- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.421
aa sen gene pro olmuşsunn eski prolunumu aktardılar buraya yoksa yeniden mi pro kart aldın??
bende olmak istiyom ya
gerek yok kiiiiiiiiiiii 100 mesaja
benim beceriksizliğimden gözükmüyormuş
Sipaydii yarın tartılırsın boşverver bacummbenimde bi tartı almam lazım ya tartım bilen yok
röflelimmmm olsunn biz seni röflesizz seviozz ama çok yaratıcısın hakkını yiyemem, dün göz musafiri oldumda diğer topikte ordan biliom durumu
AFERİM halletmişsin
aşağıda yük tartmak için tartı var bi ara onda tartılırım
yine yoğunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa bizim evdeki tartı bozuldu yaaa daaaaaaaben 2 kilo aldımmmmmm
DİKKAT et artık yavrum hızlı kilo vermekten se yavaş yavaş vermek en güzeli.
dün telefonu biraz inceledim çok güzel egzersiz uygulamaları falan var bayıldıminceleyip onları indireceğim
ben vereceğime alıyorum resmenn ağlamak istiyorummm
spor salonlarıyla görüştüm saatler uymuyor 1 tanesi kaldı görüşemediğim
aaaaaa nasıl inio ki
benimkine iner mi acaba
GOOGLE play store ve samsung apps ikisinde de var
atılır mı demi bugun sercem bı tanesını
tmm cnm not al sen dedığın gıbı belkıde uğrarsn ınan cok ekonomık adı kültür bu arada tatlım
çok şükür dün bıttı ömür gıdıo aslında bgunde sımdıden susadım töbeneyse Rabbım yardımcım olur
ablam baya tutcak bebek var dıye tutamadı sonra emzırıo derken onun cok o da başladı dıom ona sen ramazanada kadar ancak bıtırrısın tut tut
aslında ınsan ömründe 61 gün tutmalıymış kefaret orucu yanı yaşadığın ömrünce kendının bılmedığı bozulduğu tutamadığına kefaret oluyormuş keşke tutabılsek annem başlıycaktı aslında annemlere yakın olsam anneme bakar gaza gelırımde ylnız bişide yıyemıyorumkı
bu arada günaydın kaçım ben
Günaydınlarrr
olabilir olabilir, hep destek tam destek http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/588747-pembe-kk.html
ben hep sap tarçın kullanırım ilk defa duydum bu faydasını iyi bişiy yapıyomuşum çok sevindim
tam bu yorumu okurken aklıma geldi aa ben diyet yapıyodum diye elimde bi simit yanında çay
röflelii kedi hoşgeldinn röfleni yeni mi yaptırdınçok tanıdık geldinn yoksa yoksa yoksaaaaa
ece nerde
bizimde 23 ocak söz günümüz ama hiç bir planım da yokhaftasonuna kadar maaşım yatar inşallah haftasonu sinemaya gideceğiz celal ile ceren artık kredi kartı kullanmamaya karar verdik nakit harcayacağız. :13:
Avea için ise ben faturasız kullanıyorum. tarifelere int bakabilirsin hem mesaj hem int hem konuşma olanlar varşirket hattım ücretsiz bana yetiyor
sizin çok gününüz var tanışma, söz, nişan, düğün :) bizim tek günümüz bugün henüz bizde dün cemyılmaza gittik çok komikti yanlız bütün espirileer bel altı
bişey yapsam mı ki kararsızım:44: yapcaksam ne yapsam? acaba benimki bişiy yapar mı belki yemege gideriz beraber :44:
aynen cem yılmaz güzeldi. bahattin abi
gömlek süeter gibi bişey alabilirsin canım kçük bir hediye o yapmasa bile sen ver utansın
aman ne utancak nerdeee kalas anam benimkialır gene bana kesin bişiy ama sonradan alır süpriz yapmaz yani
ya aslında öyle bişiy yapmak istiyorum ki bana süpriz yapsın ama maalesef bulamıyorumya da sorsam mı ne ihtiyacın var yıldönümü hediyesi alcam sana die belki aklına gelir :44:
röfleliiiii nerdesin kızz sence napıım
ne gülüyon sipaydikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?