Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

biraz içim rahatladı sen yazınca. benimki de ikinci kalite ondan da şüphe duymuştum.demekki çok da önemli değilmiş.1.kalite olanlar var tutmuyor :)

arkadaşlar amh degerım yüksek çıktıgı için aşırı uyarılma olabilecegi için dondorma yaparız dedıler. yani illakı aşırı uyarılma olacak diye bi sey var mı daha önce de tedavi gördüm aşırı uyarılma olmadı. olursa mı dondurulacak yani

inanmıyorum ya ensucum allah sabır versin ben bu kez olacak diyordum sen yine testi trekrarla...

ben sorun yaşamadım da.sadece ayşe hanım benim doktorumken başka doktorlara kontrol verdiler.arayıp itiraz ettim.bundan sonra ayşe hanımdan başkasına muayene olmam diye o zaman düzelttirler.Diğer konularda hiç sıkıntı yaşamadım.önceki gittiğim yere göre çoook çokk süper bir yer her anlamda..

Canim bu hafta bisey var sanirim cunku pzrt bende kalp atislari icin sonra aradilar aylin hanim izinli carsambaya randevunuzu erteliyorumdiye normalde boyle yapmazlardi ama ben yine pzrt s banu hanim olsun dedim tamam dediler hakkinda hayirlisi olsun ben 3tedaviyi yaptirdim diger ilk ikis ini bilsem denemez direk buraya gelirdim
hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin cümlemizi
amin canim cok saol cumlemiz insallah

bende 49 yumurta toplanıp 19 olgun dediler 17 döllendi son4.gün kadar 12 tane gelişimi iyi 2 tane arkadan geliyordu ı 5.gün sabah donduracaklarını ve sayıyı tekrar bildireceklerdi ben 10 tane olur diye düşünürken sabah 6 tane döllendirdiklerini 4 tanenin geriden geldiğini akşama bildireceğiz dedi arkadan gelenler içinde saece 1 taneyi dondurdular toplamda 7 tane dondurdular temmuz ayında transferim olacak ilk kez bende anlamamıştın bu işten demmekki dedim kısmet böyleymiş birde yumurtaların kalitesi varmış 2 tane arakadan gelen 1 tane yani üç tane 5 aa dediler 2 tane 5 ab kalan iki tane içinde bu beşinci gün ama3 kalitemi ne dediler hiç birşey anlamadım zaten bu olaydan bekliyorum rahimin dinlenmesi için 2 ay diye ama son ay ramazan geliyor o yüzden ramazan sonrası transfer deneneyeceğiz birde bizim sperm ile ilgili sorun yok sorunumuz sadece pko ama diyorumya anlamadım hakkımızda hayırlısı bazen umudum bile kalmıyor

İlk iki tedavimde gonalf 225ve merionelde kullandim 8yumurtan toplandi ucu dollendi 1iyi kalite dediler bu tedavimde 112,5gonalf kullandim sadece 28yumurtam toplandi canim 18dollendi 5gune 4tane kaldi ilk ucgun yurta kalitesi devreye giriyomus 4.5gunden sonra sperm devreye giriyo ucuncu gun 14yumurta 4gun 8 yumurta vardi dusun yano

tahmin ettiğim gibi dondurup 2 ay dinlendikten sonra transfer olacaksın benim gibi 5.güne kadar embriyoların gitmesini bekleyecekler azdozda başlayacaksın benim ikinci muayenede dedi donduracağız diye bekleyip göreceksin iğnelere başlayıp ilk ve ikinci randevunda söyler zaten kesin olarak yumurta sayına bakarak benim iki yumurtalığım yani sağ ve sol birbirne yaklaşmıştı yumurta sayısında olgun olsun olmasın hepsi bir anda uyarılıyor

Sevindim bebeğinin tutunmasına benimde bir tane 1. Bir tane 2. Kalite transferim oldu sen transferden sonra nelere dikkatettin kalitesi demekki okadar önemli değilmiş üzülmüştüm embriyom az ve kalitesi düşük olunca senin durumun beni umutlandırdı testtimi az kaldı ve karnımda çok şişme oluyor

kızlar önceki sayfada yazdım ama ben dün hande hanıma gittim bir hap insülin direnci ile ilgili hap yazdı şimdi ben haziranda yaptırıcam inşallah tüp bebek şimdiden kullanmalımıyım ve nasıl kullanıcam tam anlıyamadım

Canım ikinci kalite demek içinde fragmantasyon yani ölü hücre çok olması demekmiş.ölü hücre % 20 den fazla olursa tutunma ihtimalini azaltıyormuş.

dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor.onda da iğne ilaç kullanılıyormuli yoksa muayene kontrol mu oluyor.

