- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Cnm hiç üzülme o senin altın yumurtan olur inşallah dayanır ve 5. Güne gider inşallah.bazen 3.günde transfer yapılıyor ve tutuyor içini ferah tut cnm amh kaç senin benim de çok düşük 0.25 Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahDün 7 yumurtam toplandı 3 olgun çıktı bir tanesi döllenmiş ne hayallerle geldim başkaların da kaldım sabırla bekledim Güldüm eğlendim 3. Tedavimde tek embriyo düşünün konuştuklarınızı yapacak kadar bile şansım Yok ilk zamanlar pgt testine bile göndeririz suan elimde bir tane var ama hala 3. Güne yada 5. Güne gider mi bilmiyorum tek duam tek embriyom evladım olsun.... bunu yaşayan var mı amh düşük olup az yumurtası olan
Yok cnm sabah 8.30 da orda olduk yücel bey muayene etti önce sonra yukarı çıktık kan aldılar giyindim bi ilaç verdiler ağızdan sonra ameliyathaneye çıktık semra hoca geldi sonra odada açtım gözümü serum takılıydı bi antibiyotik ve ağrı kesici verdiler bitti ağrı lesicisini bi kere aldım sadece akşam 4 gibi çıktık hastaneden cnmHastanede yatma olayı filan var mi
Evet sadece iğne kullandım jel kullanmadım dondurulmuş embriyo duCnm ikinci transferde sadece iğne mi kullandın jel olmadan ve dondurulmuş mu acaba
Ayrıca cnm sana şöyle söyliyim memorialdaki ilk tedavimde sdece 3 yumurta toplanmıştı ikinci tedavide ki toplamda 4.denemem benim 6 yumurta toplandı demekki senin rezervin benim kimden ii cnm Allah ii etsin sonumuzu inşallah cnmDün 7 yumurtam toplandı 3 olgun çıktı bir tanesi döllenmiş ne hayallerle geldim başkaların da kaldım sabırla bekledim Güldüm eğlendim 3. Tedavimde tek embriyo düşünün konuştuklarınızı yapacak kadar bile şansım Yok ilk zamanlar pgt testine bile göndeririz suan elimde bir tane var ama hala 3. Güne yada 5. Güne gider mi bilmiyorum tek duam tek embriyom evladım olsun.... bunu yaşayan var mı amh düşük olup az yumurtası olan
Hep ii düşün cnmm niyet hayır akıbet hayırArkadaşlar gerçekten pozitif olmak gerekiyor ya az önce aradılar benim çocuklardan biri atak yapmış öne geçmiş :)))) pgt ye onu da yolladık 6 oldu Allahım şükürler olsun
Anladım cnm sağol cvbın içinEvet sadece iğne kullandım jel kullanmadım dondurulmuş embriyo du
Kimyasal olmasının nedenini embriyonun sağlıksız olmasına bagladilar
Benim amh 0.75 ama ilk tedavim tek embriyo 3. Gün negatif oldu. 2. Tedavim iptal oldu Antalya’da bu 3. Ve tek embriyo var ama tabi gelişir mi bilmiyorum tek duam içimi ferah tutuyorum dediğin gibi inşallah altın yumurtam olur. Ama 3.gün yani pazartesi saat 12 arayın dedi gelişimi için hadi bugün transfer edicez deseler nasıl olacak ben Antalya da olucam direk gel mi diyorlar öncesi gün fln aramazlar mı? Bir de bilen varsa tedavi iptal olursa ne oluyor?Cnm hiç üzülme o senin altın yumurtan olur inşallah dayanır ve 5. Güne gider inşallah.bazen 3.günde transfer yapılıyor ve tutuyor içini ferah tut cnm amh kaç senin benim de çok düşük 0.25 Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Senin amh benden fazla cnmm maşallah.Sen şu anda antalyada mısın cnım hımm onu hiç bilmiyorum ama sabah onlar seni arar büyük ihtimalle ona göre transfer saati ayarlar lar inşallah 5.güne ulaşır pozitif düşün cnm hep buarada aklında bulınsun ben bu tedaviden önce hep arı sütü bal polen karışımı yedim ve balık yapı hapı kullandım başkada bişi yapmadım kaliteye etkili olduğunu düşünüyorum cnm inşallah gerek kalmaz ve o sana yavrun olarak geri döner cnmBenim amh 0.75 ama ilk tedavim tek embriyo 3. Gün negatif oldu. 2. Tedavim iptal oldu Antalya’da bu 3. Ve tek embriyo var ama tabi gelişir mi bilmiyorum tek duam içimi ferah tutuyorum dediğin gibi inşallah altın yumurtam olur. Ama 3.gün yani pazartesi saat 12 arayın dedi gelişimi için hadi bugün transfer edicez deseler nasıl olacak ben Antalya da olucam direk gel mi diyorlar öncesi gün fln aramazlar mı? Bir de bilen varsa tedavi iptal olursa ne oluyor?
