Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
ay canım neler görüyorum,
harika çok sevindim ya .
yeni tedavi hakkında konuşuyorduk bir de.
tebrik ederim ya, demekki Rabbimden ümit kesilmezmiş, bir kez daha görmüş olduk.

Aslında benim tüpler problemli olmasaydı küçük bi ihtimalde olsa bu değerlerle hamile kalabilirmişim ama nasip işte Rabbim imtihinamızı kolay eylesin. Kız kardeşimde tüp bebekle hamile kaldı ikincisi normal oldu değerlerde aynı bizimki gibiydi herşey nasip vakti zamanı gelmeden olmuyor
Çok sağol canım İnşâAllah sağlıkla alırız kucağımıza bazen çok pozitif oluyorum eşim bile şaşırıyor:) o yanımda olmadığı zamanlarda kötü oluyorum bu halimi görse o benden beter oluyor. Rabbim selamete çıkarsın İnşâAllah hepimizi.

Sen nasılsın valla hep aklımda ve duamdasın. En son sezaryen olmuştun. Yeni tedaviye başlayacak mısın pgtli donmuşun var mıydı? Rabbim hepimize kolaylık versin sağlıkla nasip etsin İnşâAllah

Tamam teşekkür ederim, hsg çekimi bugece rüyalarıma girdi o derece etkilenmişim :)

ay canım neler görüyorum,
harika çok sevindim ya .
yeni tedavi hakkında konuşuyorduk bir de.
tebrik ederim ya, demekki Rabbimden ümit kesilmezmiş, bir kez daha görmüş olduk.
Evet canım tam olarak mucize oldu yani doktor ve hemşiteler bile şaşırdılar beklemiyorlardı.. Geç tutundu sanırım :) teşekkür ederim canım sağol :)

Hayılısı olsun bakalım canım fark etmez bana tek çift ikisine de razıyım :)

Mojo44 canım doktorun sana insülin direnci için bir ilaç verdi mi? İğne yaparken kullanman için.
Gönül hoca bana bugün sordu ama ben kullanmıyorum. Sonra dosyaya baktı direnç Yokmuş dedi. Sen kullandın mı merak ettim.

Canım benim de insülin direncim yoktu ama yücel hocaya kendim sordum glifor kullanıyım mı diye evet kullan dedi günde bir tane akşam yemeklerinden sonra kullanıyorum

İyiyim canım saolasın sende hep aklımda ve duamdasın. evet sezeryan olmuştum nisan mayıs gibi tekrar giderim diyordum ama ne cesarwtim kaldı nede gücüm. Pgtli dondurulmuşlarım var Allah ne zman nasip ederse o zaman gitmeyi nasip etsin maddi manevi çok yıprandım. Sendee güzel yüreğini ferah tuttt.

Kişiye göre tedavi uygulamıyorlar mı

Echomarda bayan cekecek olan dr önerırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…