Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

Bir müsibet bin nasihatten daha evlaymış.Bir daha tövbe diyor eşimde.

biz eşimin abisiyle düğün günümüzden beri görüşmüyoruz ama görüşmediğimiz halde bitmiyor dedidokuları
En azından ilk andan itibaren görüşmüyorsunuz.İt ürür kervan yürür misali.Keşke bende önden görebilseydim de ona göre davransaydım.Ama napalım nasipte şimdi öğrenme varmış.

Sevgili arkadaşlarım beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.BDV deki diğer arkadaşların hakkına girmek istemem.Okuyup yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Mune hanım konum kapatılabilir.

Konu sahibi gerçekten boş ver , eşin yanında mı bitmiştir sen hiç ağzını açma derim. Eden ettiğini bulur.

9 sene de bende sonunda anladım ki , kv den anne, görümceden kardeş, eltiden arkadaş olmuyormuş, geç oldu ama anladım şükür :)

Canım seninkiler yarım saat uzaklıkta eşimin ailesi 1200 km uzakta.Eltim 1 saat uzaklıkta.Allah 'a havale ettim.
Uzaklarmis ohhh bosveerr doğru bazen uzak olur yine yeterler oradan en iyisi duymucsn gormicen.Allaha havale et tabi ama hadlerini de bildir yoksa bunlar arsizligi huy edinirler.susmak çare değil cirkef se sende cirkef olcan.onlar kiskanmis lar seni sende ye ic gez esin ve cocugu la mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…