- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Cnm bu iğne olayını anlayamadım ben zaten transfer öncesinden vuruluyor bazı yerlerde iğne estrofem ve bir sürü de vitamin veriyorlar galiba ben hastaneden yana sıkıntı çekmiyorum ama bulup kaybetmek çok zor.bu arada bende bi 10-15 gün önce filan histereskopi oldum ve rahim injury yapıldı.senin embriyon bi de pgtli miydi nasıl böle oldu peki bişe demediler mi pgt li bi embriyonun düşmesi için sebep neymiş peki açıklama ne oldu.Allahım bu sefer vaktını saatini getirsin inşallah cnmmPgt de boş inan benim pgtliydi yücel beye dedim ben güvenmiyorum bu pgtye kromozamal bi durumdan düşmediyse o zaman ilaçlarda sıkıntı vardı dedim neden pruloton iğne vermiyorsunuz dedim prulotonun bilimsel bi açıklamaso yok dedi yoksa neden diğer merkezler transfer öncesinden başlıyor anlayamadım bana bant vermişlerdi estrofem yerine neden bant verdiniz estrofem değilde dedim ikisi aynı dedi ama öyle olduğunu hissetmiyorum bana bi daha rahim filmi istendi duruma göre histeroskopi dedi ama rahimde bi sorun olsa 27.haftaya kadar kızımı nasıl taşıdım bilmiyorum kafam çok karışık
Bende konuşmadım bilen yazarsa çok iyi olur meraklandım :)Kızlar dondurulmuş transfer için ücreti konuştunuz mu hiç
Kromozal bişe yoktu cnm kürtajda alınan parçanın genetiğine bakıldı bişe çıkmadıSende gelişim durmuş ya belki kromozamak bişeydi ama benim 1 gün önce kese yolksac görüldü kese şekli yeri çok güzel dediler ertesi gün kanama oldu gittik kese aşağı düşmüş dedi yücel bey ya toplucak ya düşcek hemen fitil serum iğne yaptılar ama 4 saat sonra muayene içim odaya giderken pat yere düştü
Anladım cnm hayırlısı inşallah o 5 taneden sana ewlat olarak dönen olurSağol canım :) diğerleri için yarın arayacaklar orta kalitede onlar aramazsak gelişim yoktur anlarsınız dedi ..
Cnm bu iğne olayını anlayamadım ben zaten transfer öncesinden vuruluyor bazı yerlerde iğne estrofem ve bir sürü de vitamin veriyorlar galiba ben hastaneden yana sıkıntı çekmiyorum ama bulup kaybetmek çok zor.bu arada bende bi 10-15 gün önce filan histereskopi oldum ve tahim injury yapıldı.senin embriyon bi de pgtli miydi nasıl böle oldu peki bişe demediler mi pgt li bi embriyonun düşmesi için sebep neymiş peki açıklama ne oldu.Allahım bu sefer vaktını saatini getirsin inşallah cnmm
3500 istediler çok değil miBende konuşmadım bilen yazarsa çok iyi olur meraklandım :)
Onlar pek bişey ifade etmiyor kiKromozal bişe yoktu cnm kürtajda alınan parçanın genetiğine bakıldı bişe çıkmadı
Cok sagol cnm. Taze transferdi 5 yumurtam dollenmisti sadece bir tanesi istedikleri kalitede oldu 5aa dereceli embroyoyu transfer ettiler geriyede baska kalmamisti bu tutunmasaydi bastan tedaviye baslayacktik. Gecen sene baska bir merkezde ayni sureci yasadik ve negatfle ayrildik. Bu sefer nasip oldu cok sukur. Opu sonrasi crione jele basladim halada ona devam ediyrm birde folik asit kullaniyrm. Soracaklariniz olursa seve seve cevaplarm. Memorila bu sonucu bildireyimmi 9. Gun test istemislerdi ama bunuda yollayayim yineTebrikler cnmm Allah tamamına erdirsin inşallah donmuş transfer miydi süreci anlatırmısın biraz ne yaptın ne ilaç kullandın transferden sonra nasıldı falan
