sağol cnmYuksek cikmasiyla ilgili bilgim yok.dusuk cikanlar yani benim gibiler tedavi görüyor. Yuksek cikan icin ne yapiyorlar inan bilmiyorum cnm
Canım amh en düşük deger doktor ztn cok yumurta olmaz dedı tek taraflı oluyor ztn sol tarafta cık. Kıstım var hıc yumurta olmuyo. Sag da da 3 tane ınsallh yumurtam var. Evet cok yok ama allaha dua edıyorum inşallh bunlar yeterde tutar dıyeKac yumurta var cnm kacinci gunundesin. Fsh ve amh in kac ?
nım gonal fı basladıktan sonra 1 gun ara ıle cagırılıyorsunKızlar yazamıyorum kusura bakmayın. Çok acil birşey soracağım. GonalF iğneyi vurulmaya başladıktan kaç gün sonra ilk muayenenizi oldunuz?
Ben şehir dışında olacağım bu hafta ve şu an lekelenmelerim başladı. Pazar günü döneceğim ve ben tedaviye başlamak istiyorum. Ağlamak üzereyim niye böyle denk geldi bilmyrm((( sizce dr ile konuşup iğnelere başlasam ve 3 gün sonra kontrole gitsem olur muu? Ne zararı olur eğer sıkıntı varsa bırakırım iğneyi 3 günden ne kaybederim ( yardım edin sinirlerim çok bozuldu
Kızlar yazamıyorum kusura bakmayın. Çok acil birşey soracağım. GonalF iğneyi vurulmaya başladıktan kaç gün sonra ilk muayenenizi oldunuz?
Ben şehir dışında olacağım bu hafta ve şu an lekelenmelerim başladı. Pazar günü döneceğim ve ben tedaviye başlamak istiyorum. Ağlamak üzereyim niye böyle denk geldi bilmyrm((( sizce dr ile konuşup iğnelere başlasam ve 3 gün sonra kontrole gitsem olur muu? Ne zararı olur eğer sıkıntı varsa bırakırım iğneyi 3 günden ne kaybederim ( yardım edin sinirlerim çok bozuldu[/QUOTE
Ve aktıf kanamaya gore baslanıyo2. Gun
1 mayısta basladım gonal f e canımKac yumurta var cnm kacinci gunundesin. Fsh ve amh in kac ?
canım bence korkma hatta çok sevin yumurta rezervin çok iyi demekki ilaçlara aşırı cevap verirsin çok yumurta elde ederler ancak transferi erteleyebilirler 2 ay sonrası benimde bu değerlerdi yumurta rezervim çok iyi idi ama ben pko yum çok yumurta elde ettiler 5.gün gittiler 7.tane blast embriyo var ama ben beklemedeyim rahimin dinlenmesi için zannedersem seninde öyle olur düşük dozda ilaça başlarsın..arkadaşlar AMH değerimin 19.2 çıkması tüp bebek tedavisini engeller mi acaba nolacak şimdi
bilmiyorum cnm ya bende korktum acaba bi proplem mi var die bide canım bir sorum olck kac dozdan başladın hanği ilacı kullandın transferin nezaman yapıldı kaç yumurta toplandı ve döllendi tşklercanım bence korkma hatta çok sevin yumurta rezervin çok iyi demekki ilaçlara aşırı cevap verirsin çok yumurta elde ederler ancak transferi erteleyebilirler 2 ay sonrası benimde bu değerlerdi yumurta rezervim çok iyi idi ama ben pko yum çok yumurta elde ettiler 5.gün gittiler 7.tane blast embriyo var ama ben beklemedeyim rahimin dinlenmesi için zannedersem seninde öyle olur düşük dozda ilaça başlarsın..
