- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi prensesannesi34
-
Cevap için teşekkür ederim.Eşimde zaten yeğenlerimi dışarıada görürüm diyor.Asla zorlama yok bana karşı.Ama çok kötü oldum bunları duyunca.hep derim bizim ülkemiz dedikoducu, fitneci insanları sever. kendi halinde takılanlara uyuz olurlar neden bilmem. eşin senin yanında ne güzel bırak o halletsin. bide bu olanı dibine kadar kullan. mesela bundan sonra eltinin evine gitme, onları evine alma. eşin yanında uzak durabilirsin hepsinden
Sadece hakkımda evliliğim boyunca yabi 8 sene boyunca konuşulması çok gücüme gidiyor.Kimse beni kabullenmek zorunda değil.Kabul etmeleri yada etmemeleri gibi sıkıntımda yok.Ama neden ya neden?Dusunmeye bile degmez... Herkes sizin ne oldugunuzu biliyor zaten sikinti yok.
Sadece hakkımda evliliğim boyunca yabi 8 sene boyunca konuşulması çok gücüme gidiyor.Kimse beni kabullenmek zorunda değil.Kabul etmeleri yada etmemeleri gibi sıkıntımda yok.Ama neden ya neden?
Allah aşkına hizmet etmiyor bilemem ne yok çocuğuyla ilgileniyor denmesi.Gerçi çocukla ilgilenmesem o konu olurdu.Cnm bu sözler boş insanların kendi dertlerini bi nebze bastırmak vakit geçirmek için konuştuğu sırf laf olsun muhabbet olsun dye konuştukları laftır. elti eltiden dost olmazmış ben bnu blırım. kendine dost edineceksen başka arkadaş bul görümce elti deil. bunlar kıskanç bir eltinin söyleyeceği genel dedikodular. eşinde arkanda varsın ne derlerse desinler bu devirde kim kimin yüzüne söylüyor herkes arkadan atıp tutuyor. dedikodu acayip yaygın oldu bu saatten sonra fazlasıyla mesafeli olursun yeter. kafana bile takma bence
Eşim aralarını düzletmek için diğer aile fertleri ile konuşuyordu.O ara kv.siz karışmayın bilmediğiniz şeyler var deyince eşim bir şekilde abisinden (diğer kaynımdan) öğrendi.Bana da zaten çok çok sonra söyledi durumu.kişiliksiz insan diyorum başka bişey demiyorum
eşiniz halletsin bence siz hiç karışmayın
bir de bunu söylediğini eltiniz mi söyledi yoksa diğer aileden mi duydun?bu soruyu sormamın sebebi belki boşanma aşamasında olduğu için aile sizin aranızı bozmak için de söylemiş olabilir
Boşanacaklardı ama vazgeçmişler.Gerçi hersene bir boşanma mevzusu oluyor ben müdahil değilim.Nedeni ni tam anlamıyla biliyorda değilim sonuçta beni ilgilendirmez.İyi de artık boşanıyorlar
Konu sizin yardım edip etmemenize nasıl döndü
Ben olsam madem kendimden eminim bu kadar önemsemem, hiç görüşmem hatta
Acı bir hoş bulduk diyelim.Gercek dunyaya hosgeldin...
Boşanmaktan vazgeçtik ama eltim sofra kurma kaldırmaya yardım etsin yoksa kocamın başına mı ekşirim demişBoşanacaklardı ama vazgeçmişler.Gerçi hersene bir boşanma mevzusu oluyor ben müdahil değilim.Nedeni ni tam anlamıyla biliyorda değilim sonuçta beni ilgilendirmez.
Kv eşime siz karışmayın bilmediğiniz şeyler var deyince eşim bir şekilde öğrendi.(konunun bize intikali bu şekilde)
KV lerden uzaktayız senede 1 anca 1 hafta görüşüyoruz.Ama eltim akraba olduğu için onu kayırdıklarının farkındayım.Eşimde farkında.LAkin kimse görmese de Allah görüyor.Yapılan hizmet kişiye değil ki Allah rızası için .İnsan allak bullak olur Ki Allahtan eşin görmüş anlamış ne olduğunu ! Boşversene sen kendini biliyorsun eşinde biliyor.. e kv falanda bi zahmet kafa çalışıyorsa görmüştür halini tavrını ! sıkma canını elti çokta olması gereken bir akraba değil
herşeyin dörtdörtlük olsanda mutlaka bişeyin konu olurdu o yüzdeeennn hiiiç görüşme ilişiğini kes kendilerine başka anlatcak insan bulsunlar. sana bunları gelip anlatan görümce ve kaynanaya ne diyeyim :sAllah aşkına hizmet etmiyor bilemem ne yok çocuğuyla ilgileniyor denmesi.Gerçi çocukla ilgilenmesem o konu olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?