sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Arada kacirmak olur daha ilk zamanlar moral bozmak yok aynen devam yardimci olursa söyleyeyim ben herkese ayri serbis yapiyorum kendi tabagima yiyeceğim kadarini aliyorum önümde fazla olunca daha fazlasını yemek istiyor insan birde eğer cok sevdigim bir sey varsa ondan bir lokma alıyorum yoksa diyetim yalan olur çünkü yasak olunca daha cazip geliyor herşey

Su için elime bir cam şişe aldim heryerde yanımda bittik sıra dolduruyorum suyu normalde pek içmezdim zorluyorum yudum yudum gidiyor

Su için elime bir cam şişe aldim heryerde yanımda bittik sıra dolduruyorum suyu normalde pek içmezdim zorluyorum yudum yudum gidiyor

onerilerin icin tesekkurler ozellikle suyu bu sekilde yapmam lazim icmeyince olmuyor kili da verilmiyor cidden

Evet su olayını halletmen lazım birde sitres yapmamaya çalış o zamanda zorlaşıyor denemelerimden biliyorum bir ara nerdeyse gün de 10 defa tartiliyordum şimdi daha rahat hissediyorum bu gün olmazsa yarin ama gidecek bu kilolar diye düşünüyorum inatla devam edeceğim kendimi böyle kosulluyorum

Size bir soru pırasa bamya hiç yemiyorum patates havuc ve bezelye dende uzak durmaya çalışıyorum ne yenebilir

benim zaten yemekle çok aram yok 6 - 8 kilo fazlam var sadece işe yara mı acaba diye merak ettim aslında kola ve çikolatayı azaltsam gitcek de çok zor geliyor :) yarın zumbaya başlicam mamaya da işe yararsa yazarım burdan :)

Ok bize de haber verirsin zumba harika hem eğlence hem spor

Günaydın hanımlar Sabah 7.30da bir bardak ayran içtim 9da iki dilim ekmek arasi peynir domates maydanoz ara öğün olarak da bir ceviz 5 fındık 1 kayısı yemeyi planlıyorum umarım güzel bir gün olur

gunaydin sanada canim guzel bir hafta dilerim hepimize
tartildinmi ne durumdasin
bende sabah gec kalktim kahvalti yapamadim okulda cay ve bir parca simit yedim
gelincede 1 paket etiform ve 1tabak yogurt
okuldan gelirkende yurudum

suyu 8 bardak altı içersen vücüt suyu tutuyomuş bid aha gelmez su diye bide vücudu hızlandırıyo

Henüz tartilmadim bu 6. gün 4. gün tartilmistim simdi 8. Günün sabahıni bekliyorum bakalım 4 kg hedefini tutturabilecek miyim bende sabah bir saat bisiklete bindim

Günaydın hanımlar Sabah 7.30da bir bardak ayran içtim 9da iki dilim ekmek arasi peynir domates maydanoz ara öğün olarak da bir ceviz 5 fındık 1 kayısı yemeyi planlıyorum umarım güzel bir gün olur

ben 9 buçuk gibi 2 dilim köy peyniri ve yarım domates ve2dilim ekmek yedimzaten yarısı bi tenefüste yarısı diğer tenefüste yedim aç karnına 1 bardak su içtim şimdi dersim boş önümde fındık fıstık var tenefüstede biri poğaça yapmış tabiki ben yemedimalkışlayın beni

Hepimize uyacak bir gun belirleyelim ilk kilomuzu, hafta başındaki kilomuzu, o günkü kilomuzu yazalim böylece haftalik kontrolumuzu yapalım hem belki daha çok hirslaniriz size hangi gun uyar yanliz diyete baslayali en az bir hafta olsun

oncelikle basarilar ben de ayni dertten muzdaribim tam bir tombalagim ( ama sana onerim brokoli,mantar, karnibahar,ispanak

Teşekkürler ben etobur cinstenim sebze salata bana göre şeyler değil yeni yeni yemeye başladım ama bazilarini ölsem yiyemem cok fazla seciyordum böyle olunca da diyete yapacak yemek bulmak zor oluyor sevdigim sebzelerde diyette önerilimiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…