Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bilmiyorum cnm ben hiçbirsey talep etmedım bana opudan onra hemşire 1,3,5. günler arıyacaklar sizi embriyologlar dedı bende hep o günlerde haber bekledım ... ama senın dediin yöntemi bence herkese uyguluyorlardır gün gün takip etmiyorlarmı sonuçta?
Yok cnm embriyoskop için ekstra ücret ödüyorsun size soruyorlar istermisiniz diye embriyoyu hiç yerinden kımıldatmadan kamera ile izleme bu

Bayanlar bende size birşey sormak istiyorum
Eşimin geçmiş senelerden kalma 2 tüp örneği var merkezde
Biz tedaviyi onlarla değerlendirme önceliği istedik
Onlarla embriyo gelişirse şayet
Zaten sperm dondurma işlemine girdi tekrar embriyoyu dondurmayıp
Bize direk canlı embriyo transferimi yapılır
Yoksa 1 ay rahim dinlendirme ile dondurma çözdürme embriyo transferimi uygulanır
Başına gelen varmı?

Eğer rahimle ilgili bir proplem yoksa veya ohss riski olmazsa taze transfer yapılır

İyi de canım.transferden sonra estrofem kullanmıyoruz ki zaten.opu dan sonra rulid ,prednol ve crinone jel yazıyorlar. Prednol ve rulidi 4 gün kullanıp bırakıyorsun.sadece crinone jele devam ediyorsun.transferden sonra başka ilaç da yazmıyorlar.senin kafan karışmış,içini ferah tut.estrofem kullanılmıyor.istersen hastaneyi ara sor.eğer sana özel bir tedaviyse ve kullanacaksın derlerse ben burdan kaegolayayım sana.Ama boşuna stres yapıyorsun
Kafam karışmadı canım o ilacı kullanmam gerekiyormuş. Onlar eksik iş yapmışlar bence dışarda yaşadığımı bildikleri halde bu ilacında bulundur demediler bana transferden sonra kullandırtıyoruz dedi neyseki alternatif bir ilaç yazdı emre bey onu burdan saat 5 gibi bir eczanede alabileceğim. Eczane doktoru reçetesi ile burda ilaç almak çok zor doktor reçetesi şart. Ve buradaki doktor yazması gerek. Türk eczanesi çözdü şükür. Ama dünden beri yaşadığım stres bir Allah birde ben biliyorum.

Çok sağol cnm.ağustosta kürtaj oldum eylülde tekrar hastaneye gittim yeni tedavi için opu oldu 6 yumurta toplandı 4 tanesi 5. Güne gitti biri 6. güne bekletildi ve elendi sonunda 3 tane embriyom pgt ye gitti çok şükür ki ikisi sağlam geldi.pgt sonucundan hemen sonra adetle hastaneyi aradım semra hoca histereskopi ve rahim injury yaptı şimdi adetimi bekliyorum 5 gün var stresten değişmezse tarih arıycam donmuş transfer için gidicem Allahım izin verirse inşallah bu sefer kucağımda sewerim hepimizi için ediyorum hep bu duayı Allahım hepimizi feraha çıkartsın ve bebişlerle ewine döndürsün inşallah
Tek embriyo mu yoksa çift mi konulacak görüştünüz mü doktorunuzla

Tek embriyo mu yoksa çift mi konulacak görüştünüz mü doktorunuzla
3.denemem memorialda oldu iki tane embriyo koydular biri 5aa diğeri 5ba ydı.sanırım tek birini dondurmaya layık görülmediği için çift koyuldu çünkü 4.tedaviye başlarken semra hoca hamgisi tuttu ve düştü bilmiyoruz belkide 5ba tutup düştü demişti.kürtajda genetiğine bakıldı bişe çıkmadı ama yinede ii embriyolar olursa(amh bende 0.25 o yüzden öle dedi sanırım) pgt yapılsın dedi bizde yaptırdık.pgt den sağlam gelince çok şükürki histereskopi için gittiğimde ilk muayeneyi ameliyattan önce yücel bey yaptı ve ngs den sağlam gelince tek tek koyuyoruz dedi biz de kabul ettik inşallah çözünürken bi sorun çıkmazda hayırlısıyla birinden biri bize ewlat olarak geri döner yada Allah büyük ikincisi de kardeş olur inşallah :)

