cnm AMH test sonucum yüksek diye transferi illaki erteleyecekler mi kesin mi yani?canım çok düşük dozdan başladım yani 100 ıu başladım 9 gün böyle son iki gün 125 ıu çıkardılar kan tahlillerine göre semra hanımın bana biz aşılamada bu dozla başlıyoruz dedi amh testi yüksek diye herhalde bu dozla başladılar birde gittiğimde verdiğim kan tahliline göre 49 yumurta toplandı 19 olgun yumurtaydı 17 döllendi 5.güne 7 tane kaldı blast embriyo ama transfer yapmadılar olgun olgun olmayan hepsini topladılar hiç korkma problem olmaz birde doktoruna danış ona göre iğneleri al ben hemşire yüzünden beş kutu gonolf aldım 2,5 kutu kullandım gerisi kaldı bana çatlama iğnesi vurmadılar onun yerine lucrin diye başka bir iğne vurdurdular çünkü ohss olma riski vardı ama çok şükür olmadım opudan iki gün sonra regli oldum doktor risk bitti dedi amh yüksek olması gayet güzel düşük olması daha kötü yumurta kalitesi ve sayı az oluyor çünkü fazla yumurta elde ederek 5.güne gitmesini bekliyorlar yoksa 5.güne gitmeden transfer yapabilirle riske atmamak için ama bu işler kısmet rabbim nasip ederse oluyor bir yumurta ile hamile kalanlar çok kaliteli olup kalamayanlar var rabbim hayırlısını ve salih evlatlar versin tüm isteyenlere..birde sana dipnot olarak şunu söyleyebilirim ben çatlama iğnesini yerine lucrin vurdudu semra hanım ama doktorum çatlama iğnesi vursaydın sayı daha fazla olurdu dedi dondurulmuşun sen ona göre dikkat et doktorunla konuş biz cesaret edemedik ters birşey olur sonra bize neden kafanızdan böyle birşey yaptınız derler diye yapamadık. Henüz transfermi yapılmadı beklemedeyim temmuz adetimle başlayacağım transfer için nisanda opu oldu 2 ay dediler ama ramazan denk geldiği için kısmetse temmuzda başlayacağım
Canım onu tam olarak bilemem ama ilaçların yumurtalığa vereceği cevaba göre değişebilir ama seninde çok yüksek bilmem tam olarak doktor daha iyi bilir benimki petek gibi demişti doktor ilk iki muayenede dedi bana dondurup erteleyeceğiz diye kısmet artık zamana bırak en doğru bilgi senin muayene eden doktorun verecektir biz ne dersek boş herkezin vücudu ilaçlara farklı cevap verebilir herşey gönlünce olsun...cnm AMH test sonucum yüksek diye transferi illaki erteleyecekler mi kesin mi yani?
cnm muayene etti bi sorun yok dedi sonra glifor yazdı kullan adetin ikinci gunü gel dediCanım onu tam olarak bilemem ama ilaçların yumurtalığa vereceği cevaba göre değişebilir ama seninde çok yüksek bilmem tam olarak doktor daha iyi bilir benimki petek gibi demişti doktor ilk iki muayenede dedi bana dondurup erteleyeceğiz diye kısmet artık zamana bırak en doğru bilgi senin muayene eden doktorun verecektir biz ne dersek boş herkezin vücudu ilaçlara farklı cevap verebilir herşey gönlünce olsun...
Glifor ne icin verdi peki?cnm muayene etti bi sorun yok dedi sonra glifor yazdı kullan adetin ikinci gunü gel dedi
Glifor ne icin verdi peki?[/ adet düzensizliği var dedim ondan yazdı galiba
merhaba kızlar.. 9. gün değerim ne yazıkki 17.11 çıktı.. maalesef çok düşük.. yükselir mi diye beklicez ama umudum kalmadı sanırım.. hayırlısı belki nasip değildir...
Hayirlisi neyse o oluyor sanirim ben de gecen carsamba negatifi alinca tarifsiz üzüldüm ama hayat devam ediyor
Ne karışık bu işler yaİlk tedavim başka yerdeydi. 3.gün 8 hücreli transfer edildi.sonuç negatifti.ikinci tedavimd e memorialda olsu.yine biri 5.güne gitti.fakat ilk döllenme anında 3 çekirdek görüldüğü için. genetiğe göndereceklerinden dolayı dondurmak zorunda kaldım.o da yumurta ya da sperm kalitesiyle alakalı olabilir dediler.inşallah senin iyi olur canım.
Izlenimlerimden şunu anladım erkek infertilitesinde 5. Güne gidiyorsun kesin tutunacak gözüyle bakiyorsun ama sanirim erkek infertilitesi daha ugrasli daha cok deneme istiyor tutmama orani daha yüksek oluyor Allah hepimizin kucagini doldursun insallah
Günaydın kızlar. Bugün adetimin kaçıncı günü size sorayım dedim:) dün akşam karın ağrım oldu sonrasında çook koyu renkli oldu kanama yarım ped kadar. Bugün sabah da karın ağrım yok ve çok az Var pedimde bikaç damla ama tam kırmızı. Bugün 1. Günü mü diyiyim? Tam foşur foşur sökülmedi, geçen ay 5. Güne kadar durduramıyordum 2 pedle dolaşıyordum aşırı bi kanamam vardı. Bu ay öyle olmicak galiba ağrım sızım da yok bu kötü bişey galiba
ya kızlar geçen gün biriyle konuştum amerikandan yaptırmış 3. gün emriyosu tutmuş kadında problem rahimde düşüklük varmış 9 yumurta toplanmış herneyse bana ilk transferimde medical parkta 5. gün emriyosu konuldu negatif bizde erkekte sorun yalnız kız dediki 5. güne niye beklemişler beklememeleri lazım anlamadım fikri olan
ya kızlar geçen gün biriyle konuştum amerikandan yaptırmış 3. gün emriyosu tutmuş kadında problem rahimde düşüklük varmış 9 yumurta toplanmış herneyse bana ilk transferimde medical parkta 5. gün emriyosu konuldu negatif bizde erkekte sorun yalnız kız dediki 5. güne niye beklemişler beklememeleri lazım anlamadım fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?