Üzülme canım o bir tane yumurta evlat olacak belki sana hiç belli olmaz Rabbim ol dedikten sonraDün 7 yumurtam toplandı 3 olgun çıktı bir tanesi döllenmiş ne hayallerle geldim başkaların da kaldım sabırla bekledim Güldüm eğlendim 3. Tedavimde tek embriyo düşünün konuştuklarınızı yapacak kadar bile şansım Yok ilk zamanlar pgt testine bile göndeririz suan elimde bir tane var ama hala 3. Güne yada 5. Güne gider mi bilmiyorum tek duam tek embriyom evladım olsun.... bunu yaşayan var mı amh düşük olup az yumurtası olan
İnşallahÜzülme canım o bir tane yumurta evlat olacak belki sana hiç belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra
Benim amh 2.02 idi ama 7 yumurta oluştu 5 toplandı. Öncesinde hiç beslenmeme dikkat etmedim. Opudan sonra her sabah gerçek zeytinyağında 24 saat beklettiğini inciri yedim. Adetin ikinci günü transfer muayenesine gittim 9 yumurta var ve küçük küçük yumurtalar var dedi doktor onları saymıyorum. Yani faydası gerçekten var diye düşünüyorum keşke tedavi öncesi yapsaydım bu işlemi nasip artık. Aklınızda bulunsunBenim amh 0.75 ama ilk tedavim tek embriyo 3. Gün negatif oldu. 2. Tedavim iptal oldu Antalya’da bu 3. Ve tek embriyo var ama tabi gelişir mi bilmiyorum tek duam içimi ferah tutuyorum dediğin gibi inşallah altın yumurtam olur. Ama 3.gün yani pazartesi saat 12 arayın dedi gelişimi için hadi bugün transfer edicez deseler nasıl olacak ben Antalya da olucam direk gel mi diyorlar öncesi gün fln aramazlar mı? Bir de bilen varsa tedavi iptal olursa ne oluyor?
Teşekkür ederim cnm peki neye bakıyolar bu işlemdeYok cnm sabah 8.30 da orda olduk yücel bey muayene etti önce sonra yukarı çıktık kan aldılar giyindim bi ilaç verdiler ağızdan sonra ameliyathaneye çıktık semra hoca geldi sonra odada açtım gözümü serum takılıydı bi antibiyotik ve ağrı kesici verdiler bitti ağrı lesicisini bi kere aldım sadece akşam 4 gibi çıktık hastaneden cnm
Doktor hanıma sordum ama hiç birşey yapmana gerek Yok alkol sigaran yoksa dedi. Sizin tedaviniz ne durum da suan ?Benim amh 2.02 idi ama 7 yumurta oluştu 5 toplandı. Öncesinde hiç beslenmeme dikkat etmedim. Opudan sonra her sabah gerçek zeytinyağında 24 saat beklettiğini inciri yedim. Adetin ikinci günü transfer muayenesine gittim 9 yumurta var ve küçük küçük yumurtalar var dedi doktor onları saymıyorum. Yani faydası gerçekten var diye düşünüyorum keşke tedavi öncesi yapsaydım bu işlemi nasip artık. Aklınızda bulunsun
Şimdi cnm ben Ağustos ta kürtaj oldum memorialda ondan sonra eylülde yine başladık tedaviye transfer olmadan önce histereskopi yapalım dendi rahim içi bozukluk yada küçük polipler falan varmı perde varmı rahimde şekil bozukluğu varmı diye falan bakıyorlar varsa aynı anda müdahele ediliyor bende bişi çıkmadı şükür semra hoca bide rahim injury yaptı yani rahme çizikler attı umarım Allahın izniyle işe yarar inşallahTeşekkür ederim cnm peki neye bakıyolar bu işlemde
Ben transfer hazırlığındayım. Nasipse inşallah Allah’ın izniyle aralığın üçüncü hatası gibi transfer olacak tek embriyom var inşallah bana hayırlı sağlıklı evlat olarak gelirDoktor hanıma sordum ama hiç birşey yapmana gerek Yok alkol sigaran yoksa dedi. Sizin tedaviniz ne durum da suan ?
Bu dediklerin filmde çıkmıyor mu cnm benden film istedi sonra histeroskopi de yapabiliriz dediŞimdi cnm ben Ağustos ta kürtaj oldum memorialda ondan sonra eylülde yine başladık tedaviye transfer olmadan önce histereskopi yapalım dendi rahim içi bozukluk yada küçük polipler falan varmı perde varmı rahimde şekil bozukluğu varmı diye falan bakıyorlar varsa aynı anda müdahele ediliyor bende bişi çıkmadı şükür semra hoca bide rahim injury yaptı yani rahme çizikler attı umarım Allahın izniyle işe yarar inşallah
Histereskopi ne kadar sürüyor peki tahmini? Yani odaya geldiğinde e saat kaç gibiydi hatırlıyor musunYok cnm sabah 8.30 da orda olduk yücel bey muayene etti önce sonra yukarı çıktık kan aldılar giyindim bi ilaç verdiler ağızdan sonra ameliyathaneye çıktık semra hoca geldi sonra odada açtım gözümü serum takılıydı bi antibiyotik ve ağrı kesici verdiler bitti ağrı lesicisini bi kere aldım sadece akşam 4 gibi çıktık hastaneden cnm
9. Gun degerini soyleyin dediler cnm. Transfer sonrasi ilk birkac gun dinlendm ama surekli yatmadm evde dolandm. Aktiftim yinede cnm yavas agir hareketlerle de olsaİstersen bi ara söyle yada 9. Gün yaptırdığında söylersen daha yüksek bi sonuç çıkacaktır onu söylersin cnm zaten 1000 leri geçmeden keseye bakmıyorlar çünkü görünmüyor Allah kucağına da aşmayı nasip etsin cnm . Hep yattınmı peki transferden sonra cnm
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ayy hep böyle güzel haberler gelse keşke. Bize de moral oluyorCok sagol cnm ya tek embriyom vardi dondrulmusum flnda yok bu hbr bize ilac oldu ins saglikli sonuclar alirm saglikli dvm eder cnm. Darisi bekleyen herkese dualarimda hepiniz varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?