Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kizlar bn bu adet doneminde tup bebege baslicm insallah memorialda yalniz daha once gidip gorusmelimiyim bikere gorustum ama karar vermemistik simdi 2.gun direk gitsem gec kalmis olurmuyum oncesinde gene bir gitmelimiyim ya sa bu bilgiyi kimden alabilirim uzak kaliyo biraz bize oyuzdnde hop diye gidemem bi soru sormak icin

tahlillere felan baktıar mı ilk gittignizde

telefon et. görüş bi. bi de sana ilaç felan yazdılar mı tedavi başlamadan önce kullanacagın ilaçlar. nerde oturuyosun sen

Istanbul
telefon et. görüş bi. bi de sana ilaç felan yazdılar mı tedavi başlamadan önce kullanacagın ilaçlar. nerde oturuyosun sen
Ama tuzla tarafinda yani baya uzagin gene hicbir ilac vermedi belkide cok yuEysel konustugumz icin.. sanirim gitme. Gerekecek gene size ilac vermismiydi?

canım benimde 2. denemem ilk kez memorial da yaptırıcam o yüzden persembe randevu aldım bir görüşiyim diyorum yaptırmadan

Canimmm ya cok üzüldüm ben. senin embriyolar iyi gelismisti. Ayy sende olumsuzlugu gorunce bütün umudum gitti.benim ki ikinci kalite tek dondurulmus ve de genetik sonucu bile % 1 . Bu kadar emegin yine negatif ((

Transfer sonrası nelere dikkatettiniz ben elimden geldiğince yavaş hareket ediyorum ama başka şeylerde varsa yapmak isterim

canım benimde 2. denemem ilk kez memorial da yaptırıcam o yüzden persembe randevu aldım bir görüşiyim diyorum yaptırmadan
Bende gideyim ctesi nolur nolmaz yalniz hende ufak bi belirsizlikte var eyer cok erken hastalanirsam bubay degil bidahaki ay baslamak istiyorum nasil ilaca baslariz oncesinde bilemedim uf

Transfer sonrası nelere dikkatettiniz ben elimden geldiğince yavaş hareket ediyorum ama başka şeylerde varsa yapmak isterim

Yuruyus yap cnm kan akışı onemliymis. Bir de yesil yaprakli sebze yeme maydonoz asla yeme.protein tüket. Agir kaldirma yukarıya uzanma. Ilık suyla ayakta dus al. Bildiklerim bu kadar.

Evet bgn sordum ayse hocaya genel olarak yapıyormuş normalmişşş:)

İnşallah sana tutunurlar canım iyi haberlerini alıruz. Benımde sanırım haftaya olacak transferım. Yumurtam cok az ama inşallah kalıtdlı olurda tutunur dıye dua edıyorum

canım bi kaç gün daha var ama sabah memorial etilerde kandan test yaptımdım negatif..
kısmet değilmiş artık bi dahaki sefere hayırlısı..
Rabbım emeklerımızın karsılıgını verdın ınsallah en yakın zamanda sıkma sakın canınıı

Canım onceden bence gıdıp konus on bbılgı ver ve sende al. Ama işlemler adetın 2.gunh başlıyo ogun acılıyo dostan eksık testın olmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…