Sipaydi ye Yardım lütfen

gerek yok kiiiiiiiiiiii 100 mesaja

benim beceriksizliğimden gözükmüyormuş

AFERİM halletmişsin

aşağıda yük tartmak için tartı var bi ara onda tartılırım

yine yoğunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DİKKAT et artık yavrum hızlı kilo vermekten se yavaş yavaş vermek en güzeli.

dün telefonu biraz inceledim çok güzel egzersiz uygulamaları falan var bayıldım inceleyip onları indireceğim

ben vereceğime alıyorum resmenn ağlamak istiyorummm

spor salonlarıyla görüştüm saatler uymuyor 1 tanesi kaldı görüşemediğim

aaaaaa nasıl inio ki
benimkine iner mi acaba

Günaydinnn

Tmm canim cok tesekkür ederim kültürü de not ettim

haklisin aslinda 61 gün kefareti tutsak cok cok iyi olur.. tek basina kendi kendini motive etmekte zor oluyor

heh güle güle kullan nevresimini

tesekkür ederim destegin icin canim

ben azcik fransiz kaldim röfleli kedi kimsin sen ikinci bi kedi mi geldi topige

mutluluk demin aceleyle yazdim simdi rahat yazayim

tarçin cubuklarida cok iyi.. annem o çubuklari kaynatip suyunu içerdi onunla 5 kilo vermisti ama ne kadar süreydi bilmiyorum..

çayla simit he afiyet olsun

kızlarrr ben öğlen hayvan gibi yedim gene

Ya ayın 23ünde yıldönümüz hiçbişey almadım, yapmadımda boş boş oturuyorum öyle kesin sevgilimde bişey yapmaz, almazda bende hiç bişey almıcam.

Çok odunuz ya

bizimde 23 ocak söz günümüz ama hiç bir planım da yok haftasonuna kadar maaşım yatar inşallah haftasonu sinemaya gideceğiz celal ile ceren artık kredi kartı kullanmamaya karar verdik nakit harcayacağız. :13:

Avea için ise ben faturasız kullanıyorum. tarifelere int bakabilirsin hem mesaj hem int hem konuşma olanlar var şirket hattım ücretsiz bana yetiyor

sizin çok gününüz var tanışma, söz, nişan, düğün :) bizim tek günümüz bugün henüz bizde dün cemyılmaza gittik çok komikti yanlız bütün espirileer bel altı

bişey yapsam mı ki kararsızım:44: yapcaksam ne yapsam? acaba benimki bişiy yapar mı belki yemege gideriz beraber :44:

Son düzenleme:

aynen cem yılmaz güzeldi. bahattin abi

gömlek süeter gibi bişey alabilirsin canım kçük bir hediye o yapmasa bile sen ver utansın

aynen cem yılmaz güzeldi. bahattin abi

gömlek süeter gibi bişey alabilirsin canım kçük bir hediye o yapmasa bile sen ver utansın

aman ne utancak nerdeee kalas anam benimki alır gene bana kesin bişiy ama sonradan alır süpriz yapmaz yani

ya aslında öyle bişiy yapmak istiyorum ki bana süpriz yapsın ama maalesef bulamıyorum ya da sorsam mı ne ihtiyacın var yıldönümü hediyesi alcam sana die belki aklına gelir :44:

röfleliiiii nerdesin kızz sence napıım

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…