Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

aynen hiç canını sıkma valla.. Eşine ve yavruna bak ONLARDA OTURSUN YUVASINA BAKsın akılsızca işlerle uğraşıyor millet ya

açıkçası bu durumda diyecek bişey yok
mesafe koy ve görüşme eltinle
bu durumda onun yaptığı nankörlük resmen

Hayır canım boşanma durumuyla bizim alakımız yok.Eşim arayı düzeltmek isteyince kv siz dahil olmayın bilmediğiniz şeyler var deyince bunlar çıktı ortaya.
Kayınvaliden densizmiş
Siz karışmayın diyebilir zaten karışmamalısınız
Ama senin hakkında da böyle demişti demek hoş olmamış
Her neyse hiç görüşme bu vesile ile, eşinle kaynın görüşse yeter zaten

yuvası yıkılıyor hala seninle mi uğraşıyor

Direk dememiş zaten.Bilmediğiniz şeyler var deyince eşim işkillendi diğer abisinden öğrenmiş.Hele en son öğrenen kişiyim.Eşim usulünce böyle böyle ama sen karışma dedi.

Direk dememiş zaten.Bilmediğiniz şeyler var deyince eşim işkillendi diğer abisinden öğrenmiş.Hele en son öğrenen kişiyim.Eşim usulünce böyle böyle ama sen karışma dedi.
Önemli bişey değil bence
Peşine düşmeyin
Sende , diğerleri de görmüştür olanı biteni
İşkembeden atılıyosa onu da bilirler
Ama madem memnun değil elti, görüşmeyin olsun bitsin

İçime oturdu be.Anneme Prensesannesi34 benim bacımdır deyipte böyle entrikalar olunca.
Amaaaan hic de oturmasin icine
Bak keyfine
Onlar da dedikoduyla birbirlerini yesinler
Ben benzer bir durumla karsilastim gorumcemin dugunu esnasinda arkamdan konusulan bir laf duydum kulaklarimla, duydugumu kvye belli ettim ama hic tek kelime etmedim. Simdi bildigimi biliyor ve ses cikarmadigim icin benden tirsiyor cok eglenceli

Güldürdün ben ya.Allah ta seni güldürsün.Yok anam yok bunlarda çekinme olsa onca yıl yüzüme gülmezlerdi.

Şuanda zaten herkese kızgınım.Yahu madem 8 senedir beni çekiştiriyorsunuz bide yüzüme söyleyin .
Hic kizma
Kaparsin kapini iceride esinle basbasasin
Kimseyle ilgilenme bile napican kv elti muhabbetlerini varos varos
Birak dursunlar disarida konussunlar kendi kendilerine

Benim eltimde aynı senin gibi yaptı kendi mutsuzlugunu bize mal etmeye çalıştı ortalığı karıştırdı amaaa sonucunda kimin ne olduğunu şimdi herkes biliyor boşver esin de destekmis.benim de eşim destek oldu yoksa evliliğimi bile bitirebilirdi dedikoduları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…