Histereskopi için 1500 dü heralde cnm ödedik bu adetle dondurulmuş sürece başlıycam inşallah bu sefer Allahım tam bi mutluluk yaşatır yarım kalmaz ewlerimize kucağımızda bebişlerle geri döneriz inşallah varmı senin donmuş embriyon cnm benim geçen sefer yoktu iki tane 5.gün koymuşlardı geriye bişe kalmadı çünkü bende amh 0.25 cnm peki cnm semra hoca bişe demedi mi bununla ilgiliHisteroskopi için ne kadar ödedin yani yücel bey bi açıklama yapamadı semra hocaya sevk etti evet pgtliydi bütün pıhtılaşma genetik testlerimde yapılmıştı neden oldu bişey diyemedi
Bu sadece donmuş için mi ya3500 istediler çok değil mi
Nasıl yani o zaman ben boşunamı kürtaj oldum kendisi de düşer ama ewde düşerse genetiğine bakamayız dediler diye kürtaj oldum benOnlar pek bişey ifade etmiyor ki
Neeeeee bu ne ya hiç bahsetmediler çok fazla 30 bine çıkcaz hastaneden3500 istediler çok değil mi
İstersen bi ara söyle yada 9. Gün yaptırdığında söylersen daha yüksek bi sonuç çıkacaktır onu söylersin cnm zaten 1000 leri geçmeden keseye bakmıyorlar çünkü görünmüyor Allah kucağına da aşmayı nasip etsin cnm . Hep yattınmı peki transferden sonra cnmCok sagol cnm. Taze transferdi 5 yumurtam dollenmisti sadece bir tanesi istedikleri kalitede oldu 5aa dereceli embroyoyu transfer ettiler geriyede baska kalmamisti bu tutunmasaydi bastan tedaviye baslayacktik. Gecen sene baska bir merkezde ayni sureci yasadik ve negatfle ayrildik. Bu sefer nasip oldu cok sukur. Opu sonrasi crione jele basladim halada ona devam ediyrm birde folik asit kullaniyrm. Soracaklariniz olursa seve seve cevaplarm. Memorila bu sonucu bildireyimmi 9. Gun test istemislerdi ama bunuda yollayayim yine
Allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlat olarak bir tanesini bize nasip ederAnladım cnm hayırlısı inşallah o 5 taneden sana ewlat olarak dönen olur
Donmuş embriyom var cnm yücel bey histeroskopi yapabiliriz öyle körü körüne transfer yapmak istemiyorum dedi semra hoca ile daha görüşmedim 2 hafta önve düştü hâlâ kanamam var bu kanama bitince adet olunca film çekilip semra hoca ile görüşecekmişizHistereskopi için 1500 dü heralde cnm ödedik bu adetle dondurulmuş sürece başlıycam inşallah bu sefer Allahım tam bi mutluluk yaşatır yarım kalmaz ewlerimize kucağımızda bebişlerle geri döneriz inşallah varmı senin donmuş embriyon cnm benim geçen sefer yoktu iki tane 5.gün koymuşlardı geriye bişe kalmadı çünkü bende amh 0.25 cnm peki cnm semra hoca bişe demedi mi bununla ilgili
Evet bende duyunca bi şok geçirdimBu sadece donmuş için mi ya
Muhasebeyle mi görüştün canım sen .. bir de taze transfer ücreti nedir ?Evet bende duyunca bi şok geçirdim
Gerçekten öyle hatta eşim sinirlendi duyunca bi başka hastaya sordum ona da 4300 lira demişlerNeeeeee bu ne ya hiç bahsetmediler çok fazla 30 bine çıkcaz hastaneden
Evet muhasebe ile cnm taze transfer de ücret almazlar ki benim ilk transferim donmuştu ona ücret almadılar ama 2. İçin 3500 dedilerMuhasebeyle mi görüştün canım sen .. bir de taze transfer ücreti nedir ?
Kime neyi tutturursa yani ilk verdiğimiz parada paket dedikleri ben 6400 e anlaştım başkası 5800 e anlaşmış .. belki daha uyguna anlaşanda vardır ..Gerçekten öyle hatta eşim sinirlendi duyunca bi başka hastaya sordum ona da 4300 lira demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?