Yok canım söyleseler hatırlardım .. ayrıca bana sormadan yaptığı bir işlemin ücretini vermem ..
Hesap yapılırken uygulandı derse ücreti ödüyorsun bildiğim kadarıyla çok bişe diil di zaten ya 250 yada 350 tl gibi bişeydi galiba inşallah uygulamışlardır zaten emin ol sıcak soğuk olayı bile önemliymiş takipte

Hesap yapılırken uygulandı derse ücreti ödüyorsun bildiğim kadarıyla çok bişe diil di zaten ya 250 yada 350 tl gibi bişeydi galiba inşallah uygulamışlardır zaten emin ol sıcak soğuk olayı bile önemliymiş takipte
Yok canım yanlış anladın bana sorsa ben zaten kesinlikle kabul ederdim .. parasından değil .. bana sorulmayan şeyin parasını ödemem diyorum sadece böyle bir işlem olduğundan haberim bile yok benim şimdi senden öğrendim ..

Yok canım yanlış anladın bana sorsa ben zaten kesinlikle kabul ederdim .. parasından değil .. bana sorulmayan şeyin parasını ödemem diyorum sadece böyle bir işlem olduğundan haberim bile yok benim şimdi senden öğrendim ..
A asifexisted pgt ye gidecek embriyolar embriyoskopla takip ediliyor ve ücreti bizden transfere gittiğimizde almışlardı. İlk tedavimde ilk gün bilgi için aradıklarında telefonda embriyolog söylemişti embriyoskop ile takip edildiğini. 2.de hiç söylemediler ama sonra aldılar yine ödemesini. İkiside de bize sormadılar belli kriterleri var.

A asifexisted pgt ye gidecek embriyolar embriyoskopla takip ediliyor ve ücreti bizden transfere gittiğimizde almışlardı. İlk tedavimde ilk gün bilgi için aradıklarında telefonda embriyolog söylemişti embriyoskop ile takip edildiğini. 2.de hiç söylemediler ama sonra aldılar yine ödemesini. İkiside de bize sormadılar belli kriterleri var.
Canım bu işlemi herkese mi uyguluyorlar yani doğru mu anladım

3.denemem memorialda oldu iki tane embriyo koydular biri 5aa diğeri 5ba ydı.sanırım tek birini dondurmaya layık görülmediği için çift koyuldu çünkü 4.tedaviye başlarken semra hoca hamgisi tuttu ve düştü bilmiyoruz belkide 5ba tutup düştü demişti.kürtajda genetiğine bakıldı bişe çıkmadı ama yinede ii embriyolar olursa(amh bende 0.25 o yüzden öle dedi sanırım) pgt yapılsın dedi bizde yaptırdık.pgt den sağlam gelince çok şükürki histereskopi için gittiğimde ilk muayeneyi ameliyattan önce yücel bey yaptı ve ngs den sağlam gelince tek tek koyuyoruz dedi biz de kabul ettik inşallah çözünürken bi sorun çıkmazda hayırlısıyla birinden biri bize ewlat olarak geri döner yada Allah büyük ikincisi de kardeş olur inşallah :)

İnşallah güzel haberlerini alırız canım :KK200:

Bize birincide sordularki embriyolar pgt ye gitmeyecekti bizde ,ikinci tedavide de ben özellikle belirttim istiyorum diye

Arkadaşım bu şişli memorialde mi oldu bize niye sormadılar o zaman anlayamadım
Ewet cnm şişli de ki ilk tedavimde sordular ne olduğunu bile bilmiyordum kabul ettim son tedavide de ben istedim öyle yaptılar tedavi başlarken bi tanıtım kitapçığı veriliyor ya ordan okumuştum son tedaviden önce o yüzden istedim

Ewet cnm şişli de ki ilk tedavimde sordular ne olduğunu bile bilmiyordum kabul ettim son tedavide de ben istedim öyle yaptılar tedavi başlarken bi tanıtım kitapçığı veriliyor ya ordan okumuştum son tedaviden önce o yüzden istedim
Neyse artık yarın 5.gün olan oldu :) teşekkür ederim yine de öğrendiğim iyi oldu ..

Back
X