Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da öyle dedi ama ilaçsız transferde adetlerin düzenli olması gerekiyor benim adetlerim düzensiz.çikılata kistim de var bilmiyorum kafam çok karışık:KK64:
canım benım adetlerım genel olarak düzenli ama bazen birkaç gün gecikme olabılıyor ... endişelenme canım zaten kontrol altında olacaksın yumurtan bellı büyüklüğe ulaşınca iğne vurulucaksın ve çatlıyacak 5 gün sonra da transfer :)) bence adetin düzenli olması çok şart değil önemlı olan rahimin kendi kendine yeterlı kalınlıga ulaşabilmesi

Kızlar düşük yapalı 2 hafta oldy bugün beta hcg verdim sıfırlanmış ise şu an adetim bitince rahim filmi çektirebilir miyim bir de bi sonraki adetle başlayabilir miyim tekrarsan acaba bi bilginiz var mi

Benimde 19kasımda negatif sonucu aldım ve sonra Semra hocayla görüştüm tek dondurulmuş embriyom kaldı ve transferi aralık ayı için ilaçsız transferi uygun gördü Semra hanım.kısmetse aralık ayında transferim yapılacak fakat yumurta takibi olacağını söyledi doktorun eğer yumurta oluşursa çatlatma iğnesi yapılarak transferin gerçekleşeceğini söyledi Semra hocam :KK64:bakalım hayırlısı inşallah.negatif sonucu aldıktan kısa bir süre sonra transfer olması beni biraz tedirgin yaptı ama Semra hocam en iyisini bilir güvenin sonsuz :KK66:
ilaçsız ise hiç korkmanı gerektiren bir durum yok bence doğal seyrinde olacak yakın zamanda negatif almışsın tekrar ilaç yüklemesi yapmak istememiş ne kadar güzel.. mesela ben de bu Sonuç negatif olursa ilaçlar vücuttan atıldıktan sonra hemen başlayacağım dedim.. Bu Nisana falan diye düşündüm ama ilaçsız transfer olursa ben şubat gibi tekrar giderim

Bana verdikleri kağıtta 10.00 13.00 arası öğrenebilirsiniz yazıyor da canım o yüzden dedim ulaşamazsam bugün geçmez bana :)
canım 4. gün aramıyorlar değişen birşey olmuyor ... bana söylemişlerdi 2. ve 4. gün değişen birsey olmadığı için bilgilendirme için pek aramıyoruz önemlı olan 1,3,5, günler demişlerdi... bence buğün sabret önemlı olan yarın ... yarın için muhakkak seni arıyacaklar

canım 4. gün aramıyorlar değişen birşey olmuyor ... bana söylemişlerdi 2. ve 4. gün değişen birsey olmadığı için bilgilendirme için pek aramıyoruz önemlı olan 1,3,5, günler demişlerdi... bence buğün sabret önemlı olan yarın ... yarın için muhakkak seni arıyacaklar
Dün aradıklarında yarın tekrar bilgi vereceğiz demişti .. az önce ulaştım biz sizi arayacağız yarım saat sonra dedi bekliyorum bakalım

Dün aradıklarında yarın tekrar bilgi vereceğiz demişti .. az önce ulaştım biz sizi arayacağız yarım saat sonra dedi bekliyorum bakalım
hımm anladım cnm benı 2.ve 4. gün için aramamışlardı bende aramadım ama 5. gün kendileri aramışlardı

Dün 7 tanesi iyi kalitedeydi 2 si orta kalite bugün 3 tanesi iyi kalite 6 tanesi orta kalitedeymiş moralim bozuldu :( orta kalite olması çok mu kötü

Dün 7 tanesi iyi kalitedeydi 2 si orta kalite bugün 3 tanesi iyi kalite 6 tanesi orta kalitedeymiş moralim bozuldu :KK43: orta kalite olması çok mu kötü
Moralini hiç bozma
Niye bozuyorsun ki
Bak bana gönül hanım tutan ve canlı doğum embriyoma ilk muayenede dediki
3.gün embriyosuydu birde
Çok kaliteli tutar diye düşünmediğimiz bir embriyon tutmuş dedi
Ve kızım 7 yaşında çok şükür
3 tane iyi kaliten var ona şükret bol bol
Orta kaliteyide cidden kötü düşünme bak bende canlı örneği var
Mübarek günde dua et sadece

2. Ve 4. Günler hasta arıyor normalde onlar 3.ve 5. Günlerde arıyoo.embriyoskop talep ettiyseniz şayet gün gün bakılıyoo ve hücre gelişimi kontrolediliyooo

Dün 7 tanesi iyi kalitedeydi 2 si orta kalite bugün 3 tanesi iyi kalite 6 tanesi orta kalitedeymiş moralim bozuldu :KK43: orta kalite olması çok mu kötü
Üzülme cnm hiç herşey bir anda değişebiliyor yarın hepsinin hücre sayılarına ve fragmantasyon olup olmadığına bakacaklar orta kalitelerde 5.güne ulaşır merak etme sen içini ferah tut.

Moralini hiç bozma
Niye bozuyorsun ki
Bak bana gönül hanım tutan ve canlı doğum embriyoma ilk muayenede dediki
3.gün embriyosuydu birde
Çok kaliteli tutar diye düşünmediğimiz bir embriyon tutmuş dedi
Ve kızım 7 yaşında çok şükür
3 tane iyi kaliten var ona şükret bol bol
Orta kaliteyide cidden kötü düşünme bak bende canlı örneği var
Mübarek günde dua et sadece
Allah bağışlasın .. birden 3 diyince moral gitti benim nedense daha teste gidecek ondan sanırım .. evet bazen böyle şaşırıp moralimi bozuyorum yoktan var eden Allah ol derse olacak elbet .. teşekkür ederim beni silkeledin :(

Allah bağışlasın .. birden 3 diyince moral gitti benim nedense daha teste gidecek ondan sanırım .. evet bazen böyle şaşırıp moralimi bozuyorum yoktan var eden Allah ol derse olacak elbet .. teşekkür ederim beni silkeledin :KK43:
Canım hiç sıkma kendini inşallah diğerlerinden gelecek olacak 4. Gün günüyle ilerleyenler zaten genelde 5. Günü görüyor sana 1 tane sağlıklı gelsin yine yeter şükür et yarın güzel haberler alacaksın

Back
X