Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm hiç üzülme o senin altın yumurtan olur inşallah dayanır ve 5. Güne gider inşallah.bazen 3.günde transfer yapılıyor ve tutuyor içini ferah tut cnm amh kaç senin benim de çok düşük 0.25 Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Hastanede yatma olayı filan var mi
Yok cnm sabah 8.30 da orda olduk yücel bey muayene etti önce sonra yukarı çıktık kan aldılar giyindim bi ilaç verdiler ağızdan sonra ameliyathaneye çıktık semra hoca geldi sonra odada açtım gözümü serum takılıydı bi antibiyotik ve ağrı kesici verdiler bitti ağrı lesicisini bi kere aldım sadece akşam 4 gibi çıktık hastaneden cnm

Ayrıca cnm sana şöyle söyliyim memorialdaki ilk tedavimde sdece 3 yumurta toplanmıştı ikinci tedavide ki toplamda 4.denemem benim 6 yumurta toplandı demekki senin rezervin benim kimden ii cnm Allah ii etsin sonumuzu inşallah cnm

Benim amh 0.75 ama ilk tedavim tek embriyo 3. Gün negatif oldu. 2. Tedavim iptal oldu Antalya’da bu 3. Ve tek embriyo var ama tabi gelişir mi bilmiyorum tek duam içimi ferah tutuyorum dediğin gibi inşallah altın yumurtam olur. Ama 3.gün yani pazartesi saat 12 arayın dedi gelişimi için hadi bugün transfer edicez deseler nasıl olacak ben Antalya da olucam direk gel mi diyorlar öncesi gün fln aramazlar mı? Bir de bilen varsa tedavi iptal olursa ne oluyor?

Senin amh benden fazla cnmm maşallah.Sen şu anda antalyada mısın cnım hımm onu hiç bilmiyorum ama sabah onlar seni arar büyük ihtimalle ona göre transfer saati ayarlar lar inşallah 5.güne ulaşır pozitif düşün cnm hep buarada aklında bulınsun ben bu tedaviden önce hep arı sütü bal polen karışımı yedim ve balık yapı hapı kullandım başkada bişi yapmadım kaliteye etkili olduğunu düşünüyorum cnm inşallah gerek kalmaz ve o sana yavrun olarak geri döner cnm

Üzülme canım o bir tane yumurta evlat olacak belki sana hiç belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra

Benim amh 2.02 idi ama 7 yumurta oluştu 5 toplandı. Öncesinde hiç beslenmeme dikkat etmedim. Opudan sonra her sabah gerçek zeytinyağında 24 saat beklettiğini inciri yedim. Adetin ikinci günü transfer muayenesine gittim 9 yumurta var ve küçük küçük yumurtalar var dedi doktor onları saymıyorum. Yani faydası gerçekten var diye düşünüyorum keşke tedavi öncesi yapsaydım bu işlemi nasip artık. Aklınızda bulunsun

Teşekkür ederim cnm peki neye bakıyolar bu işlemde

Doktor hanıma sordum ama hiç birşey yapmana gerek Yok alkol sigaran yoksa dedi. Sizin tedaviniz ne durum da suan ?

Teşekkür ederim cnm peki neye bakıyolar bu işlemde
Şimdi cnm ben Ağustos ta kürtaj oldum memorialda ondan sonra eylülde yine başladık tedaviye transfer olmadan önce histereskopi yapalım dendi rahim içi bozukluk yada küçük polipler falan varmı perde varmı rahimde şekil bozukluğu varmı diye falan bakıyorlar varsa aynı anda müdahele ediliyor bende bişi çıkmadı şükür semra hoca bide rahim injury yaptı yani rahme çizikler attı umarım Allahın izniyle işe yarar inşallah

Doktor hanıma sordum ama hiç birşey yapmana gerek Yok alkol sigaran yoksa dedi. Sizin tedaviniz ne durum da suan ?
Ben transfer hazırlığındayım. Nasipse inşallah Allah’ın izniyle aralığın üçüncü hatası gibi transfer olacak tek embriyom var inşallah bana hayırlı sağlıklı evlat olarak gelir
İçki sigara şükür yok bendede ama incir kürü yaparak yumurta sayısı artan arkadaşlarımızda var burda paylaştılar inanarak yapmak önemli

Bu dediklerin filmde çıkmıyor mu cnm benden film istedi sonra histeroskopi de yapabiliriz dedi

Histereskopi ne kadar sürüyor peki tahmini? Yani odaya geldiğinde e saat kaç gibiydi hatırlıyor musun

9. Gun degerini soyleyin dediler cnm. Transfer sonrasi ilk birkac gun dinlendm ama surekli yatmadm evde dolandm. Aktiftim yinede cnm yavas agir hareketlerle de olsa

Cok sagol cnm ya tek embriyom vardi dondrulmusum flnda yok bu hbr bize ilac oldu ins saglikli sonuclar alirm saglikli dvm eder cnm. Darisi bekleyen herkese dualarimda hepiniz varsiniz
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ayy hep böyle güzel haberler gelse keşke. Bize de moral oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…