Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

KIZLAR TÜP BEBEĞİ YAPTIRDIKTAN SONRA NELERE DİKKAT ETTİNİZ UZUN YOLCULUK ÇIKAN VARMI ?

İnşallah sana tutunurlar canım iyi haberlerini alıruz. Benımde sanırım haftaya olacak transferım. Yumurtam cok az ama inşallah kalıtdlı olurda tutunur dıye dua edıyorum

Kac yumurta var cnm kacinci gunundesin. Fsh ve amh in kac ?

arkadaşlar ben amh testi yaptırdım sonuç 19.23 ng çıktı sizce bu değer nasıl yorumlarınızı bekliyorum tşkler

arkadaşlar ben amh testi yaptırdım sonuç 19.23 ng çıktı sizce bu değer nasıl yorumlarınızı bekliyorum tşkler

Neeee oyle bir sonuc hic duymadim 3.5 falan iyidir 1 in altina dusmesi d?e yumurta rezervinin azaldığını gosterir. Polikistik over mi var sende ?

Neeee oyle bir sonuc hic duymadim 3.5 falan iyidir 1 in altina dusmesi d?e yumurta rezervinin azaldığını gosterir. Polikistik over mi var sende ?
bugüne kadar birçok kez muayane olduk pkosun demediler. bu testi adet olmaya yakın verdim acaba ondan mı yüksek çıktı

Kızlar yazamıyorum kusura bakmayın. Çok acil birşey soracağım. GonalF iğneyi vurulmaya başladıktan kaç gün sonra ilk muayenenizi oldunuz?
Ben şehir dışında olacağım bu hafta ve şu an lekelenmelerim başladı. Pazar günü döneceğim ve ben tedaviye başlamak istiyorum. Ağlamak üzereyim niye böyle denk geldi bilmyrm((( sizce dr ile konuşup iğnelere başlasam ve 3 gün sonra kontrole gitsem olur muu? Ne zararı olur eğer sıkıntı varsa bırakırım iğneyi 3 günden ne kaybederim( yardım edin sinirlerim çok bozuldu

Yani yarın başlada adetim, 2. Gün mü başlanıyo iğnelere? Burda bi doktora görünüp mü başlasam. Dr a mail ataym diorm. Hsg, hormon tahlli vs

Adetin tam sökülünce birinci gunu say bence.benim de ilk iki gun lekelenme oldu.hastaneye sordum boyle dediler. Bir de muayene ve kan degerine bakmadan igneye baslatmiyorlar.ilk igneden sonra 3.gun kontrole gitmistim.

Yani yarın başlada adetim, 2. Gün mü başlanıyo iğnelere? Burda bi doktora görünüp mü başlasam. Dr a mail ataym diorm. Hsg, hormon tahlli vs

Evet adetin ikinci gunu baslaniliyor en gec üçüncü gunu.. muayene olman gerekir.muayenesiz baslayan arkadaslar varmi bilmiyorum.ama sanmiyorum.

Adetin tam sökülünce birinci gunu say bence.benim de ilk iki gun lekelenme oldu.hastaneye sordum boyle dediler. Bir de muayene ve kan degerine bakmadan igneye baslatmiyorlar.ilk igneden sonra 3.gun kontrole gitmistim.
Insallah cnm o lekelenme uzun surer de pzt ye yetisir. 3. Gunu de olsa olur dimi muayene? Diyorum burda bulunfugum ilde bi kan tahlili yaptirayim dokrora bildireyim. Memorial da yapmicam ozel dr yaptircam gibi gorunuyor. Bakalim yarin arayip bi konusacagm. 2 gun igne kullanmak ne oldurur ne oldurur canim sonrasinda zaten surekli istanblda olcam. Insallah lekelenme uzun surerse persembe ilk gunu olursa 3 gun igne kullanip doktora gitmis olurm olmaz mi sizce canlarim (( cok uzgunum ahhh adetim nisan 11 di bu ay erken geldi

arkadaşlar AMH değerimin 19.2 çıkması tüp bebek tedavisini engeller mi acaba nolacak şimdi

arkadaşlar AMH değerimin 19.2 çıkması tüp bebek tedavisini engeller mi acaba nolacak şimdi

Yuksek cikmasiyla ilgili bilgim yok.dusuk cikanlar yani benim gibiler tedavi görüyor. Yuksek cikan icin ne yapiyorlar inan bilmiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…