Sırtımdaki hançer.(elti vakası)

Önemli bişey değil bence
Peşine düşmeyin
Sende , diğerleri de görmüştür olanı biteni
İşkembeden atılıyosa onu da bilirler
Ama madem memnun değil elti, görüşmeyin olsun bitsin
Zaten benim kimseyi menun etme çabam yok.Yaptıklarım Allah rızası için.Kimse görsün diyede değil.Ama az değil 8 sene boyunca arkamdan atılıp tutulması.

Eşim benim üniv. arkadaşımda.Yaklaşım 15 senedir birlikteyiz.Allah tan beni iyi tanıyor.Aslında herkesin bilmesi de değil yani ben akrabaları değilim diye herkesin ayrı ayrı cephe alması olay.

Eşim benim üniv. arkadaşımda.Yaklaşım 15 senedir birlikteyiz.Allah tan beni iyi tanıyor.Aslında herkesin bilmesi de değil yani ben akrabaları değilim diye herkesin ayrı ayrı cephe alması olay.
boşanmasın diye ona yalakalık yapıyorlardır

Açıkça kıskanılıyorsunuz. Asil tavrınız, hem çalışıp hem ev işlerinde becerikli olmanız kıskanılıyor. Bırakın kıskançlıkları, kötü düşünceleri onları kemirsin. Ne halleri varsa görsünler, boşverin, aklınızdan atın, hayatınızdan atın veya mesafenizi devam ettirin.

Zaten araları kötü,ayrılma aşamasındalar
Neden takıyorsunuz ki bukadar işi gücü bırakmış ayrılma aşamasında sizi mi eleştirmiş bukadar önemli bir derdi varken !
Gerçekten enterasan geldi bana .
Bence ne siz ne eşiniz hesap sormayın onca kadının derdi varken birde bununla uğraşmasın.
Ha araları düzelir falan ozaman mantıklı olan konuşup karara bağlanması.

Barışalı çok oldu.Her sene bir ayrılma mevzuları oluyor tam nedenini ben bilmiyorum beni ilgilendirmez sonuçta.
O zaman yuzyuze konusabılırsınız
yanı soyleyın duyduklarınızı kırıldıgınızı o asamada sızın ona nasıl yakın davrandıgınızı
ama ardından surat sallama ıcınden ıstedıgın kadar nefret et
Sınır oldum

Barışmışlar arkadaşım.Her sene yapılan boşanma mevzusu.Anlamadım gitti.

Eşim bu durumun sadece kendisiyle alakalı olmadığını ailedeki diğerlerinin de olduğu ortamda kökten halletme taraftarı.Herkesin ağzının payını vericem sen dur diyor bana.

Kuldan utanmışta, Allah'tan korkmamış. Sizin yüzünüze gülerken arkanızdan dedikodunuzu etmiş. Hafifletmiş sizi, ben severim öyle şereften yoksun insanların gelip günahlarımı almasını. Bence üzülmeyin, iyi niyetinizden fark edememişsiniz eltinizin ikili oynadığını, görmüşsünüz artık.haaa ama gün geçer kin geçer yanlışına da düşmeyin.Bir insan iki olmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…