- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ya benimde ilk olacak pgt gidecek o zaman benden de almasınlar :) ay valla gerildim test parasını ayarlıyoduk şimdi transfer çıktı ya AllahEvet muhasebe ile cnm taze transfer de ücret almazlar ki benim ilk transferim donmuştu ona ücret almadılar ama 2. İçin 3500 dediler
Peki bişe sorcam cnm şimdi ben tedaviyi başlattım ilk başta ücreti ödedim tedavideki ücreti sonra pgt parasını ödedim sonra histereskopi pArasınıda ödedim bu adetle transfer olacak ben bide transfer parasımı vericem yani ilk tedaviye başlarken toplu verdik ya o olmuyomu cnm onun içindeEvet bende duyunca bi şok geçirdim
Canım sen pgt ye indirim istedin miPeki bişe sorcam cnm şimdi ben tedaviyi başlattım ilk başta ücreti ödedim tedavideki ücreti sonra pgt parasını ödedim sonra histereskopi pArasınıda ödedim bu adetle transfer olacak ben bide transfer parasımı vericem yani ilk tedaviye başlarken toplu verdik ya o olmuyomu cnm onun içinde
Bizde 6800e anlaştık ağustostaKime neyi tutturursa yani ilk verdiğimiz parada paket dedikleri ben 6400 e anlaştım başkası 5800 e anlaşmış .. belki daha uyguna anlaşanda vardır ..
İlk olcaksa almıyolar cnm 2.de alıyorlarYa benimde ilk olacak pgt gidecek o zaman benden de almasınlar :) ay valla gerildim test parasını ayarlıyoduk şimdi transfer çıktı ya Allah
Bu paketi başlatınca tranafer oldun mu hiç yoksa ilk mi olcakPeki bişe sorcam cnm şimdi ben tedaviyi başlattım ilk başta ücreti ödedim tedavideki ücreti sonra pgt parasını ödedim sonra histereskopi pArasınıda ödedim bu adetle transfer olacak ben bide transfer parasımı vericem yani ilk tedaviye başlarken toplu verdik ya o olmuyomu cnm onun içinde
İlk olcak cnm histereskopi yi daha yeni oldum bi kaç güne de adet olcamBu paketi başlatınca tranafer oldun mu hiç yoksa ilk mi olcak
Pgt ye indirim yapmıyorlar cnmCanım sen pgt ye indirim istedin mi
O pakete transferde dahil canim ilk transferin icin ucret alinmaz ama ilki Allah korusun tutmadi geriye kalan dondurulmus emriyon olursa onun transferinde alirlar. Sistem bu sekildedir. Bence 3500 memorial icin cok degil sonucta iyi bir yer ve testlerden ucret almiyorlar benim eski tüp bebek merkezim benden dondurulmus transferi icin 3300 istedi ve buna test ucretleri dahil degildi yabi bakilan progesteron ve e2 gibi testlere ek ucret aliyorlardi.Ya benimde ilk olacak pgt gidecek o zaman benden de almasınlar :) ay valla gerildim test parasını ayarlıyoduk şimdi transfer çıktı ya Allah
O zaman transfer ücreti ödemiceksin cnm rahat ol :) histeroskopi zor muİlk olcak cnm histereskopi yi daha yeni oldum bi kaç güne de adet olcam
İlk transfere de aldıklarını sandım ben o yüzden çok geldi tabiki çünkü 6400 ün içinde yoksa test parası da zaten çok fazla üstüne de o eklenince valla şaşırdım bianO pakete transferde dahil canim ilk transferin icin ucret alinmaz ama ilki Allah korusun tutmadi geriye kalan dondurulmus emriyon olursa onun transferinde alirlar. Sistem bu sekildedir. Bence 3500 memorial icin cok degil sonucta iyi bir yer ve testlerden ucret almiyorlar benim eski tüp bebek merkezim benden dondurulmus transferi icin 3300 istedi ve buna test ucretleri dahil degildi yabi bakilan progesteron ve e2 gibi testlere ek ucret aliyorlardi.
Saol cnmm yok yok zor diil merak etme cnm opudan biraz daha uzun o kadar sadece korkma hiç cnmO zaman transfer ücreti ödemiceksin cnm rahat ol :) histeroskopi zor mu
Çok sevindim,Allah tamamına erdirsin İnşaAllahKizlar transferimin 7. Gunu az once idrar testi yaptim hem erken gebelik hemde normal gebelik testiyle. Ikinci ciZgi solukta olsa cikti yaniltici degildr dimi sevineblrm
Hastanede yatma olayı filan var miSaol cnmm yok yok zor diil merak etme cnm opudan biraz daha uzun o kadar sadece korkma hiç cnm
Arkadaşim transfere ücret almıyolar,histereskobi de amaliyathanede olmucaksa 1500 lira.Herkesin tedavisine göreYa benimde ilk olacak pgt gidecek o zaman benden de almasınlar :) ay valla gerildim test parasını ayarlıyoduk şimdi transfer çıktı ya Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?