Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence hsg çektirip öyle gidin sonuçta Prof Semra hanım görmesinde fayda var belki tüplerde sorun var şak diye görecek

Bence hsg çektirip öyle gidin sonuçta Prof Semra hanım görmesinde fayda var belki tüplerde sorun var şak diye görecek
3 hafta önce tatil için ailemin olduğu şehre geldim ve burada 2. Kez kapalı miyom ameliyatı oldum, ameliyat eden doktor tüp bebek doktoru aynı zamanda. Ameliyat esnasında bu çekimi yapmayı denemiş ama çekim başarılı olmamış, basıncın yetersiz geldiğini söyledi. Sonrasında dikiş aldırmaya gittiğimde çektirmeli miyim diye sordum ama gerek yok dedi. İlla çekin diyemedim. Tüp bebek için 2. Adetimin 2. Günü gelmemi söyledi, ama ben memorialı düşünüyorum tabi bunu da söylemedim:)raporum bitince yaşadığım şehre dönücem.kısaca bu nedenle kafam karışık. Ayrıca bulunduğum şehirde de tek özel hastane var çekim yapan ve üni hastanesinde de anestezisiz çekim yapılıyormuş. Çok alternatif yok yani. Onun için görüşmeye İstanbul’a gittiğimde Semra hanımın yönlendirmesine göre hareket etmeyi düşündüm. Kararsızım..

Bence kesinlikle film çektirin öyle gidin memoriala..zaten echomar ve Memorial birbirine yakın yerler.aynı gün ilk film çektirin sonucunu hemen veriyorlar.o sonuçla o gün memoriala gidin saatleri ona göre ayarlayın..ben öyle yapmıştım.film kesin isteniyor.hem akılınızda soru işareti de kalmamış olur

Aslında evet dediğiniz gibi yapmak da mantıklı. Peki ne zaman çekilmesi gerektiğine önem veriyor mu echomar? Ben özel hastaneyi arayıp sorduğumda adet başlangıcından itibaren 9-10 ya da 11. Günde çekiyoruz demişlerdi.

Aynen canım adetin bitiminde dediğin günler de gitmen gerekiyor.ama echomar bana en iyisi 9.gün demişti.

Aynen canım adetin bitiminde dediğin günler de gitmen gerekiyor.ama echomar bana en iyisi 9.gün demişti.
Belki sonrasında doğal hamilelik de yaşanır :)) bu şekilde hamile kalanlar varmış, keşke böyle olsa.. henüz doğal yolla hamile kalıp kalamadığımı bile bilemiyoruz aslında. yazdan bu yana bebek düşünüyoruz ancak miyom ameliyatlarımdan dolayı sürekli ve düzenli birliktelik olamadı..ama 37 yaşında olduğumdan doktorlar genelde vakit kaybetmemek adına tüp bebek öneriyorlar..keşke yaşça daha küçük olup doğal yolla deneyip görebilme şansım olsaydı.. neyse herşeyin hayırlısı, mucizemiz gelsin de ne şekilde gelirse gelsin :)

Bende miyom ameliyatı oldum film olmadan tedaviye başlamadılar ki ilk randevu aldığınız zaman size gerekli tahlillerin listesini ve elinizde çekildiğiniz en son hsgyi ya da geçirilmiş miyom ameliyatı gibi bir işlem varsa Yen'i hsg istiyorlar çektirmeniz lazım yani

Anladım, teşekkür ederim bilgi için. Bu durumda öncelik hsg çekimi.

Bu testi bize hiç söylemediler canım.size doktor mu söyledi
Evet canım bizden Yücel bey istemişti. Morfoloji hep 1-2-3arası değişiyordu. Sayı bazen 180 milyon totalde bazen 40 milyon çıkıyordu ml önemli ileri hareketli önemli hepsinde sıkıntı çıkıyordu. Msome yapıldığında morfoloji sıfır çıkmıştı çok moralimiz bozulmuştu amA Yücel bey imsi yöntemi yapılacağı için sıkıntı olmaz demişti.

Bizde de morfoloji 1 çıkmıştı çok üzülmüştüm.sürekli sayfalarda araştırma yaptırdum.morfolojisi 0 olup çok hamile kalan vardı moralim biraz yerine gelmişti..her aşama çok stresli.allah sabrımızı pozitif sonuçlarla mükafatlandırsın inşallah

İnşaallah sağlıklıdır canım rabbim sağlıklaa kucağına almanı nasip etsin testlerde yanılma payı çok oluyor tanıdığım bi akrabam senin durumuna benzer şeyler yaşamıştı ultrasyonda bile o dediğin parlaktan söz etmişlerdi kaç doktor gezdiler hatta aldırmayı bile düşünmüşlerdi bebek doğdu gayet sağlıklıydı. Stres edipte üzme kendini gebeliğin keyfini çıkar.

Çok teşekkür ederim canım aslımda ikiz ihtimali hiç aklıma gelmedi çünkü ilk çok düşük başladı :)
:) Canım belli olmaz ben ikiz olduğunu öğrendim de baya bi okumuştum 9. Gün değeri çok daha düşük başlayıp ikiz dewam edenleri.tabi ilk önce önemli olan sağlıkla hayırla doğması tek çift olması diil,ama çiftte olursa bizimkiler gibi tadından yenmez dimi kızlar aminebusra E Evrem1992

Son düzenleme:
Şişli ecomar da çektirdim ben , ağrısız acısız ve çok iyi çekiyor, Semra hanım gördü ve tek tüpüm kapalı olduğundan laparaskopi yaptı ve o tüpü aldı yani demem o ki iyi bi yerde çektirip göstermen gerekir, bu işe başladıysan en iyisini yap İçin rahat olsun,ben gözüm kapalı güveniyorum memoriale.

Kızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Aaa maşallah çok çok güzel bir haber nasıl sevindim anlatamam! o kadar üzüldün boş yere canım... inşallah sağlıkla kucagına almak nasip olsun tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…