- 24 Kasım 2016
- 233
- 262
- 103
- 36
ay canım neler görüyorum,Kızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Aslında benim tüpler problemli olmasaydı küçük bi ihtimalde olsa bu değerlerle hamile kalabilirmişim ama nasip işte Rabbim imtihinamızı kolay eylesin. Kız kardeşimde tüp bebekle hamile kaldı ikincisi normal oldu değerlerde aynı bizimki gibiydi herşey nasip vakti zamanı gelmeden olmuyorBizde de morfoloji 1 çıkmıştı çok üzülmüştüm.sürekli sayfalarda araştırma yaptırdum.morfolojisi 0 olup çok hamile kalan vardı moralim biraz yerine gelmişti..her aşama çok stresli.allah sabrımızı pozitif sonuçlarla mükafatlandırsın inşallah
Çok sağol canım İnşâAllah sağlıkla alırız kucağımıza bazen çok pozitif oluyorum eşim bile şaşırıyor:) o yanımda olmadığı zamanlarda kötü oluyorum bu halimi görse o benden beter oluyor. Rabbim selamete çıkarsın İnşâAllah hepimizi.İnşaallah sağlıklıdır canım rabbim sağlıklaa kucağına almanı nasip etsin testlerde yanılma payı çok oluyor tanıdığım bi akrabam senin durumuna benzer şeyler yaşamıştı ultrasyonda bile o dediğin parlaktan söz etmişlerdi kaç doktor gezdiler hatta aldırmayı bile düşünmüşlerdi bebek doğdu gayet sağlıklıydı. Stres edipte üzme kendini gebeliğin keyfini çıkar.
Tamam teşekkür ederim, hsg çekimi bugece rüyalarıma girdi o derece etkilenmişim :)Şişli ecomar da çektirdim ben , ağrısız acısız ve çok iyi çekiyor, Semra hanım gördü ve tek tüpüm kapalı olduğundan laparaskopi yaptı ve o tüpü aldı yani demem o ki iyi bi yerde çektirip göstermen gerekir, bu işe başladıysan en iyisini yap İçin rahat olsun,ben gözüm kapalı güveniyorum memoriale.
Evet canım tam olarak mucize oldu yani doktor ve hemşiteler bile şaşırdılar beklemiyorlardı.. Geç tutundu sanırım :) teşekkür ederim canım sağol :)ay canım neler görüyorum,
harika çok sevindim ya .
yeni tedavi hakkında konuşuyorduk bir de.
tebrik ederim ya, demekki Rabbimden ümit kesilmezmiş, bir kez daha görmüş olduk.
Amin canım sağol bana tam anlamıyla sürpriz oldu valla çok şükür :)Aaa maşallah çok çok güzel bir haber nasıl sevindim anlatamam! o kadar üzüldün boş yere canım... inşallah sağlıkla kucagına almak nasip olsuntebrikler...
Hayılısı olsun bakalım canım fark etmez bana tek çift ikisine de razıyım :):) Canım belli olmaz ben ikiz olduğunu öğrendim de baya bi okumuştum 9. Gün değeri çok daha düşük başlayıp ikiz dewam edenleri.tabi ilk önce önemli olan sağlıkla hayırla doğması tek çift olması diil,ama çiftte olursa bizimkiler gibi tadından yenmez dimi kızlar @aminebusra @Evrem1992
Canım benim de insülin direncim yoktu ama yücel hocaya kendim sordum glifor kullanıyım mı diye evet kullan dedi günde bir tane akşam yemeklerinden sonra kullanıyorumMojo44 canım doktorun sana insülin direnci için bir ilaç verdi mi? İğne yaparken kullanman için.
Gönül hoca bana bugün sordu ama ben kullanmıyorum. Sonra dosyaya baktı direnç Yokmuş dedi. Sen kullandın mı merak ettim.
