir, hep destek tam destek http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/588747-pembe-kk.html

speedy aklima geldi naptin karbonatli su içiyo musun hala? faydasini gördün mü?
Ben yesil cayima tarcin atmaya basladim, tarcin kandaki sekeri düsürerek aclik hissini azaltiyormus.. bi faydasi olcak mi bilmem :26:

ben hep sap tarçın kullanırım ilk defa duydum bu faydasını iyi bişiy yapıyomuşum çok sevindim

tarçını çok severim canım

karbonatlı sudan sıkıldım ben ya kilomu da hiç bilmiyorum kaç kilo oldum sen naptın ?

tam bu yorumu okurken aklıma geldi aa ben diyet yapıyodum diye elimde bi simit yanında çay

röflelii kedi hoşgeldinn röfleni yeni mi yaptırdın çok tanıdık geldinn yoksa yoksa yoksaaaaa

ece nerde

evettt yeni yaptım röflemiiii yakışmış mı kiiii

yapmaaa öyle beeee

bak sen ben gibi şiriiinnn bir kediciğe kıyabilir misin hiççççç :)

ifadelerim de gözükmüyor henüz puffs

100 mesajı doldur öyle gel kuzum beni ne kadar çok sevdiğini yazabilirsin 100 kere

Sipaydii yarın tartılırsın boşverver bacumm benimde bi tartı almam lazım ya tartım bilen yok

röflelimmmm olsunn biz seni röflesizz seviozz ama çok yaratıcısın hakkını yiyemem, dün göz musafiri oldumda diğer topikte ordan biliom durumu

valla arkadaşlar sağolsun ben kendim düşünsem 50 sene bulamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…