Canim ben şehir disindan gelmistim ertesi gun dönebilirsiniz denmisti ama 3 gun daha kaldım öyle döndümKIZLAR TÜP BEBEĞİ YAPTIRDIKTAN SONRA NELERE DİKKAT ETTİNİZ UZUN YOLCULUK ÇIKAN VARMI ?
Senden olumlu sonuc alalim ins. Negatif duydukca ben uzuluyorum. Umudum azaliyor
Doktorum o gece kal dedı ertesı gun cık dedı yola ınsallh oyle yapacammKIZLAR TÜP BEBEĞİ YAPTIRDIKTAN SONRA NELERE DİKKAT ETTİNİZ UZUN YOLCULUK ÇIKAN VARMI ?
İnşallah sana tutunurlar canım iyi haberlerini alıruz. Benımde sanırım haftaya olacak transferım. Yumurtam cok az ama inşallah kalıtdlı olurda tutunur dıye dua edıyorum
arkadaşlar ben amh testi yaptırdım sonuç 19.23 ng çıktı sizce bu değer nasıl yorumlarınızı bekliyorum tşkler
bugüne kadar birçok kez muayane olduk pkosun demediler. bu testi adet olmaya yakın verdim acaba ondan mı yüksek çıktıNeeee oyle bir sonuc hic duymadim 3.5 falan iyidir 1 in altina dusmesi d?e yumurta rezervinin azaldığını gosterir. Polikistik over mi var sende ?
arkadaşlar ben amh testi yaptırdım sonuç 19.23 ng çıktı sizce bu değer nasıl yorumlarınızı bekliyorum tşkler
aynen bende öyle bi değer çok yüksekNeeee oyle bir sonuc hic duymadim 3.5 falan iyidir 1 in altina dusmesi d?e yumurta rezervinin azaldığını gosterir. Polikistik over mi var sende ?
bugüne kadar birçok kez muayane olduk pkosun demediler. bu testi adet olmaya yakın verdim acaba ondan mı yüksek çıktı
canım dualarımız seninle, güzel haberlerle döneceksin yarın inşallah,Kızlar yarın benim test günüm.. Çok heyecanlıyımm çok tedirginimmm
Kızlar yazamıyorum kusura bakmayın. Çok acil birşey soracağım. GonalF iğneyi vurulmaya başladıktan kaç gün sonra ilk muayenenizi oldunuz?
Ben şehir dışında olacağım bu hafta ve şu an lekelenmelerim başladı. Pazar günü döneceğim ve ben tedaviye başlamak istiyorum. Ağlamak üzereyim niye böyle denk geldi bilmyrm((( sizce dr ile konuşup iğnelere başlasam ve 3 gün sonra kontrole gitsem olur muu? Ne zararı olur eğer sıkıntı varsa bırakırım iğneyi 3 günden ne kaybederim ( yardım edin sinirlerim çok bozuldu
Yani yarın başlada adetim, 2. Gün mü başlanıyo iğnelere? Burda bi doktora görünüp mü başlasam. Dr a mail ataym diorm. Hsg, hormon tahlli vs
Insallah cnm o lekelenme uzun surer de pzt ye yetisir. 3. Gunu de olsa olur dimi muayene? Diyorum burda bulunfugum ilde bi kan tahlili yaptirayim dokrora bildireyim. Memorial da yapmicam ozel dr yaptircam gibi gorunuyor. Bakalim yarin arayip bi konusacagm. 2 gun igne kullanmak ne oldurur ne oldurur canim sonrasinda zaten surekli istanblda olcam. Insallah lekelenme uzun surerse persembe ilk gunu olursa 3 gun igne kullanip doktora gitmis olurm olmaz mi sizce canlarimAdetin tam sökülünce birinci gunu say bence.benim de ilk iki gun lekelenme oldu.hastaneye sordum boyle dediler. Bir de muayene ve kan degerine bakmadan igneye baslatmiyorlar.ilk igneden sonra 3.gun kontrole gitmistim.
arkadaşlar AMH değerimin 19.2 çıkması tüp bebek tedavisini engeller mi acaba nolacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?