Hic korkma benimde 7 kusurdu bizim yumurtaliklar asiri gazli:)) yani en ufak uyaranda buyumeye hazirmis tek riski ohss ama kismet bakalim.bende baslayinca gorcmbilmiyorum cnm ya bende korktum acaba bi proplem mi var die bide canım bir sorum olck kac dozdan başladın hanği ilacı kullandın transferin nezaman yapıldı kaç yumurta toplandı ve döllendi tşkler
Kizlar esimin genetik testlerini aldik bugun cok sukur bisey cikmadi ama bu sperm neden az hala belli degil taaa dayisinin dayisinin bile boyleymis ve teyze cocuklarida boyle onlarinda cocugu yok ama genlerde temiz anlamadim valla ya
Canım amh en düşük deger doktor ztn cok yumurta olmaz dedı tek taraflı oluyor ztn sol tarafta cık. Kıstım var hıc yumurta olmuyo. Sag da da 3 tane ınsallh yumurtam var. Evet cok yok ama allaha dua edıyorum inşallh bunlar yeterde tutar dıye
bilmiyorum cnm ya içim içimi yiyio sonuzta okadar eziyet çekiyoruz yoruluo insan gidip gelmekten inş bu seferki tedavimde pozitif sonuc alırımda gerek kalmaz allah hepimiz yardımcı olsun hayırlı evlatlar versinCnm bak
Hic korkma benimde 7 kusurdu bizim yumurtaliklar asiri gazli:)) yani en ufak uyaranda buyumeye hazirmis tek riski ohss ama kismet bakalim.bende baslayinca gorcm
Peki olumsuz mu sonuclandı hepbenim de 4 görüldü fakat 2 tane toplandı.iki tedavimde de böyle oldu.biri gelişti ikiisnde de
canım çok düşük dozdan başladım yani 100 ıu başladım 9 gün böyle son iki gün 125 ıu çıkardılar kan tahlillerine göre semra hanımın bana biz aşılamada bu dozla başlıyoruz dedi amh testi yüksek diye herhalde bu dozla başladılar birde gittiğimde verdiğim kan tahliline göre 49 yumurta toplandı 19 olgun yumurtaydı 17 döllendi 5.güne 7 tane kaldı blast embriyo ama transfer yapmadılar olgun olgun olmayan hepsini topladılar hiç korkma problem olmaz birde doktoruna danış ona göre iğneleri al ben hemşire yüzünden beş kutu gonolf aldım 2,5 kutu kullandım gerisi kaldı bana çatlama iğnesi vurmadılar onun yerine lucrin diye başka bir iğne vurdurdular çünkü ohss olma riski vardı ama çok şükür olmadım opudan iki gün sonra regli oldum doktor risk bitti dedi amh yüksek olması gayet güzel düşük olması daha kötü yumurta kalitesi ve sayı az oluyor çünkü fazla yumurta elde ederek 5.güne gitmesini bekliyorlar yoksa 5.güne gitmeden transfer yapabilirle riske atmamak için ama bu işler kısmet rabbim nasip ederse oluyor bir yumurta ile hamile kalanlar çok kaliteli olup kalamayanlar var rabbim hayırlısını ve salih evlatlar versin tüm isteyenlere..birde sana dipnot olarak şunu söyleyebilirim ben çatlama iğnesini yerine lucrin vurdudu semra hanım ama doktorum çatlama iğnesi vursaydın sayı daha fazla olurdu dedi dondurulmuşun sen ona göre dikkat et doktorunla konuş biz cesaret edemedik ters birşey olur sonra bize neden kafanızdan böyle birşey yaptınız derler diye yapamadık. Henüz transfermi yapılmadı beklemedeyim temmuz adetimle başlayacağım transfer için nisanda opu oldu 2 ay dediler ama ramazan denk geldiği için kısmetse temmuzda başlayacağımbilmiyorum cnm ya bende korktum acaba bi proplem mi var die bide canım bir sorum olck kac dozdan başladın hanği ilacı kullandın transferin nezaman yapıldı kaç yumurta toplandı ve döllendi tşkler
Peki olumsuz mu sonuclandı hep
Bu gün transferimin 3. Günü şükürler olsun rabbime inşaallah tutunurlarda bu özlem son bulur her anneler gününde hep üzülürdüm bu son anne olmadan geçireceğimiz anneler günü olsun rabbim hepimizi annelik makamına ulaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?