Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm AMH test sonucum yüksek diye transferi illaki erteleyecekler mi kesin mi yani?

cnm AMH test sonucum yüksek diye transferi illaki erteleyecekler mi kesin mi yani?
Canım onu tam olarak bilemem ama ilaçların yumurtalığa vereceği cevaba göre değişebilir ama seninde çok yüksek bilmem tam olarak doktor daha iyi bilir benimki petek gibi demişti doktor ilk iki muayenede dedi bana dondurup erteleyeceğiz diye kısmet artık zamana bırak en doğru bilgi senin muayene eden doktorun verecektir biz ne dersek boş herkezin vücudu ilaçlara farklı cevap verebilir herşey gönlünce olsun...

cnm muayene etti bi sorun yok dedi sonra glifor yazdı kullan adetin ikinci gunü gel dedi

merhaba kızlar.. 9. gün değerim ne yazıkki 17.11 çıktı.. maalesef çok düşük.. yükselir mi diye beklicez ama umudum kalmadı sanırım.. hayırlısı belki nasip değildir...

Hayirlisi neyse o oluyor sanirim ben de gecen carsamba negatifi alinca tarifsiz üzüldüm ama hayat devam ediyor
merhaba kızlar.. 9. gün değerim ne yazıkki 17.11 çıktı.. maalesef çok düşük.. yükselir mi diye beklicez ama umudum kalmadı sanırım.. hayırlısı belki nasip değildir...

Ne karışık bu işler ya inşallah guzel sonuclar gelirde transferi yPılup tutunur bebegın sana.. Bana gelince bilmiyorum kı canım ya sayım cok az bılıyorum ama napıyım gönlüm inşallah tutar dıyo

Izlenimlerimden şunu anladım erkek infertilitesinde 5. Güne gidiyorsun kesin tutunacak gözüyle bakiyorsun ama sanirim erkek infertilitesi daha ugrasli daha cok deneme istiyor tutmama orani daha yüksek oluyor Allah hepimizin kucagini doldursun insallah

İnsilun direnci icin veriyolar canim ben hala kullaniyorum adet duzensizligimde yoktu tedavi sonrasi ve hala

Aslinda kadin bu konuda daha onemli yumurta az olmasi şansı azaltiyor.sperm az olup tutan cok var. Mesele benim esimde sorun olmasaydi dogal yolla az yumurta ile gebe kalirdim.fakat tüp bebekte kadinin yumurtasi daha ön planda. Ben tedavilerimden onu anladim

Günaydın kızlar. Bugün adetimin kaçıncı günü size sorayım dedim:) dün akşam karın ağrım oldu sonrasında çook koyu renkli oldu kanama yarım ped kadar. Bugün sabah da karın ağrım yok ve çok az Var pedimde bikaç damla ama tam kırmızı. Bugün 1. Günü mü diyiyim? Tam foşur foşur sökülmedi, geçen ay 5. Güne kadar durduramıyordum 2 pedle dolaşıyordum aşırı bi kanamam vardı. Bu ay öyle olmicak galiba ağrım sızım da yok bu kötü bişey galiba

günaydın canım, bugün adetinin 1.günü oluyor. adetinin 2.veya 3.günü tedaviye başlıyorlar.nerede başlayacaksın canım.

ya kızlar geçen gün biriyle konuştum amerikandan yaptırmış 3. gün emriyosu tutmuş kadında problem rahimde düşüklük varmış 9 yumurta toplanmış herneyse bana ilk transferimde medical parkta 5. gün emriyosu konuldu negatif bizde erkekte sorun yalnız kız dediki 5. güne niye beklemişler beklememeleri lazım anlamadım fikri olan

ben de adet oldum bugün.geçen tedavimde adet günüm uzamıştı. bu kez 22 gün sürdü.. dondurulmuş sağlıklıysa transfer ve sıfırdan yeni tedavi kaç ay sonra yapılıyor

bence beşinci gün transfer olması daha iyi.benim geçen tedavimde 3.gündü tutunamadı. ve birkaç yerde okudum.çok sayılamaz hücreli hale gelmesi tutunmasını kolaylastırıyormuş. Bir de işte ne dersek diyelim nasip kısmet meselesi bu.

Acıbadem de mikro cip uyguluyormus. Başarıyı artırıyor muş diye duydum ben de. Aksam haberlerde de vardı bu haber. Bizdeki sorun erkek sorunu. Rabbim hayırlı yere yönlendirsin

normalde 5. gün transferi yapılır zaten. 3. gün embriyo sayısı az ise, transfer edilecek embriyolar seçilmiş ise riske atmamak, hiç transfer etmemiş olmamak için transfer ediyorlar. Doktorlar bir nevi kendilerini garantiye alıyorlar. Oysa normal yolla hamile kaldığında yumurta ancak 5. günü rahme iniyor. Ondan önce tüplerde oluyor. 5. güne yaşamayan embriyo sana hiçbir şekilde tutunmaz zaten. O yüzden de 5. gün embriyoları ile hamilelik ihtimali daha yüksektir. Yurtdışı kaynaklarına da bakarsan 5. gün yani blastokist transferi daha yaygındır ve bazı kurumlar sadece 5. transferi yaparlar.

canım bence sende pko olabilisin hormon testlerinden ve muayeneden anlarlar birde amh bu kadar yüksek çıkması genellikle pko olanlarda oluyor bende aynı ilacı içiyorum insilün direncini baskılamak için rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…