Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

bayıldıım bayıılddıım allah bi yastıkta kocatsın emi :)
çok zevklisin valla :)

Yorumun için teşekkür ederim. Ne kadar kibarca dile getirmişsin fikirlerini saygı duyarım. Önemli olan bu şekilde söylemek zaten tabikide size fazla gelmiş olablr tarzınız olmayabilir. Eleştirme tarzınız, fikirlerinizi söylemeniz saygı çerçevesi içinde.. (çerçeve hayranlığım burdada çıktı ortaya.. :) )

ben çok sevdim evinizi güle güle oturun yaşamanın zevkli olacağı bir ev sıradanlıktan uzak çokta güzel valla cıvılcıvıl film karelerinden göz kırpmış sanki bu kadar yapamasamda kesinlikle değişiklikler yapacağım evimde fikir verdiniz bana teşekkürler

Kırmızının uyumu, pembenin çekiciliği. Bi önceki açtığın topikte te çok dikkatli bakmıştım buna da öyle baktım
Herşeyin mükemmel olmuş, güle güle kullanın eşyalarınızı. Aşkla kalın

Oyy senin o şirin çatı katın unutulur mu hiiç
Güle güle güzel günlerde oturun inşallah, maşallah nazar değmesinn

Son düzenleme:
heryerde bi sürü ayrıntı çok eğlenceli bi karakteri yansıtıo bence misafirleriniz eve geldiğinde neye bakacaklarını şaşacaklar ve kesinlikle sıkılmicaklar .... güle güle oturun ... hep mutlu olun inşallah... bayıldımmmm

canım güle güle otur evinde
çok şirin görünüyor
bende kırmızı su ısıtıcın ne marka ve nerden aldığını sora bilirmiyim çok begendim

Sen bu resimleri kaldırsan bence
Evine nazar falan değer sonra kk hanımları mahcup olmasın

muhteşem bir ev ve dizayn
bayıldımmmmmm bir pembe aşığı olarak evinin her köşesine yaaaa
ayrıca evinde pop-art çok kullanmışsın çok şık olmuş banyona da bittim diyebilirim
ALLAHIM ağız tadıyle,mutlulukla,sağlıcakla ömür boyu yaşamanızı nasip etsin RABBİM Amin
bir kaç sorum olacak mutfak masanı ve giyinme odanda ki kıyafet askısını nerden ve ne kadara aldın acaba?

Eviniz tek kelimeyle harika.Bu konular sayesinde epey bilinçlendik dekorasyon konusunda.Mutluluklar dilerim allah sağlık sıhhatle oturmayı nasip etsin

evin harika yaaa bayıldım güle güle oturursun inşallah..öncesinde çatı katınıda hatırlıyordum zaten görünce hemen baktım harika..tam istediğim tarz :)

Bayıldım Allah nazarlardan saklasın inşallah...Her karesi özenle hazırlanmış belli güle güle oturun çok farklı bir ev beklediğim evlerden biriydi

yapmayın yaa.o evi o düzene getirmek kolay mı sanıyosunuz.paran çok olsa bile eğer evini kendin zevkine göre döşemek her detayıyla ilgilenmek istiyosan işin çok zor.kadın emek vermiş koymuş evinin resimlerini.hemen bazıları bağlamış yemekteyiz ağızlarına.keşke benim de yarısı kadar güzel olsaydı ben de koyardım.beğenmiyosan yorumunu kendine saklayıver ölmezsin.hem moral de bozmamış olursun.arsız da olmamış olursun.ama bişey diyim mi güzellik göreceli falan değil arkadaş.ev güzel işte.sanki yorum yazanlar da İngiliz kraliyet sarayında yaşıyo da...pffff

allah daim etsin anam ne şirincik içi dolu rengarenk ev böle maşallah :)

Uzun süredir sessiz sedasız takip ettiğim bu forumda eleştiriye tahammülsüz tavrınıza dayanamayıp sessizliğimi bozuyorum. Belki farkında değilsiniz ama yanıtlarınız çok saldırgan. Hiç kimse size hakaret, küçümseme gibi olumsuz tavırlar içeren bir yorumda bulunmamış, sadece yayınladığınız resimlere bakıp saygı çerçevesinde kendi fikirlerini belirtmişler ki bu resimleri koyma amacınız da bu olmalıydı sanırım. Kaldı ki hiç tanımadığınız insanları kıskançlık vs. gibi anlamsız suçlamalara maruz bırakmanız da hiç hoş değil. Herkesin zevki kendine tabi ki. Size göre uyumlu, harika, mükemmel olan evinizde ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…