Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Embriyo dondurmada dollenmis haliyle donduruluyor. Yumurta dondurmada sadece yumurta donduruluyor sanirim

Embriyo dondurmada dollenmis haliyle donduruluyor. Yumurta dondurmada sadece yumurta donduruluyor sanirim
benım amh degerım 19 çıktı. doktorla konustuk buyuk ıhtımal dondurcaz dedi ama neyı dedı anlamadım. yumurtayı mı embrıyomu. genelde neyı donduruyolar bu durumda

Acikcasi cnm ben de 2-3 ay takip ettim.ve pozitifler coktu. Fakat benim tedavi gordugum donemde tedavi gören arkadaslardan olumlu sonuc goremedim.acaba ugursuz bir donememi denk geldik nedir :)))

arkadaşlar az önce doktorla görüştüm. amh 19 ise bi bakıma iyi dedi. yumurta açısından. ancak yumurtları dondurcaz dedi. bu dondurma işlemi nasıl oluyor

Canim cok yumurta olunca oohs mu neydi o durum oluyormus.ismini tam bilmiyorum.hic bir zaman cok yumurtam olmadigi ve olamayacagi icin :) işte ondan dolayi donduruyorlarmis

arkadaşlar benim kimyasal gebelik oldu artmadı değerler, daha önce böyle olan varmı, daha adet olmadım,

canım dün bende gittim hande hanımala ön görüşmeye tabi muayenede etti polip var dedi rahimde 3 aydır hep muayene oluyorum farklı yerlerde kimse dememişti şaşırdım doğrusu üzüldüm onu aldırmadan tüp bebek yapmıyalım ona tutunursa yaşamaz gelişmez dedi şimdi bu polip ameliyatı çıktı. ilaç yazdı banada o ilacı nasıl kullanıcaz biliyormusun

ben gün işini pek kafama takmıyorum yeterkî tutunsunlar yani her türlü duruma göre davranıyolar sonuçta işi bilen onlar

orası öyle canım yeterki sağlıklı ve hayırlı şekilde tutunup rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

canım benim sağol iyi niyetinden şüphem yok tabiki dediğin gibi bilgi paylaşımı yapıyoruz Allah yeterki ol desin gerisi hikaye

Normalde 22 tane istenilen olgunlukta yumurta çıkmaz. Büyük ihtimal irili ufaklıdır. Bir şekilde bölünerek 4. güne gelmiştir ancak kalitesi düşüktür. Bunlar 5. güne de gelmiştir ancak oldukça kalitesizdir ve dondurup çözdürsen bile kullanılmayacak kalitededir. Bu yüzden dondurmaya gerek görmemişlerdir ve içinden kalitesi nispeten iyi olanı size transfer etmişlerdir.

4. GÜN ARAYIP 16 YUMURTANIZ VAR 5 KALİTELİ 6SI İKİNCİ KALİTE DEYİP ERTESİ GÜN TRANSFERE ÇAĞIRIP 1 TANE TRANSFER ETTİK GERİYE KALMADI ÇOK MANTIKLI BİR AÇIKLAMA DEĞİL YUKSEK DOZ İLAÇ KULLANDIKLARI İÇİN 22 TANE ÇIKMIŞ DEDİLER AÇIKLAMALAR PEK İNANDIRICI GELMEMİŞTİ BANA SENCE YUMURTAMI KALİTESİZ SPERM Mİ BUNU BİLE AÇIKLAMADILAR BANA

Acikcasi cnm ben de 2-3 ay takip ettim.ve pozitifler coktu. Fakat benim tedavi gordugum donemde tedavi gören arkadaslardan olumlu sonuc goremedim.acaba ugursuz bir donememi denk geldik nedir :)))

Bütün tedavi görenler bu topikte değil ki canım :) merak etme olumlu haberleri bol bir hastane

Ensu ben seni kaçırmışim, ne sonucu bekliyorsun ?.. transfer sonucunu mu embriyo gelişimini mi?..
kendine çok dikkat et bende zor günler geçirdim çok ağır grip 7 gün 7 gece ateşler içinde yattım 4.günden sonra kulaklarım duymadı ayağa kalkacak gücü bulduğumda doktora gittim hemen yatış acil olarak mutlaka yatış olacak ve kulaklarına tedavi uygulanacak tabiki antibiyotik tedavisi bu tedavinin uygun zamanı ilk 10 gün sonrası yok dediler başka bir hastaneye de gittim onlarda öncesinde işitme kaybınız yokmuydu sadece gripten sonra mı oldu şeklinde soruyorlar sadece griple bu kadar kayıp olacağını düşünemiyorlar bir %58 diğeri %38 di.velhasıl onların tedavi şekli farklı kulak zarından iğne yapılacak hergün hastaneye gelip iğne olup gidecem bebeğe antibiyotiğin erişmesi daha zor olduğundan daha uygun bir tedaviydi kabul ettim çok zordu 15 gün sonra yataktan kalkabildim.2.dönem itibarıyla okula başlamak kısmet olmadı başta ağrılarım oluyor diye raporluydum sonrasında bu hastalık ve yerime ücretli öğretmen geldi müdür istirahatla geçir boş ver dedievdeyim daha iyi oldu şimdi her şey yolunda şükür sana da acil şifalar diliyorum pozitif aldın mı diye geziyorum siteyi enson transfer olmuştun

biraz hastalık ve griple geçti şimdi iyiyim kocaman göbeğim oldu. senin tedavinde hayırlı olsun.4 toplandı 3 ü döllendi 4.güne 2 tane 2. kalite embriyo kaldı ve 2 si transfer edildi bir tuttu.inşallah her şey gönlünce olur ve bebeğine kavuşursun

çok sevindim gayet güzel inşallah bu kez mutluluğun
daim olur.

Arkdaslar az9nce memorialdan arndim ve hande hanim yarin hasta kabul.etmicekmis operasyonu mu varmis neymis sali gunune attik mecbur yalniz ben iyice sogudum bu merkezden... randevu almak bi sknti aldim ustune erteluyolar ben calisiyorum ve gidebilecrgim saatler kisitli ama bunlar tedavidede kafalarina gore su saatte gel git derlerse olmaz yapamam anadolu yakasinin bi ucunda yasiyorum sisliye gitmem ztn sknti bide boyle skntilar beji iyice Soğuttu sizde ayni skntilari yasadinz mi yoksa sansima mi bana boyle denk geldi ua canim cok skkin ztn transferi izin almayi simdiden sknti yapmaya bsladim bide boyle skntilar binmesin...

hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin cümlemizi

Labaratuvarlarının iyi olup olmadığına nasıl emin olabilirim canlarım?? Yani iyi derler ki öyle diyorlar ama nasıl güvenmeliyim?
bence boş ver bilgim yok ama şişli memorial bu konuda zaten çok iyi neden başka yerlerle aklını karıştırıyorsun benim burda ilk denememdi şimdi hamileyim ve o kadar çok ki pozitif alanlar kesinlikle burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…