- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi prensesannesi34
-
Zaten benim kimseyi menun etme çabam yok.Yaptıklarım Allah rızası için.Kimse görsün diyede değil.Ama az değil 8 sene boyunca arkamdan atılıp tutulması.Önemli bişey değil bence
Peşine düşmeyin
Sende , diğerleri de görmüştür olanı biteni
İşkembeden atılıyosa onu da bilirler
Ama madem memnun değil elti, görüşmeyin olsun bitsin
aynı şey 13 yıldır benim başımda seninki boşanıyormuş benimkinin boşanacağını sanmıyorum zira fellik fellik koca aramışlar zamanındaBu evlendiğimden beridir böyleymiş bacım.8 senedir yani.Ben ve eşim yeni öğreniyor.
+1 . ayyyynen öyle . millete iyilik yaramaz4 yıldır evliyim tek anladığım şu evlilikten : hürmet eden değil afedersiniz ama ağzına eden yaranıyor.
Bi 8 sene daha atılabilirdiZaten benim kimseyi menun etme çabam yok.Yaptıklarım Allah rızası için.Kimse görsün diyede değil.Ama az değil 8 sene boyunca arkamdan atılıp tutulması.
Eşim benim üniv. arkadaşımda.Yaklaşım 15 senedir birlikteyiz.Allah tan beni iyi tanıyor.Aslında herkesin bilmesi de değil yani ben akrabaları değilim diye herkesin ayrı ayrı cephe alması olay.Benim eltimde aynı senin gibi yaptı kendi mutsuzlugunu bize mal etmeye çalıştı ortalığı karıştırdı amaaa sonucunda kimin ne olduğunu şimdi herkes biliyor boşver esin de destekmis.benim de eşim destek oldu yoksa evliliğimi bile bitirebilirdi dedikoduları.
Doğru diyorsunuz.Bi 8 sene daha atılabilirdi
İçerleme bu kadar
Öğrendin, ona göre davran olsun bitsin
boşanmasın diye ona yalakalık yapıyorlardırEşim benim üniv. arkadaşımda.Yaklaşım 15 senedir birlikteyiz.Allah tan beni iyi tanıyor.Aslında herkesin bilmesi de değil yani ben akrabaları değilim diye herkesin ayrı ayrı cephe alması olay.
O zaman yuzyuze konusabılırsınızBarışalı çok oldu.Her sene bir ayrılma mevzuları oluyor tam nedenini ben bilmiyorum beni ilgilendirmez sonuçta.
Her sene boşanma mevzusu oluyor bacım.Anlamış değilim.Konuları bilemem sormamda.aynı şey 13 yıldır benim başımda seninki boşanıyormuş benimkinin boşanacağını sanmıyorum zira fellik fellik koca aramışlar zamanında
hıı anladım boşanacağım deyip milletin ilgisini üzerine çekmeye çalışıyor.tam bir zavallı yahuuuHer sene boşanma mevzusu oluyor bacım.Anlamış değilim.Konuları bilemem sormamda.
Bu da olabilir bilemedim.boşanmasın diye ona yalakalık yapıyorlardır
Barışmışlar arkadaşım.Her sene yapılan boşanma mevzusu.Anlamadım gitti.Zaten araları kötü,ayrılma aşamasındalar
Neden takıyorsunuz ki bukadar işi gücü bırakmış ayrılma aşamasında sizi mi eleştirmiş bukadar önemli bir derdi varken !
Gerçekten enterasan geldi bana .
Bence ne siz ne eşiniz hesap sormayın onca kadının derdi varken birde bununla uğraşmasın.
Ha araları düzelir falan ozaman mantıklı olan konuşup karara bağlanması.
yani kadın boşanma durumunda yani huzursuz mutsuz senin tarafta her şey tıkırında eee kuduruyor haliyleBu da olabilir bilemedim.
Eşim bu durumun sadece kendisiyle alakalı olmadığını ailedeki diğerlerinin de olduğu ortamda kökten halletme taraftarı.Herkesin ağzının payını vericem sen dur diyor bana.O zaman yuzyuze konusabılırsınız
yanı soyleyın duyduklarınızı kırıldıgınızı o asamada sızın ona nasıl yakın davrandıgınızı
ama ardından surat sallama ıcınden ıstedıgın kadar nefret et
Sınır oldum
Barışmışlar arkadaşım.Her sene yapılan boşanma mevzusu.Anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?