- Konu Sahibi mandalings
-
nasıl veriyorsunuz inan hayret ediyorum ben içiyorum bi türlü veremedim 10 kilo verdim derken ne kadar mutlusundur keşke bende veriyorum deseydim bende içtigim elma sirkesini bilirim acaba nasıl içtin bide bal koydunmu ben balsız içiyordum onun etkisi olurmu gece yatacagımda içiyordum cvp sevinirim bide düzenli kullandınmı
4 bardak soğuk suya 4 yemek kaşığı bal ve 4 yemek kaşığı elma sirkesini karıştırıp her öğünden sonra sadece yarım bardak içtim.bunu her yemekten sonra düzenli olarak içtim.bunun yanında abur cuburu az tüketmeye çalıştım.ben çikolatayı cok severim mümkün olduğunca diyet çikolata tüketmeye çalıştım.ilk başlarda kötü geliyor tadı ama sonra alışılıyor hele ki kilo verdiğinizi görünce abur cuburdan otomatik olarak uzak duruyosunuz canınız istemiyor bile yemek.bu karışıma başladığım dönemlerde kendimi çok aç hissediyordum.sofradan kalkıp yarım saat sonra ekmek arası bir şeyler yerdim o derece abartmıştım.ama bunu içince iştahım o gün kesildi.şişkinliğim çok kısa sürede indi.ilk 1.5 ay 6 kg verdim sonra içmeyi bıraktım fakat bıraktıktan sonrada 4 kg gitti.68den 58e indim.ama karışımdan daha önemli olan bir şey var o da mativasyon.ben kendimi öyle bir kitledim ki bu kg verme işine dolayısıyla cok faydasını gördüm belki inancım olmasaydı bu kadar veremezdim.tavsiye ediyorum mutlaka deneyin.55 e inmem lazım benim de bu aralar tekrar yapmayı düşünüyorum.
bunu 1 günde bitiremeyiz herhalde degilmi normalde kaç gün gider yapıp dolaba koysam bişey olmaz degilmi
Vücüt yağlarını eritebilmek amacıyla içilen bazı maddeleri test edebilmek amaçlı - yıllar önce TV de bir doktorun açıklaması bana çok mantıklı gelmişti.
Doktorumuz: Vücut yağının - yemeklerde kullandığımız margarinden çok daha zor eridiğini vurgulamış ve kullanacağınız maddeyi margarinin üzerine dökün ve bekleyin bakalım margarin eriyecek mi?
Bu testi yaparak içilecek maddelerin vücut yağlarını eritebilme gücünü ölçün demişti.
Bunu hiç denemesemde unutamadığım bir açıklama olmuştu - paylaşmak istedim.a.s.
ben başlayalı 2 hafta oldu ama hala kilo vermedim ancak şu var toparlandım sankii.. Biçime girdim :) belkide birden vericem bende hep öyle olur...
şuan şişkinliği atıyorsun
sendemi yavaş yavaş verdin cvpların içinde teşekkürler yoksa hafta da 1 kilomu verdin
ben ilk 3 günde 1.5 kilo verdim 6 kilo toplam 1.5 ayda gitti.gerisi de yavaş yavaş.ben de sok etkisi yağtı sanırım
bende koşu bandı almak istiyorum acaba evde rahat biniliyormu yoksa alınıp bi köşeyemi atılır bende bu korkudan dolayı tereddüt ediyorum eşim sen bunlada kilo veremezsin diyor kilo vermende çok yardımcı oldumu bide herhalde kilo bakımından az vermiş olsanda bedenen şekle girersin degilmi
ben ilk 3 günde 1.5 kilo verdim 6 kilo toplam 1.5 ayda gitti.gerisi de yavaş yavaş.ben de sok etkisi yağtı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?