- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.401
hiç denemedim ben karbonati, tadini sevmem o yüzden cesaret edemedim..
yilbasindan önce 2 kilo vermistim 3 haftada spor + kalori sayimiyla.
bu hafta sifirdan basladim cünkü tatil + hastalik iznimde geri aldim (tam aldim degilde siskinlik var simdilik)
bakalim 3 haftada yine 2 kilo kaybetmeyi umuyorum
bende cok seviyorum tarcini, severekte iciyorum lezzetli oldu
karbonatlı su hiç tadı farketmiyor ben ilk içtiğime resmen doldurmuşum onun için tadından anlamıyorsun.
tarçın karanfilli çayım var onu çok seviyorum akşam tartılayım bakalım kaç olmuşum
cogu kisi faydasini gördüm diyor, enteresan valla demekki bünyeyle ilgili yada psikolojik birazda..
sabah aç karnina tartil bence, cünkü aksama kadar yiyip içiyoruz gerçek kilomuz sabahki oluyor..
faydasını gören çok ama sıkıldım ben sık sık su içiyorum kalkıp onla uğraşmak zor geldi ne yalan söyleyim.
sabah tartılırım genelde ben çıkıyorum tatlım görüşürüz iyi akşamlar
zaten zor geçti eline, sokaga atarmisin hiç
evet canim bagcilar uzak baya ordan anladim
not aldim caddenin adini, sokagin adi degilde dükkanin adini bile söylesen yeter heralde, geldigimde mutlaka ugrarim
ohh seceyim artik bol bol
1 saatten az kalmis
Günaydınnn kızlarrrrrr
günaydın ; çık git buradan kimsin sen ya aramıza yeni arkadaş istemiyoruz bu topik sadece bizim tamam mı
Gitmemmm gitmemmmm gitmemmmmm
ben buraya sevdim
hatta sırf burası için üye oldum
şikayet ederim.
kovarım
hakaret ederim..
bak yaka paça kovarım seni heeeee
hoşgeldin aramıza yeniden röfleli kız
speedy aklima geldi naptin karbonatli su içiyo musun hala? faydasini gördün mü?
Ben yesil cayima tarcin atmaya basladim, tarcin kandaki sekeri düsürerek aclik hissini azaltiyormus.. bi faydasi olcak mi bilmem :26:
tarçını çok severim canım
karbonatlı sudan sıkıldım ben ya kilomu da hiç bilmiyorum kaç kilo oldum sen naptın ?
Günaydınlarrr
olabilir olabilir, hep destek tam destek http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/588747-pembe-kk.html
ben hep sap tarçın kullanırım ilk defa duydum bu faydasını iyi bişiy yapıyomuşum çok sevindim
tam bu yorumu okurken aklıma geldi aa ben diyet yapıyodum diye elimde bi simit yanında çay
röflelii kedi hoşgeldinn röfleni yeni mi yaptırdınçok tanıdık geldinn yoksa yoksa yoksaaaaa
ece nerde
evettt yeni yaptım röflemiiiiyakışmış mı kiiii
yapmaaa öyle beeee
bak sen ben gibi şiriiinnn bir kediciğe kıyabilir misin hiççççç :)
ifadelerim de gözükmüyor henüz puffs
Günaydınlarrr
tam bu yorumu okurken aklıma geldi aa ben diyet yapıyodum diye elimde bi simit yanında çay
röflelii kedi hoşgeldinn röfleni yeni mi yaptırdınçok tanıdık geldinn yoksa yoksa yoksaaaaa
bende sabah tartılmayı unuttum yaaaaaaaa
ece nerde
cidden yaptırdın mı kız
çok merak etim foto eklesene , bence yakışmıştır sana
100 mesajı doldur öyle gel kuzumbeni ne kadar çok sevdiğini yazabilirsin 100 kere
gerek yok kiiiiiiiiiiii 100 mesaja
benim beceriksizliğimden gözükmüyormuş
Sipaydii yarın tartılırsın boşverver bacummbenimde bi tartı almam lazım ya tartım bilen yok
röflelimmmm olsunn biz seni röflesizz seviozz ama çok yaratıcısın hakkını yiyemem, dün göz musafiri oldumda diğer topikte ordan biliom durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?