- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.441
aman ne utancak nerdeee kalas anam benimkialır gene bana kesin bişiy ama sonradan alır süpriz yapmaz yani
ya aslında öyle bişiy yapmak istiyorum ki bana süpriz yapsın ama maalesef bulamıyorumya da sorsam mı ne ihtiyacın var yıldönümü hediyesi alcam sana die belki aklına gelir :44:
röfleliiiii nerdesin kızz sence napıım
kuzummm geldimmmmmm
sürpriz yapmak istiyorsan
5 duyuyu yapabilirsin
hem çok masraflı olmaz hemde şık olur
sevgilim odun modundur süpriz yapmak falan bilmez ama tertemizdir kalbi en zor zamanlarımda hep o yanımdadır
varsın süpriz falan yapmasın canı sağolsun vicdan yaptım şuan ben yaparım sevdiğime süprizyani çok büyük bi süpriz olmasada bişiyler alıyım en azından ne alsam ki :44:
Tek taş alıyım bari :132:
Ya da kendime telefon alsamda ona süpriz mi olsa
5 duyu bende ilk doğum gününde yapmıştım eşimetabi o zaman nişanlımdı kendileri
röfleli kedicik bana kalırsa sevgililer günü ya kalp falan güzel olabilir
alemsin tatlım kendin odun dedin bişey yapmaz dedin sonra bide açıklama yazmışsınsenin sevgilin en iyisini sen bilirsin takip et neye ihtiyacı var ise onu alırsn
5 duyu organı hediyesi
bir kutu hazırlanır.içine görme duyusu için bir foto,çerçeve,albüm olabilir
tat duyusu için sevdiği bir şey
koku duyusu için parfüm
işitme için:müzik cdsi olabilir.
dokunma duyusu içinde herşey olabilir.
en son kutunun üzerinede şu not:seni bütün duyularımla seviyorum
5 DUYUMLA SEVERİM BEN SENİ
Herkese merhabalar; dün yılbaşı hediyeleriyle ilgili bir yazı yazmıştım , bugün ki yazım yine hediyelerle ilgili ama biraz daha farklı.doğum günü,yıl dönümü,ay dönümü,yılbaşı,bayram seyran canımız ne zaman isterse o zaman hediyeleşmeyi çok severiz.Özellikle bayanlar tabi . Ben mesela hediye aldığımda mutlu olduğum kadar hediye verdiğimde de çok mutlu olan insanlardanım dır.Canım istediğinde ,içimden geldiğinde sevdiklerime bir şeyler almayı,aldığım şeyleri paketlettirmeyi,onları mutlu etmeye bayılırım.Son zamanlarda bir sürü blog sitesinde,erkek arkadaşımın doğum günü veya yıl dönümümüz ne alsam , nasıl süprizler yapsam diye sorularla karşılaşıyorum.Belki bir çoğumuz biliyoruz ama bende bu konuyla ilgili bir fikir vermek istiyorum.
5 duyu organımız var biliyorsunuz ve bu organlarımız hepsinin ayrı ayrı işlevleri var.Bu organları göz önünde bulundurarak bir kutu hazırlayalım mesela.Ben kısaca örnekler vererek açıklayacağım ama hediye seçeneklerini geliştirmek sizin yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze kalmış.
Hadi başlayalım :)
Öncelikle güzel bir kutu temin ediyoruz.Hediye alacağınız kişinin zevkine ve sevdiği renklere göre kutu tipinizi belirleyebilirsiniz ya da kutunun üzerine ikinizin resmini bastırarak daha yaratıcı bir hediye oluşturabilirsiniz.
Gelelim içine koyacağımız diğer hediyelere.
1)Görme duyumuz ; fotoğraf çerçevesi,albüm,resimli takvim,dijital çerçeve...
2)İşitme duyumuz ; sevdiğiniz şarkılardan oluşan cd,cd çalar,taşınabilir radyo,mp3 çalar,usb ye yüklenmiş şarkılar...
3)Koku duyumuz ; parfüm,deodorant,duş jeli vücut losyonu,traş sonrası bakım ürünleri ve tüm bunları içeren setler tercih edilebilir.
4)Tat duyusu ; çikolata, şeker,tatlı ,sonradan ortaya çıkabilicek özel bir pasta
ve son olarak
5)Dokunma duyusu ; bu duyu için çok fazla fikir veremicem , son aşamada hediyeyi verdikten sonra ona sımsıkı sarılmanız ve elini tutmanız bu seçeneği tamamlayacaktır bence.
tabi son olarak da bu kutunun içeriğini ve sizin duygularınızı anlatan bir mektup
kutunun içine kendümü koysam olabülür mü :44::44::44:
kutunun içine kendümü koysam olabülür mü :44::44::44:
hoşbuldum mutlulukcum, nasılsın? süpriz planlıyorsun sanırım. Ben de 14 şubat için düşünüyordum aslında ama vazgeçtim, bi odun da bende var çünküSelam tatlım hoşgeldinnn
evet güzel fikiri, benzer bişi yapmıştım, ama 5 duyunun 5ini içeriyormuydu dikkat etmedimtuttum ben bu 5 duyuyu
kutuya kendimizi koyalim ama 5 duyuya hitap edecek sekilde paketlenmis olmamiz lazim
görme => güzel bi iç çamasiri mesela
duyma => karga sesimizle ilk dans sarkimizi söyleme
tatma => bilemedim simdi
koklama => üzerimizde en sevdigi parfüm
dokunma =>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?