canım bi kaç gün daha var ama sabah memorial etilerde kandan test yaptımdım negatif..
kısmet değilmiş artık bi dahaki sefere hayırlısı..
tahlillere felan baktıar mı ilk gittignizdekizlar bn bu adet doneminde tup bebege baslicm insallah memorialda yalniz daha once gidip gorusmelimiyim bikere gorustum ama karar vermemistik simdi 2.gun direk gitsem gec kalmis olurmuyum oncesinde gene bir gitmelimiyim ya sa bu bilgiyi kimden alabilirim uzak kaliyo biraz bize oyuzdnde hop diye gidemem bi soru sormak icin
opu ne zaman olmuştuu...daha hiç belli olmaz canım yaaaaaaaaaaaacanım bi kaç gün daha var ama sabah memorial etilerde kandan test yaptımdım negatif..
tahlillere felan baktıar mı ilk gittignizQUOTE]
Bakti muayene etti sorun yok dedi hatta yanlis hatirlamuyosam tupe karar verirseniz adetin 2.gunu baslariz dedi sanki.. dosyam fln olusturulmustu birde ben ozmn aylin hanima muayene oldum ama tedaviyi hande hanimla istiyorum daha iyi gibi geluyo bana aylim hanima tam icim isinmadi.. ne yapsam bilemedim yaa gitmekte zor geliyo telefon etsem mi acaba mail attim asknda ama donen olmadi bu da canımı skti ilgi az mi acaba diye
İkinci tedavilerinde 2 embriyo transfer edildi canımCanımm bi de hamiş arkadaşlara kaç embriyo transferi
oldu biliyormusunn? :) çok soru sordum sana tatlım Allah razı olsun
Ama tuzla tarafinda yani baya uzagin gene hicbir ilac vermedi belkide cok yuEysel konustugumz icin.. sanirim gitme. Gerekecek gene size ilac vermismiydi?telefon et. görüş bi. bi de sana ilaç felan yazdılar mı tedavi başlamadan önce kullanacagın ilaçlar. nerde oturuyosun sen
kizlar bn bu adet doneminde tup bebege baslicm insallah memorialda yalniz daha once gidip gorusmelimiyim bikere gorustum ama karar vermemistik simdi 2.gun direk gitsem gec kalmis olurmuyum oncesinde gene bir gitmelimiyim ya sa bu bilgiyi kimden alabilirim uzak kaliyo biraz bize oyuzdnde hop diye gidemem bi soru sormak icin
erken değil cnm.. tarihin yazılı olduğu kağıdı hastanede odada unutmuşum zaten hiç bakmadan.. 13. gün diye düşünüp 11 mayıs diye hesaplamıştım ben.. tekrar arayıp sorduğumda 7 si demişlerdi cnm.. iki günde ben erken yaptırdım.. pozitif olsa çıkardı iki gün erkende olsa.. hayırlısı artık..
Bende gideyim ctesi nolur nolmaz yalniz hende ufak bi belirsizlikte var eyer cok erken hastalanirsam bubay degil bidahaki ay baslamak istiyorum nasil ilaca baslariz oncesinde bilemedim ufcanım benimde 2. denemem ilk kez memorial da yaptırıcam o yüzden persembe randevu aldım bir görüşiyim diyorum yaptırmadan
Kızlar yarın benim test günüm.. Çok heyecanlıyımm çok tedirginimmm
Transfer sonrası nelere dikkatettiniz ben elimden geldiğince yavaş hareket ediyorum ama başka şeylerde varsa yapmak isterim
EWET BANA 2 TANE İLAÇ YAZDI TABİ HERKESİN DURUMU FARKLIIstanbul
Ama tuzla tarafinda yani baya uzagin gene hicbir ilac vermedi belkide cok yuEysel konustugumz icin.. sanirim gitme. Gerekecek gene size ilac vermismiydi?
Evet bgn sordum ayse hocaya genel olarak yapıyormuş normalmişşş:)Canımcim yardımci olabildi Isem ne güzel.
Medikal park da iken akrabamız ve onun yengesi ,ve birde onun önerdiği bir arkadaşı yaptıRdi . Üçü de pozitif sonuç aldı 4-5 yıl önce .
Şimdiki yerinde de akrabamız ve onun yenGesi ikinci bebekler için ve onların bir arkadaşı ilk bebek için gitti. Üçü yine Pozitif aldı ama akrabamızin bebişi 2 aylıkken düştü :'( Diğer ikisinin gebeliği hala devam ediyor
Ayy hakkaten ,bence pozitif sonucu alınca esas o zaman birbirimize sarılıp ağlayalim inşallah
Evet bende de öyle olmuştu, ayşe hoca normal demişti
İnşallah sana tutunurlar canım iyi haberlerini alıruz. Benımde sanırım haftaya olacak transferım. Yumurtam cok az ama inşallah kalıtdlı olurda tutunur dıye dua edıyorumMerhaba dün itibariyle 4. Gün embriyosu transferim oldu iyi dilekte bulunanlara teşekkür ederim allah isteyen herkeze bebeğini kucağına almayı nasipetsin embriyolar hakkında bilgi verilirken embriyonun görüntüsü verildiğinde çok duygulandım çok etkileyiciydi allah onlara can versin onları görene kadar hep endişeliydim çünkü bir tanesinin kalitesi 2. Kaliteydi inşaallah oda tutunur bu hayatımda olurlar
Rabbım emeklerımızın karsılıgını verdın ınsallah en yakın zamanda sıkma sakın canınııcanım bi kaç gün daha var ama sabah memorial etilerde kandan test yaptımdım negatif..
Canım onceden bence gıdıp konus on bbılgı ver ve sende al. Ama işlemler adetın 2.gunh başlıyo ogun acılıyo dostan eksık testın olmasın yeterkizlar bn bu adet doneminde tup bebege baslicm insallah memorialda yalniz daha once gidip gorusmelimiyim bikere gorustum ama karar vermemistik simdi 2.gun direk gitsem gec kalmis olurmuyum oncesinde gene bir gitmelimiyim ya sa bu bilgiyi kimden alabilirim uzak kaliyo biraz bize oyuzdnde hop diye gidemem bi soru sormak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?