Hayirli olsun gunlugun.bende bir turlu siki nir diete giremedim. Ama bugun basladim . Dikkat edicemmmm. Gunluge yazmak iyi oluyor. Insllh verirsin.Şu an 90 kg 165 boyundayim hedefim bu hafta 4 kg verebilmek bu birinci günüm bana katilmak isterseniz sevinirim
sağ ol inş artik böyle olmak istemiyorum 31 yaşında bu kilo çok gelecek vaat etmiyorum .bence de yazmak iyi olacak birbirimize destek olursak belki daha istikrarlı olur yeni fikirler her zaman iyidirHayirli olsun gunlugun.bende bir turlu siki nir diete giremedim. Ama bugun basladim . Dikkat edicemmmm. Gunluge yazmak iyi oluyor. Insllh verirsin.
arkadaşlar kulübe yeni katıldım prenet diye mama varmış araştırdım olumsuz yorumla karşılaşmadım aranızda kullanan var mı bir ay kullanmayı planlıyorum beraberinde haftanın 2 günü de zumbaya gidicem sizce işe yarar mı ???
Bu arada benim de bir oglum var.okul yıllarinda 48 50 arası gidip geliyordum insanlar kilo al diye baski yapiyorlardi okul bitti işe başladım ayni zaman da kilo almayada evlendigimde 60 65 arasiysim sonrasi ne oldugunu bile anlamadan her sene yeni kilolar eklendi 82 kiloyla hamile kaldim 100 kilo olarak doguma gittim dogumdan 1ay sonra 86 kiloydum doğum sonrasi bildik hikaye ye bebek için ye derken geçen 2 yıl ben 90 kilo oldum. işin komik tarafi insan kilo aldığını farkediyor ama ciddiyeti kabullenemiyor benim hikayem bu şimdi filmi tersine cevirmeye kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?