İyiyim canım saolasın sende hep aklımda ve duamdasın. evet sezeryan olmuştum nisan mayıs gibi tekrar giderim diyordum ama ne cesarwtim kaldı nede gücüm. Pgtli dondurulmuşlarım var Allah ne zman nasip ederse o zaman gitmeyi nasip etsin maddi manevi çok yıprandım. Sendee güzel yüreğini ferah tuttt.Aslında benim tüpler problemli olmasaydı küçük bi ihtimalde olsa bu değerlerle hamile kalabilirmişim ama nasip işte Rabbim imtihinamızı kolay eylesin. Kız kardeşimde tüp bebekle hamile kaldı ikincisi normal oldu değerlerde aynı bizimki gibiydi herşey nasip vakti zamanı gelmeden olmuyor
Çok sağol canım İnşâAllah sağlıkla alırız kucağımıza bazen çok pozitif oluyorum eşim bile şaşırıyor:) o yanımda olmadığı zamanlarda kötü oluyorum bu halimi görse o benden beter oluyor. Rabbim selamete çıkarsın İnşâAllah hepimizi.
Sen nasılsın valla hep aklımda ve duamdasın. En son sezaryen olmuştun. Yeni tedaviye başlayacak mısın pgtli donmuşun var mıydı? Rabbim hepimize kolaylık versin sağlıkla nasip etsin İnşâAllah
Ben kullanmadım keşke kullansaydım bende.Canım benim de insülin direncim yoktu ama yücel hocaya kendim sordum glifor kullanıyım mı diye evet kullan dedi günde bir tane akşam yemeklerinden sonra kullanıyorum
Hayırlı olsun sıkıntınız neydı ve hangi dr yardımcı oldu sızeKızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Glifor ne için verılıyor bağışıklık için dıyolar bi serum varmış onu kullanın o mu acabaBen kullanmadım keşke kullansaydım bende.
Kişiye göre tedavi uygulamıyorlar mıCanım memorialde kişiye göre tedavi uygulamıyormuş bunu daha net anladim ilaçlar ve dozları farklı farklı ilacın kullanımı bile kişiden kişiye değişik ama en önemlisi sonucu maşallah sayfadakiler hep bu mutluluğu tatmış farklı zamanlarda olmuş araya farklı hastalıklar ameliyatlar birçok deneme girmiş ama çok kişi pozitif sonucu elde etmiş bazilari ilk denemeyle bazilarida cok denemeyle hayırlısı olsun inşallah canim Rabbim ol derse tüm engeller kaybolur tedbirimizi alıp takdiri Rabbimize bıraktık ona teslim olduk vakti gelirse bizlerde anne olacağız inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur insallah
Kişiye göre tedavi uygulamıyorlar mı
Echomarda bayan cekecek olan dr önerırmısınızBence kesinlikle film çektirin öyle gidin memoriala..zaten echomar ve Memorial birbirine yakın yerler.aynı gün ilk film çektirin sonucunu hemen veriyorlar.o sonuçla o gün memoriala gidin saatleri ona göre ayarlayın..ben öyle yapmıştım.film kesin isteniyor.hem akılınızda soru işareti de kalmamış olur
ilk olumsuza odaklanınca :) tşkleryanlış yazılmış kişiye göre tedavi uygulanıyor tabiki galiba gerisini okumamışsınız gerisinde öyle dedim harfin azizliğine ugramisim
Yarından itibaren doktora sorup kullanabilirsin nerden başlarsan iyi benceBen kullanmadım keşke kullansaydım bende.
Teşekkür ederim pkos vardı bende doktorum yücel beyHayırlı olsun sıkıntınız neydı ve hangi dr yardımcı oldu sıze
Echomarda semra hanım yonlendırınce fıyat farkedıyor mu yoksa çokta önemli degıl ilk rahım fılmı sonra memorıal le gitmek daha mantıklı sanırsamEchomarda bayan cekecek olan dr önerırmısınız
Ne içün kullanılıyor oYarından itibaren doktora sorup kullanabilirsin nerden başlarsan iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?