- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
benım amh degerım 19 çıktı. doktorla konustuk buyuk ıhtımal dondurcaz dedi ama neyı dedı anlamadım. yumurtayı mı embrıyomu. genelde neyı donduruyolar bu durumdaEmbriyo dondurmada dollenmis haliyle donduruluyor. Yumurta dondurmada sadece yumurta donduruluyor sanirim
Arkdaslar kafama birsey takiliyor son zamanlarda memorial sayfasinda hic guzel haber yok neredeyse.. bukdr kalabalik bi.merkez olmasina ramen neden? Ben mi eksik okuyorum hep bi sorun... bu ctesi benimde gorusmem var ve direk kafamda basindan beri memorual vardi ama artik ara ara supheye dusuyorum.merkez kalitesini bozdu mu diye bakiyorum baska doktorlarin sayfasina cok daha fazla pozitif haber okuyorum kafam karisti
arkadaşlar az önce doktorla görüştüm. amh 19 ise bi bakıma iyi dedi. yumurta açısından. ancak yumurtları dondurcaz dedi. bu dondurma işlemi nasıl oluyor
benım amh degerım 19 çıktı. doktorla konustuk buyuk ıhtımal dondurcaz dedi ama neyı dedı anlamadım. yumurtayı mı embrıyomu. genelde neyı donduruyolar bu durumda
canım genelde 3. gün veya 5. gün demişler dondurma işlemine. bu gün dedikleri iğne tedavısının 3. günü mü.Embriyo dondurup ikinci adette transfer yapiliyor
canım genelde 3. gün veya 5. gün demişler dondurma işlemine. bu gün dedikleri iğne tedavısının 3. günü mü.
canım bence sende pko olabilisin hormon testlerinden ve muayeneden anlarlar birde amh bu kadar yüksek çıkması genellikle pko olanlarda oluyor bende aynı ilacı içiyorum insilün direncini baskılamak için rabbim yardımcımız olsun
ben gün işini pek kafama takmıyorum yeterkî tutunsunlar yani her türlü duruma göre davranıyolar sonuçta işi bilen onlar
Duygusal olarak hepimizin hassas bir durumda olduğumuz için aynı şeyleri söyleyip birbirimizi anlamıyoruz sanırım. Yazdığım hiçbir şeyde kesin yazmadığımı ihtimal yazdığımı olasılık kelimesini kullandığıma dikkat etmenizi rica ediyorum sadece. Sizin de dediğiniz gibi herkesin bildiği şeyi yazdım.
Buradaki insanların duygu durumlarını anlamıyor olabilir miyim sizce. 4 tedavi geçirdim. Eşimde sperm zor bulundu, defalarca ameliyatlar geçirdik. Buradaki herhangi birini üzmeyi aklımdan geçirebilir miyim? İlk bebeğimi 5 ikinci bebeğimi 7 yıl bekledim. Daha da sağlıkla kucağıma almadığım için hala bekliyorum bebeğimi. Niyetim asla kimseyi üzmek kırmak moralini bozmak değil, olamaz da.
Ki söylediğiniz en önemli şeye odaklanıyorum Rabbim yeter ki ol desin tek yumurta tek sperm ile hamile kalınıyor. Bu işin özü duadır, Allahın nasip etmesidir, bundan ötesi yok ama yine de en iyi merkezi en başarılı merkezi arıyoruz. Bize yapılan tedavileri sorguluyoruz. Benim derdim arkadaşın arkadaşı şaşırmış ya 5. günü neden beklediler diye sadece imkan olduğunda doğrusu beklemektir dedim. Amacım arkadaşın gönlünü ferahlatmaktı. 5. güne giderek sana yalnış bir şey yapılmamış demeye çalıştım. Konu nerelere geldi.
AKLIMA TAKILIYOR 30 YUMURTA TOPLADI BENDEN 22 TANESİ İSTENİLEN OLGUNLUKTA DEDİ DÖLLEDİ 4. GÜN BENİ ARADIĞINDA DOKTOR 12 TANE VAR DEDİ YARİN TRANSFER YAPICAM SABAH GİTTİM 5. GÜNDE TRANSFER OLDU AMA DONDURULACAK KALMADI DEDİ ANLIYAMADIM NASIL KALMADI 1 GÜNDE NE OLDU PEK AÇIKLAMA YAPILMADI
Normalde 22 tane istenilen olgunlukta yumurta çıkmaz. Büyük ihtimal irili ufaklıdır. Bir şekilde bölünerek 4. güne gelmiştir ancak kalitesi düşüktür. Bunlar 5. güne de gelmiştir ancak oldukça kalitesizdir ve dondurup çözdürsen bile kullanılmayacak kalitededir. Bu yüzden dondurmaya gerek görmemişlerdir ve içinden kalitesi nispeten iyi olanı size transfer etmişlerdir.
