Arada kacirmak olur daha ilk zamanlar moral bozmak yok aynen devam yardimci olursa söyleyeyim ben herkese ayri serbis yapiyorum kendi tabagima yiyeceğim kadarini aliyorum önümde fazla olunca daha fazlasını yemek istiyor insan birde eğer cok sevdigim bir sey varsa ondan bir lokma alıyorum yoksa diyetim yalan olur çünkü yasak olunca daha cazip geliyor herşeybenimde icine girmem gereken yeni aldigim bir mantom var 42 beden eylulde almistim o zaman 74 kiloydum simdi sikiyor ya
boylarimiz hepimizinde ayniymis
bugum 3 saat utu yaptim utulenecekler birikmisti aksam 7. gibide salata yedim
oglen 6 k sebze yemegi 4 kasik bulgur pilavi yedim
meyveyi cok kacirdim suyu da cok icemedim
sizde durum nasil
Su için elime bir cam şişe aldim heryerde yanımda bittik sıra dolduruyorum suyu normalde pek içmezdim zorluyorum yudum yudum gidiyor
onerilerin icin tesekkurler ozellikle suyu bu sekilde yapmam lazim icmeyince olmuyor kili da verilmiyor cidden
Açıkçası bilmiyorum ama bana pek mantikli gelmiyor bir aylik mama tuketip istedigin kiloya geldikten sonra tekrar normal yemek yemek gelecek mama zararsiz olsada kilolar yoyo gibi geri gelebilir yeme duzenini degistirmeye çalışan daha iyi olur tabiki sen bilirsin
benim zaten yemekle çok aram yok 6 - 8 kilo fazlam var sadece işe yara mı acaba diye merak ettim aslında kola ve çikolatayı azaltsam gitcek de çok zor geliyor :) yarın zumbaya başlicam mamaya da işe yararsa yazarım burdan :)
Arada kacirmak olur daha ilk zamanlar moral bozmak yok aynen devam yardimci olursa söyleyeyim ben herkese ayri serbis yapiyorum kendi tabagima yiyeceğim kadarini aliyorum önümde fazla olunca daha fazlasını yemek istiyor insan birde eğer cok sevdigim bir sey varsa ondan bir lokma alıyorum yoksa diyetim yalan olur çünkü yasak olunca daha cazip geliyor herşey
Günaydın hanımlar Sabah 7.30da bir bardak ayran içtim 9da iki dilim ekmek arasi peynir domates maydanoz ara öğün olarak da bir ceviz 5 fındık 1 kayısı yemeyi planlıyorum umarım güzel bir gün olur
Tebrikler böyle giderse fıstık gibi olacağız ;-)
ağzından bal damlıyo yemediğim fıstıklar gibi olalım inş dur ne inş olacağız tabiki tutuyoz ya boğazımızı
Size bir soru pırasa bamya hiç yemiyorum patates havuc ve bezelye dende uzak durmaya çalışıyorum ne yenebilir
oncelikle basarilar ben de ayni dertten muzdaribim tam bir tombalagim( ama sana onerim brokoli,mantar, karnibahar,ispanak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?