Sirke mucizesi ispatlandı

günde 1 sat 15 dk yürüme bandıyla yürümek asıl zararlısı, ayak bileği kemiğnde erime yapıyor. bunu cerrahpaşa üniv. öğretim üyesi açıkladı, haftda3 günden ve yarım saatden fazla binmeyin diye. haberiniz olsun, bunlar bilimsel gerçekler...

Elma sirkesi benim için bir favori, her salataya aşırı miktarda dökerim, o yüzden içmek sorun olmuyor, 1.5 ayda yaklaşık 2 beden kadar inceldim.Bunu doğum kontrol hapına ve sirkeye bağlıyorum.Her sabah kahvaltıda bir tabak ot yerim ben, roka vazgeçilmezimdir, yanına semizotu, tere, dereotu, taze nane, üstüne yağlı tuzlu beyaz peynir, üstüne kırmızı biber, hafif zeytin yağı, kekik ve elma sirkesiiii.Öğlen genelde yemem ve akşam mutlaka ne yersem yiyeyim yanına kocaman bir salata ve gene elma sirkesi.Bazen sabahları uyanırken salatamı hazırlarken bile gözüm döner, yarım çaybardağı kadar sirke içerim, ben yararına inanıyorum.Bazı kişilerin midesine kötü etki yaratabilir, bence herkes için çok uygun değil, başlamak isteyenler az miktarla başlamalı bence.Bir de sabah oturup 3 dilim ekmek yiyip, börek, kek hamur işinden boğazını kaldıramayıp, yürümeyen, spor yapmayan ve lök gibi oturan kişilere değil günde yarım bardak sirke, 3 litre sirke bile banamısın demez.Herşeyi yapıp, ek takviye olarak kullanmak gerekir bence.

4 bardak soğuk suya 4 yemek kaşığı bal ve 4 yemek kaşığı elma sirkesini karıştırıp her öğünden sonra sadece yarım bardak içtim.bunu her yemekten sonra düzenli olarak içtim.bunun yanında abur cuburu az tüketmeye çalıştım.ben çikolatayı cok severim mümkün olduğunca diyet çikolata tüketmeye çalıştım.ilk başlarda kötü geliyor tadı ama sonra alışılıyor hele ki kilo verdiğinizi görünce abur cuburdan otomatik olarak uzak duruyosunuz canınız istemiyor bile yemek.bu karışıma başladığım dönemlerde kendimi çok aç hissediyordum.sofradan kalkıp yarım saat sonra ekmek arası bir şeyler yerdim o derece abartmıştım.ama bunu içince iştahım o gün kesildi.şişkinliğim çok kısa sürede indi.ilk 1.5 ay 6 kg verdim sonra içmeyi bıraktım fakat bıraktıktan sonrada 4 kg gitti.68den 58e indim.ama karışımdan daha önemli olan bir şey var o da mativasyon.ben kendimi öyle bir kitledim ki bu kg verme işine dolayısıyla cok faydasını gördüm belki inancım olmasaydı bu kadar veremezdim.tavsiye ediyorum mutlaka deneyin.55 e inmem lazım benim de bu aralar tekrar yapmayı düşünüyorum.

bunu 1 günde bitiremeyiz herhalde degilmi normalde kaç gün gider yapıp dolaba koysam bişey olmaz degilmi

bunu 1 günde bitiremeyiz herhalde degilmi normalde kaç gün gider yapıp dolaba koysam bişey olmaz degilmi

onu 1 günde bitrebilmeniz için günde 8 öğün yemeniz gerekir.ben sürekli uğraşmayın die öyle ölçü verdim.cam meyvesuyu şişesinde yapın buzdolabına koyun gerektiği sürece için.

ben iki gün içdim az daha mide kanaması geçiriyordum midesinde rahatsızlıgı olan varsa denemesin

merhabalar 4 yemek kaşıgı balll çok kalorili degilmii
ben bu sirke işini anlayamaıdm arkadaşlar bünyedne bünyeye degişiyormu acaba
kimi aç kimi tok içiyor
herkes günde farklı sayıda içiyor kafam karıştı benimde

evet tatlım bunu bende duymuştum ve o zamanlar ılık suya limon suyu içiyordum hemen kalkıp denemiştim ama hiçbir işe yaramadığını görmüştüm bende bu aralar diyete girmeye ikna ettim kendimi aklımda da sürekli sirkeli su içmek var şimdi az önce buzdolabından margarini çıkardım az bişey kesip bi tabağa koydum üzerine ılık sirkeli suyu döktüm su hemen yağa bulandı ve yavaş yavaş yağ erimeye başladı öyle hemen erimiyor ama yavaş yavaş yumuşuyor.
sanırım bizim içimizde böyle olcak ve o yağıda idrarla atıcaz inş tabi.

ben başlayalı 2 hafta oldu ama hala kilo vermedim ancak şu var toparlandım sankii.. Biçime girdim :) belkide birden vericem bende hep öyle olur...

evet, maalesef...
ilk alındığında bir hevesle biraz kullanılıyor, ondan sonra zaman geçtikçe kullanım sıklığı azalıyo, bir zaman sonra da bir köşesinde öyle kalıveriyo..
gerçi bir de koyduğun yer de önmeli ama.. genelde bir süre sonra atıl kalıyor.
eğer salında televizyonun karşısında koyacak yerin varsa belki bir süre daha işe yarar..
ama insan 20 dkk dan sonra sıkılıyor resmen..

Ben de elma sirkesi kullanıyorum.Öyle bir zamanı da yok.Aklıma geldikçe büyükçe bir bardağa bir tatlı kaşığı kadar koyuyorum.Tadı güzel değil ama yudum yudum içince o kadar etkilenmiyorsun.Ben sirkeyi sadece zayıflamak için kullanmıyorum.Zayıflamanın dışında birçok şeye faydası var.Mesela cildi güzelleştiriyor.Ayrıca plates de yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…