Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar adet öncesi kahverenği AKINTI YAŞAYANLAR?VARMI KAÇ GÜN SNRA ADET GÖRDÜNÜZ

Ensu, hadi geri dön lütfennnn... Her şeyin bir çözümü, her karanlığın bir çıkışı var.. İnşallah hep birlikte çıkacağız bu karanlıklardan. Özletme kendini...

Arkadaslar opu işlemim yapıldı evet az ama olsun sadece 3 yumurtam alındı. Sımdı beklemedeyı dualarınızı istıyorummmm

ilaç ne yazdı canım _?

CANIM GLİFOR YAZDI İLAÇ 1000MG

Arkadaslar opu işlemim yapıldı evet az ama olsun sadece 3 yumurtam alındı. Sımdı beklemedeyı dualarınızı istıyorummmm

CANIM DUALARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH RABBİM EN KALİTELİSİNİ TUTANACAĞI TRANSFER ETMELERİNİ NASİP ETSİN SONUNA KADAR DA GİTSİN İNŞALLAH

CANIM GLİFOR YAZDI İLAÇ 1000MG

CANIM DUALARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH RABBİM EN KALİTELİSİNİ TUTANACAĞI TRANSFER ETMELERİNİ NASİP ETSİN SONUNA KADAR DA GİTSİN İNŞALLAH
banada yazdı cnm fazla kilon varmı bide bna forbiol yazdı sanırım vitamin

YOK CANIM KİLOM 58B BOYUM 1.63 AMA ZATEN İKİYE BÖL SABAH YARIM AKSAM YARIM DEDİ SANKİ YİNE SİZEDE SORUYIM EMİN OLAYIM DEDİM. EVET FORBİOL DA YAZDI. YA BİRDE SANKİ İLK KULLANIRKEN 1 TANE TAM İÇ GİBİ BİRŞEY SÖYLEDİ ORAYI ANLAMADIM

BİRDE BİRŞEY SORUCAM ŞİMDİ BEN PERŞEMBE GİTTİM MUAYENE OLDUM HANDE HANIMA VE ÖN GÖRÜŞME 300TL ÖDEDİM. BÜTÜN TAHLİLLERİM TAMDI BENDEN BİRŞEY İSTEMEDİ EŞİMDE SORUN OLDUĞU İÇİN SPERMİYOGRAM İSTEDİ. BENİ MUAYENE ETTİĞİNDE POLİP GÖRDÜ ALALIM YADA ALDIR DEDİ BEN KENDİM ALDIRICAM YALNIZ POLİPİ ALDIRDIĞIN AY TÜP BEBEK YAPALIM UYARILMIŞ OLSUN DEDİ KISMETSE İNŞALLAH BEN HAZİRAN BAŞI YAPTIRICAM O AY İÇİNDEKİ ADETİMDEDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. PEKİ SPERMİYOGRAMI NE ZAMN YAPTIRIYIM DOKTORADA GÖSTERİYİM Mİ YAPTIRDIKTAN SONRA ÇOK UZATTIM BU HASTANEDE HİÇ YAPTIRMADIM TECRÜBENİZE İHTİYACIM VAR

ca
canım benimde ilk denemen olacak tüp bebekte hastanenin adının bi kaç kişiden duydum hatta bu hastaneye giden bi kaç kişinin hamile oldunu biliyorum::::::::::::)

valla canım benimki bir sabah birde aksam içiyorum folbiol günde bidefa içiyorum bende vazla kilom var tok tutar dedi amh yaptırdınmı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…