umudunu yitirme sıra sana da gelecek inşallah tez zamanda kavuşursunAcikcasi cnm ben de 2-3 ay takip ettim.ve pozitifler coktu. Fakat benim tedavi gordugum donemde tedavi gören arkadaslardan olumlu sonuc goremedim.acaba ugursuz bir donememi denk geldik nedir :)))
Acikcasi cnm ben de 2-3 ay takip ettim.ve pozitifler coktu. Fakat benim tedavi gordugum donemde tedavi gören arkadaslardan olumlu sonuc goremedim.acaba ugursuz bir donememi denk geldik nedir :)))
kendine çok dikkat et bende zor günler geçirdim çok ağır grip 7 gün 7 gece ateşler içinde yattım 4.günden sonra kulaklarım duymadı ayağa kalkacak gücü bulduğumda doktora gittim hemen yatış acil olarak mutlaka yatış olacak ve kulaklarına tedavi uygulanacak tabiki antibiyotik tedavisi bu tedavinin uygun zamanı ilk 10 gün sonrası yok dediler başka bir hastaneye de gittim onlarda öncesinde işitme kaybınız yokmuydu sadece gripten sonra mı oldu şeklinde soruyorlar sadece griple bu kadar kayıp olacağını düşünemiyorlar bir %58 diğeri %38 di.velhasıl onların tedavi şekli farklı kulak zarından iğne yapılacak hergün hastaneye gelip iğne olup gidecem bebeğe antibiyotiğin erişmesi daha zor olduğundan daha uygun bir tedaviydi kabul ettim çok zordu 15 gün sonra yataktan kalkabildim.2.dönem itibarıyla okula başlamak kısmet olmadı başta ağrılarım oluyor diye raporluydum sonrasında bu hastalık ve yerime ücretli öğretmen geldi müdür istirahatla geçir boş ver dedievdeyim daha iyi oldu şimdi her şey yolunda şükür sana da acil şifalar diliyorum pozitif aldın mı diye geziyorum siteyi enson transfer olmuştunEnsu ben seni kaçırmışim, ne sonucu bekliyorsun ?.. transfer sonucunu mu embriyo gelişimini mi?..
biraz hastalık ve griple geçti şimdi iyiyim kocaman göbeğim oldu. senin tedavinde hayırlı olsun.4 toplandı 3 ü döllendi 4.güne 2 tane 2. kalite embriyo kaldı ve 2 si transfer edildi bir tuttu.inşallah her şey gönlünce olur ve bebeğine kavuşursunnaptın canım seni çok takip etmiştim hatırlarsan. Nasıl gidiyor bebiş nasıl ? ben de tedaviye başladım 2 yumurta toplandı. biri yavaş gelişiyor. ikisi de döllenirken 3 çekirdekli oldu dediler. Şimdi biri iyi gelişiyor. yarın genetik test yapacaklar. empriyom ikinci kalite.seninkiler nasıldı kaç günlük ve kaçıncı kaliteydi. beni bilgilendirirmisin canım
daim olur.çok hasta olduğum için tek tek yazmıyorum kızlar sağolun..
5. gün embriyosu 2 tane.. bakalım kısmet herşey..
tedavi süreci stresli geçti ama doktorum ve laboratuvardakiler çok destek oldular çok iyi yönlendirdiler..
sonuç ne olursa olsun her aşamasından memnun kaldım..
hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin cümlemiziTum erkekler ayni canim yapiyoruz ediyoruz yine suclu biz oluyoruz bizdede sorun esimde herseye kosturdum ise kos eve kos hastaneye kos dedim bu tedaviyi kimseye soyleme o napti yemedi icmedi tum ailesine soyledi destek olsalar tamam ancak.kostekler dil pabuckadar beni uzup duruyolar o yuzden sadece eslede bitmiyo kadinlarin cilesi rabbim hepimizin yardimcisi olsun
bence boş ver bilgim yok ama şişli memorial bu konuda zaten çok iyi neden başka yerlerle aklını karıştırıyorsun benim burda ilk denememdi şimdi hamileyim ve o kadar çok ki pozitif alanlar kesinlikle burasıLabaratuvarlarının iyi olup olmadığına nasıl emin olabilirim canlarım?? Yani iyi derler ki öyle diyorlar ama nasıl güvenmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?