Bana da verildi hep tedavilerimde. Eger benim kullandığım g...r ise ilk 4 gün yarım sonra tam alacaksın demişlerdi. Yine de sende farklı doz ile kullanabilirler mutlaka sor hemşirelere. Yumurta kalitesi için olduğunu söylemişlerdi ben tedavilerden 3 ay önce başlıyordum kullanmaya. Hamileliğimde 7-8. haftada kesti doktorum çok bulantım olduğu için.

Cnm bende hemen.baslamamistim ama ilaci kullanmaya hen baslamistimhalada kullaniyorum sabah aksam kiripta iciyorum bir taneyi

Canım her merkezde (3 merkez de tedavi gören birisi olarak) geç kalmalar , randevu ertelenmesi olabilir. Ki bende burda hiç böyle birşey yaşamadim. Ancak mutlaka elzem bir durumdu ki böyle bir durum olmuş , yoksa işlerinde çok hassas ve titiz olduklarını düşünüyorum. Seni ve tedavini zora sokacak birsey olmaz ölüm kalim durumu olmadıkça . . Tabi benim izlenimlerim bunlar. . Kalbini de aklını da ferah tut arkadaşım sen

dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor.onda da iğne ilaç kullanılıyormuli yoksa muayene kontrol mu oluyor.

Dondurulmuş embriyo transferinde iğne olmuyor arkadaşım. Hap kullanıyorsun ,yani 3 tedavim de öyle olmuştu. Iğne kullanılmasını önerdikleri hastalar olur mu bilmiyorum artık. .

Cnm bende hemen.baslamamistim ama ilaci kullanmaya hen baslamistimhalada kullaniyorum sabah aksam kiripta iciyorum bir taneyi

canım benim ikinizede teşekkür dün muayene gitmiştim orda verdi ama tam anlamamıştım 1000lik dedi 500lüğü yok dedi sabah akşam yarım kullan dedi hep öyle dedi sonra tamageç demedi

Bakın gecen tedavimde benimde başıma geldi. 4. güne 1. kalite olarak devam eden embriyo 5. günde ikisi de kullanılamaz duruma geldi. 2. kalite olarak devam edenler ise 5. gün transfere uygun vaziyete geldiler. Yumurta ve sperm birleşimden sonraki olay artık Allah'a kalmış. Embriyologlar sadece bunların düzenli gelişip gelişmediğini ve gününe uygun bölünüp bölünmemesine bakıp size söyleyebilir. Düşünün ki 7-8 ay karnınızda taşıdığınız bebeğin aniden kalbi durabilir. Böyle bir durumda ne doktor ne de siz müdahale edebilirsiniz. Sizin durumunuzda da bölünmesi durmuş embriyoya kimsenin müdahale etmesi mümkün değildir.

Bugun medikal park goztepeye de randevu
aldim nur hanim.varmis orda sa memorialdn
gelen eger aklima yatarsa nur haminla
tedavimi baslaticm ama sali gunu
memorialada gidicem yine ikisiylede gorucm
son karari veririm aslnda nur hanim.daha
aklima yatiyo ama hastane olark medikal park nedkr iyidir bilmiyorum

Bu konuda en çok labaratuvar önemli, memorilın labaratuvarını çok söylediler ben de öyle buraya geldim.

Canım bizde yaşadık aynı sıkıntıları bizde anadolu yakasının bir ucundan şişliye gittik, 9 da randevu verdiler 10.30 -11'de anca aldılar neredeyse 1 ay cepten yedik eşimin kendi işiydi ama hiç iş yapmadı işe öğleden sonra anca gitti, defalarca söyledim söylendim ama bişey değişmedi.

Diğer arkadaşıma da katılmıyorum bazı merkezler böyle olabilir am a olmayanıda çok, ben ilk 2 tedavimi ataşehir memorial de yaptırdım. orda randevuları bize sorarlardı normal hastane gibi yarın 10 uygun mu? falan diye uygun değilse saat seçebilirdik çok rahattı herşey, burası yoğun olduğu için seni iplemiyorlar saatleri vs onlar veriyor sen uyuyorsun ama sonuçlar çoğunlukla pozitif gönül ister ki hem hastaya saygılı hemde pozitif netice veren merkezler olsun ama ikisini birlikte bulmak imkansız neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…