sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

esradmr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
777
6
16
35
Bursa
Hani su seneler geçer ne olduğunu bile anlamadan bir sabah uyanirsin ve 40 kg fazlan oldugunu fark edersin ve kurtulman gerekir ;-) tam olarak böyle olmasada 3-5 kg yıldan yıla onemsemedigim kilolar sonra basina 40 kg fazla ama artik kararliyim hafta hafta kurtulacagim ins yardim ve destek bekliyorum

Bu sabah geç uyandim.o yüzden kahvaltı yapamadım onun yerine ogle yemeği niyetine kahvaltı yaptim 2 bardak su içtim domates salatalik 2 dilim ekmek biraz peynir ama yarın sabah daha erken uyanmak istiyorum boylece daha duzenli olur

Şu an 90 kg 165 boyundayim hedefim bu hafta 4 kg verebilmek bu birinci günüm bana katilmak isterseniz sevinirim

Hayirli olsun gunlugun.bende bir turlu siki nir diete giremedim. Ama bugun basladim . Dikkat edicemmmm. Gunluge yazmak iyi oluyor. Insllh verirsin.
sağ ol inş artik böyle olmak istemiyorum 31 yaşında bu kilo çok gelecek vaat etmiyorum .bence de yazmak iyi olacak birbirimize destek olursak belki daha istikrarlı olur yeni fikirler her zaman iyidir

Aksam yemegim 5 kaşık taze fasulye 2 kaşık etli pilav bir bardak ayran normalde doymam lazım hala açım :-(

Sabah 2 bardak su 20 dk bisiklet kahvaltıda domates salatalik az peynir 5 tane siyah zeytin 2 ince dilim ekmek sonra 2 bardak su ara öğün de 10 tane fındık 2 tane kayısı kararliyim bu kilolar gidecek

Sabah 2 yumurtanın sarısı 40 gr peynir ara öğün 5 fındık 1kuru kayısı öğle çeyrek simit arada 5findik 1 kuru kayısı aksam 1 kase mercimek çorbası 2 dilim ekmek sonra bir kase patlamış Mısır 1, 5 lt su ve sabah ve aksam 30 ar dak bisiklet

Bu gun yeni bir diyete başladım sabah bir kutu ayran ve 2 saat kadar sonra kahvaltıda 2dilim tam buğday ekmegi arası beyaz peynir ve maydanoz

4. Gün kahvaltıdan sonra 2 ceviz öğlen haşlanmış karnabahar buraya kadar güzel ama 5 tane patates Kızartması (dilim)

merhaba bende 31 yasindayim boyum 165 kilomda 77.5 olmusum guya diyetteyim 75 ile basladim kilo vermek yerine aliyorum
baska topiklerde de yazdim ama birsure sonra motive olamiyorum kaciyor ipin ucu
dilersen birlikte devam edelim
cok kalabalik topikleride sevmiyorum cok ilerliyor sayfalar
evliyim bir oglum var
sende bahsetsene biraz

Neden olmasın birlikten kuvvet doğar yazmak bana iyi geldi bu güne kadar yaptigim diyetler pazartesi başladı salı aksam üzeri bitti hep birşey yemiyorum ama alıyorum gibi geliyordu ama yazinca farkettim şok yaratiyor.bu sefer hirsliyim 4. Gün bitti 90 kiloyla basladim az once tartildim 87.5 cok mutluyum bence ben verebiliyorsam herkes verebilir yedigim herseyi yaziyorum sen de yaz hatta farkli şeyler bulursak paylasalim ♡

arkadaşlar kulübe yeni katıldım prenet diye mama varmış araştırdım olumsuz yorumla karşılaşmadım aranızda kullanan var mı bir ay kullanmayı planlıyorum beraberinde haftanın 2 günü de zumbaya gidicem sizce işe yarar mı ???

Bu arada benim de bir oglum var.okul yıllarinda 48 50 arası gidip geliyordum insanlar kilo al diye baski yapiyorlardi okul bitti işe başladım ayni zaman da kilo almayada evlendigimde 60 65 arasiysim sonrasi ne oldugunu bile anlamadan her sene yeni kilolar eklendi 82 kiloyla hamile kaldim 100 kilo olarak doguma gittim dogumdan 1ay sonra 86 kiloydum doğum sonrasi bildik hikaye ye bebek için ye derken geçen 2 yıl ben 90 kilo oldum. işin komik tarafi insan kilo aldığını farkediyor ama ciddiyeti kabullenemiyor benim hikayem bu şimdi filmi tersine cevirmeye kararliyim

Açıkçası bilmiyorum ama bana pek mantikli gelmiyor bir aylik mama tuketip istedigin kiloya geldikten sonra tekrar normal yemek yemek gelecek mama zararsiz olsada kilolar yoyo gibi geri gelebilir yeme duzenini degistirmeye çalışan daha iyi olur tabiki sen bilirsin

ayni ben universitede 55 civariydim evlenince 62 oldum 65 ile hamile kaldim 35 kilo aldim hamilelikte dogumdan cikinca 95 dim 2-3 ayda 81 indim 2 yil icindede bir alip bir veriyorum 68 e kadar inmistim
calisiyorum ama calisinca daha zor oluyor zorluyor kililar giydiklerim yakismiyor insallah. verebilirim bu sefer
kahvaltimida yazayim
1 bardak su
1 kk peynir 1 dilim ekmek domates salatalik labne ve receli cok kacirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…