ilaç ne yazdı canım _?kızlar önceki sayfada yazdım ama ben dün hande hanıma gittim bir hap insülin direnci ile ilgili hap yazdı şimdi ben haziranda yaptırıcam inşallah tüp bebek şimdiden kullanmalımıyım ve nasıl kullanıcam tam anlıyamadım
Canım ben hep yaşıyorum. 2 günde sökülüyo genellikle. Ama belli olmuyor daha çabuk da olabilir 3-4 gün süredebilirkızlar adet öncesi kahverenği AKINTI YAŞAYANLAR?VARMI KAÇ GÜN SNRA ADET GÖRDÜNÜZ
Benimde tup bebek denemelerimden sonra oldu uc dort gun suruyodukızlar adet öncesi kahverenği AKINTI YAŞAYANLAR?VARMI KAÇ GÜN SNRA ADET GÖRDÜNÜZ
BİLMİYORUM CNM DAHA ÖNCEDE 2 3 DEFA OLMUSTU AMA SABAH BAŞLADIYSA AKSAM OLUODU REGL ANLAMADIM 2 GÜNDÜR DEVAM EDİYO OLURMU SENCE REGLBenimde tup bebek denemelerimden sonra oldu uc dort gun suruyodu
ilaç ne yazdı canım _?
Arkadaslar opu işlemim yapıldı evet az ama olsun sadece 3 yumurtam alındı. Sımdı beklemedeyı dualarınızı istıyorummmm
banada yazdı cnm fazla kilon varmı bide bna forbiol yazdı sanırım vitaminCANIM GLİFOR YAZDI İLAÇ 1000MG
CANIM DUALARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH RABBİM EN KALİTELİSİNİ TUTANACAĞI TRANSFER ETMELERİNİ NASİP ETSİN SONUNA KADAR DA GİTSİN İNŞALLAH
Olursun cnm merak etme hava gecosleride etkiliyor sttreste yapmaki sokulsunBİLMİYORUM CNM DAHA ÖNCEDE 2 3 DEFA OLMUSTU AMA SABAH BAŞLADIYSA AKSAM OLUODU REGL ANLAMADIM 2 GÜNDÜR DEVAM EDİYO OLURMU SENCE REGL
Kızlar çok şükür Rabbime 12. Günde değerimiz 138.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah..
stres deilde tüp bebk için başlıycaz adedin 2 günü doktora gitmem gerekecek şehir dısından geleceğim için stresliyimOlursun cnm merak etme hava gecosleride etkiliyor sttreste yapmaki sokulsun
canım benimde ilk denemen olacak tüp bebekte hastanenin adının bi kaç kişiden duydum hatta bu hastaneye giden bi kaç kişinin hamile oldunu biliyorum::::::::::::)BİRDE BİRŞEY SORUCAM ŞİMDİ BEN PERŞEMBE GİTTİM MUAYENE OLDUM HANDE HANIMA VE ÖN GÖRÜŞME 300TL ÖDEDİM. BÜTÜN TAHLİLLERİM TAMDI BENDEN BİRŞEY İSTEMEDİ EŞİMDE SORUN OLDUĞU İÇİN SPERMİYOGRAM İSTEDİ. BENİ MUAYENE ETTİĞİNDE POLİP GÖRDÜ ALALIM YADA ALDIR DEDİ BEN KENDİM ALDIRICAM YALNIZ POLİPİ ALDIRDIĞIN AY TÜP BEBEK YAPALIM UYARILMIŞ OLSUN DEDİ KISMETSE İNŞALLAH BEN HAZİRAN BAŞI YAPTIRICAM O AY İÇİNDEKİ ADETİMDEDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. PEKİ SPERMİYOGRAMI NE ZAMN YAPTIRIYIM DOKTORADA GÖSTERİYİM Mİ YAPTIRDIKTAN SONRA ÇOK UZATTIM BU HASTANEDE HİÇ YAPTIRMADIM TECRÜBENİZE İHTİYACIM VAR
valla canım benimki bir sabah birde aksam içiyorum folbiol günde bidefa içiyorum bende vazla kilom var tok tutar dedi amh yaptırdınmı cnmYOK CANIM KİLOM 58B BOYUM 1.63 AMA ZATEN İKİYE BÖL SABAH YARIM AKSAM YARIM DEDİ SANKİ YİNE SİZEDE SORUYIM EMİN OLAYIM DEDİM. EVET FORBİOL DA YAZDI. YA BİRDE SANKİ İLK KULLANIRKEN 1 TANE TAM İÇ GİBİ BİRŞEY SÖYLEDİ ORAYI ANLAMADIM
kızlar adet öncesi kahverenği AKINTI YAŞAYANLAR?VARMI KAÇ GÜN SNRA ADET GÖRDÜNÜZ
Arkadaslar opu işlemim yapıldı evet az ama olsun sadece 3 yumurtam alındı. Sımdı beklemedeyı dualarınızı istıyorummmm
bilmiyorum canım 1 2 oldu başlıyalı 2 3 gün daha beklesemmi yoksa tarlusala başlasammı diye düşünüyorum ?Ben de genelde öyle oluyorum.1-2 gün lekelenme sonrasında adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?