Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Lucrin kullandığınızda kaç yumurtanız toplandı ovitrelle kullandığınızda kaç yumurtanız toplandı acaba

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah daha once bebeginizde problem cikmis miydi

Doğrudur canim şuan aciklama daha mantıklı geldi ohss riskine karşı kullaniliyordur sizde pco mu vardı
Evet ohss riskim vardı tam olarak pco diyemeyiz demişti Yücel bey pco görünümü sendromsuz yani kist yok pcos denince kistli oluyormuş adet düzensizliği vs. 7 sene sonra bu merkezde öğrendim bende böyle bişey olduğunu:)

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah daha once bebeginizde problem cikmis miydi
Amin İnşâAllah. İlk gebeliğimde kalp atışı durmuştu kürtaj oldum ve parçayı genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıkmıştı. Bu transferde pgt istedim ama gerek yok dediler İnşâAllah haklı çıkarlar bebeğim sağlıklıdır

Canım ilk tedavinde ohss olduğunda kaç yumurtan olmustu ki
İlk tedavim devlette oldu çok yüksek dozda ilaç verdiler gonal f 150 doz artı menagon artı femera tablet. 12 yumurta toplandı. TaZe transfer için gittim 5. Güne sadece bir embriyom kalmıştı 4aa. 3. Gün çağırmışlardı ilk önce karnımda çok şişlik var bi bakar mısınız dedim ultrasonda arkadan gelen diğer yumurtalarda büyümüş yaklaşık 15-20 tane bi kan testi yapalım ona göre transferi erteleriz dediler. Kan normal çıktı ama transferim çok zor olmuştu karnım çok şişmişti çünkü

Anladim canim Allah korumuş çok şükür benimde daha oncekiler hep yuksek doz başlanmıştı biran korktum burda başlarken düşük doz başlanacak inşallah

Allah büyüktür inşallah bebeğin sağlıklıdır

Canim okuyunca cok duygulandim.hislerimiz ayni.inancli olmanin ne buyuk bir nimet oldugunuda yeniden anladim. Rabbim ne mucizeler yaratiyor. Elhamdulillah. Tesekkurler paylasimin icin.

Anladim canim Allah korumuş çok şükür benimde daha oncekiler hep yuksek doz başlanmıştı biran korktum burda başlarken düşük doz başlanacak inşallah
Memorialde sadece gonal f kullandım 150 doz. Hakkınızdan hayırlısı olsun
Allah büyüktür inşallah bebeğin sağlıklıdır
Amin İnşâAllah canım
Kızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin İnşâAllah

Canim cok teşekkür ederim. Sonuc geldikten sonra cem bey histeroskopi yapacak sanirim cunku kokunu alamamis. Hem bende boyle olsun istiyorumki rahimede baksin.adenomiyozis ne durumda diye. Insallah suluk tedavim ise yaramistirda rahimde duzelme olmustur. Insallah dedigin gibi bebise yol acilmistir.insallah.

Canim bazi sorularini yanitlamadigimi fark ettim.daha once polip sorunum olmadi.takviye ostrojende kullanmadim.evet bende arastirdim cogunlukla iyi huylu oluyormus. Cem beyde iyi huylu gibi gorunuyor ama sonucu bekleyelim dedi. Rabbim sonunda bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin canim.

Hayırlısı olsun. İnan arada kalmaktansa net sorunlar ve çözümler en iyisi. Ben de acaba polip alınmalı mı alınmamalı mı diye düşünüp duruyorum. Ama Semra hoca gerek Yok dedi bende ona güveniyorum. Bakalım neler olacakz

Memorialde sadece gonal f kullandım 150 doz. Hakkınızdan hayırlısı olsun

Amin İnşâAllah canım

Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin İnşâAllah
Canım memorialde kişiye göre tedavi uygulamıyormuş bunu daha net anladim ilaçlar ve dozları farklı farklı ilacın kullanımı bile kişiden kişiye değişik ama en önemlisi sonucu maşallah sayfadakiler hep bu mutluluğu tatmış farklı zamanlarda olmuş araya farklı hastalıklar ameliyatlar birçok deneme girmiş ama çok kişi pozitif sonucu elde etmiş bazilari ilk denemeyle bazilarida cok denemeyle hayırlısı olsun inşallah canim Rabbim ol derse tüm engeller kaybolur tedbirimizi alıp takdiri Rabbimize bıraktık ona teslim olduk vakti gelirse bizlerde anne olacağız inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…